everettdasherbreed 19.01.10, 18:43 Dorwać i zatłuc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gieroy_asfalta Poszukiwany Tercjak zranił innego kierowcę już ... 19.01.10, 18:45 dlaczego zatem był na wolności?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sucho & kaczo Re: Poszukiwany Tercjak zranił innego kierowcę ... IP: *.natpool14.outside.ucf.edu 19.01.10, 19:00 Wlasnie, dlaczego ten wroclawski bandyta wciaz przebywal na wolnosci? Odpowiedz Link Zgłoś
glos_europy Typowa twarz człowieka z PO lub z PiS... 19.01.10, 19:12 Na SLD to z niego za mała świnia, a na PSL to za mała gnida..... Odpowiedz Link Zgłoś
jan-ru Re: Typowa twarz człowieka z PO lub z PiS... 19.01.10, 20:36 A Samoobrona Twoja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das spiel ist aus typowa twarz poboznosci IP: *.dynamic.mnet-online.de 20.01.10, 10:46 zwlaszcza z münchen choc bez wiedzy poboznego z wyrachowania proboszcza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das spiel ist aus hej gawedziarze i bajdury IP: *.dynamic.mnet-online.de 20.01.10, 10:51 czerpiacy z nieba gruba rente o lapiduchy jasnej gory gory kalwarii parchy swiete a ty ksiezulu z moneani co kut sa zawiazanego masz na supel zeby ci czasem nie pohasal pocaluj mnie z ksiezna w dupe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cfg Re: Poszukiwany Tercjak zranił innego kierowcę ju IP: *.jzo.com.pl 19.01.10, 21:44 Ciekawe co robił ten bandyta na mecie podczas rajdów, kiedy na trasie wyprzedzali go inni kierowcy. Też łoił ich prętami? Pierdzielony impotent, przez którego ktoś został wdową a dzieciaki sierotami. Mam nadzieję że złapią tego oprycha i przykładnie ukarzą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taka jedna Re: Poszukiwany Tercjak zranił innego kierowcę ju IP: *.xdsl.centertel.pl 20.01.10, 08:12 To jest dobre pytanie. Czyżby z racji "małej szkodliwości czynu"? Odpowiedz Link Zgłoś
czechofil Re: Poszukiwany Tercjak zranił innego kierowcę ju 19.01.10, 19:00 Zastanawia mnie nie tylko fakt, jakim cudem ten psychopata otrzymał prawo jazdy, ale do tego jeszcze jakim cudem startował w rajdach samochodowych? Przecież żeby się dostać do tego typu zawodów trzeba chyba przejść jakieś badania lekarskie? Sytuacja ta pozwala nam sobie także wyobrazić, ilu ludzi z problemami psychicznymi porusza się na co dzień po polskich drogach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Re: Poszukiwany Tercjak zranił innego kierowcę ju IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.01.10, 19:10 A sądzisz, że on otrzymał prawo jazdy i startował w rajdach niedawno, np. w roku 2009 ? Bo jeśli to było wiele lat temu, to czy nigdy nie słyszałeś, że ludzie wraz z wiekiem się zmieniają i niekoniecznie stają się lepsi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek M. Re: Poszukiwany Tercjak zranił innego kierowcę ju IP: 83.238.243.* 19.01.10, 20:19 Ty też do końca normalny nie jesteś bo gdybyś był wiedział byś, że do otrzymania prawa jazdy nie jest konieczne przejście testu psychologicznego a jedyny lekarz z jakim masz do czynnienia w związku z tym kursem to okulista. A może nie masz prawka, że nie wiesz? Nie słyszałem, żeby do zostania kierowcą rajdowym trzeba było przejść jakieś badania psychiatryczne :-P Pomyśl nim coś napiszesz Odpowiedz Link Zgłoś
czechofil Re: Poszukiwany Tercjak zranił innego kierowcę ju 19.01.10, 21:15 > Ty też do końca normalny nie jesteś bo gdybyś był wiedział byś, że do > otrzymania prawa jazdy nie jest konieczne przejście testu psychologicznego > a jedyny lekarz z jakim masz do czynnienia w związku z tym kursem to > okulista. A może nie masz prawka, że nie wiesz? Robiłem synku prawo jazdy, kiedy twój tatuś był jeszcze w takim wieku, że w krzakach bawił się swoim fajfusem i aż tak dokładnie nie pamiętam okoliczności związanych z wyrabianiem tegoż prawa jazdy, a już szczególnie czy badał mnie jakikolwiek lekarz. Myślałem jednak, że w dobie tak szybko postępującego rozwoju motoryzacji, a także wraz ze zmianami społeczno-politycznymi możliwość otrzymania prawa jazdy, a szczególnie jego specyficznej formy pozwalającej na uprawianie rajdów nie może obyć się dziś bez dogłębnych badań lekarskich. Jeśli tak nie jest, świadczy to tylko o tym, że żyjemy w kraju, w którym byle idiota bądź psychopata może prowadzić samochód. Teraz już jestem przekonany, że uczyniłem dobrze kupując rok temu duże, mocne auto. Trzeba być maksymalnie zabezpieczonym, bo okazuje się, że nie wiadomo kto przed i za nami jedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franko Re: Poszukiwany Tercjak zranił innego kierowcę ju IP: *.chello.pl 19.01.10, 22:21 No to masz już objawy paranoi i nie powinieneś wogole jeździć autem. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Poszukiwany Tercjak zranił innego kierowcę ju 20.01.10, 09:43 Badania kandydatów do prawa jazdy przeprowadza lekarz ogólny lub medycyny pracy ze specjalnymi uprawnieniami do badania kierowców. Badania obejmują ogólny wywiad lekarski (obecnie w postaci ankiety), badania zdolności widzenia i słyszenia, odruchów nerwowych (padaczka), osłuchiwanie płuc i serca, analizę poziomu cukru we krwi oraz inne specjalistyczne badania, gdy lekarz uzna je za konieczne. Zatem nie tylko i niekoniecznie okulista. Odpowiedz Link Zgłoś
czechofil Re: Poszukiwany Tercjak zranił innego kierowcę ju 20.01.10, 10:11 zigzaur napisał: > Badania kandydatów do prawa jazdy przeprowadza lekarz ogólny lub medycyny pracy > ze specjalnymi uprawnieniami do badania kierowców. Badania obejmują ogólny > wywiad lekarski (obecnie w postaci ankiety), badania zdolności widzenia i > słyszenia, odruchów nerwowych (padaczka), osłuchiwanie płuc i serca, analizę > poziomu cukru we krwi oraz inne specjalistyczne badania, gdy lekarz uzna je za > konieczne. Zatem nie tylko i niekoniecznie okulista. Sprawdziłem w międzyczasie, że kierowcy rajdowi co pięć lat muszą przejść bardzo szczegółowe badania psychotechniczne. Obejmują one więc również sprawdzenie psychiki rajdowca, czyli nasz "bohater" musiał załatwić sobie te badania na lewo albo zaczął mieć problemy z głową po zakończeniu kariery rajdowej. W to jednak za bardzo wierzyć mi się nie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: Poszukiwany Tercjak zranił innego kierowcę ju IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 26.01.10, 20:31 Jeździć to on akurat potrafi bardzo dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blitz Re: Poszukiwany Tercjak zranił innego kierowcę ju IP: *.static.cable.wsm.wielun.pl 19.01.10, 19:07 Mogliby go załatwić podczas stawiania oporu przy aresztowaniu. Taniej by wyszło. A nie wygląda mi na podatnego na resocjalizację. Odpowiedz Link Zgłoś
truten.zenobi uwielbiam takie wiadomosci.. 19.01.10, 19:07 "... znany policji...", "...wobec sprawcy toczy się inne postępowanie.." a swoją droga gościu chyba powinien trafić do psychiatryka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenn Nie do psychiatryka, a na szubienicę - tam jego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.01.10, 19:34 miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
th43dk Psychol 19.01.10, 19:10 To pokazuje, ze nigdy nie wiadomo na kogo sie trafi. Tu mamy do czynienia z osobą chorą psychicznie Odpowiedz Link Zgłoś
moritani Poszukiwany Tercjak zranił innego kierowcę już ... 19.01.10, 19:10 Nawet jesi go złapia, to okaze sie "psychicznym", i po kilku miesiacach "obrońcy" go wyciagna, i znów bedzie napadał. Przy cwanych prawnikach, wyozumiałąych lekarsy, stwaierdzających wyleczenie i wyrozuniałaych sadah, to polska normalka. Aby nam się.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Itsme Re: Poszukiwany Tercjak zranił innego kierowcę ju IP: *.as.kn.pl 19.01.10, 19:19 Ciekaw jestem ilu podobnych do niego jezdzi po wrocławskich ulicach, którzy na dodatek wożą z sobą "kosę". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuz obok toz to psychopata IP: *.dip.t-dialin.net 19.01.10, 19:24 straszne, po prostu zgroza, ze psychopata robil co chcial! Ale takich we Wrocku bardzo duzo, gdy patrzy sie na umiesnione karki w BMW lub Audi. Trzeba wozic ze soba proce, gaz rozweselajacy by walnac takiemu w kwadratowy ryj. A tego tercjaka trzeba jak najszybciej zamknac. Toz to chory idiota! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva Re: Poszukiwany Tercjak zranił innego kierowcę ju IP: *.wroclaw.vectranet.pl 19.01.10, 19:31 Jeszcze tego bandziora-psychola nie złapali? A swoją drogą, w lipcu pobił i dalej sobie jeździł szukając kolejnej ofiary. Nie...normalny człowiek nie jest w stanie tego ogarnąć. Wystarczy popatrzeć na jego zdjęcie, za sam wygląd powinien mieć wyrok. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Taaa 19.01.10, 20:27 Jeśli się okaże, że jest psychiczny, to ponieważ jest niebezpieczny trafi na bezterminowy pobyt do psychiatryka. Gwarantuję Ci, że dla lepiej siedzieć w pierdlu, niż w wariatkowie w którym zamykają niebezpiecznych psycholi. Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: Taaa 19.01.10, 23:36 O ile przekupny lekarz nie stwierdzi, że po þół roku jest wyleczony. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Akurat 19.01.10, 23:44 Akurat z tych obiektów mało kto wychodzi na wolność. Nie ma obawy. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-ru Re: Poszukiwany Tercjak zranił innego kierowcę ju 19.01.10, 20:34 Ty tak zrobiłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
oservattoreromano To ta prosta forma życia..?. 19.01.10, 19:39 To ta prosta forma życia jest jeszcze na wolności. Odpowiedz Link Zgłoś
j-50 Wyjątkowej spokojności człowiek! 19.01.10, 19:42 Tak go charakteryzowali kumple z rajdów. Z byka spadli? Przecież to zwykły bandyta! Odpowiedz Link Zgłoś
podlesiok Re: Poszukiwany Tercjak zranił innego kierowcę ju 19.01.10, 19:43 Popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solo Re: Poszukiwany Tercjak zranił innego kierowcę ju IP: *.toya.net.pl 19.01.10, 19:56 Jak skuje morde jakiemus" niezawislemu" to i paragraf sie znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radykal wylaz z nory tchorzu, zapakujemy do wora a wór do- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.10, 19:52 a wor do jeziora. Bandyta i psychopata, jak tam rodzinka i ta z w ciazy? Bedzie mialo dziecko fajnego dziadzia, opowie o nim w przedszkolu, jak sie czuje ta babka w ciazy? Takie same geny moze nosic, powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
jan-ru Re: wylaz z nory tchorzu, zapakujemy do wora a wó 19.01.10, 20:38 Co Ty na odwyku jesteś czy jaja sobie przysiadłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kretek agresja_na_drodze * długość_siurka = constans IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.10, 20:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Powiesić na najbliższym drzewie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.10, 20:29 I niechby tak długo wisiał aż by zgnił. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Skandalem jest coś innego 19.01.10, 20:31 Skandalem jest fakt, że gość w lipcu narozrabiał i do dzisiaj nie siedzi. Na co czeka wymiar sprawiedliwości? Co przez tyle czasu robiła policja i prokuratura? Czy sprawa z lipca była na tyle skomplikowana, by uzasadniało to półroczną "bezwładność" wymiaru sprawiedliwości? Czy potrzebne były jakieś skomplikowane ekspertyzy lub badania? Odpowiedz Link Zgłoś
czechofil Re: Skandalem jest coś innego 19.01.10, 21:26 wielki_czarownik napisał: > Skandalem jest fakt, że gość w lipcu narozrabiał i do dzisiaj nie siedzi. Na co > czeka wymiar sprawiedliwości? Co przez tyle czasu robiła policja i prokuratura Wystarczającym skandalem jest, że człowiek, który w ten sposób zachował się na drodze wobec innego kierowcy nie został w jakikolwiek sposób pozbawiony, choćby czasowo, możliwości prowadzenia auta. Po takim incydencie powinno się takiego gościa gruntownie zbadać psychiatrycznie, poddać ewentualnemu leczeniu i, w razie stwierdzenia jakichkolwiek zaburzeń psychiki polegających na występowaniu agresji wobec innych użytkowników dróg, dożywotnio odebrać prawo jazdy... Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: Skandalem jest coś innego 19.01.10, 23:42 Jeśli sądzisz, że taka kreatura po odebraniu prawa jazdy weźmie sobie ów fakt głęboko do serca i prowadzić nie będzie z tego powodu, to gratuluję głębokiej wiary w magię papierka. Odpowiedz Link Zgłoś
czechofil Re: Skandalem jest coś innego 20.01.10, 07:39 tbernard napisał: > Jeśli sądzisz, że taka kreatura po odebraniu prawa jazdy weźmie sobie ów fakt > głęboko do serca i prowadzić nie będzie z tego powodu, to gratuluję głębokiej > wiary w magię papierka. Tu nie chodzi o moją wiarę, ale o skuteczne działanie organów ścigania. To, że kierowcy po zabraniu prawa jazdy w większości dalej wsiadają za kółko jest efektem znikomego ryzyka trafienia na patrol policji. Poza tym czuję wyraźny rozdźwięk pomiędzy zabraniem prawa jazdy rowerzyście, który wypił dwa piwa i nawet nie wyjechał na jezdnię, a nie uczynieniem tego w przypadku człowieka, który pobił innego kierowcę i uszkodził jego auto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Policja to nie wymiar sprawiedliwości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.10, 22:22 j/w Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Oj wiem 19.01.10, 22:25 Mówiłem tak "poglądowo", bo przecież nie będę się rozpisywał, że organy ścigania, blebleble itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bu-ka-bu Re: Skandalem jest coś innego IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.01.10, 09:43 wielki_czarownik napisał: > Skandalem jest fakt, że gość w lipcu narozrabiał i do dzisiaj nie siedzi. a kobieta, która nie skasowała 5gr za ksero ma sprawe ... Odpowiedz Link Zgłoś
4v nie rozumiem tego Tercjaka 19.01.10, 20:57 niby miał młodą suczkę. niby czuł się jeszcze facetem. a frustracje mimo to z niego wychodziły, że szok. co go tak frustrowało? w czym sie tak strasznie pogubił? w samym procesie starzenia? kłopotach finansowych? może jednak siusiak nie stawał? zachowanie typowe dla śródmiejskiego żula nie powinno być typowym dla takiego człowieka. miał kasę, miał dziewczynę, czego mu jeszcze brakowało? jeszcze chciał adrenalinki? mógł skakać o spadochronie. albo inny sport ekstremalny. a nie taka pseudogangsterka. żal mi Cie, człowieku. byłeś w miarę normalny jak na gościa w Twoim wieku. a jednak pobłądziłeś.... słaby byłeś. za słaby. Odpowiedz Link Zgłoś
zerniki Poszukiwany Tercjak zranił innego kierowcę już ... 19.01.10, 21:29 wielki mi sportowiec. zwykły bandyta. na dożywocie go a jak będzie stawiał opór przy zatrzymaniu to też go tak potraktować jak on innych. dla mnie zwykły śmieć. Odpowiedz Link Zgłoś
trombozuh Dawno temu na Dzikim zachodzie... 20.01.10, 00:46 płacono za głowę takiego gnojka kilkaset dolarów. Każdy mógł go po prostu zastrzelić, a państwo dawało za to kasę. Teraz, gdybym tylko kopnął tego śmiecia, wsadziliby mnie do pudła. Najwyższy czas zmienić to głupie prawo, które chroni złodziei, bandytów i morderców. Każdy osobnik popełniający przestępstwo powinien automatycznie tracić ochronę prawa. Gnojek wyciągający na ulicy nóż powinien wiedzieć, że może zostać na miejscu zastrzelony jak pies, tak samo włamywacz i złodziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemonek Podobny do wlaciciela klubu lemoniada IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.01.10, 09:36 czy to ten sam ? ma lamborghini gallardo i co chwile nową laske Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssss Re: Podobny do wlaciciela klubu lemoniada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.10, 10:27 on nie jest podobny to własnie ten biznesmenn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Votum separatum Bo on byl panem i krolem drog IP: *.dip.t-dialin.net 20.01.10, 10:41 Typowy kompleks przypisywany zlotowa, ktorzy "zawodowo" korzystaja z ulic wiec zajezdzaja Ci droge, wyprzedzaja na trzeciego, jezdza chaotycznie i nieprzewidywalnie, bo polowa z nich to emerytowani esbecy i zomowcy- ludzie juz w wieku podeszlym i nigdy nie specjalnych lotow. Rajdowy nozownik i morderca powinien byc zlinczowany, a inni z tej stajni powinni byc dla "zasady" przebadani psychiatrycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Podobny do wlaciciela klubu lemoniada IP: *.chello.pl 26.01.10, 20:07 jestem przerazona te jego 'male auto' widzialam i zastanawialam sie dlaczego ma na tylniej szybie 'wizytowke' Lemoniady :( przykro Odpowiedz Link Zgłoś
jjaskier Poszukiwany Tercjak zranił innego kierowcę już ... 20.01.10, 13:32 Czy to ten sam pan, który swojego czasu rozbijał się po Wrocku czarnym Lamborghini Diablo? BTW - jak można je wyprzedzić? Szczególnie na Kowalskiej... Też bym chyba pobił jak by mnie jakimś maluchem czy innym "zabytkiem" ktoś wyprzedził w Lamborghini. Nawet jeżeli właśnie bym szukał miejsca do parkowania, a ktoś by OMIJAŁ, a nie wyprzedzał. ;) Hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej Re: Poszukiwany Tercjak zranił innego kierowcę ju IP: *.nhs.uk 20.01.10, 14:25 Po pierwsze - dziwne, ze jeszcze nie zlapany. Kilka lat temu wjechal we mnie we Wroclawiu mlody facet, ktory chyba byl na prochach. Wjechal i oddalil sie uliczka osiedlowa na max szybkosci. Policja stwierdzila, ze numer rejestr. jeszcze nie figuruje w bazie danych (auto zarejestrowane przedz kilkoma tygodniami) i z tego wzgledu policja nic nie moze zrobic. Znajac wiec szybkosc naszej policji - nie dziwie sie wiec, ze nie zlapany. Po drugie - tego samego dnia, kiedy ten czlowiek zabil innego kierowce usilowalem wlaczyc sie do ruchu na skrzyzowaniu ze Zwycieska (wylaczona sygnalizacja). Droga wylotowa z Wrocka, ale zeby ktos laskawie przepuscil choc jedno auto z podporzadkowanej... Po kilku minutach proba "przeskoczenia" i juz, juz sie udalo, a tu zatrzymuje sie z piskiem opon kierowca chyba Seicento. Na szczescie ten mlodszy brat Tercjaka zapomnial noza tego dnia, za co mu jestem dozgonnie wdzieczny. Wyobrazcie sobie moje wrazenie, gdy uslyszalem, co sie stalo kawalek dalej na tej smaej ulicy...O kulturze na naszych drogach nie ma dzisiaj mowy, ale moze MY WSZYSCY POWINNISMY O NIA ZADBAC Odpowiedz Link Zgłoś
olek_01 Re: Poszukiwany Tercjak zranił innego kierowcę ju 20.01.10, 19:52 A to gnój śmierdzący - co w takim razie robiła prokuratura ?! - dlaczego nie został aresztowany? dlaczego ??!!! idiota i psyhopata:/ Odpowiedz Link Zgłoś
olek_01 Re: Poszukiwany Tercjak zranił innego kierowcę ju 20.01.10, 19:53 olek_01 napisał: > A to gnój śmierdzący - co w takim razie robiła prokuratura ?! - dlaczego nie > został aresztowany? dlaczego ??!!! idiota i psychopata :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [...] Re: Poszukiwany Tercjak zranił innego kierowcę ju IP: *.adsl.inetia.pl 20.01.10, 20:09 Dajcie już spokój, czytając te komentarze można dojść do wniosku, że niczym się od niego nie różnicie. Banda zwierząt. Sąd osądzi, facet zapłaci za swój błąd a to że wylejecie swoje emocje na forum niczego nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
olek_01 Re: Poszukiwany Tercjak zranił innego kierowcę ju 21.01.10, 09:00 Gość portalu: [...] napisał(a): > Dajcie już spokój, czytając te komentarze można dojść do wniosku, że niczym się > od niego nie różnicie. Banda zwierząt. Sąd osądzi, facet zapłaci za swój błąd a > to że wylejecie swoje emocje na forum niczego nie zmieni. Otóż nie - zapłaci czy nie zapłaci, trzeba takie sprawy nagłaśniać ,żeby inni nie wpadli na taki sposób dyskusji i nie wzorowali się na tym śmieciu Tercjaku - musimy dać potencjalnym naśladowcom do zrozumienia że takie zachowanie jest nieakceptowane przez większość kierowców Odpowiedz Link Zgłoś
spa2007 Poszukiwany Tercjak zranił innego kierowcę już ... 28.02.10, 21:00 kiedy go kuuuuwa zlapia??? zlodziei tablic z obozu zlapali od razu, bo raban sie zrobil, a jak ginie czlowiek to co???? 3 lata go szukac beda??? Odpowiedz Link Zgłoś