rubinkamala 26.01.10, 18:05 Czy to prawda,że najlepszy nasz Pan od pogody(Marek K.) odchodzi z tv?? Będzie Go brakowało,nie??To prawda,Panie Marku???Pozdrowienia dla wszystkich wielbicieli MK:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marek kocot Re: Pan od pogody IP: *.146.93.245.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.01.10, 23:05 Tak, Droga Pani, to prawda. W środę 27 stycznia prognozą nr 974, jeśli skrupulatnie wszystko policzyłem, pożegnam się z Widzami. Dziękuję tym wszystkim, do których mój "sposób narracji" trafił, za wspaniałą przygodę. Tych, którzy mnie nie znosili pozdrawiam serdecznie. Nie mam zamiaru jeszcze umierać, więc... do zobaczenia. Gdzie i przy jakiej okazji, to jeszcze tajemnica (także dla mnie) ale wiem, że długo nie usiedzę spokojnie na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łoś_bimbacz Niech Pan tego nam nie czyni! IP: *.ip.netia.com.pl 27.01.10, 09:58 kto zostanie? Olbrzymka???? Ona zasłania mapę! Jeśli przechodzi Pan do lepszej od tv klecina stacji, to wybaczam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
membrum_virile Re: Pan od pogody 27.01.10, 08:55 Do mnie nie trafia zgrywanie śmieszka. Tacy jak wy prezenterzy pogody (Kret, Debilewicz) irytują strasznie. Błazenadą zmuszacie do przełączenia kanału. Prognoza pogody ma być przedstawiona zwięźle, rzeczowo, bo oglądać ją mogą nie tylko złaknieni cyrkowych błaznów, ale i ci, którzy jedynie informacji szukają. Pozdrawiam. Sapienti sat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwer a pani od pogody? Smart look in bigger sizes... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.10, 09:19 Podstawową funkcja TV (czy się to komuś podoba, czy nie) nie jest funkcja informacyjna tylko komunikacyjna (to z podstaw nauki o mediach). Marek K. był mistrzem świata w porównaniu z osobnikami pojawiającymi się w lokalnej stacji. Brrrr...Kto limituje pokazywanie się na wizji? To już żadne standardy nie obowiązują? Takich zjawisk nie ma w żadnej telewizji na świecie. Zazwyczaj trzeba dobrze wyglądać, dobrze się ubierać, dobrze mówić a przede wszystkim mieć coś do powiedzenia i tzw. osobowość medialną. A u nas każdy może. Za co????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek kocot Re: Pan od pogody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.10, 09:32 Szanuję Pani/Pana zdanie i rozumiem oczekiwania. Nie zamierzam polemizować, na jedno tylko chcę zwrócic uwagę: "Prognoza pogody ma być przedstawiona zwięźle, rzeczowo, bo oglądać ją mogą nie tylko złaknieni cyrkowych błaznów, ale i ci, którzy jedynie informacji szukają." Szczerze mówiąc, nie ma wzorca, jaka ma być prognoza pogody. Poczucie humoru, to wartość dodana. Merytorycznie w programach pp. Kreta, Zubilewicza i moich wszystko się zgadzało. Jeśli ktoś szukał informacji, ten je znalazł. Życzę miłego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neo[EZN] Re: Pan od pogody IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.01.10, 15:23 Brawo Panie Marku. Takich ludzi więcej nam trzeba w telewizji. Ja nie znoszę prognozy pogody przekazanej w "bezduszny" czy "sztywny" sposób dlatego bardzo lubię prezenterów, którzy starają się ją ubarwić. Pozdrawiam Pana gorąco i życzę wszystkiego dobrego! P. Herba Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Panie Marku, 27.01.10, 22:08 oglądałem Pana często acz przypadkowo, bo prognozy pogody generalnie mnie nie interesują. Pański show był oddechem po ciężkim dniu pracy. Dlatego szkoda, że Pan odchodzi, chyba że pojawi się jeszcze lepszy zawodnik. Widzę, że się Pan nie przejmuje tymi dziadkami, co tutaj tak smędzą. I dobrze. Trzymaj się Pan! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: Pan od pogody IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.01.10, 09:04 new.meteo.pl/ A dla mnie ważna jest dokładna prognoza, a tu jest naprawdę solidne podejście do rzeczy i wysoka sprawdzalność. Laski i ciacha macie w tysiącach innych miejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.k. Re: Pan od pogody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.10, 09:36 Tak, zgadza się. To bardzo rzetelnie przygotowywana strona - jeśli chodzi o dane. Jeśli chodzi o komentarz synoptyków, bywa różnie - w zależności od tego, kto pisze komentarz. Ja osobiście najbardziej lubię komentarze p.Ryszarda Olędzkiego. Co prawda wymagają nieco uwagi i minimum przygotowania, ale naukowo przedstawiają procesy zachodzące w pogodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rubinkamala Re: Pan od pogody IP: 188.33.152.* 27.01.10, 14:02 Dziękuję,Panie Marku:)Z przyjemnością oglądaliśmy Pana całą rodziną,kumulował Pan w sobie rzetelność,jasność przekazu oraz wielki urok i niezapomniane poczucie humoru!!Życzę Panu wszystkiego dobrego i proszę jeszcze zaglądać do naszych domów przy okazji:) Powodzenia,a tymi tam sztywniakami nie mam co się przejmować,należy im współczuć;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzka Re: Pan od pogody IP: *.wroclaw.mm.pl 27.01.10, 21:40 rubinkamala to pewnie żona lub inna rodzina pana Marka, którego , jak wnoszę, znają tylko krewni i znajomi, bo ja godzinami oglądam tv, ale jakoś nazwiska Kocot Marek nijak nie kojarzę.Zatem tymi wpisami rodzina robi panu Markowi reklamę.To ładnie, że się tak wspieracie, bo ostatnio obserwuje się w naszym społeczeństwie zanik więzi rodzinnych. Panu Markowi życzę znalezienia ciekawej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rubinkamala Re: Pan od pogody IP: 109.243.215.* 28.01.10, 10:57 :) Nie trafiony,nie zatopiony;)Nie jestem żadną rodziną Pana Marka,ale z przyjemnością zrobiłam Mu tę reklamę,jak to Pani określa:)Pięknie się Pan Marek wczoraj z nami pożegnał. Czekam na to,co nastąpi dalej...a Pani polecam pójście do teatru Współczesnego,skoro nie lubi Pani TV,tam Pan Marek czasem gra;) Np.dziś!W każdym razie po prostu bywają ludzie, których się lubi oglądać,Proszę Pani:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rubinkamala Re: Pan od pogody IP: 109.243.215.* 28.01.10, 11:02 O,przepraszam,napisała Pani,że godzinami ogląda TV.No więc dla odmiany do teatru-reklama reklama:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzka Re: Pan od pogody IP: *.wroclaw.mm.pl 28.01.10, 19:43 Dzięki za zaproszenie, ale nie skorzystam. Byłam czas jakiś temu na jakimś strasznym knocie we Współczesnym. Sztuka jakiegoś Bułgara o lataniu samolotami. Nuda. Wolę M, jak miłość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rubinkamala Re: Pan od pogody IP: 94.254.233.* 28.01.10, 22:53 A wie Pani,,,dzisiejszy spektakl bez zarzutu,a nawet więcej-dawał do myślenia i pozwalał się naśmiać:)Polecam naprawdę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy senat Re: Pan od pogody IP: *.147.114.7.nat.umts.dynamic.eranet.pl 28.01.10, 22:57 Tym razem jest to Anglik, Harald Pinter. Dostał dwa lata temu Nobla, po czym zmarł. Nie idź, literacko lepsze od Bułgara o trzy nieba, ale nie spodoba Ci się. Mroczne, toksyczne i wszyscy goli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas Re: Pan od pogody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.10, 23:13 Gość portalu: widzka napisał(a): > Wolę M, jak miłość. Wszystko na ten temat :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek kocot Pan od pogody IP: *.146.185.194.nat.umts.dynamic.eranet.pl 05.02.10, 18:39 Kochani! dziękuję za wszystkie miłe wpisy. To budujące - przywraca wiarę w to, że moja przygoda z telewizyjną prognozą pogody miała sens. Dziękuję także za krytyczne wpisy. Czytam wszystko z uwagą. Nadal zapraszam do Teatru Współczesnego. Ostatnie spektakle "Powrotu..." były bardzo udane i inspirujące dzięki Wam, Widzom. Kolejne spotkanie z Pinterem zaplanowane są na początek marca. Do zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Pan sie nie martwi IP: *.dip.t-dialin.net 05.02.10, 19:26 Gość portalu: marek kocot napisał(a): > Kochani! > dziękuję za wszystkie miłe wpisy. To budujące - przywraca wiarę w > to, że moja przygoda z telewizyjną prognozą pogody miała sens. > Dziękuję także za krytyczne wpisy. Czytam wszystko z uwagą. > Nadal zapraszam do Teatru Współczesnego. Ostatnie > spektakle "Powrotu..." były bardzo udane i inspirujące dzięki Wam, > Widzom. Kolejne spotkanie z Pinterem zaplanowane są na początek > marca. Do zobaczenia. Nie pekaj Pan. Raz widzialem Pana TV i posmialem sie nieco, gdyz jest Pan bardzo orginalny i naturalny, w przeciwienstwie do pajacow z Warsiawki, ktorzy stali sie celebrytami, goniacymi do prasy, gdy jajko im zle ugotowalo! Swoja droga, ta nasza dolnoslaska TV z jej "specjalistami", to wielka przegrana Wrocka. Pozdrawiam z Niemiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas Re: Pan od pogody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.10, 23:11 > bo ja godzinami oglądam tv, ale jakoś nazwiska > Kocot Marek nijak nie kojarzę. Bo nie występuje w telenowelach, które godzinami oglądasz! Kolejny przypadek: skoro go nie widziałam, to nie istnieje. Współczuję. . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas Re: Pan od pogody IP: *.wroclaw.mm.pl 05.02.10, 23:28 No tak, nie każdy aktor ma tyle uroku osobistego i talentu, by oglądały go miliony telewidzow w ich ulubionych telenowelach. A potem ten jad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadu Re: Pan od pogody IP: *.wroclaw.mm.pl 05.02.10, 23:32 Przy odrobinie szczęścia załapie się pan Marek i na telenowele. Niech żywi nie tracą nadziei. Odpowiedz Link Zgłoś
degrippant Re: Pan od pogody 08.02.10, 12:50 ja to nawet odetchnęłam z ulgą, że nie ma już tego grubego pedała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tola do degrippant: a ty pedale chudy jesteś egoistą ża IP: *.111.241.195.static.crowley.pl 08.02.10, 13:52 żałosnym- myślisz tylko o sobie. Twoja chudość nie jest atutem, grubi, czy grubsi mają też miejsce na ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
degrippant Re: do degrippant: a ty pedale chudy jesteś egois 11.02.10, 14:11 może nie jestem zbyt chuda, ale zgoda - jestem pedałką, bo mi sie faceci podobają. Ale ten was cały Kocot nie był za ładny, a słyszałam, że woli chłopców... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bareja pedał i złodziej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.10, 08:39 pedał i... złodziej! bo w telewizji każdy to pedał i złodziej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wi Re: do degrippant: a ty pedale chudy jesteś egois IP: *.magma-net.pl 12.02.10, 17:26 Nikogo nie interesuje kim jesteś i co słyszałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
kingusia711 Re: Pan od pogody 12.02.10, 10:57 No dobrze prowadzi pogode,zawsze jakis zabawny zart ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak pedalstwo baryczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.10, 13:58 Nigdy nie widziałem tego pana na ekranie, ale jak jest pedalem, to nie chce ogladać. Tu wyżyk, tu niżyk, tu froncik, a tiu tiu tiu deszczyk spadnie, ojejku, łał! Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: Pan od pogody 12.02.10, 14:42 Pozdrowienia serdeczne od expogodynki :) Było naprawde OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daguchna Re: Pan od pogody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.10, 15:24 ło matko! ot której? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rubinkamala Re: Pan od pogody IP: 188.33.104.* 12.02.10, 21:10 No tak,nakręcajcie się,musiało w końcu paść to słowo na P,każdy facet z TV jest niestety potencjalnym pedałem;)Ojjj Panie Marku,niech Pan wybaczy głupotę tych ludzi,nieuleczalna przypadłość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz ze Wdzydz Re: Pan od pogody IP: *.146.84.19.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.02.10, 23:21 i o co tyle płaczu było? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek kocot Nowy Pan Od Pogody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.10, 08:21 Od wczoraj na antenie wrocławskiego ośrodka TVP w Prognozie Pogody możemy oglądać Pawła Gołębskiego (dawniej Radio RAM). Niebywałe poczucie humoru, inteligencja i niezwykły urok Pana Redaktora przysporzą mu na pewno całe rzesze sympatyków. Polecam Państwa uwadze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rubinkamala Re: Nowy Pan Od Pogody IP: 188.33.215.* 24.02.10, 23:06 Niedługo chyba będzie całkiem dobry,ale jeszcze musi popracować:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łoś_bimbacz Re: Nowy Pan Od Pogody IP: *.ip.netia.com.pl 25.02.10, 00:08 dobrze, że nie Nowa Olbrzymka:0 Odpowiedz Link Zgłoś