Dodaj do ulubionych

KORWIN-MIKKE DO SENATU

IP: *.nefped.am.wroc.pl 09.02.04, 12:01
Mam małą uprzejmą propozycję (już wyartykułowaną w odpowiedzi na
wątek "Korwin Mikke") żeby dyskusję na ten temat prowadzić w tym miejscu pod
tą nazwą.
Niech każdy kandydat ma podobnie tytułowany wątek.
A poza wszystkim, nie dyskutujemy przecież o Korwinie-Mikke w ogóle (jak się
ubiera, gdzie bywa i ile ma dzieci) tylko o jego starcie w wyborach
uzupełniających do Senatu w okręgu nr 3 obejmującym Wrocław i okolice.
Stąd wątek powinien się nazywać tak, a nie inaczej.
Obserwuj wątek
    • Gość: sympatyk UPR Re: KORWIN-MIKKE DO SENATU - popieram IP: *.magma / *.magma-net.pl 09.02.04, 12:12
      Bedę głosował na Janusza Korwin-Mikkego. Zgadzam się z kolegą Magierem że tak
      powiniem się nazywać ten wątek. Jednak co do dyskusji o JKM to uważam że trzeba
      wykorzystywać każdą sposobnośc do zapoznania szerszego grona z jego poglądami.
      Trzeba też przełamywac sterotypy postrzegania JKM, co tu dużo mówić, uformowane
      w dużej mierze przez wybiórcze pokazywanie jego wypowiedzi i mediach.
      • Gość: DariuszSiodłak Re: KORWIN-MIKKE DO SENATU - popieram IP: *.pp.com.pl / 195.150.89.* 09.02.04, 12:18
        do Senatu !
    • Gość: zius Re: KORWIN-MIKKE DO SENATU IP: *.centrala.pbk.pl 09.02.04, 12:17
      A co to da ?
      • Gość: jestem na "TAK" Re: KORWIN-MIKKE DO SENATU IP: *.lublin.mm.pl 09.02.04, 12:23
        głos rozsądku, którego tak niewiele w polskim parlamencie
        i mozliwość promowania konserawtywno-liberalnych ideii

jednak niestety nie jestem z Wrocławia, więc nie będę mógł oddać swego głosu na
        JKM
        • Gość: Dariusz Zaniewski Re: KORWIN-MIKKE DO SENATU IP: 80.48.140.* 09.02.04, 13:34
          Wielka szkoda, że to nie z mojego okręgu Pan Janusz Korwin - Mikke ubiega sie o
          miejsce w Senacie. Zazdroszczę Wrocławianom, że mają w końcu na kogo głosować.
          Ja oraz cała moja rodzina życzymy powodzenia Panu Januszowi.
    • Gość: ja Re: KORWIN-MIKKE DO SENATU IP: *.lublin.mm.pl 09.02.04, 12:43
      popieram wolność gospodarczą i uczciwość zwłaszcza w życiu publicznym
    • Gość: sprawiedliwy Panie Januszu ma Pan mój głos!. IP: *.ssk.com.pl 09.02.04, 13:47
      Przepraszam za poufałość, ale jest pan JEDYNYM politykiem o czystych rękach.

pozdrawiam
      • Gość: sprawiedliwy Re: Panie Januszu ma Pan mój głos!. IP: *.ssk.com.pl 09.02.04, 13:50
        przepraszam ponownie miało być oczywiście: "...ale jest Pan..."

pozdrawiam
        • Gość: do bani Re: Panie Januszu ma Pan mój głos!. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.04, 21:05
    • Gość: DarekSzumiło Re: KORWIN-MIKKE DO SENATU - popieram !!!!!! IP: 62.233.155.* 09.02.04, 14:52
      Jestem za organiczeniem ingerancji państwa w gospodarke i nasze życie. JKM do
      Senatu
      • sabbina Re: KORWIN-MIKKE DO SENATU - popieram !!!!!! 09.02.04, 18:23
        brawo Korwin !
        • Gość: Sympatyk UPR Re: KORWIN-MIKKE DO SENATU - popieram !!!!!! IP: *.magma / *.magma-net.pl 12.02.04, 01:08
          Brawo Sabbina
    • Gość: witek Re: KORWIN-MIKKE DO SENATU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.04, 18:56
      Jak najbardziej, jak najszybciej, koniecznie!!!!!!Panie Januszu, SUKCESU!!!!!
    • Gość: Liberal Re: KORWIN-MIKKE DO SENATU IP: *.qthv.quintiles.com / 193.129.161.* 10.02.04, 02:38
      Powodzenia!!!! Przekonam do tego wyboru tylu ludzi, ile tylko bede mogl!!! I wy
      to samo zrobcie!!! Korwin trzymaj sie!!!
      • lamancza Re: KORWIN-MIKKE DO SENATU 10.02.04, 10:43
        Do 17 lutego trwa akcja zbierania podpisów osób popierających kandydaturę JKM.
        Na stronach upr.org.pl można pobrać formularze.
        Do roboty!
    • Gość: darek z UPR Re: KORWIN-MIKKE DO SENATU - listy z podpisami IP: 62.233.155.* 10.02.04, 13:08
      Formularze do zbierami podpisów możę pobrac www.upr.org.pl/wroclaw/okreg
      Pospidane listy nalezy przyniesc do siedziby UPR we Wrocławiu pl.Strzelecki 20
      do dnia 17.02.2004 do godz. 17.00 Proszę wszystkich sympatyków o zaangażowanie
      w zbieramiu podpisów ŻYCZĘ POWODZENIA -
      • luki761 Re: KORWIN-MIKKE DO SENATU - listy z podpisami 10.02.04, 15:31

JKM na Prezydenta (po drodze Senat)...:)
        • Gość: darek z UPR Re: KORWIN-MIKKE DO SENATU - listy z podpisami IP: 62.233.155.* 10.02.04, 17:12
          BRavo tak Trzymać !!!!! :)
      • Gość: robak Re: KORWIN-MIKKE DO SENATU - listy z podpisami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.04, 22:36
    • lamancza Re: KORWIN-MIKKE DO SENATU 10.02.04, 15:47
      Alleluja i zbierać podpisy ;-)
      • sabbina Re: KORWIN-MIKKE DO SENATU 11.02.04, 11:05
        brawo i do góry !
        • Gość: Były symp. PO Re: KORWIN-MIKKE DO SENATU IP: 62.233.155.* 11.02.04, 15:57
          JA tez głosuje na KORWINA-MIKKE
          • Gość: Robert Re: KORWIN-MIKKE DO SENATU IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 11.02.04, 17:18
            Zazdroszczę Wam. Nie jestem z Wrocławia i nie mogę głosować. Niestety, napewno
            jest wielu takich co mogą głosować na normalność a po raz nie wiem który
            zagłosują na złodziejską bandę z prawej lub lewej albo zniechęceni pozostaną w
            domach.
            • Gość: Jurek Re: KORWIN-MIKKE DO SENATU IP: 62.233.155.* 12.02.04, 11:14
              Jestem za Panem Korwinem.
              • Gość: Alicja Re: KORWIN-MIKKE DO SENATU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.04, 18:48
                No to ja tez ;-)
                • Gość: Sympatyk UPR Re: KORWIN-MIKKE do senatu - tel do UPR 3287063 IP: *.magma / *.magma-net.pl 12.02.04, 21:15
                  Dzwoniecie i powoedycie w czzm moecie w kampanii KORWINA pomoc
              • Gość: Krzysztof Re: KORWIN-MIKKE DO SENATU IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.verizone.com.pl 12.02.04, 21:42
                Tak jestem za JKM
                • Gość: wrocławianik Re: KORWIN-MIKKE DO SENATU - jestem ZA IP: *.magma / *.magma-net.pl 14.02.04, 21:16
                  Jestem za KORWNINEM
                  • Gość: Darek Re: KORWIN-MIKKE DO SENATU - jestem ZA IP: 62.233.155.* 16.02.04, 17:44
                    Ja też jestem za JKM
              • vonsu Re: KORWIN-MIKKE DO SENATU 24.02.04, 18:25
                co tu duzo mowic..
                UPioRnie sUPeRowi głosują na Korwina :)
    • Gość: Adam Gratulacje Panie Januszu! IP: *.chello.pl 13.02.04, 00:28
      Ma Pan mój głos!
    • Gość: wojtek Re: KORWIN-MIKKE DO SENATU IP: *.vline.pl / 217.98.54.* 13.02.04, 10:30
      Tylko JKM!!!!
      Precz z socjalizmem!!!
      • Gość: Krzysiek Re: KORWIN-MIKKE DO SENATU IP: 62.233.155.* 13.02.04, 12:34
        Tak, jestem za JKM, niech będzie w Senacie
    • Gość: sUPeR Re: KORWIN-MIKKE DO SENATU IP: 62.233.233.* 13.02.04, 18:28
      Popieram!!! sUPeR UPR! UPR przejmie ster :)
      • Gość: Sympatyk UPR Re: KORWIN-MIKKE DO SENATU IP: *.magma / *.magma-net.pl 15.02.04, 23:23
        niezłe Hasło dla UPR - sUPeR
    • Gość: Sympatyk UPR Re: KORWIN-MIKKE DO SENATU IP: *.magma / *.magma-net.pl 17.02.04, 23:16
      TAK dla Korwina
    • Gość: UPaRty Dajmy sobie szansę. KORWIN DO SENATU !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.04, 22:37
      Wszyscy się już skompromitowali. UPR nie. Dajmy sobie szansę.
      • Gość: mr_pope Re: Dajmy sobie szansę. KORWIN DO SENATU !!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.02.04, 01:40
        Zieloni 2004 też jeszcze się nie skompromitowali. A UPR dla mnie tak. Jeśli są
        tu tacy 'Sympatycy UPR' to może opowiedzą coś o kampanii wyborczej 2001?
        • Gość: Felek Re: Dajmy sobie szansę. KORWIN DO SENATU !!! IP: *.pp.com.pl / 195.150.89.* 23.02.04, 21:26
          hoop. do góry !
        • Gość: mr_pope Re: Dajmy sobie szansę. KORWIN DO SENATU !!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.02.04, 11:58
          No co jest? Żaden sympatyk nie opowie o kampanii 2001?
          • vonsu KORWIN DO SENATU !!! 24.02.04, 17:45
            Jedyne co pamietam z poprzedniej kampanii do Senatu to jak niejaki Frasyniuk przekręcał co drugie zdanie Korwina, za co przegrał sprawe we wrocławskim sądzie.
            Śmiać mi sie chce z tego ex-kierowcy MPK który pozuje na yntelygenta. ;)

I tak wszyscy wiedzą ze Korwin jest najlepszy!
            • Gość: mr_pope Re: KORWIN DO SENATU !!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.02.04, 23:29
              > Jedyne co pamietam z poprzedniej kampanii(...)
              I pewnie dlatego Ty oraz pozostali sympatycy UPRu piejecie z zachwytu nad tą
              partią.
              • vonsu Re: KORWIN DO SENATU !!! 25.02.04, 20:18
                to przypomnij mi..
                cos chyba nie za bardzo widzisz sens..bo juz dawno bys to zrobil..

• Gość: mr_pope Re: KORWIN DO SENATU !!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.02.04, 21:44
                  Nie widzę sensu. Zastanawiam się tylko co widzicie w UPR i czemu tak się nad
                  partyjką zachwycacie. Chyba sami nie wiecie:/
                  • vonsu Re: KORWIN DO SENATU !!! 26.02.04, 08:51
                    > Nie widzę sensu. Zastanawiam się tylko co widzicie w UPR i czemu tak się nad
                    > partyjką zachwycacie. Chyba sami nie wiecie:/

hmm.. nie sądze żeby tu chodzilo o partie i zachwycanie się nad nią..

jesli o mnie chodzi to popieram wszystkich ludzi którzy maja poglądy wolnorynkowe

podziwiam ludzi z upr za upór i konsekwencje w gloszeniu swoich rozsądnych postulatów..przeciez juz 15 lat, mimo niklego poparcia, wciaz istnieja na scenie politycznej i mowia to samo.. nie czesto bywaja celowo osmieszani i to przez tych, z ktorymi potencjalnie mogliby sie najszybciej dogadac w kwestiach gospodarczych (PO, UW).. wystarczy zobaczyc jaki stosunek do upr ma GWyb., ktorej zdarza sie przeciez puscic do wydruku jakis artykul np. o M.Friedmanie..czy tez o von Hayek'u..

w moim odczuciu to jest raczej grupa opiniotworcza.. ktora posrednio wplywa na wladze.. powodując doplyw idei wolnorynkowych na scene polityczna..
                    chociazby podatek liniowy.. byl propagowany na dlugo przed tym gdy pomysl ten podchwycily inne partie..

eeeh..troche mi sie zrobila przydluga ta wypowiedz..
                    chcialbym jedynie zaznaczyc..ze..nie jestem w UPR..

• Gość: mr_pope Re: KORWIN DO SENATU !!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.02.04, 21:46
                  zapomniałem dodać, UPR prawie wcale nie robiło kampanii w 2001 roku (o ile w
                  ogóle). Nie wiem jak w innych oddziałach, ale we wrocławskim jest dużo leniwych
                  ludzi bez pomysłu.
                  Co nie zmienia faktu, tytułem uzupełnienia, że wolę program UPR niż innych
                  partii.
                  • vonsu Re: KORWIN DO SENATU !!! 26.02.04, 08:59
                    Gość portalu: mr_pope napisał(a):

> zapomniałem dodać, UPR prawie wcale nie robiło kampanii w 2001 roku (o ile w
                    > ogóle). Nie wiem jak w innych oddziałach, ale we wrocławskim jest dużo leniwych
                    >
                    > ludzi bez pomysłu.

Mylisz sie kolego :)
                    kampania byla .. przechodzac ulica swidnicka nie raz widzialem Korwina, nawijał do ludzi chociaz ci go prawie nie rozumieli..a wokol niego zawsze ludzie, ktorzy za darmoche mu pomagali.

pamietam tez.. plakaty i duzy szum medialny wokol korwina.. zdaje sie ze byly nawet jakies wyroki sadowe dotyczace przekrecania wypowiedzi w gazetach..oczywiscie na korzysc Korwina

jesli chodzi o ludzi..hmm .. wiesz troche sie czasem traci wiare i chec.. gdy ponosi sie kolejne porazki podczas gdy do wladzy dochodza ludzie z samoobrony..
                    oni sa troche jak donkiszoci polskiej sceny politycznej..wysmiewani..samotni..hehe..
                    glupio to brzmi ale to chyba prawda..

> Co nie zmienia faktu, tytułem uzupełnienia, że wolę program UPR niż innych
                    > partii.

ja tez. :)

• Gość: mr_pope Re: KORWIN DO SENATU !!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.02.04, 10:59
                      > Mylisz sie kolego :)
                      Ty się mylisz:)

Nie napisałem, że kampanii w ogóle nie było. Napisałem, że UPR nie robił nic
                      lub bardzo mało:)
    • Gość: rekin Re: KORWIN-MIKKE DO SENATU IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.02.04, 17:11
      KORWIN DO SENATU, KSIEZA NA KSIEZYC, CZERWONI NA MARSA!
    • Gość: Maciej Re: KORWIN-MIKKE DO SENATU IP: *.elwat.com.pl 25.02.04, 08:41
      Ja również popieram JKM!
    • Gość: Francik Niech żyje kapitalizm!!! IP: *.gazeta.pl / *.bibl.univ.szczecin.pl 26.02.04, 18:06
      Precz z socajalizmem!!!
      Precz z etatyzmem!!!
      Precz z interwencjonizmem!!!
      Vivat Mises!!!
      Vivat Hayek!!!
      Vivat Korwin!!!
    • Gość: Stefek Panie Januszu IP: *.kabel.net.pl / *.kabel.net.pl 26.02.04, 18:14
      Trzymam za Pana kciuki, niech pan pokaże tym czerwonym i różowym świniom gdzie
      ich miejsce.
    • vonsu Re: KORWIN-MIKKE DO SENATU - wyniki sondażu 27.02.04, 08:00
      dotychczasowe wyniki sondazu intrenetowego na wroclaw.miastoplusa.pl:

589 głosów Janusz Korwin-Mikke
      84 głosów Władysław Frasyniuk
      70 głosów Artur Paprota
      49 głosów Stanisław Huskowski

• Gość: PWr. A Polibuda woli Paprotę IP: *.ci.pwr.wroc.pl 27.02.04, 08:53
      I będziemy na niego głosować :-)

paprota.lpr.pl
      • Gość: Twój nocny mar Re: Korwin do Senatu IP: *.elwat.com.pl 27.02.04, 09:01
        a wszyscy polacy to jedna rodzina ..
        co ty pitolisz czlowieku..hahaha..
    • Gość: bartek Re: KORWIN-MIKKE DO SENATU IP: *.ok.ae.wroc.pl 27.02.04, 11:00
      jestem całkowicie za
      janusz na senatora
    • Gość: informator KORWIN-MIKKE w POLSACIE IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.02.04, 19:49
      12.30 POLSAT w sobotę ?Czarny pies, biały kot? transmisja nagrania, w którym wziął udział pan Janusz Korwin-Mikke oraz szef sztabu wyborczego pan Dariusz Szumiało a także prezes Optimusa pan Roman Kluska.
    • Gość: Obornicka Re: KORWIN-MIKKE DO K A B A R E T U ! o/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 20:16
      • vonsu Re: KORWIN-MIKKE DO S E N A T U!!!! 01.03.04, 12:51
        :) CHOCIAZ UWAZAM ZE DO KABARETU TEZ BY SIE NADAWAL...

CZYMZE JEST SENAT I SEJM RP JESLI NIE NAJWIEKSZA SCENA KABARETOWA W POLSCE..

KORWIN CHYBA BEDZIE NAJPOWAZNIEJSZYM CZLOWIEKIEM W TYCH SMIESZNYCH INSTYTUCJACH..

• Gość: info nowa strona www KORWIN DO SENATU! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.02.04, 09:47
      www.jkm.wroc.pl/
      • Gość: Gonzales Nie wierzę. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.02.04, 10:27
        Ładnie i profesjonalnie zrobiona strona + uśmiechnięty Korwin-Mikke. Albo
        wrocławski UPR przeszedł wymianę całego składu osobowego albo to robota wrogich
        sił ;).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka