jaktojest2010 08.02.10, 19:00 Ale po co tyle tłumaczenia i aż tyle wyrozumiałości? Komu to potrzebne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: das spiel ist aus absolutnie zle pytania IP: *.dynamic.mnet-online.de 08.02.10, 19:52 kiedy sobiesiak i w jakich okolicznosciach poznal czolowych lodzkich gangsterow i jakie prowadzil z nimi interesy i nastepne z ktorymi politykami lewicy rozmawial o interesach i co im proponowal w zamian za przychylnosc a pozniej dopiero o czym rozmawial z grzegorzem schetyna i kiedy pierwszy raz poznali sie gdzie i kto ich poznal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owieczka o korzeniach kumpli Grzecha, …. IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.02.10, 20:40 … Mira i Zbycha & całej tej naszej politycznej ŚMIETANKI: „Szczena z bombą i świadek 039/2001, czyli wrocławska wojna gangów” (2003-12-02) wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,1803306.html ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sabukan Re: o korzeniach kumpli Grzecha, …. 08.02.10, 20:43 Cud! Owiecdzka zmieniła się w Barana! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gdynianin No to wiadomo, jakie koneksje ma Kuchar z Lechii IP: *.gdynia.mm.pl 08.02.10, 20:48 bo o Slonsku to wszyscy zawsze wiedzieli, tylko dziennikarz z Wrolawia zawsze piszacy o korupcji innych oprocz Slonska i Lechii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Nikt nikogo nie zna według GWna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.10, 22:36 Nikt nikogo nie zna nikt z nikim nie robił matactw i nikt nic nie ukradł. Głupia propaganda dla 57% niby wyborców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Montero Bosze, kto tym krajem zawiaduje? IP: *.dsl.bell.ca 08.02.10, 19:04 Sobiesiak żył między Polska i Austrią i dopiero przygotowywał się do inwestowania. W 1989 roku skończył w Łodzi kurs zarządzania przedsiębiorstwami i został szefem jednego z tamtejszych kasyn. Odpowiedz Link Zgłoś
ecicha-3 Afera hazardowa: Kiedy naprawdę Sobiesiak pozna... 08.02.10, 19:06 A Gazeta co???w roli adwokata???czyjego???A to tak trudno o znajomosc??wystarczy,ze koles zna kolesia,a kolesia koles.Nadzwyczaj dobre checi Gazety,tez wygladaja w tym przypadku dziwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sabukan Re: Afera hazardowa: Kiedy naprawdę Sobiesiak poz 08.02.10, 19:52 Znam Kaczyńskich już od 50-ciu lat. Już wtedy nieźle kantowali, kradli,a że oni mnie nieznali to ich strata. Mogą mnie zaskarżyć do sądu i tak nie zmienię o nich zdania. To złodzieje i oszusci. Wszystko jest nagrane na taśmie filmowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafk kto by takiego kretyna jak ty do sądu pozywał IP: *.nplay.net.pl 08.02.10, 20:03 szpital psychiatryczny bracie. I to szybko ... Odpowiedz Link Zgłoś
sabukan Re: kto by takiego kretyna jak ty do sądu pozywał 08.02.10, 20:15 Nie jestem Twoim bratem, może ojcem lub dziadkiem ale na pewno nie bratem. Mieć takiego syna jak Ty to powód raczej do wstydu niż dumy. Dlatego też wydziedziczam Ciebie. Nic po mnie nie dostaniesz. Który szpital polecasz tatusiowi? Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Afera hazardowa: Kiedy naprawdę Sobiesiak poz 08.02.10, 20:12 Połowa społeczeństwa to widziała i dlatego tak mało ludzi ufa Kłamczyńskim. Dlatego nigdy już nie wrócą do władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
sabukan Re: Afera hazardowa: Kiedy naprawdę Sobiesiak poz 08.02.10, 20:24 Nie pamiętasz jakie słowa skierował kiedyś Kaczyński do PO.Przypominam: "Jeżeli myślicie, że kiedyś zdobędziecie władzę, to się mylicie" I bądź tu prorokiem we własnym kraju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbysio zero Re: Afera hazardowa: Kiedy naprawdę Sobiesiak poz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.10, 21:00 Dlatego dostał kopa w gejowską dupę!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
sabukan Re: Afera hazardowa: Kiedy naprawdę Sobiesiak poz 08.02.10, 21:34 Nie podoba się Tobie dupa prezesa Kaczyńskiego? Prawdę mówiąc mnie też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GAY Re: Afera hazardowa: Kiedy naprawdę Sobiesiak poz IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.10, 11:00 nie gejowska nie obrazaj gejówtylko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senio Re: Afera hazardowa: Kiedy naprawdę Sobiesiak poz IP: *.aster.pl 08.02.10, 20:21 ecicha-3 napisała: > A Gazeta co???w roli adwokata???czyjego???A to tak trudno o > znajomosc??wystarczy,ze koles zna kolesia,a kolesia koles.Nadzwyczaj > dobre checi Gazety,tez wygladaja w tym przypadku dziwnie. Gazeta jest od tego żeby pisać, jak ci sie nie podoba to zmień gazetę. Zawsze możesz poczytać Nasz Dziennik albo Gazetę Polską a nie dyktować o czym maja pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman a co jest absurdalnego w stwierdzeniu 08.02.10, 19:22 "wycofałem Magdę, bo tam KGB, CBA" dla Sobiesiaka CBA to było KGB, zresztą w wielu prywatnych rozmowach takie porównanie CBA padało Odpowiedz Link Zgłoś
signal co to ma za znaczenie, żadne 08.02.10, 19:23 afera był jedna prowokacja Kamińskiego celem uderzenia w rząd i Tuska Odpowiedz Link Zgłoś
jogurt.bartex Gdyby Sobiesiak znał Schetyne blizęj, dłużej, to.. 08.02.10, 19:29 zostało by mnóstwo śladów w pamięci ludzi,dziennikarzy, artykułów w prasie, .. Tego brak. PIS wierzy Sobiesiakowi.. normalka. Odpowiedz Link Zgłoś
peidos Re: co to ma za znaczenie, żadne 08.02.10, 19:29 Nawet jesli tak bylo, choc chyba nie jestes takim idiota, zeby w to wierzyc to: w 2001 roku Sejm przyjął nowelizację ustawy o policji, która zakłada rozszerzenie uprawnień policji m.in. poprzez stosowanie "policyjnej prowokacji". Odpowiedz Link Zgłoś
lazy_sod Re: co to ma za znaczenie i tak wszyscy kradna 08.02.10, 20:57 Ma znaczenie bo z rządów POjebków mialy być nowe standardy, przejrzystość, przyjazne państwo i polityka miłości. Wyszło jak zwykle czyli Donald "Milion nowych miejsc pracy" Tusk je...ie w d..pe bez wazeliny czterdziestomilionowy naród. Tym razem z pomocą NLP. Czyżby ten post został usunięty przez administratora tora tora tora? Odpowiedz Link Zgłoś
peidos Gazownia nie kombinujcie ! 08.02.10, 19:24 Po co tyle glupiego tlumaczenia ? Odpowiedz Link Zgłoś
jogurt.bartex peidos, dziennikarz podaje fakty,daty, itd.. 08.02.10, 19:31 mówisz że kłamie? to podaj swoje fakty i udokumentuj je.. Odpowiedz Link Zgłoś
peidos Re: peidos, dziennikarz podaje fakty,daty, itd.. 08.02.10, 19:36 fakty podal sobiesiak i schetyna i zadne tlumaczenia gazowni nic nie pomoga Odpowiedz Link Zgłoś
maczor Re: peidos, dziennikarz podaje fakty,daty, itd.. 08.02.10, 20:00 peidos napisał: > fakty podal sobiesiak i schetyna i zadne tlumaczenia gazowni nic nie pomoga jeden podał 12, drugi 20 i to są wg ciebie fakty, których nie wolno analizować? co to jest gazownia? dlaczego nie można rozmawiać na poziomie, myśląc zanim się coś napisze? Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: peidos, dziennikarz podaje fakty,daty, itd.. 08.02.10, 20:06 Naucz się podstawowych pojęć, miernoto. To, co ktoś powie nie jest FAKTEM. Faktem jest tylko, że powiedział (o ile zarejestrowano lub są świadkowie). MÓWIĆ można różne bzdury. FAKT, to jest coś, co z całą pewnością istnieje lub istniało i są na to dowody. Ględzenie ozorem przez podejrzanego typa ma taką samą wartość dowodową jak ględzenie ozorem przez Dziadosława Kłamczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
peidos Re: peidos, dziennikarz podaje fakty,daty, itd.. 08.02.10, 20:13 > MÓWIĆ można różne bzdury. I dobrze ci to wychodzi skretynialy becwale. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: peidos, dziennikarz podaje fakty,daty, itd.. 08.02.10, 20:31 :) No i zeszło na wyzwiska bo się argumenty skończyły. PS. Ostatnio odkryłem skąd znam jednego człowieka - "znam" nie znaczy że jesteśmy na TY. Już go gdzieś widywałem i to na tyle często, że pamiętałem jego twarz... wybory sprzed chyba 10-15 lat. :) Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: peidos, dziennikarz podaje fakty,daty, itd.. 08.02.10, 21:19 peidos napisał: tobie to nawet myślenie nie wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
sabukan Re: Gazownia nie kombinujcie ! 08.02.10, 20:40 "Gazownia" czyżbyś był fanem Hitlera? Chyba nie? Myślę, że masz wzdęcia a na wzdęcia najlepiej puścić bąka, co też uczyniłeś. Tylko dlaczego tak publicznie? Lepiej to zrób w zaciszu konfesjonału. Będzie mnie smrodu, ksiądz może to zrozumie i Ci wybaczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Afera hazardowa: Kiedy naprawdę Sobiesiak poz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.10, 19:25 Autorowi proponuję przesledzić losy koszykarskiego Śląska i piłkarskiego - ESKA.... Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Alzheimer szaleje w szeregach PO 08.02.10, 19:31 "O czym rozmawiali na lotnisku we Wrocławiu 29 września 2008 roku? Schetyna twierdzi, że nie pamięta, co w przypadku człowieka, który bez zająknięcia recytuje składy drużyn piłkarskich polskiej II ligi z lat 70., jest zaskakujące." Dlaczego od razu takie insynuacje? A może Grzesio, podobnie jak Zbysio i Miro, cierpi po prostu na Alzheimera? Odpowiedz Link Zgłoś
sabukan Re: Alzheimer szaleje w szeregach PO 08.02.10, 21:48 Witam panią Beatkę w tym doborowym towarzystwie! --------------------------------------------------- Czy pan sugeruje, że jestem głucha. Podsłuchane w czasie przesłuchania w "komisji hazardowej" Odpowiedz Link Zgłoś
szakez Podpierdek PełO plącze się w zeznaniach 08.02.10, 19:32 a "G*wniana" w roli adwokata - czyli szczyt manipulacji móżdżkami bojówek PełOwskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peies Jak to możliwe, że Twój plemnik wygrał?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.10, 20:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fenol Cos ci sie popieprzylo z tymi plemnikami IP: *.acn.waw.pl 08.02.10, 20:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sas Re: Jak to możliwe, że Twój plemnik wygrał?!? IP: *.tktelekom.pl 08.02.10, 21:16 Bo został zrobiony po pijaku,na tyle wiejskiej dyskoteki. Odpowiedz Link Zgłoś
sabukan Re: Podpierdek PełO plącze się w zeznaniach 08.02.10, 21:39 Co za język dziewczyno? To tak jakbyś sama sobie oblizywała Odpowiedz Link Zgłoś
wikonwi Afera hazardowa: Kiedy naprawdę Sobiesiak pozna... 08.02.10, 19:34 Znają się od kołyski no i co z tego że w przedszkolu się pokłócili w podstawówce rozmawiali w ogólniaku wytłukli sobie po dwa zęby o sześć zdrowych lasek i tyle bzdur. Odpowiedz Link Zgłoś
free3gawr-on Afera hazardowa: Kiedy naprawdę Sobiesiak pozna... 08.02.10, 19:39 Pewnie znają się od 89 roku-wielki skok elit na majątek po komunie(koledzy przy dorabianiu się na majątku narodowym i nie tylko[pożyczki z zachodu na poczet przyszłych pokoleń]). Odpowiedz Link Zgłoś
peidos To jest po prostu zenujace. 08.02.10, 19:45 Gazownia uwaza, ze wie lepiej kiedy sie poznali Schetyna i Sobiesiak od samych zainteresowanych :) Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Szokujące ale prawdziwe. 08.02.10, 20:25 Tak, mogą wiedzieć od nich lepiej. To bzdura nad którą obaj się nie zastanawiali. GW przeprowadziła analizę prawdopodobieństwa ich spotkania. No chyba, że ktoś wierzy w krasnoludki i spiski masońskie - wtedy mogli się znać od dawna spotykając co jakiś czas na innym cmentarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Podpowiadają Grzechowi linię obrony 08.02.10, 19:40 No bo kłamał pod przysięgą... Członek polskiego rządu... Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Podpowiadają Grzechowi linię obrony 08.02.10, 19:49 Tak napisali we Fakcie, jestem skłonny w to uwierzyć, tam w tym brukowcu "artykuły" mają co najwyżej trzy zdania, bo "czytelnicy" mogliby się zmęczyć tymi literkami, a i zapomnieć, pamiętam jak ten szmatławiec przez tydzień pisał o wielorybie który płynął do Wa-wy, Wisłą, aby było trudniej, boszzzz, jak można ufać takiemu szmatławemu pisemku... Oj, Dorotka, dziecko, bój się Boga... Odpowiedz Link Zgłoś
jogurt.bartex anwad , acha, a Sobiesiak mówi prawde? 08.02.10, 19:55 ty wierzysz Sobiesiakowi i innym z tych kregów, my wierzymy Schetynie.. A o co oskarżasz Schetyne? Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: anwad , acha, a Sobiesiak mówi prawde? 08.02.10, 20:07 Tego to już jej nie napisali, próbuje biedactwo sama coś wypłodzić, ale efekty są mniej niż marne... Odpowiedz Link Zgłoś
jogurt.bartex szakez,czy ty już całkiem zgubiłaś człowieczenstwo 08.02.10, 19:58 zakład,jesteś "katoliczka" !??? Odpowiedz Link Zgłoś
szakez jogurt - Ty nietolerancyjny człowieku :) 08.02.10, 20:38 żydzi mają antysemityzm, a co ma ja? katoliczka? i co do tego ma człowieczeństwo? Odpowiedz Link Zgłoś
sabukan Re: jogurt - Ty nietolerancyjny człowieku :) 08.02.10, 21:42 szakez napisała: > żydzi mają antysemityzm, a co ma ja? katoliczka? > > i co do tego ma człowieczeństwo? Może jaja, że się tak wyrarzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fenol Re: jogurt - Ty nietolerancyjny człowieku :) IP: *.acn.waw.pl 08.02.10, 23:27 > Może jaja, że się tak wyrarzę. Ty za to nie masz mozgu, naucz sie wyrazac imbecylu Odpowiedz Link Zgłoś
sabukan Re: Sam Szechter moduje forum 08.02.10, 20:01 Co to jest "Szechter" i co znaczy "znikają"?Skoro puszczają takie bzdury jak powyżej, to chyba są bardziej tolerancyjni niż "Nasz Dziennik" czy "Gazeta Polska". Radzę Ci, zadzwoń do o.d.dr.Rydzyka. Z nim na pewno się dogadasz! Odpowiedz Link Zgłoś
szakez Re: Sam Szechter moduje forum 08.02.10, 20:42 Tata Adasia Szechtery Czytaj! Odpowiedz Link Zgłoś
sabukan Re: Sam Szechter moduje forum 08.02.10, 21:05 Zdążyłaś porozmawiać z tatusiem Rydzykiem! Co z resztą moich pytań? Nie odpowiedział? Odpowiedz Link Zgłoś
sabukan Re: Sam Szechter moduje forum 08.02.10, 21:07 Tatusia Rydzyka celibat nie obowiązuje? Odpowiedz Link Zgłoś
sabukan Afera hazardowa: Kiedy naprawdę Sobiesiak pozna... 08.02.10, 19:41 Cała ta "afera hazardowa" miała być kompromitacją PO, a będzie klęską PIS. Na kogo stawiacie, kto był spracą przecieku do "Rzeczpospolitej" (słup z ogłoszeniami PIS): pani Beata Kempa czy pan Waserman? Ja stawiam na kobietę(?). Odpowiedz Link Zgłoś
peidos Re: Afera hazardowa: Kiedy naprawdę Sobiesiak poz 08.02.10, 19:48 Nawet jesli, to sie bardzo ciesze. Przynajmniej ludzie cos wiedza. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Afera hazardowa: Kiedy naprawdę Sobiesiak poz 08.02.10, 19:56 Proszę objaśnij mi, co ludzie wiedzą, i jacy to są ludzie, co wiedzą, chyba nie masz na myśli Was PiSiorkowców, bo Wy wiecie jeszcze przed podaniem jakichkolwiek faktów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tor23 Re: Afera hazardowa: Kiedy naprawdę Sobiesiak poz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.10, 20:21 sabukan zastanów sie,ale walnołeś fraszke.Przeczytaj uważnie pierwszy lepszy dziennik,pomyśl a następnie się wypowiedz,albo lepiej już się nie.... .Masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilbo Dziwny artykuł - redaktor stronniczy 08.02.10, 19:43 Panie redaktorze. Skoro sam pan twierdzi, że Schetyna recytuje składy II ligowych drużyn z lat 70-tych, to zgodzi się pan, że jest wielkim kibicem piłkarskim. Nie wziął pan pod uwagę faktu, że Sobiesiak był kiedy piłkarzem Śląska (ukochanego klubu Schetyny). Skoro pan opiera swój artykuł na domysłach dotyczących emocji, jakie dzieliły dwie grupy, jakichś antypatiach i innych trudno udawadnialnych rzeczach. To ja pozwolę sobie stwierdzić, że Schetyna w latach 90-tych, zapalony kibic piłkarski i początkujący polityk, mógł bardzo lgnąc do środowiska swojego idola z lat młodzieńczych. Pan pisze, że Sobiesiek uderzał do SLD, a ja Panu powiem, że jak się zasiada w różnych gremiach, to przynależność partyjna może mieć niewilkie znaczenie, a znacznie ważniejsza może okazać się np. miłośc do piłki. Odpowiedz Link Zgłoś
sabukan Re: Dziwny artykuł - redaktor stronniczy 08.02.10, 20:07 Ta wypowiedź pasuje do mojej znajomości z Kaczyńskimi. Dalej trwam przy zdaniu, że to złodzieje i oszuści Odpowiedz Link Zgłoś
mondokane Afera hazardowa: Kiedy naprawdę Sobiesiak pozna... 08.02.10, 19:51 artykul sponsorowany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregory Cenzura Schetyny w GW juz dziala! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.10, 20:33 Oho, juz cenzura wyborczej zaczyna działać i z wątku znikają niewygodne posty. Brawo, chlopaki, mordy my moje ! Odpowiedz Link Zgłoś
vratislavian Dziękuję Wyborczej. 08.02.10, 19:53 Dziękuję Wyborczej, że mi wszystko wyjaśniła. Nie wiedziałem co myśleć. A teraz już wiem. Jeszcze raz dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patison Re: Dziękuję Wyborczej. IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 08.02.10, 20:10 Przyłączam się do podziękowań. Dzięki GW wiem, że to naprawde mało możliwe, aby ci panowie znali się tak długo. Kolejny naprawdę obiektywny artykuł na waszych łamach. Nie muszę już sam szukać informacji, dociekiwać, ani zastanawiać się nad wątpliwościami, bo oto wszystko zostało mi wyłożone na tacy i wyjaśnione jak małemu 6-cio latkowi, dzięki redakcji GW. Teraz spokojnie mogę obejrzeć kolejny odcinek "Klanu". Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Głupców myślenie przerasta. 08.02.10, 20:34 Wolisz pomówienia bez faktów? Dostałeś garść faktów i już cię to przerasta więc pora na kpiny? Nie możesz sprawdzać czy są one prawdziwe? Czy nie istnieją jakieś fakty, które pominęli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znaFca Maciora, dajesz swoim szefom alibi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.10, 20:09 Maciora, przypomnij sobie kiedy Grzesiek robil Eske. I kiedy Sobiesiak przyjechal do Wrocka robic kokosy w kasynie. Polacz fakty i nie pierdziel glupot. Ktory z nich kazal ci pisac alibi dla siebie? Po kase brales od obu. Odpowiedz Link Zgłoś
sabukan Re: Maciora, dajesz swoim szefom alibi? 08.02.10, 20:20 Taki język to łacina, skoro łacina to zadzwoń do Radio Ma ryja" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregory Re: Maciora, dajesz swoim szefom alibi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.10, 20:29 sabukan napisał: > Taki język to łacina, skoro łacina to zadzwoń do Radio Ma ryja" Jak widać w tym wątku dzielnie walczysz o swoich pryncypałów z PO. Ile ci obiecali, mordo ty moja? Odpowiedz Link Zgłoś
sabukan Re: Maciora, dajesz swoim szefom alibi? 08.02.10, 20:50 Ile ci obiecali, mordo ty moja? Pytasz się swojej mordy? Czyżbyś był Kaczńskim w dwu osobach? Odpowiedz Link Zgłoś
malgoska_k ----mordy wy nasze - by POzylo sie lepiej !!!----- 08.02.10, 20:23 i wszystko jasne :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Ile masz groszy od postu? 08.02.10, 20:47 Bo nawet się nie wysilasz by cokolwiek na temat napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
sabukan Re: ----mordy wy nasze - by POzylo sie lepiej !!! 08.02.10, 21:11 Co się stało z Waszymi mordami? Jakaś epidemia? Mam nadzieję, że się od Was nie zararzę. Odpowiedz Link Zgłoś
soldadura104 Sobiesiak zna schetynę jak oficer inwigilujący 08.02.10, 20:27 Za hazard nie brali się zwykli ludzie bo bali sie bezpieki. Wiadomo że w tych czasach każda osoba która mogła odegrać jkąś rolę była inwoigilowana przez wojskowe służby informacyjne. Czasami okazało że wszyscy jej "przyjaciele" to agenci i agentki WSI. Gorzej jak dziwczyna pracowała jako kochanka służbowo. W takim przypadku osoba która to organizowała może mówić że zna inwigilowanego od 20 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
sabukan Re: Afera hazardowa: Kiedy naprawdę Sobiesiak poz 08.02.10, 20:30 Dla Ciebie i Twoich kolegów z PIS może i nie potrzebne. Wy i tak wiecie swoje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Afera hazardowa: Kiedy naprawdę Sobiesiak poz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.10, 20:34 Walcz chlopcze, walcz. Moze awans dostaniesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
sabukan Re: Afera hazardowa: Kiedy naprawdę Sobiesiak poz 08.02.10, 20:59 Niestety, nie jestem już od dawna chłopcem. Twoje awanse też zdecydowanie odżucam. Skieruj je do agenta Tomka. Może się skusi? Życzę powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
saper_vodiczka W obronie Grzesia 08.02.10, 20:34 Dlaczego ten artykuł nie nosi tytułu: "w obronie Grzesia"? Redaktor wie lepiej od Sobiesiaka ile ten zna Schetynę i dowodzi, że Sobiesiak nie może znać Schetyny tak długo jak mu się wydaje, że zna... Genialne! Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Wspaniały temat. Wart debaty:) 08.02.10, 20:36 Tylko co z tego wynika? Mnie osobiście i tuszę , że większości normalnych ludzi wisi kalafiorem, czy Sobiesiakowi wydaje się, że znał Schetynę dłużej niż Czarneckiego i czy to prawda. Temat może intersujący dla osobników z jednym spiskowym zwojem mózgowym ale obiektywnie rzecz biorąc zupełnie nieistotny. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Wspaniały temat. Wart debaty:) 08.02.10, 21:58 Nie interesuje cię to jako rozrywka czysto intelektualna? Ot masz dwóch panów. W dość banalnej sprawie różnią się w opiniach. Masz garść faktów i możesz na podstawie nich zgadywać, który z nich może być bliższy prawdy. Przy czym warto było by jeszcze się zastanowić filozoficznie co to znaczy że ktoś kogoś "zna". Przecież jest tyle poziomów, głębi znajomości. :) Też można by było podyskutować. Np czy Sobiesiak zjadł czy nie zjadł z Schetyną "beczkę soli"? Odpowiedz Link Zgłoś