Dodaj do ulubionych

Szukam siłowni

IP: 80.51.113.* 14.02.04, 23:24
Może ktoś mi poleci, muszę coś znaleść i po pracy ćwiczyć moje placki.
Dowiedziałem się ze w Galerii dominikańskiej 120zł! :\
Obserwuj wątek
    • Gość: justyna Re: Szukam siłowni IP: *.god01.telsat.wroc.pl 17.02.04, 00:13
      A jaka czesc miasta Cie interesuje?
      • Gość: hej Re: Szukam siłowni IP: 62.87.130.* 19.02.04, 20:33
        sorry ze tak pozno ;)

No najlepiej by było gdzies tak niedaleko kosmonautów.
        • Gość: Justyna Re: Szukam siłowni IP: *.god01.telsat.wroc.pl 20.02.04, 15:09
          Moze Invest Sport na Kozanowie, ale ceny chyba podobne jak w Galerii. Nie wiem
          czy sie nie zmienilo, ale bylo 99 za 10 wejsc lub 139 bez ograniczen. A moze
          Redeco na Nowym Dworze? Ale cen dokladnie nie znam, chyba troche taniej niz na
          Kozanowie. Mozesz sprawdzic na ich stronie, gdyz taka posiadaja. Osobiscie
          uwazam, ze w Invest Sporcie silownia jest super wyposazona.
          • Gość: hej Re: Szukam siłowni IP: 80.51.113.* 22.02.04, 14:30
            posprawdzam :)

dzieki
          • alice76 Re: Szukam siłowni 22.02.04, 15:39
            Na ul Lubinskiej (okolice TGG) jest MOSiR, Dobrze wyposazona (wlasciwie chyba
            wiecej sprzetu niz w Inwest Sporcie) , z klimatyzacja. Kupujesz karnet za
            minimum 60 zl i siedzisz na silowni ile chcesz, kasuja Cie za rzeczywiste
            minuty (w karnecie od 4,80 do chyba 6 zl za godz, ale lepiej sprawdz aktualne
            ceny). Do Inwest Sportu chodze teraz, karnet na sama silownie 10 wejsc (bez
            ograniczen czasowych) kosztuje 89 zl. Cena od MOSiRu wyzsza, ale a) karnetu nie
            musisz zuzyc w ciagu miesiaca (termin waznosci nieograniczony), b) czas Twojego
            przebrania sie i prysznica nie jest wliczany do czasu pobytu na silowni (w
            MOSiRze maja system iformatyczny i skanuja Twoja karte w momencie wejscia i
            wyjscia z klubu). Oprocz tego mam wrazenie, ze na Gadowie jest jakas silownia,
            chyba nawet sie reklamuja w Internecie, ale glowy sobie za to nie dam uciac. I
            sprawdz, czy na Nowym Dworze w tym nowym kompleksie basenowym nie ma
            przypadkiem silowni.
    • ona_33 Re: Szukam siłowni 27.02.04, 23:12
      A, że tak zapytam, jakiej jesteś płci? Bo jeżeli taj piękniejszej, to miałabym
      dla Ciebie coś znacznie bardziej lepszego niż siłownia (też gimnastyka!), tyle
      że w okolicy pl. Grunwaldzkiego...
      • Gość: hej Re: Szukam siłowni IP: 80.51.113.* 28.02.04, 08:10
        on_20 :P
        • igi.wr Re: Szukam siłowni 28.02.04, 15:29
          chyba najtańsza siłownia w mieście, znajduje się w LO nr 15 na nowym dworze, w
          tej chwili nie pamiętam nazwy ulicy, jak sobie przypomne to napiszę :) O! mam,
          hehe;) chyba ul. Wojrowicka. Rok temu karnet b.o. to był wydatek ok. 50 żł.
          Fajny klimacik, ale raczej nie dla kobiet ;)
          • Gość: Wojtek Re: Szukam siłowni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.04, 12:53
            A ktoś sie może orientuje gdzie silka kolo pl. 1 maja.. braniborska legnicka
            itp.. ?
            • Gość: hej Re: Szukam siłowni IP: 62.87.130.* 29.02.04, 22:35
              No to małe podsumowanie:
              Invest Sport na Kozanowie
              Redeco na Nowym Dworze
              Na ul Lubinskiej (okolice TGG) jest MOSiR
              Inwest Sportu

Sprawdze wszystkie, ale nie mam narazie kompletnie czasu więc jak ktos by
              wiedzial juz cos o nich wszystkich co i jak to byl bym bardzo wdzieczny.
              Pozdrawiam
              • Gość: j Re: Szukam siłowni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.04, 23:04
                w MOSiR (ktory nie jest inwest sportu tylko jednostka budzetowa) karnet
                kosztuje 48 zł minimum (mozesz wykupic za kwote wyzsza jaka chcesz) jest wazny
                na miesiac kalendarzowy, ale mozesz wykupic za nizsza kwote - po 11 dniu
                miesiaca za jakies 33 zł a po 21 za 17 zł. poza silownia mozesz korzystac w
                ramach tego karnetu ze wszystkich uslug umieszczonych w cenniku (wszelkie
                informacje na stronie www.mosir.wroc.pl). Obsluga kompetentna i
                sympatyczna...zawsze mozesz zapytac instruktora o rade i pomoc w ustaleniu
                planu treningu. silownia na Lubińskiej (własnie miedzy TGG a HIT- Tesco) jest
                calkiem fajnie wyposazona... no i ma klimatyzacje...a to sie ceni ;)
                ja polecam z wlasnego doswiadczenia

pozdrawiam
    • aberta super siłownia!!! i tania 01.03.04, 08:37
      Na Nowym Dworze- ATLAS w SP 113
      Duża!
      Chodzę tam od 5 lat.
      POLECAM!
      • igi.wr Re: super siłownia!!! i tania 01.03.04, 19:37
        Niby fajna, ale klimat taki jakis sztywny i w "15" jest taniej...
        • Gość: hej Re: super siłownia!!! i tania IP: 80.51.113.* 02.03.04, 19:20
          Dzieki all za poświęcenie czasu, bardzo mi to pomogło :)
          Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka