Dodaj do ulubionych

KTO POWINIEN ZOSTAĆ NASTĘPCĄ ZDROJEWSKIEGO???

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 15:01
Moim zdaniem powinien to być ktoś, kto nie był dotychczas zaangażowany w
politykę. Najlepiej jakiś młody wrocławianin. Wszyscy dotychczas pojawiający
się kandydaci to starzy wyjadacze. Czy ktoś podoła przejęciu sukcesji po
Zdroju? Nie bedzie mu/jej łatwo... Ogłośmy plebiscyt!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: fanka BZ TO JASNE - MORAS!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 15:53
      facet walczy o Wrocław (expo!) jak lew. jest koło trzydziestki. wykształcony
      (jak wszyscy absolwenci "piątki"!), zna jezyki obce. no... i jest całkiem
      przystojny! znacie lepszego kandydata??
      • Gość: hrabia Re: TO JASNE - MORAS!!!!!!!!!! IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 16:08
        No pewnie, że znamy. Przystojni są niepewni. Brać brzydkich i pryszczatych. Nie
        będą mieli czasu na sprośne myśli.
        • Gość: fanka BZ do hrabiego IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 17:29
          Gość portalu: hrabia napisał(a):

> No pewnie, że znamy. Przystojni są niepewni. Brać
          brzydkich i pryszczatych. Nie
          > będą mieli czasu na sprośne myśli.

Hrabio, Ekscelencjo!
          Skoro mimo pryszczycy zamierzasz kandydować to wskazany
          byłby kontakt z Radą Miejską Wrocławia bo to ona
          wybierze Prezydenta Wrocławia. Ale ja i tak będę
          obstawać na swoim....
      • Gość: terrible RE: TO JASNE - MORAS IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 16:15
        Gość portalu: fanka BZ napisał(a):

> facet walczy o Wrocław (expo!) jak lew. jest koło trzydziestki. wykształcony
        > (jak wszyscy absolwenci "piątki"!), zna jezyki obce. no... i jest całkiem
        > przystojny! znacie lepszego kandydata??

FANKO BZ! SZKODA PAWLA MORASA PAKOWAC W GMINNOPOWIATOWA POLITYKE. NASTEPCA
        ZDROJEWSKIEGO NIE BEDZIE MIAL LATWEGO ZYCIA. GDYBY OBJAL RATUSZ TO MUSIALBY
        ZAJMOWAC SIE CALYM TYM MIEJSKIM BRUDEM (DROGI, SMIECI, WODA, VAT!!!!!!) I PEWNIE
        ZUPELNIE BY JUZ POSIWIAL (TO AKURAT JEST OK BO STRASZNIE PRZYPOMINA RICHARDA G.,
        NO NIE???)
        NAJLEPIEJ BYLOBY GDYBY MORAS NADAL ZAJMOWAL SIE WYLACZNIE EXPO BO DUZY TAM Z
        NIEGO POZYTEK. JAK EXPO NIE WYPALI TO WTEDY BEDZIE SOBIE SZUKAL NOWEGO ZAJECIA. A
        PRZECIEZ NASZE SZANSE WCALE NIE ZMALALY MIMO NIEROBSTWA RZADU!
        POZA TYM MUSZE CIE ROZCZAROWAC: MORAS JEST ZABOJCZO PRZYSTOJNY, ALE O ILE SIE NIE
        MYLE, ZONATY (NOSI OBRACZKE). PROZNE WIEC NASZE WYSILKI :-(((

• Gość: Ugul.T Re: TO JASNE - MORAS!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.01, 18:23
        To jest pomysł!
        Sojusznicy expo2010 łączmy się!
      • Gość: ekspofan Re: TO JASNE - MORAS!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.01, 17:14
        FANTASTYCZNIE!!!!!!!!!! POPIERAM!
      • serfing Re:Kto powinien zostac nastepca Zdrojewskiego? 09.06.01, 12:18
        Lepszy polityk od niego!Moras kto to?
      • Gość: Karolka Re: TO JASNE - MORAS!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.01, 18:53
        Pawel jest spoko, ale niw wiem czy warto go pakowac za Zdrojewskiego na stolek.
        Lubi to co robi, robi to dobrze i niech tak zostanie. A przystojny to on
        jest... i to jak :-))))
        • Gość: Majka Re: TO JASNE - MORAS!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.01, 00:42
          Zgadzam sie z kazdym slowem Karolki!
      • Gość: P.Moras ??? Re: TO JASNE - MORAS!!!!!!!!!! IP: 195.156.89.* 13.06.01, 17:47
        Kogos chyba troche pokrecilo...
        Pozdrowienia z europejskiego kongresu Junior Chamber International!
        Pawel Moras
      • Gość: Bezimien Re: TO JASNE - MORAS!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.01, 22:51
        Prezydentem powinien zostać Pan Huskowski, bo to mądry i wykształcony człowiek

Bezimienny
        • Gość: hrabia Re: TO JASNE - MORAS!!!!!!!!!! IP: *.dtvk.tpnet.pl 16.06.01, 23:12
          Gość portalu: Bezimien napisał(a):

> Prezydentem powinien zostać Pan Huskowski, bo to mądry i wykształcony człowiek
          >
          > Bezimienny

A ta mądrość, to skąd ?
          Oczy ma takie dziwne. Nie nasze.

• Gość: hen Re: KTO POWINIEN ZOSTAĆ NASTĘPCĄ ZDROJEWSKIEGO??? IP: 156.17.85.* 06.06.01, 16:22
      Przydałby się ktoś młody, inteligentny, nie uwikłany w żadne machloje. Ktoś
      taki jak... Wędzonka, i naprawdę tak uważam. Chyba, że Wędzonka to Zdroju i
      nici z reelekcji.
    • Gość: serf Re: KTO POWINIEN ZOSTAĆ NASTĘPCĄ ZDROJEWSKIEGO??? IP: *.ok.wroc.pl 06.06.01, 16:37
      w gazetach sa rankingi poczytaj sobie kolego!
      • Gość: onyx Re: KTO POWINIEN ZOSTAĆ NASTĘPCĄ ZDROJEWSKIEGO??? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 16:53
        Gość portalu: serf napisał(a):

> w gazetach sa rankingi poczytaj sobie kolego!

Czytam, czytam i nóż mi się w kieszeni otwiera.... Blondlidka od Wratislavii,
        tow. Krasoń, Ryśo "Olisabebe" Czarnecki... pięknie.... nic tylko uciekać na
        Białoruś bo Łukaszenka jest już lepszy od tego towarzycha.
        Dlaczego GAZETA NASZA UKOCHANA nie przeprowadzi sondażu, który byłby jako tako
        uczciwy.

Bo chyba nie uważacie, że to co drukuje Słowo (patrz wyżej) i Robol (najbardziej
        wpływowy komuszek hehe) to reprezentatywne opinie Wroclawian? No... być może
        reprezentatywne dla czytelników tego typu dzienników ;-)
        Da zdrastvujet kak drużba wsjevo mira!

• Gość: POwiec Re: KTO POWINIEN ZOSTAĆ NASTĘPCĄ ZDROJEWSKIEGO??? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 16:59
      Jeśli miałbym do dyspozycji ławkę rezerwowych na których siedzi obecny zarząd
      miasta, to wahałbym się pomiędzy wpuszczeniem w charakterze "jedynki"
      Stanisława Huskowskiego (ten siwy)lub Stanisława Piechoty (ten od spraw
      społecznych). Ale najlepszy byłby chyba jednak transfer z zewnątrz!
      • Gość: Zepter!! Re: KTO POWINIEN ZOSTAĆ NASTĘPCĄ ZDROJEWSKIEGO??? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 17:06
        Gość portalu: POwiec napisał(a):

> Jeśli miałbym do dyspozycji ławkę rezerwowych na których siedzi obecny zarząd
        > miasta, to wahałbym się pomiędzy wpuszczeniem w charakterze "jedynki"
        > Stanisława Huskowskiego (ten siwy)lub Stanisława Piechoty (ten od spraw
        > społecznych). Ale najlepszy byłby chyba jednak transfer z zewnątrz!

A DLACZEGO NIE A.JAROCH? SWIETNIE ZARZADZA SPRAWAMI GOSPODARCZYMI MIASTA? LOS TO
        RACZEJ NIE BO SCHRZANIL JUZ WYSTARCZAJACO DUZO.... HMMM, A MOZE JAROCHA
        FAKTYCZNIE LEPIEJ NA CENTRA!

• Gość: WROPOWER BZ - czyli "bez zmian" IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 17:02
      A może Zdrojewski powinien jednak zostać? Porównajcie sobie Wrocław przed 1990
      i dziś! A co dopiero w 2010!!!
    • Gość: Anula POSEŁ RYSZARD CZARNECKI IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 17:09
      Jestem zdania że pan poseł Ryszard Czarnecki byłby znakomitym prezydentem
      miasta. Zawsze wstawial sie za Wrocławiem w stolicy, jest znany i lubiany, był
      ministrem ds. europejskich a przecież Wrocław to najbliższa Europie polska
      metropolia!
      • Gość: gigul POLSKA I EUROPA! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 17:14
        Gość portalu: Anula napisał(a):

> (...)Ryszard Czarnecki byłby znakomitym prezydentem (...), był
        > ministrem ds. europejskich a przecież Wrocław to najbliższa Europie polska
        > metropolia!

ANIU, MAŁE SPROSTOWANIE:
        WROCŁAW TO NAJBARDZIEJ EUROPEJSKA Z POLSKICH METROPOLII BO POLSKA LEŻY W
        EUROPIE!!!

• Gość: baroni Re: POSEŁ RYSZARD CZARNECKI - Boże broń! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.01, 18:39
        Gość portalu: Anula napisał(a):

> Jestem zdania że pan poseł Ryszard Czarnecki byłby znakomitym prezydentem
        > miasta. Zawsze wstawial sie za Wrocławiem w stolicy, jest znany i lubiany, był
        > ministrem ds. europejskich a przecież Wrocław to najbliższa Europie polska
        > metropolia!

Droga Aniu! Poseł Czarnecki jak był ministrem ds. integracji europejskiej, to
        doprowadził do tego m.in, że sporo kasy z funduszu Phare nie trafiło do nas w
        postaci kredytów i to było główną przyczyną, tego że poseł Czarnecki tak krótko
        był ministrem. Z wielką ulgą przyjąłem fakt że poseł Czarnecki zajął sie żużlem,
        Ma już swój upragniony stołek i mam nadzieję, ze w polityce na głebokiej wodzie
        szybko się nie pojawi.
    • Gość: Kaśka WICEPREZYDENT STANISŁAW HUSKOWSKI IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 17:17
      S.Huskowski ma najmniej wdzięczną robotę w tym mieście (śmieci, dziurawe ulice,
      ścieki, woda etc.) a mimo to zawsze jest uśmiechnięty. Serce rośnie!
      • Gość: julek Re: WICEPREZYDENT STANISŁAW HUSKOWSKI IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 22:23
        Gość portalu: Kaśka napisał(a):

> S.Huskowski ma najmniej wdzięczną robotę w tym mieście (śmieci, dziurawe ulice,
        >
        > ścieki, woda etc.) a mimo to zawsze jest uśmiechnięty. Serce rośnie!
        >blagam, niech to bedzie ktos z zewnatrz, ze swierzym spojrzeniem na te pipidowe!
        mam dosyc sluchania, ze to metropolia. tak bylo do '45 roku. tu potrzeba
        wizjonera a nie kolerzkow, ktorzy chwala sie odremontowaniem rynku, jakby to byla
        ich zasluga a nie inwestorow. temu miastu potrzebne sa pieniadze z zewnatrz i to
        natychmiast. ktos je musi sciagnac. tymczasem wszyscy zdolni ludzie stad
        uciekaja do pier... warszawki i dalej. mamienie expo jest zastepczym tematem. jak
        wyjdzie bedzie OK! a jak nie?!!!

• Gość: mark Re: WICEPREZYDENT STANISŁAW HUSKOWSKI IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.01, 00:50
          Gość portalu: julek napisał(a):

> Gość portalu: Kaśka napisał(a):
          >
          > > S.Huskowski ma najmniej wdzięczną robotę w tym mieście (śmieci, dziurawe u
          > lice,
          > >
          > > ścieki, woda etc.) a mimo to zawsze jest uśmiechnięty. Serce rośnie!
          > >blagam, niech to bedzie ktos z zewnatrz, ze swierzym spojrzeniem na te pipi
          > dowe!
          > mam dosyc sluchania, ze to metropolia. tak bylo do '45 roku. tu potrzeba
          > wizjonera a nie kolerzkow, ktorzy chwala sie odremontowaniem rynku, jakby to by
          > la
          > ich zasluga a nie inwestorow. temu miastu potrzebne sa pieniadze z zewnatrz i t
          > o
          > natychmiast. ktos je musi sciagnac. tymczasem wszyscy zdolni ludzie stad
          > uciekaja do pier... warszawki i dalej. mamienie expo jest zastepczym tematem. j
          > ak
          > wyjdzie bedzie OK! a jak nie?!!!

- "miastu potrzebne są pieniądze z zewnątrz" i "mamienie expo", hmm ciekawe...,
          - "potrzeba wizjonera, a nie kolerzków", "ze świerzym spojrzeniem"

Jeśli masz prawo do głosowania to jest to jeden z dramatów demokracji.
          Chyba że jesteś "charceżem"? :-))
      • Gość: WROwizja HUSKOWSKI - a może raczej jego były asystent Adam P.? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.01, 18:48
        Adam P. to gość obrotny. Pomieszkiwał u Dariusza S., który osadzony jest
        obecnie w areszcie tymczasowym, podobnie jak sam pan adam również. Ci faceci
        nakrecili już tyle lodów, że właściwie dobrze by było gdyby teraz zaczęli
        kręcić lody dla miasta.
        Proponuję, aby zarząd miasta obsadzić po odejsciu Zdrojewskiego ekipą w
        stylu "dream team", czyli:
        Prezydent Wrocławia - Dariusz S.
        Pierwszy zastępca ds. przekrętów - Adam P.
        Drugi zastępca ds. wszelakich - Leszek B. (ten od grabarzy)
        W celu Proponuję złożyć też oferty osobom typu: Aleksander Gawronik
        (alternatywnie Lech Grobelny) - finanse, Grzegorz Oszast - nieruchomości,
        Włodzimierz Mękarski - transport, p.Grabek - branża spożywcza, p.Skrabex -
        opieka społeczna ze szczególnym uwzględnieniem eutanazji, p. Bagsik
        (alternatywnie Gąsiorowski lub Helmuth Kohl) - skarbnik miasta.

Z taką ekipą u władzy wrocławianom żyć się będzie dostatnio, odra będzie płynąć
        miodem i mlekiem, na każdej sztachecie wisieć będzie pęto wiejskiej wędzonej
        kiełbasy, a wódka będzie dostarczana wodociągiem prosto z mokrego dworu.
        Pieniędzy będzie w bród, więc dostaniemy nie tylko EXPO 2010, ale również
        OLIMPIADĘ LETNIĄ 2008, a przy dobrej koniunkturze również OLIMPIADĘ ZIMOWĄ 2014
        bo stać nasze miasto będzie na wybudowanie własnych gór. Przy odrobinie
        szczęścia przeniesiemy w tedy do wrocławia wszystkie instytucje z brukseli
        (rada europy, komisja europejska, trybunał sprawiedliwości), siedzibę ONZ, Wall
        Street, i jeszcze nawet stolice apostolska.

Ponętna wizja...
        • Gość: JaJaccek Re: HUSKOWSKI - a może raczej jego były asystent Adam P.? IP: *.chicago-08-09rs.il.dial-access.att.net 04.07.01, 02:01
          Jak przyjdzie utrzymywac taka ekipe jaka wystawil(a)"WROwizja to na ZOO juz nie
          starczy.
      • Gość: sari Re: WICEPREZYDENT STANISŁAW HUSKOWSKI IP: 212.244.130.* 16.06.01, 21:02
        I agree!! Huskowski forever!
        nie tylko za uśmiech, to mądry facet.
      • Gość: P.Moras Re: WICEPREZYDENT STANISŁAW HUSKOWSKI IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.01, 22:15
        Oczywiście że Stanisław Huskowski!!!!
      • Gość: JaJaccek Re: WICEPREZYDENT STANISŁAW HUSKOWSKI IP: *.chicago-01-02rs.il.dial-access.att.net 03.07.01, 22:45
        Gość portalu: Kaśka napisał(a):

> S.Huskowski ma najmniej wdzięczną robotę w tym mieście (śmieci, dziurawe ulice,
        >
        > ścieki, woda etc.) a mimo to zawsze jest uśmiechnięty. Serce rośnie!

Trafilas w 10.Pamietam Huskowskiego z 1997r. Na rowerze objezdal tereny
        popowodziowe.Byl rzeczowy i uprzejmy.Interesowal sie mozliwosciami ponownego
        otwarcia "Morskiego Oka",choc woda jeszcze nie opadla.Bardzo korzystnie go
        odebralem.
    • Gość: KIBIC Re: KTO POWINIEN ZOSTAĆ NASTĘPCĄ ZDROJEWSKIEGO??? IP: 10.0.3.* / *.yuma.pl 07.06.01, 07:49
      A mi się marzy ktoś kto zadba o wrocławskie stadiony.
      • Gość: ania Re: KTO POWINIEN ZOSTAĆ NASTĘPCĄ ZDROJEWSKIEGO??? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.01, 20:56
        A moze Protas- kolejny ulubieniec mediow. Ten to umie szczerzyc zabki przy
        kazdej okazji, bylby godny nastepca. Ciekawe czy zgodzi sie zapuscic wasy i
        grzywke a la Adolf H. A moze Zdzichu- ida nowe, czerwone czasy- bylby jak
        znalazl. A moze Wielki Odnowiciel Teatru Polskiego- ten o kreceniu lodow tez
        troche wie. A moze Pan Posel Od Koszykowki slynacy z pieknych oracji sejmowych
        (ostatnio ulubieniec Gazety- gratulacje!). Albo Wdowa Wanda Po Wielkim
        Rezyserze- ta o kasie i lodach wie niemalo. A moze Dyrektor Od Tartakow i
        Telewizji (chwilowo na Woronicza)- ten przynajmniej nie klamie (patrz proces
        przed Sadem Lustracyjnym) i wladze umie ustawic (patrz proces o zniewage
        policjantow, na trzezwo oczywiscie). Jeszcze?
    • Gość: chemik Prof. Jerzy Przystawa IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.01, 17:11
      Ponieważ w wrocku coraz wiecej wariatów, proponuję, żeby Przystawa objął ster
      władzy. Łatwiej dogada się swój ze swoimi. Czubki będą miały wreszcie coś do
      powiedzenia.
      PRZYSTAWA NA PREZYDENTA!
    • Gość: karbol Re: KTO POWINIEN ZOSTAĆ NASTĘPCĄ ZDROJEWSKIEGO??? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.01, 22:43
      Może ja. Jestem nieprzystojny, niemłody, niezaangażowany, łysy, nieogolony, mam
      dwie lewe ręce do roboty. Charakter mam podły, ale nie jestem mściwy. Nikomu
      nie zaszkodzę ani nie pomogę. Czytać, pisać nie potrafię. Znam się na
      wszystkim, ale po troszeczku. Gdzie znajdziecie lepszego?
      Oprócz tych wielu zalet, wiem coś na Was. haj.
    • Gość: ja trudna sprawa... IP: *.inet.fi 14.06.01, 13:29
      czas pokaze
      • Gość: Roberto Re: trudna sprawa... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.01, 19:52
        Moje kandydatury to:
        RYSZARD CHOMICZ (były wójt gminy Kobierzyce) Gość naprawdę umie przyciągać
        inwestorów i wie w czym rzecz (Centrum Bielany i ponad 30 większych i
        mniejszych fabryk i firm w ciągu ostatnich 8-8 lat)

ADAM GREHL (były wice przezydent). Gość także umie sprowadzić inwestorów do
        miasta (za swojej kadencji sprowadził wiele dużych inwestorów do naszego miasta)
        • Gość: hrabia Re: trudna sprawa... IP: *.dtvk.tpnet.pl 14.06.01, 20:47
          Powołanie na prezydenta miasta tylko dlatego, że sprowadzi obcy biznes, to
          żaden argument.
          Wśród obecnych "polityków" miejskich, żaden nie powinien nawet myśleć o tej
          funkcji ( chopć niektórzy marzą). Poczekajmy na przyszłych absolwentów.
    • Gość: paluch Zdrojewski. IP: 213.76.92.* 14.06.01, 21:33
      Ale nie zostanie, niestety.
    • Gość: Maler Re: Tylko Ricardo C. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.06.01, 09:22
      Rycho na prezydenta. On był już chyba wszystkim, tylko nie tym, co mu będziemy
      żałować. Najpierw prezydent potem PREZYDENT.
      • Gość: hrabia Re: Tylko Ricardo C. IP: *.dtvk.tpnet.pl 16.06.01, 21:08
        Za słaba fucha dla Ricarda. Brak warszawskich rautów, praca dla wrocławskiego
        ludu. To nie dla niego. On jest stworzony do niesienia kaganka dobra i
        bezinteresowności.
    • Gość: fanka BZ Re: KTO POWINIEN ZOSTAĆ NASTĘPCĄ ZDROJEWSKIEGO??? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.01, 12:29
      A JA BEDE I TAK OBSTAWAC PRZY SWOIM! MORAS I JUZ!
    • Gość: MALAWI SZANSA DLA KOGOS MLODEGO!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.01, 00:39
      A GDYBY TAK FAKTYCZNIE DAC SZANSE KOMUS MLODEMU??? MYSLE ZE MR.EXPO TO NIEZLY
      POMYSL! MORAS DO SUKIENNIC? CZEMU NIE?!!!
    • Gość: terrible MORAS BEDZIE NA CZACIE WYBORCZEJ!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.01, 01:00
      JAKOS W PRZYSZLYM TYGODNIU PAWEL MORAS BEDZIE GOSCIEM CHATU WYBORCZEJ!!!!! SUPER
    • Gość: plat Re: KTO POWINIEN ZOSTAĆ NASTĘPCĄ ZDROJEWSKIEGO??? IP: *.um.wroc.pl 22.06.01, 10:37
      Obecny wiceprezydent -Stanisław Huskowski!
      • Gość: kaha Re: Do fanki BZ IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 27.06.01, 00:00
        Droga fanko BZ,

wyglada na to, że ty nie BZ, ale Pawła Morasa jesteś fanką. Tymczasem prawdziwą
        fanką BZ jestem ja. Chyba, ze mamy na mysli różnych BZ-ów.

Kaha
        • Gość: fanka BZ Re: Do fanki BZ IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.01, 11:23
          Kaha,
          jestem absolutną fanką BZ, jak wiele z Wrocławianek, ale uważam, że PM jest w
          odpowiedniejszym wieku. BZ jest ode mnie starszy o jakieś 25 lat!!
          Poza tym jestem załamana bo szef nie wypuścił mnie wczoraj z jakiejś głupkowatej
          narady na chat. Buuuuuuuuu.... Jak było? widziałam skrót w Gazecie, ale to nie to
          samo... buuuuuuuuu

Gość portalu: kaha napisał(a):

> Droga fanko BZ,
          >
          > wyglada na to, że ty nie BZ, ale Pawła Morasa jesteś fanką. Tymczasem prawdziwą
          >
          > fanką BZ jestem ja. Chyba, ze mamy na mysli różnych BZ-ów.
          >
          > Kaha

• Gość: Magister Re: KTO POWINIEN ZOSTAĆ NASTĘPCĄ ZDROJEWSKIEGO??? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.01, 11:14
      Po wczorajszym czacie nie mam żadnych wątpliwości. Paweł Moras! facet się co
      prawda od pomysłu odcina, ale może wartałoby nad nim popracować?!
      Do boju, mr.expo!!!
      • Gość: JaJaccek Re: KTO POWINIEN ZOSTAĆ NASTĘPCĄ ZDROJEWSKIEGO??? IP: *.chicago-18-19rs.il.dial-access.att.net 02.07.01, 21:33
        A.Los-moze by ZOO powiekszyl. Chomicz tez niezly.Mialem hodowle chomiczkow-
        urocze.O p. Grehlu roznie mowili, jak to przy inwestycjach,mieszkal kiedys w
        rejonie Kochanowkiego.
        • Gość: jimmy Re: KTO POWINIEN ZOSTAĆ NASTĘPCĄ ZDROJEWSKIEGO??? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.01, 09:18
          Gość portalu: JaJaccek napisał(a):

> A.Los-moze by ZOO powiekszyl. Chomicz tez niezly.Mialem hodowle chomiczkow-
          > urocze.O p. Grehlu roznie mowili, jak to przy inwestycjach,mieszkal kiedys w
          > rejonie Kochanowkiego.

w takim razie może Piechota, bo przy wrocławskich korkach lepiej chodzić na
          piechotę...
    • Gość: sowa LEJMAN IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.01, 09:42
      Tomasz Lejman na prezydenta! Wrocławiak - Champion Dwóch Światów!
      • Gość: Roberto Re: LEJMAN - NIGDY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.01, 23:20
        Gość portalu: sowa napisał(a):

> Tomasz Lejman na prezydenta! Wrocławiak - Champion Dwóch Światów!

Jakby Lejman został prezydentem Wrocławia...to ja wyprowadziłbym się chyba na
        MARSA !!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka