Dodaj do ulubionych

CZY MASZ NA IMIĘ MAREK ???????????????????????????

14.02.02, 14:15
Wśród forum miejskich woj.mazowieckiego pojawiło się forum podwarszawskiej
metropolii Marki ( 22 tysięcznego miasta ).
Mieć na imię Marek i nie być w Markach - choćby tylko Forum'alnie ? :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Janek Re: CZY MASZ NA IMIĘ MAREK ??????????????????????????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.02.02, 15:03
      Przepraszam, a czy Janki może sobie założyły podforum? :)))
      • sloggi Re: CZY MASZ NA IMIĘ MAREK ??????????????????????????? 14.02.02, 15:04
        Janki poza marketami są maleńkim osiedlem, ok. 60 domów.
        Po Warszawie jeżdzi tramwaj z reklamą Praktikera i napisem:
        Janki i Marki zapraszają :))))
        • Gość: Jajaccek Re: CZY MASZ NA IMIĘ MAREK ??????????????????????????? IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 14.02.02, 16:05
          To goscinni goscie z Was.:))
          • Gość: duzY Nieskromnie powiem, IP: *.dtvk.tpnet.pl 14.02.02, 16:13
            że Wieś jest wszędzie.
            • sloggi Re: Nieskromnie powiem, 15.02.02, 09:14
              W Warszawie Tarchomin-Wieś przerobili na Akacje
    • Gość: Marek Re: CZY MASZ NA IMIĘ MAREK ??????????????????????????? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.02.02, 14:07
      Ja mam na imię Marek, ale nie byłem w Markach. Jadąc do W-wy minąłem Janki.
      • Gość: pan_laga Re: CZY MASZ NA IMIĘ MAREK ??????????????????????????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.02, 14:32
        Gość portalu: Marek napisał(a):

> Ja mam na imię Marek, ale nie byłem w Markach. Jadąc do W-wy minąłem Janki.

Ja zaś, nazywam się pan laga.
        Propozycje jakiejś wioski dla mnie ?
        pan laga
        /Sloggie, dobry z Ciebie i miły chłopak, ale tematy wątków sadzisz trochę pod
        publikę - co ? Lubisz, jak Cię drukują i wiesz, co drukują - prawda ? Takie to
        wszystko ugladzone i akuratne...Ale lepsze to, niż wersy z takiego , dajmy na to,
        Forum Seksuologia...//
        • sloggi Re: CZY MASZ NA IMIĘ MAREK ??????????????????????????? 15.02.02, 14:55
          Ja po prostu jestem miły i układny, wychowałem się w domu z zasadami, dobre
          wychowanie na przedwojennych zasadach.
          A jeszcze grzecznie zapytam: długa ta Pańska laga ?
          • Gość: Marek Re: CZY MASZ NA IMIĘ MAREK ??????????????????????????? IP: *.sympatico.ca 16.02.02, 04:29
            Mam na imię Marek i nie szukam żadnych kumpli,ale jezeli chodzi o nazwy
            miejscowości to najlepiej lubie wioske na trasie Warszawa-Wrocław o nazwie
            TUMIDAJ, z pięknym zajazdem przy drodze wspaniałe miejsce na uroczą kolacje z
            dziewczyna , a o resztę nie trzeba się martwić jeżeli domyślna to zrozumie
            nazwę tego zajazdu szybko i cała noc w jej ramionach zapewniona-powodzenia-
            Marek
            • sloggi Re: CZY MASZ NA IMIĘ MAREK ??????????????????????????? 18.02.02, 09:21
              Czy to aby napewno jest miejsce na kolację, czy na upojne rżniątko ?
              • Gość: Marek Re: CZY MASZ NA IMIĘ MAREK ??????????????????????????? IP: *.sympatico.ca 19.02.02, 00:52
                Myślę że zawsze można połączyć przyjemne z pożytecznym - najedzony i jeszcze
                zaspokojony za jednym zamachem, same korzyści nic do stracenia-pozdrawiam-
                jeden z Marków.
                • Gość: Żarłacz Re: CZY MASZ NA IMIĘ MAREK ??????????????????????????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.02.02, 01:00
                  Ja też jestem Marek - nocny marek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka