Gość: maciej IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 18.02.04, 16:29 zastanowcie sie co zrobic, aby fabryka Hyundaia powstala pod Wrocławiem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: HYUNDAI!!!!!! IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 18.02.04, 16:38 Oddajmy nasze żony Japończykom i zgódźmy się pracować za 400 zł miesięcznie! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: HYUNDAI!!!!!! IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 18.02.04, 16:41 ...aha! Ja się zgodzę pracować za 300 zł i dorzucę siostrę jak wybudują fabrykę we Wrocławiu a nie pod nim. Powiedzmy sobie szczerze. Miller i tak ich wystraszy Radomskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wicia Re: HYUNDAI!!!!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 18.02.04, 17:08 Może znaleźć na nich jakieś kwity i szantażem ich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wicia Re: HYUNDAI!!!!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 18.02.04, 17:41 A niechta mają sobie krzywe. Odpowiedz Link Zgłoś
igi.wr Re: HYUNDAI!!!!!! 18.02.04, 17:43 ale oni maja kompleks krzywych! vide Manga :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: HYUNDAI!!!!!! IP: *.wro.vectranet.pl / 62.29.254.* 18.02.04, 17:46 ja tylko przypomne, że Hyundai jest z Korei Południowe a nie z Japonii-ich śmiertelnego wroga i okupanta :) Odpowiedz Link Zgłoś
igi.wr Re: HYUNDAI!!!!!! 18.02.04, 17:50 Ok, wiem, ale oczy mają krzywe i kompleks tez mają :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: HYUNDAI!!!!!! IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 18.02.04, 19:18 Gość portalu: Rafis napisał(a): > ja tylko przypomne, że Hyundai jest z Korei Południowe a nie z Japonii-ich > śmiertelnego wroga i okupanta :) o kurde! To ja żony nie oddam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wicia Re: HYUNDAI!!!!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 18.02.04, 17:47 Niech zatem noszą ciemne okularki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wicia Re: HYUNDAI!!!!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 18.02.04, 17:48 To z okularkami to było a propos tych kompleksów. Odpowiedz Link Zgłoś
igi.wr Re: HYUNDAI!!!!!! 18.02.04, 17:49 o tak, noszą okularki niech okularki! to powinno ich skłonić do inwestycji u nas ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wicia Re: HYUNDAI!!!!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 18.02.04, 17:50 Słusznie! Przez okularki ciemne nie wszystko dokładnie widać. I o to chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
igi.wr Re: HYUNDAI!!!!!! 18.02.04, 17:51 No tak nie dość, że krzywe oczy to jeszcze okulary!, może nie zauważą miny pola !? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wicia Re: HYUNDAI!!!!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 18.02.04, 17:55 I min na polach.(Po wypasach). Odpowiedz Link Zgłoś
igi.wr Re: HYUNDAI!!!!!! 18.02.04, 17:57 Ale se czata znalezliśme ;) Po wypasach nie bedzie już min na polach ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wicia Re: HYUNDAI!!!!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 18.02.04, 17:59 Ależ będą miny, czyli krowie placki. Odpowiedz Link Zgłoś
igi.wr Re: HYUNDAI!!!!!! 18.02.04, 18:01 No tak o tych minach sem zapomniał, ale krowy? o tej porze roku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wicia Re: HYUNDAI!!!!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 18.02.04, 18:04 O ile znam się na zoologii to krowy nie odlatują na zimę do ciepłych krajów. Odpowiedz Link Zgłoś
igi.wr Re: HYUNDAI!!!!!! 18.02.04, 18:11 to taki mój żart;), za czasów liceum jechaliśmy na wycieczkę pociągiem, ludzie wyglądaja przez okno i ktoś mówi - o krowa, odpowiedż (jak najbardziej powazna) - o tej porze rokku? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Polska - Korea 0:2 na Mistrzostwach Śwata IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 18.02.04, 19:41 Jeśli to są Koreańczyki to ważnym argumentem może być fakt, że odpuściliśmy im mecz na Mistrzostwach Świata Odpowiedz Link Zgłoś
igi.wr Re: Polska - Korea 0:2 na Mistrzostwach Śwata 18.02.04, 20:00 No tak, jak moglismy to pominąć! Przecierz tam im na punkcie piłki całkiem szajba odbiła! :) Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Re: HYUNDAI!!!!!! 19.02.04, 08:13 Gość portalu: maciej napisał(a): > zastanowcie sie co zrobic, aby fabryka Hyundaia powstala pod Wrocławiem!!!! Załatwić sprawę tak, jak to się zwykle robi z urzędnikami. Wziąć trzy walizy zielonych, pojechać do Warszawy, wręczyć jedną jakiemuś ministrowi a z drugą kazać mu lecieć na audiencję do Seulu. I nie ma się co obruszać. Łapownictwo jest na dalekim wschodzie znaną, sprawdzoną i społecznie szeroko akceptowaną metodą robienia interesów. Podczas audiencji druga waliza powinna zostać wręczona miejscowemu "koledze ministrowi", a trzecia przekazana poprzez niego szefowi czebola, który rozważa inwestowanie u nas. I po problemie. I nie mówcie mi znowu, że się nie da. Koreańczycy południowi przekupili ostatnio samego Kim Dzong Ila, więc przekupić ich samych jest jedynie kwestią ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: HYUNDAI!!!!!! IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 19.02.04, 09:07 Tylko, że ten nasz człowiek znając naszą mentalność ukradnie wszystkie walizki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Re: HYUNDAI!!!!!! 19.02.04, 09:59 Gość portalu: . napisał(a): > Tylko, że ten nasz człowiek znając naszą mentalność ukradnie wszystkie > walizki :))) I to jest zdecydowanie najsłabszy punkt w całym pomyśle. Myślę sobie jednak, że gdyby wykupić dla ministra-kuriera u chłopców z Wołomina usługę "nie zapomnimy o Tobie" (podobno ostatnio w promocji dorzucają jeszcze za pół ceny usługę "wiemy, gdzie jesteś"), to obydwie walizy doleciałyby do Seulu w bardzo nienaruszonym stanie. A nawet gdyby kurier zaczął się stawiać, to wystarczy mu przypomnieć, że nie takich kozaków wcześniej uziemiono. Dębski, Papała, Barański... każdy z nich uważał się swego czasu za "nietykalnego". Oczywiście Wołomin, jak każda szanująca się mafia nie działa za darmo. Jestem jednak przekonany, że w końcu, "pro publico bono" można byłoby stargować cenę ochrony do mniej więcej pół walizki. W przeciwieństwie do polityków nasi mafiosi są jednak patriotami. Jakbym nie liczył, wychodzi mi na to, że za jakieś trzy i pół walizy napakowanej kapustą da się załatwić wybudowanie fabryki pod Wrocławiem. Plus pierdoły takie jak: samoloty, hotele, goryle, etc ... Proste ? Proste ! Odpowiedz Link Zgłoś