Dodaj do ulubionych

Sniadanie !!! Mmmm, ale zapach... :)

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.02.02, 08:09
Witajcie!
Homarex otwiera swe podwoje. Dzien dzis mrozny sie obudzil,
wiec gorace dania juz szykuje...
Krasnale ciesza sie, ze znow beda gosci obslugiwaly, porazaja swym humorem :))

Danie dnia: befsztyk po hiszpansku!
Danie jarskie dnia: knedle po hiszpansku...
Zapraszam!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Bunia Re: Sniadanie !!! Mmmm, ale zapach... :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.02.02, 08:43
      Jak miło zagrzać się w ciepłym i aromatycznym wnętrzu!
      Befsztyk na śniadanie??!!
      To ja zdecydowanie wolę już knedle.
      A z jakim nadzieniem są te hiszpańskie?
      I jakąś fikuśną popitkę poproszę!
      • Gość: Homar Re: Sniadanie !!! Mmmm, ale zapach... :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.02.02, 08:52
        Gość portalu: Bunia napisał(a):
        > Jak miło zagrzać się w ciepłym i aromatycznym wnętrzu!
        > Befsztyk na śniadanie??!!
        > To ja zdecydowanie wolę już knedle.
        > A z jakim nadzieniem są te hiszpańskie?
        > I jakąś fikuśną popitkę poproszę!

Witaj Buniu!
        Knedle sa z hiszpanska fantazja (tzn. zmielony wiatrak i fasola plus papryka :)
        A do picia proponuje wode mineralna z cytryna, zmieszna z kasztanowym sokiem -
        pycha!
        Podac?

• Gość: Bunia Re: Sniadanie !!! Mmmm, ale zapach... :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.02.02, 09:15
          Oczywiście, że podać!!
          W końcu najlepsze kasztany są...... w Homarexie!
          • Gość: Homar Re: Sniadanie !!! Mmmm, ale zapach... :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.02.02, 09:27
            Prosze uprzejmie :))
            i zycze smacznego!
    • Gość: Homar Re: Sniadanie !!! Mmmm, ale zapach... :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.02.02, 10:44
      Niestety, na dzisiaj koniec. Zamykam lokal i zapraszam w poniedzialek.
      Dzis tylko Bunia zaszczycila nasz lokal, wiec specjalnie dla niej mam kubek z
      napisem "Wszedzie dobrze, ale w Homareksie najsmaczliwiej" :)
      Pa!

[zamkniete]
      • Gość: jaza Re: Sniadanie !!! Mmmm, ale zapach... :) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.02, 12:42
        Gość portalu: Homar napisał(a):

> Niestety, na dzisiaj koniec. Zamykam lokal i zapraszam w poniedzialek.
        > Dzis tylko Bunia zaszczycila nasz lokal, wiec specjalnie dla niej mam kubek z
        > napisem "Wszedzie dobrze, ale w Homareksie najsmaczliwiej" :)
        > Pa!

A to pech!
        Przeleciały mi koło nosa takie pyszne knedle po hiszpańsku ;(
        Takie życie.
        • Gość: Bunia Re: Sniadanie !!! Mmmm, ale zapach... :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.02.02, 14:29
          Naprawdę jest czego żałować ! Były wyśmienite, "woda kasztanowa" wprawiła mnie
          w przecudny nastrój tego poranka. Szkoda tylko, że nie mogłam udać się na
          sjestę...
          BArdzo dziękuję za kubeczek. Stanie na honorowym miejscu na moim biureczku!
    • Gość: Janek Re: Sniadanie !!! Mmmm, ale zapach... :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.02.02, 15:14
      Butle z absyntem Homarku do piwnicy schowałem. Do poniedziałku naciągnie, bo
      piołun swieżutki przywiozłem wprost z ulicy Świeżej. Stąd te spóżnienienie. Mam
      nadzieję, że przedstawicieli ZDiK-u na śniadanko wzmocnione zaprosisz, to może
      powalcują.
      • Gość: Jajaccek Re: Sniadanie !!! Mmmm, ale zapach... :) IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 15.02.02, 15:23
        Jak zwykle caluje klamke.:(
    • Gość: Janek Re: Sniadanie !!! Mmmm, ale zapach... :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.02.02, 17:09
      Na pytanie rzecznika ZDiK odpowiadam. Absynt to jest wysokoprocentowa nalewka z
      piołunu, z krajów UE wyrabiana tylko w Hiszpanii gdzie jest duża ilość dróg
      gruntowych, prawie tyle ile we Wrocławiu, a na ich poboczach pełno piołunu
      rośnie. W Niemczech i Szwajcarii brak. I piołunu i absyntu w związku z tym.
      Pozdrawiam i ukłony z wycieczki na Świeżą przesyłam.
      • ##wera## Homarze miły !!! 15.02.02, 20:00
        witaj !

czytam wlaśnie ubiegłotygodniowe wątki i nie wypada mi z tygodniowym
        spóznieniem dopisywać się do życzeń urodzinowych. Pozwól, że tu, w siedzibie
        Homarexu nadrobię zaległości..
        SPEŁNIENIA MARZEŃ WSZELAKICH !!!
        dołączam prezent - załącznik - cisnieniowy expres do kawy. Przyda się na
        bankiet z okazji zwycięstwa Twojego wątku - Nowy, ciekawy, bardzo popularny.
        Czego oczywiście także życzę ;-))
        • Gość: Homar Re: Homarze miły !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.02.02, 21:20
          ##wera## napisał(a):
          > witaj !
          > czytam wlaśnie ubiegłotygodniowe wątki i nie wypada mi z tygodniowym
          > spóznieniem dopisywać się do życzeń urodzinowych. Pozwól, że tu, w siedzibie
          > Homarexu nadrobię zaległości..
          > SPEŁNIENIA MARZEŃ WSZELAKICH !!!
          > dołączam prezent - załącznik - cisnieniowy expres do kawy. Przyda się na
          > bankiet z okazji zwycięstwa Twojego wątku - Nowy, ciekawy, bardzo popularny.
          > Czego oczywiście także życzę ;-))

O rety, Wero, jak milo :)
          Juz zdazylem zapomniec o tych urodzinach. Dziekuje za ekspres, bardzo chcialbym
          zdobyc nagrode, ale tez sie nie potne, jak nie dostane :) Mysle, ze duzo wieksze
          szanse ma ceglar, ze swoja "Zmiana nazwy...". W razie czego zaparze w nim kawe, z
          okazji przyznania nagrod komu innemu. (Chociaz mysle, ze oprocz mojego i duzEgo
          watku, nie ma tu nowszych, ciekawszych i bardziej popularnych, ha ha).

Jeszcze raz dziekuje z zyczenia!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka