daggy4 25.06.07, 17:11 www.kaprysy.pl/1274/czyja-to-noga/ wedlug metryki nie wygladu nog..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
calineczka92 Re: ile kate moss ma lat? 25.06.07, 17:14 OMG, to ja już wolę swoje nogi Odpowiedz Link Zgłoś
mloda99 Re: ile kate moss ma lat? 25.06.07, 17:14 pisze przeciez w artykule ze 33!!! Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: ile kate moss ma lat? 25.06.07, 17:16 pewnie, ze JEST NAPISANE w artykule ile ma lat. tytul wpisu byl prowakcja... Odpowiedz Link Zgłoś
mloda99 Re: ile kate moss ma lat? 25.06.07, 17:25 a czy to wogole wazne ile ma lat??????? Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: ile kate moss ma lat? 25.06.07, 17:27 Wazne, bo mlode cialo raczej rzadko tak wyglada. Co innego kiedy czlowiek jest juz starszy ... Odpowiedz Link Zgłoś
love_mode Re: ile kate moss ma lat? 25.06.07, 17:17 mnie sie wydaje, ze to nie jest jej noga. ona ma dluzsze udo! Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: ile kate moss ma lat? 25.06.07, 17:26 Chudzina, same kosci ... Kiedys ladniejsze cialko miala. Moze wina tego ze bylo " czyste " :) Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: ile kate moss ma lat? 25.06.07, 17:46 Fakt ze schudla ostatnio ale to ujecie w zblizeniu jest moim zdaniem 'poprawione' aby spotegowac efekt pomarszczonej skory. Wystarczy spojrzec na jej nogi tutaj - bardzo szczuple ale bez przesady: img.dailymail.co.uk/i/pix/2007/06_02/KateMossREX_468x707.jpg Co nie zmienia faktu ze plotka glosi ze dla jej najnowszych reklam kosmetykow Rimmel miala body double - 16-letniej dziewczyny ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: ile kate moss ma lat? 25.06.07, 19:54 edavenpo napisała: > > Fakt ze schudla ostatnio ale to ujecie w zblizeniu jest moim zdaniem > 'poprawione' aby spotegowac efekt pomarszczonej skory. Wystarczy spojrzec na je > j > nogi tutaj - bardzo szczuple ale bez przesady: > img.dailymail.co.uk/i/pix/2007/06_02/KateMossREX_468x707.jpg Bez przesady??? Dla mnie jej nogi wyglądają paskudnie na tym zdjęciu:/ Jak można się do takie stanu doprowadzić? Zresztą nigdy nie rozumiałam zachwytów nad Moss. Być może modelką jest w pełni profejsonalną, nie jestem ekspertem w tej dziedzinie, więc nie będę się wymądrzać;), ale ani jej twarz, ani tym bardziej figura nie wzbudzała we mnie nigdy zachwytu. Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: ile kate moss ma lat? 25.06.07, 20:03 Pierwsze zdjęcie - masakra, ale chyba nie może być prawdziwe. Co do drugiego, to zż sprawdziłam na swoich nogach i pod tym kątem (tzn. ugięte i widziane z góry) wyglądają bardzo podobnie. Po prostu niezbyt korzystne ujęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: ile kate moss ma lat? 25.06.07, 22:27 confused.girl napisała: > Bez przesady??? Dla mnie jej nogi wyglądają paskudnie na tym zdjęciu:/ Jak możn > a > się do takie stanu doprowadzić? ___ To zdjecie wkleilam dla porownania zeby pokazac ze jej nogi nie wygladaja na tak pomarszczone i zwiotczale jak na tym zdjeciu w szortach, ktore uwazam jest mocno podretuszowane photoshopem. Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: ile kate moss ma lat? 25.06.07, 22:48 edavenpo napisała: > confused.girl napisała: > > > Bez przesady??? Dla mnie jej nogi wyglądają paskudnie na tym zdjęciu:/ Ja > k możn > > a > > się do takie stanu doprowadzić? > ___ > > To zdjecie wkleilam dla porownania zeby pokazac ze jej nogi nie wygladaja na ta > k > pomarszczone i zwiotczale jak na tym zdjeciu w szortach, ktore uwazam jest mocn > o > podretuszowane photoshopem. No tak, wiem, ale nawet widok takich nóg, jak na zdjęciu wklejonym przez Ciebie mnie zbulwersował:P No i zgadzam się, że zdjęcie z postu autorki wątku jest podrasowane photoshopem:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: ile kate moss ma lat? 25.06.07, 23:23 edavenpo napisała: > To zdjecie wkleilam dla porownania zeby pokazac ze jej nogi nie wygladaja > na tak pomarszczone i zwiotczale jak na tym zdjeciu w szortach, ktore > uwazam jest mocno podretuszowane photoshopem. Cóż, moim zdaniem zdjęcie, jakie wkleiłaś wręcz uwiarygadnia zdjęcie z początku wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
kum-nye Re: ile kate moss ma lat? 25.06.07, 20:41 E tam, nie wierze, ze to prawdziwe zdjęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
lemon55 Re: ile kate moss ma lat? 25.06.07, 21:02 kum-nye napisała: > E tam, nie wierze, ze to prawdziwe zdjęcie. ja też nie Odpowiedz Link Zgłoś
lemon55 Re: ile kate moss ma lat? 25.06.07, 21:15 kate-gun napisała: > przeciez to photoshop Właśnie. Zdjęcie jakieś w ogóle rozmazane. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: ile kate moss ma lat? 25.06.07, 22:38 Nogi nogami (chude nie starzej się ładnie, to żadna nowość), mnie "rozwaliły" jej sutki - jak z reklamy Mentosa :). e.pudelek.pl/p2090/89d5f52e001ece96467b38d1 Odpowiedz Link Zgłoś