Dodaj do ulubionych

tipsy we Wrocławiu

IP: *.wroclaw.mm.pl 20.02.04, 21:47
Chcę zrobić sobie tipsy poradżcie gdzie najlepiej
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: tipsy we Wrocławiu IP: *.tsk.trzebnica.pl / *.tsk.trzebnica.pl 12.12.04, 15:51
      ja robiłam u takiej faknej dziewczyny w domu, za 45 złz malowaniem!a ostatnio
      byłam na uzupełnianiu. mam tylko jej nr gg 6633643,bo komórka mi sie zgubiła ;(
      • Gość: neo_r Re: tipsy we Wrocławiu IP: *.neting.com.pl / *.neting.com.pl 12.12.04, 19:38
        na nowowiejskiej - obok akademika pwr(skrzyzowanie z reja)
        super!!
        • Gość: irka Re: tipsy we Wrocławiu IP: 81.168.209.* 23.12.04, 00:16
          Witam
          nie jestem z Wrocławia :-( więc czy ktoś dysponuje może numerem telefonu tamże?
          Dziękuję
      • Gość: anja Re: tipsy we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.12.04, 13:15
        odwiedz moja stronke ania32.wizytowka.pl
    • Gość: Agnieszka Re: tipsy we Wrocławiu IP: *.neting.com.pl / *.neting.com.pl 13.12.04, 01:57
      "na nowowiejskiej - obok akademika pwr(skrzyzowanie z reja)
      super!!"

Podpisuję się obiema rączkami z pięknymi tipsami robionymi przez Iwonę!!!
      Moim zdaniem REWELACJA!

• Gość: neo_r Re: tipsy we Wrocławiu IP: *.neting.com.pl / *.neting.com.pl 14.12.04, 17:24
        Agnieszko widze ,ze z netingu - to ja Roxi :)))
        tez regularnie odwiedzam p.Iwonke i jest baaardzo zadowolona :)
        • Gość: Agnieszka Re: tipsy we Wrocławiu IP: *.neting.com.pl / *.neting.com.pl 15.12.04, 20:30
          Cześć Roxi! :-))))
          Nie dość , że paznokietki są naprawdę super zrobione , to jeszcze w miłej
          atmosferze , nie? Pogadać można , pośmiać się... i kawkę wypić:-)))
          Lubię tam chodzić , bo to poza satysfakcją z paznokci , mile spędzony czas:-))
          • Gość: Roxi Re: tipsy we Wrocławiu IP: *.neting.com.pl / *.neting.com.pl 16.12.04, 16:07
            dokładnie!!
            i jeszcze bliziutko domku :) nie 3ba się po mieście gdzieś szwędać :)))
            • Gość: aga Re: tipsy we Wrocławiu IP: 213.199.248.* 24.06.13, 21:00
              a czy moge prosic jakis kontakt
    • Gość: MaGut Polecam kosmetyczkę-tipserkę Elę !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.12.04, 18:21
      Ela jest fantastyczna!(Zwłaszcza kiedy rwie mi bikini he he!)Full obcja w twoim
      domu-depilacje,kwasy,pedicure,henna-i oczywiście cała gama usług związanych ze
      stylizacją paznokci:żel,akryl,jedwab,french na stałe,wtapianie ozdób!Do wyboru
      do koloru!!!tel.888 672 080
      • Gość: beatka Re: Polecam kosmetyczkę-tipserkę Elę !!! IP: *.wroclaw.mm.pl 18.12.04, 16:51
        Uslugi kosmetyczne w domu, depilacja? Toz to kosmetyka sprzed 20 lat.
        Niebezpieczne, niesterylne. Nie boisz sie? To najprostsza droga zarazenia sie
        grzybica, gronkowcem czy jeszcze czyms gorszym !!!!!Pedicure? A gdzie ona
        wszystko dezynfekuje, w twojej lazience? Kwasy? Czy to nie zluszczanie kwasami?
        W domu? Jestes odwazna.Szczerze odradzam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka