Dodaj do ulubionych

Na kogo będziecie głosować na Senatora?

IP: *.media4.pl / 81.219.224.* 20.02.04, 21:53
Ciekaw jestem Waszych opinii!!
Obserwuj wątek
    • Gość: kazimierzp Re: Na kogo będziecie głosować na Senatora? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.04, 21:56
      Ja nie bedę bo teraz mieszkam w innym okręgu wyborczym, ale gdybym mieszkał to
      albo na Władka Frasyniuka, albo na Stanisława Huskowskiego. Obydwu cenię i
      lubię. Szkoda, że nastapił rozłam w tym środowisku politycznym.
      • Gość: Rafis Re: Na kogo będziecie głosować na Senatora? IP: *.wro.vectranet.pl / 62.29.254.* 20.02.04, 22:36
        Wahałem sie pomiędzy Mikke, Huskowskim a Frasyniukiem ale teraz pewne zdarzenie
        sprawiło, że juz wiem :)
        Huskowski!- po tym jak zdecydował się na jawne poparcie budowy drogi na WW.
        Niewielu byłoby na to stać.
        • akm Re: Na kogo będziecie głosować na Senatora? 20.02.04, 22:39
          Na pewno nie na Huskowskiego i Frasyniuka.
          Zbyt dobrze pamiętam ich działalność z lat 90tych.
          Zostaje nikt
          • Gość: Nitro Re: Na kogo będziecie głosować na Senatora? IP: *.media4.pl / 81.219.224.* 20.02.04, 23:10
            > Zostaje nikt

Polecam Panu Artura Paprotę (www.paprota.lpr.pl) - ja chyba na niego
            oddam swój głos.
        • Gość: Ja Re: Na kogo będziecie głosować na Senatora? IP: *.cable.net.pl / 195.85.229.* 21.02.04, 09:34
          Janusz Korwin - Mikke! To jedyny niestracony głos! A innym dziękuję, nie
          skorzystam ani w tych, ani w następnych wyborach. Panie Januszu - życzę
          WYGRANEJ!!!!! Powodzenia!
    • Gość: kotbehemot Re: Na kogo będziecie głosować na Senatora? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.04, 22:41
      Korwin
      • diabelek2 Re: Na kogo będziecie głosować na Senatora? 21.02.04, 00:10
        jeśli wogóle pójdę to zagłosuje na Rymarczyka!
        • Gość: Pawel Re: Na kogo będziecie głosować na Senatora? IP: 5.5R* / *.nyc.untd.com 21.02.04, 02:31
          Szanowni Panstwo, kazda nowa nie z kregow politycznych milicji i wojska,uczciwa
          i energiczna postac wybrana na senatora narobi mniej szkod jak znane
          skorumpowane nazwiska. Problem w tym kto i czy otrzyma odpowiednia ilosc
          glosow.a moze by tak sprobowac znalezs kogos o kim sie mowi, ma zaufanie jest
          energiczny i uczciwy, nie musi znac wszystkiego od tego sa doradcy. Moze to byc
          lekarz redaktor profesor ceniony soltys z jekiejs wsi, potrzebny jest ktos
          ambitny wiedzacy czego chce o czystej przeszlosci, nie widze jakis tam
          Frasyniukow i innych jemu podobnych. Z szczerego serca zycze powodzenia,byly
          mieszkaniec WROCLAWIA
          • Gość: Nitro Re: Na kogo będziecie głosować na Senatora? IP: *.media4.pl / 81.219.224.* 21.02.04, 10:04
            > uczciwa
            > i energiczna postac wybrana na senatora narobi mniej szkod jak znane
            > skorumpowane nazwiska.

No to głosuj Pan na Artura Paprotę! (szczegóły: www.paprota.lpr.pl)
            • Gość: Robert1969 Re: Na kogo będziecie głosować na Senatora? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.04, 10:13
              Moją ostatnią deską ratunku jest UPR i Korwin Mikke. Jeżeli w naszym kraju oni
              nie zlikwidują ZUS-u to przyjdzie mi pracować całe życie tylko na podatki i
              składki na naszych okupantów.
              Leki za złotówkę, biopaliwa,pierwsza praca- przecież to wszystko kpina !
              28 marca zagłosuj na Korwina !
        • sapere Re: Na kogo będziecie głosować na Senatora? 23.02.04, 11:25
          Diabełku kochany, a taką miałem o Tobie dobrą opinię...
          To już faktycznie lepiej nie idź na wybory!
          Czy nie uważasz, że dość już psucia Polski przez SLD?

PS. Na pajacyka klikam regularnie. Dzięki za Twój upór w tej kwestii!

diabelek2 napisała:

> jeśli wogóle pójdę to zagłosuje na Rymarczyka!
          • diabelek2 Re: Na kogo będziecie głosować na Senatora? 24.02.04, 11:06
            sapere napisał:

> Diabełku kochany, a taką miałem o Tobie dobrą opinię...
            > To już faktycznie lepiej nie idź na wybory!
            > Czy nie uważasz, że dość już psucia Polski przez SLD?
            >
            > PS. Na pajacyka klikam regularnie. Dzięki za Twój upór w tej kwestii!
            >
            > diabelek2 napisała:
            >
            > > jeśli wogóle pójdę to zagłosuje na Rymarczyka!

Drogi sapere
            ciesze sie za masz o mnie dobre zdanie...ale pamietaj ze nie ocenia sie ludzi
            patrzac na ich poglady polityczne. dalej jestem tym samymi milym diablem
            klikajacym codziennie w PAjaca /czasami nawet kilka razy dziennie jak mam czas
            na uczelni to ide do pracowni komputerowej i klikam z kazdego komputera/.
            co do wyborow i rymarczyka, wiesz nie upieram sie tak bardzo przy tej
            kandydaturze, zawiodlam sie bardzo na SLD nie jest to juz taka partia jak byla
            kiedys, ich poglady bardzo sie zmienily...masz racje, pewnie skonczy sie to tak
            ze nie pojde wcale.
            ale prosze miej o mnie dalej dobre zdanie :>>>bezwzgledu ma kogo glosuje,, nie
            jestem fanatycznie zapatrzona w ta partie:}}}}
            poza tym zawsze mozemy rozmaiwac o innych rzeczach a nie o tej brudnej polityce
            pozdrawiam
            agnieszka
            • diabelek2 Re: Na kogo będziecie głosować na Senatora? 24.02.04, 11:07
              aha i jeszcze jedno, bardzo Ci dziekuje ze codziennie klikasz to sie
              ceni...dziekuje w imieniu glodnych dzieci.
    • Gość: Jacek Panie Huskowski ja ci tego nie zapomnę! IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 21.02.04, 08:56
      Przez niego do tej pory nie ma stadionu we Wrocławiu a była okazja, bo był
      inwestor ale wtedy to władzy przeszkadzało, że we Wrocławiu organizuje się
      grupa ludzi związanych z biznesem bez udziału Platformy Obywatelskiej.
      A teraz nagle chcą budować stadion z pieniędzy podatników. Panie Huskowski ja
      ci tego nie zapomnę!
    • Gość: rcicho Re: Na kogo będziecie głosować na Senatora? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 09:22
      Tylko Janusz Korwin Mikke - www.e-upr.org
    • Gość: Krzysztof_C JKM IP: 81.15.246.* 21.02.04, 09:34
      Na Janusza Korwin-Mikkego
    • Gość: madec Re: Na kogo będziecie głosować na Senatora? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 09:41
      na PAna JAnusza Korwin-Mikke
    • Gość: KaD UPR Moja rodzina na Korwina-Mikke ! 4 osoby ! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.02.04, 11:00
      jw
    • Gość: gacek Ja już wiem - JKM !!! IP: *.krj.com.pl / 80.51.131.* 21.02.04, 11:02
      Jak w tytule :-)))))))))))))))
      • lamancza Re: Ja już wiem - JKM !!! 21.02.04, 11:43
        Panie Januszu, prosze sobie zakarbować przynajmniej dwa głosy: mojej żony i
        mój. Może będzie więcej, pracuję nadal nad tym ;-)
    • Gość: Char.on Re: Na kogo będziecie głosować na Senatora? IP: *.resetnet.pl 21.02.04, 11:42
      na JKM
      • Gość: Nitro Re: Na kogo będziecie głosować na Senatora? IP: *.media4.pl / 81.219.224.* 21.02.04, 11:47
        Jak to jest, że UPR (i Korwin) mają w necie duże poparcie, a wyborach nie?

---
        www.paprota.lpr.pl
        • lamancza Re: Na kogo będziecie głosować na Senatora? 21.02.04, 13:38
          Gość portalu: Nitro napisał(a):

> Jak to jest, że UPR (i Korwin) mają w necie duże poparcie, a wyborach nie?
          >
          > ---
          > www.paprota.lpr.pl

Przeanalizuj sobie dane dotyczące profilu użytkowników sieci.
          Zgadnijmy: najwięcej internautów to bezrobotni, niewykształceni, mieszkańcy
          postpegeerowskich wiosek. Tak?
          • Gość: Nitro Re: Na kogo będziecie głosować na Senatora? IP: *.media4.pl / 81.219.224.* 21.02.04, 13:59
            > Przeanalizuj sobie dane dotyczące profilu użytkowników sieci.
            > Zgadnijmy: najwięcej internautów to bezrobotni, niewykształceni, mieszkańcy
            > postpegeerowskich wiosek. Tak?

No dobra, ale to by nie było aż takiej różnicy: w necie same zwycięstwa, w
            rzeczywistości same porażki...
            • lamancza Re: Na kogo będziecie głosować na Senatora? 21.02.04, 14:13
              1. Porównaj częstotliwość pojawiania się UPR i innych partii w massmediach
              czytanych przez większość.
              2. Wiem, LPR zanim weszło do sejmu nie było w mediach - ale radio Maryja
              agitowało ma dużą siłę rażenia. UPR nie ma swojego radia ani istniejącej od
              tysiąca lat struktury administracyjnej (archidiecezje, diecezje, dekanaty,
              parafie, podwórkowe kółka różańcowe, itd).
              • Gość: decydent Re: Na kogo będziecie głosować na Senatora? IP: *.wroclaw.mm.pl 21.02.04, 14:35
                Mój wybór to Frasyniuk- stary wytrawny i cały czas aktywny polityk. Takich
                trzeba, zeby Wroclaw było widać. Czy któryś z naszych wrocławskich
                parlamentarzystów jest aktywny w obecnym parlamencie? Nie przypominam sobie.
                • Gość: Nitro Re: Na kogo będziecie głosować na Senatora? IP: *.media4.pl / 81.219.224.* 21.02.04, 14:54
                  > Mój wybór to Frasyniuk- stary wytrawny i cały czas aktywny polityk.
                  No właśnie - stary... sami tacy: komuchy, internowani, a wszyscy razem rządzą
                  jak... jak widać! (ponad 20% bezrobocia w styczniu)

> Czy któryś z naszych wrocławskich
                  > parlamentarzystów jest aktywny w obecnym parlamencie? Nie przypominam sobie.
                  A czy Frasyniuk był? Nie przypominam sobie! Za to jak działał rząd, który
                  tworzyła jego partia to wiemy: kasy chorych i 80 mld zł deficytu budżetowego
                  itp. itd.

---
                  paprota.lpr.pl
                  • absztyfikant Re: Na kogo będziecie głosować na Senatora? 21.02.04, 15:21
                    Kasy chorych to dzielo AWS i SLD, nie Unii Wolnosci.

Gdybym bym mieszkancem Wroclawia, to wybieralbym pomiedzy Frasyniukiem i
                    Huskowskim. Sa to ludzie tak bardzo od siebie rozni, a jednak reprezentuja soba
                    w polityce to, co jest mi najblizsze.

Kandydat SLD tez raczej nie ma szans, moze Lidia moglaby cos ugrac, a ten
                    nijaki profesor... Korwin-Mikke i cala reszta to folklor.
                  • Gość: Pa Re: Na kogo będziecie głosować na Senatora? IP: 5.5R* / *.nyc.untd.com 22.02.04, 07:38
                    Mój wybór to Frasyniuk- stary wytrawny i cały czas aktywny polityk.
                    I lis pomiedzy jastrzebiami jemu podobni juz wyprowadzja kraj na prosta wedlug
                    wlasnych zalozen.
                    Potrzebna jest duza konsolidacja glosow niae rozdrabniac sie jezeli nie
                    sprawdzi sie JKM to my sie sprawdzimy jestesmy razem a to tez jest bardzo duzy
                    sukces, starac trzymac sie jeden kurs.
                    Pozdrowienia
                • Gość: Rafis Re: Na kogo będziecie głosować na Senatora? IP: *.wro.vectranet.pl / 62.29.254.* 21.02.04, 21:03
                  Gość portalu: decydent napisał(a):

> Mój wybór to Frasyniuk- stary wytrawny i cały czas aktywny polityk. Takich
                  > trzeba, zeby Wroclaw było widać. Czy któryś z naszych wrocławskich
                  > parlamentarzystów jest aktywny w obecnym parlamencie? Nie przypominam sobie.

Stryjewski jest bardzo aktywny no i potem Dobrosz. Obaj sa bardzo aktywni tylko
                  co dobrego wynika z tego dla regionu? Pletą cos o zagrożeniu niemieckim i
                  innych problemach wielkiej rangi. Więc z ta aktywnościa to bym uważał.
    • Gość: Ko_T Re: Na kogo będziecie głosować? Tylko JKM IP: *.premiumtechnology.pl 21.02.04, 16:04
      Oczywiście Janusz Korwin Mikke.
      NAJWYŻSZY CZAS na UPR !!!
    • Gość: M.S. Re: Na kogo będziecie głosować na Senatora? IP: *.net.pl / *.net.pl 21.02.04, 17:41
      Głosowałabum na JKM i mam pytanie : czy Pan JKM ma swoją stronę wyborczą ?
      • Gość: rcicho Re: Na kogo będziecie głosować na Senatora? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 23:52
        tu jest duzo o starcie JKMa w tych wyborach:
        www.upr.org.pl/wroclaw/okreg/index.htm
        no i polecam strone www.e-upr.org
    • Gość: AndrzejTybdo ja glosuje na JKM to jedyny rozsadny wybor IP: *.wesola.sdi.tpnet.pl 21.02.04, 17:44
    • Gość: mr_pope Re: Na kogo będziecie głosować na Senatora? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.04, 17:52
      Nie wiem na kogo będę głosował. Na pewno nie zagłosuję na tego z LPRu.
      • sledzik4 Huskowski Stanisław 21.02.04, 19:23
        • Gość: Cywil Re: Huskowski Stanisław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.02.04, 20:00
          Nalezy oczywiscie glosowac na Huskowskiego juz chocby dlatego by nie rozpraszac
          glosow. Jezeli rozbija sie na Huskowskiego, Frasyniuka, JKM, faceta z LPR to
          wejdzie do senatu Rymarczyk, i z DSL jak zwykle wejdzie czlowiek z SLD. a to
          juz wstyd i porobstow dla regionu.
          • Gość: Nitro Re: Huskowski Stanisław IP: *.media4.pl / 81.219.224.* 21.02.04, 21:55
            Sorry, ale Huskowski jest trochę bez jaj, Frasyniuk - no bez komentarza (dać mu
            etat w MPK!), to ja jednak wybiorę pewnego kandydata z LPR: Artura Paprotę!

paprota.lpr.pl
            • Gość: Cywil Re: Huskowski Stanisław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.02.04, 22:29
              Juz wiemy ze jestes za Paprota. Ale pamietaj "towar" zbyt nachalnie reklamowany
              budzi podejrzenia o jakosc. Poza tym jak widze mezow stanu z LPR - Wrzodaka,
              Stryjewskiego, Gertycha et consortes to mi sie odechciewa.
              • Gość: Nitro Re: Huskowski Stanisław IP: *.media4.pl / 81.219.224.* 22.02.04, 10:34
                > Ale pamietaj "towar" zbyt nachalnie reklamowany
                > budzi podejrzenia o jakosc.

Dlatego tak słabe wyniki PO we wszystkich dotychczasowych wyborach. Poza setkami
                bilbordów i tysiącami ulotek w skrzynkach, gazetach wiele do zaproponowania nie
                mieli.

> Stryjewskiego

Stryjewski już od ponad roku nie ma nic wspólnego z Ligą Polskich Rodzin.

Pozdrawiam!

paprota.lpr.pl
      • Gość: Nitro Re: Na kogo będziecie głosować na Senatora? IP: *.media4.pl / 81.219.224.* 21.02.04, 21:51
        > Nie wiem na kogo będę głosował. Na pewno nie zagłosuję na tego z LPRu.

Szkoda, to dla Ciebie też będzie strata, jeśli Paprota nie przejdzie. Ale i tak
        ma spore szanse!

---
        www.paprota.lpr.pl
        • Gość: Emeryt Re:Trener radzi głosować na Trąbkę!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.02.04, 23:32
          A ja mam problem bo nie wiem czy to pan czy pani?
        • Gość: mr_pope Re: Na kogo będziecie głosować na Senatora? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.02.04, 15:20
          Od tygodnia usiłuję zrozumieć dlaczego p.Paprota miałby otrzymać mój głos. I
          dalej nie mogę:/
          • Gość: Nitro Re: Na kogo będziecie głosować na Senatora? IP: *.media4.pl / 81.219.224.* 22.02.04, 20:19
            > Od tygodnia usiłuję zrozumieć dlaczego p.Paprota miałby otrzymać mój głos. I
            > dalej nie mogę:/

Choćby dlatego, że od innych kandydatów wyróżnia się wiekiem (nie jest starym
            dziadkiem, to nowe, młode pokolenie - ma 31 lat) oraz rozumie co to jest polski
            interes narodowy (czyli interes nas wszystkich!).
            • Gość: mr_pope Re: Na kogo będziecie głosować na Senatora? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.02.04, 00:54
              A gdzie kupuje garnitur? Komórkę w jakiej sieci ma? Samochód polski? A sprzęt w
              domu? Czy spożywa wyłącznie polskie potrawy? Ogląda tylko polskie firmy?

• Gość: RET Korwin - Mikke IP: *.zbymar.tarnow.pl / 80.51.164.* 22.02.04, 00:00
      tylko Janusz Korwin mikke
      • Gość: Nitro Re: Korwin - Mikke IP: *.media4.pl / 81.219.224.* 22.02.04, 10:36
        Przykro mi, ale do Tarnowa, skąd piszesz, nasz okręg wyborczy nie sięga...

paprota.lpr.pl
    • Gość: kjc Janusz Korwin-Mikke IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.04, 00:38
      JKM oczywiście. Jedyny rozsądny kandydat!

UPR to partia, która chce prawdziwej zmiany!
      UPR nie chce zamienić ekipy przy korycie!
      UPR chce zlikwidować samo koryto!

UPR - jedyna partia, która nie podpisała "okrągłego stołu".
      • Gość: Nitro Re: Janusz Korwin-Mikke IP: *.media4.pl / 81.219.224.* 22.02.04, 10:38
        Drogi kjc!

Nasz okręg wyborczy jest jedynie we Wrocławiu i powiatach okolicznych, dlatego z
        Warszawy (skąd piszesz) na JKM nie zagłosujesz!

> UPR - jedyna partia, która nie podpisała "okrągłego stołu".

Przepraszam bardzo, ale Liga Polskich Rodzin też jest spoza tego układu!

Pozdrawiam Stolicę!

paprota.lpr.pl
        • Gość: mr_pope Re: Janusz Korwin-Mikke IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.02.04, 15:26
          I dlatego wszyscy w LPR się kochają, nie ma żadnych tarć między osobistościami
          a od 2001 roku liczba posłów LPR w Sejmie wcale się nie zmieniła.
          • Gość: Nitro Re: Janusz Korwin-Mikke IP: *.media4.pl / 81.219.224.* 22.02.04, 22:03
            > I dlatego wszyscy w LPR się kochają, nie ma żadnych tarć między osobistościami
            > a od 2001 roku liczba posłów LPR w Sejmie wcale się nie zmieniła.

W 2001 roku LPR była tworzona pośpiesznie, posłowie którzy dostali się z listy
            LPR weszli do Klubu Parlamentarnego LPR. Następnie utworzyła się partia Liga
            Polskich Rodzin i się wykrystalizowało: w jego skład nie weszli Macierewicz,
            Janowski, Stryjewski, Łopuszański... - oni wszyscy mają swoje partyjki. I ci,
            którzy nie weszli do partii Liga Polskich Rodzin, opuścili także Klub
            Parlamentarny Ligi Polskich Rodzin. I teraz jest wszystko jasne!

www.paprota.lpr.pl
        • vonsu Re: Janusz Korwin-Mikke 23.02.04, 08:29
          ja zagłosuję na Korwina,

tak jak i wielu moich znajomych
          z Wrocławia

nota bene: gdyby w wyborach również mogli brac udział wszyscy studenci tymczasowo mieszkajacy we wroclawiu to Korwin wygrałby w cuglach.

a tak to wygra z lekka przewaga.. :)

Pozdrawiam wszystkich zdrowo myślących!

--
    • Gość: kkk Re: Na kogo będziecie głosować na Senatora? IP: *.wroclaw.tpsa.pl 22.02.04, 08:45
      Frasyniuk
    • Gość: marta Re: Na kogo będziecie głosować na Senatora? IP: *.icpnet.pl 22.02.04, 11:14
      www.e57.republika.pl
      www.e57.republika.pl...........*..*..*.............*..*..*...........................
      ......*. ................*..*................*.....................
      ....*.....................*....................*...................
      ...*....................... .....................*..................
      .....*.........................*. ..*...........*......*............
      .......*....................*.......... .*.. *............*.........
      ..........*..................*............*.......... ..*..........
      ..............*............... *.. ..*........ .....*..............
      ...................*...............*.............*.................
      ..........................*..............* .*......................
      e57.republika.pl
      e57.republika.pl
      Zapraszam do goracej dyskusji na temat Polski i Polakow w oczach innych
      narodów...Wejscie na forum : www.e57.republika.pl
    • Gość: artur Oczywiście że na JKM!!!! IP: *.vline.pl / 217.98.54.* 22.02.04, 13:20
      Tylko JKM jest warty głosu, bo cała reszta to zwolennicy starych układów. Tylko
      on może coś tu zmienić!
      • Gość: Nitro Kolejna nieprawda! IP: *.media4.pl / 81.219.224.* 22.02.04, 13:58
        Zwolennicy Korwina trochę za bardzo się galopują...

> Tylko JKM jest warty głosu, bo cała reszta to zwolennicy starych układów.

Chciałem zauważyć, ża Artur Paprota też jest spoza tych wszystkich układów!!
        • Gość: artur Paprota to nic nowego. Tylko JKM IP: *.vline.pl / 217.98.54.* 24.02.04, 10:10
          Paprota jest zwolennikiem socjalistycznych metod sterowania gospodarką. Moze
          rzeczywiscie nie byl w ukladach z grupą trzymającą władzę, ale preferuje
          wszystkie te same rozwiązania co inne partie w sejmie - socjalizm w gospodarce.
          Jego wybór nic nie zmieni, dlatego głosuje na Korwina!
    • vonsu Państwo! Łapy precz od moich pieniędzy! 22.02.04, 16:43
      To chyba jasne, że mój głos ma Pan Janusz Korwin-Mikke! :)
    • ponura1 Re: Na kogo będziecie głosować na Senatora? 22.02.04, 20:35
      Ja oczywiście na samsoników!!
    • johann3 Re: Na kogo będziecie głosować na Senatora? 22.02.04, 22:48
      na Jolkę Bobek...
      • Gość: Ziutek Re: Na kogo będziecie głosować na Senatora? IP: *.udn.pl 22.02.04, 23:55
        Ja na senatora Gołąbka.Sprawdzony już. Sumienny,uczciwy i kochający swoją
        rodzinę.
    • Gość: Jerry Korwin to wygra spokojnie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.02.04, 11:09
      Zobaczcie sobie na
      wroclaw.naszemiasto.pl/wybory_do_senatu/specjalna_galeria/2058.html
    • sapere Stanisław HUSKOWSKI 23.02.04, 11:49
      Oddam głos na Stanisława Huskowskiego, do czego również Was serdecznie namawiam.
      Powody opisałem już w innych wątkach forum.
      • Gość: stjudent Wolę Paprotę IP: *.ci.pwr.wroc.pl 23.02.04, 16:28
        > Oddam głos na Stanisława Huskowskiego, do czego również Was serdecznie
        > namawiam. Powody opisałem już w innych wątkach forum.

Trudno mi sobie wyobraźić Huskowskiego jako senatora aktywnie działającego,
        robiącego "coś więcej" w Senacie. On jest taki bez wyrazu... Ja wybieram Artura
        Paprotę z LPR - osoba młoda, spoza układów. Jak go nie znacie, to patrzcie na
        paprota.lpr.pl
        • almac Re: Wolę Paprotę 24.02.04, 03:44
          Gość portalu: stjudent napisał(a):

> > Oddam głos na Stanisława Huskowskiego, do czego również Was serdecznie
          > > namawiam. Powody opisałem już w innych wątkach forum.
          >
          > Trudno mi sobie wyobraźić Huskowskiego jako senatora aktywnie działającego,
          > robiącego "coś więcej" w Senacie. On jest taki bez wyrazu... Ja wybieram
          Artura
          >
          > Paprotę z LPR - osoba młoda, spoza układów. Jak go nie znacie, to patrzcie na
          > paprota.lpr.pl
          Na mój głos nie licz, już na sam widok skrótu LPR robi mi się niedobrze...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka