ni-e 08.05.10, 12:39 Panie Prezydencie "wykopmy" platformę z Dolnego Śląska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wyborca Re: Dutkiewicz: Nie chcę władzy pod szyldem Platf IP: 79.110.200.* 08.05.10, 13:02 Chciałbym, żeby ten pan nie był już prezydentem miasta. Niech sobie pojeździ komunikacją miejską, to się przekona, dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matrix dutkiewiczowski debilizm trwa wraz z korkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.10, 13:22 do redakcji GW..KTO PŁACI ZA LANSOWANIE DUTKIEWICZA PREZ szymańskiego? to już czwarty sponsorowany tekst o wtorkowym wywiadzie...DZIŚ JEST NIEDZIELA !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halorobert Re: dutkiewiczowski debilizm trwa wraz z korkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.10, 16:04 A kto płacił i prowadził poprzednie kampanie? Można się domyślić, kto był sponsorem. Przecież potem trzeba się odwdzięczyć. "Z pociągiem się nie walczy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podwładny Re: Dutkiewicz: Nie chcę władzy pod szyldem Platf IP: *.md4.pl 08.05.10, 14:12 Jestem podwładnym tego człowieka i myślę, że już pora, aby odszedł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Dutkiewicz: Nie chcę władzy pod szyldem Platf IP: *.as.kn.pl 08.05.10, 14:36 Panie Podwładny - czy szef pana uwięził w Ratuszu i nie chce pozwolić na pana odejście? Za mało płaci - wątpię... Nie lubię podwładnych (zwłaszcza urzędników) co krzyczą anonimowo na forum, a w pracy włażą "złemu szefowi" w d... bez wazeliny i chwalą go na każdym spotkaniu. Jak masz pan tyle godności i odwagi, a jednocześnie jesteś taki super, że sobie dasz radę, to sam się zwolnij. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: momus Nie chcę Dutkiewicza - pod żadnym szyldem. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.05.10, 13:28 Wiele lat będziemy musieli sprzątać po dynaminicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dead-sea Dutkiewicz odejdź! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.10, 14:31 tylko tyle zrób dla Wrocławia Odpowiedz Link Zgłoś
gw_wroclaw Kto widział Dutkiewicza w tramwaju? 08.05.10, 14:42 Od sześciu miesięcy trwa konkurs na zdjęcie Dutkiewicza w tramwaju, wciąż nierozstrzygnięty: Konkurs fotograficzny Czy naprawdę nikt nigdy nie widział prezydenta w jakimkolwiek środku komunikacji miejskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kryspin Dutkiewicz ma rację IP: *.ip.netia.com.pl 08.05.10, 19:42 Słusznie Dutkiewicz nie chce być wiązany z Tuskiem i jego nieudolnym rządem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tantus Re: Dutkiewicz ma rację IP: *.pwrnet.pwr.wroc.pl 10.05.10, 12:47 Tak, woli być wiązany ze swoim nieudolnym zarządem miasta... Odpowiedz Link Zgłoś
miki_wro Re: Dutkiewicz odejdź! 09.05.10, 01:59 ...popieram !! - i niech weźmie sobie tą fontannę ze szczytnickiego - za te ponad dwadzieścia milionów można zbudować ze dwie takie fontanny może ktoś przejży fakturki i zobaczy gdzie wypłyneły pieniądze....może gdzieś boczkiem ...boczkiem !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Most Wschodni Jak czytam wasze komentarze to mi słabo IP: *.wroclaw.mm.pl 08.05.10, 15:30 Co się czepiliście Dutkiewicza? Jesteście chyba typowym przykładem obywatela z przerośniętym ego. Myślicie, że to łatwo zarządzać takim miastem jak Wrocław, gdzie oczekiwania mieszkańca z każdym dniem są coraz wyższe? Przecież każdy wie, że na jakiekolwiek zmiany potrzeba czasu. Narzekacie na korki a nie widzicie ile kilometrów dróg się we Wrocławiu buduje lub remontuje. A może kupcie bilet i wsadźcie dupska do komunikacji to w ten sposób podniesiecie dochód MPK i będziecie mieli wpływ na szybszą wymianę taboru. Łatwo jest narzekać stojąc z boku i nic nie robiąc. Jak chcecie zmian to je proponujcie i startujcie w wyborach. Nie jestem ślepo wpatrzony w Rafałka bo mnie osobiście boli np. sytuacja ze żłobkami we Wrocławiu. Ale nie narzekam na wszystko przy nadarzającej się okazji bo wiem, że są pewne priorytety i określony budżet. Poza tym jak wam nie pasuje Wrocław to możecie się przenieść gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
gw_wroclaw "fachowiec" z KUL 08.05.10, 15:41 "Myślicie, że to łatwo zarządzać takim miastem jak Wrocław?" oj niełatwo, szczególnie gdy nie ma się żadnych kwalifikacji poza doktoratem od księdza proboszcza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WK Re: "fachowiec" z KUL IP: *.as.kn.pl 09.05.10, 12:37 Dutkiewicz na pewno nie jest dobrym prezydentem Wrocławia ale nie ma to żadnego związku z poziomem jego dawnej pracy naukowej (tak się składa, że naprawdę wysokim). Nauczcie się ludzie oceniać konkretne rzeczy zamiast mnożyć połajanki nie na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: momus Gdyby była człowiekiem na poziomie, nie brałby się IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.05.10, 14:14 za coś, czego nie umie. Można było wybaczyć pierwsza kadencję - uczył się i miał nadzieję. Start do drugiej był blamażem. Teraz to już aspiracje poparte ... aspiracjami jedynie. Odpowiedz Link Zgłoś
vratislavian Re: Jak czytam wasze komentarze to mi słabo 08.05.10, 17:33 Jakie to wzruszające. Chyba się rozpłaczę. No może nie, bo łez już dawno nie mam po tym ile razy płakałem ze śmiechu, słysząc Dutkiewicza teksty o tym jak Wrocław będzie miał Expo, jakie ważne jest Euro. A ja wolałbym by miasto walczyło o dobrą komunikacje i czyste ulice zamiast o Expo, blabla stolicę czegoś tam i inne bzdurne PR-owe teksty, od których jakoś Wrocław nie robi się czystszy. >Ale nie narzekam na > wszystko przy nadarzającej się okazji bo wiem, że są pewne priorytety i > określony budżet. Tak-na przykład fontanny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obs Re: Jak czytam wasze komentarze to mi słabo IP: *.chello.pl 09.05.10, 00:34 a ja uwazam ze jestes idiota, tak np fontanny, fontanny na ktore tak narzekasz a codziennie odiwiedza jak kilka tysiecy ludzi, ktore przyciagaja turystow ktorzy zostawiaja tu swoje pienidze, polecaja miasto innym do odiwedzenia ktorzy tez tu przyjezdzaja i zostawiaja pieniadze ktore potem w pewnym stopniu zasilaja twoj budzet, gowno wiesz o administrowaniu to sie nie odzywaja pajacu bo zal dupe sciska jak slucha sie takich wywodow, albo zamknij ryja albo sam cos zaproponuj i startuj ale przy takim podejsciu doprowadzil bys to miasto do ruiny w nie wiecej niz tydzien, nikt nie jest doskonaly dutkiewicz tez nie jest, ale jest najlepszym z mozliwych kandydatow i kazdemu zyczylbym tak dobrego prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
vratislavian Re: Jak czytam wasze komentarze to mi słabo 09.05.10, 13:21 Dziwny ten Wrocław skoro żadnego pomysłu na rozmów oprócz turystyki nie widzi. Swoją drogą nieżli ci turyści, którzy jadą do miasta obejrzeć...fontannę :D Na pewno stojąc 1.5 godziny w korku i patrząc podczas tego czasu na otaczające ich kamienice z dziurami po IIWŚ miło będą wspominać Wrocław. Odpowiedz Link Zgłoś
vratislavian Re: Jak czytam wasze komentarze to mi słabo 09.05.10, 13:22 zal du > pe sciska jak slucha sie takich wywodow, albo zamknij ryja alb Jakże charakterystyczne argumenty i styl dla fanatyków sekciarskiej wizji Wrocławia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: willy Re: Jak czytam wasze komentarze to mi słabo IP: *.chello.pl 10.05.10, 10:27 Zakompleksiony trolu zmień nick i odchrzań się od mojego miasta.Nie jesteś z Wro przybłędo. Trzeba byc niezłym głupkiem,żeby siedzieć nonstop na forum innego miasta i powtarzać te samą mantre.Nie masz swoich problemów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lux Re: Jak czytam wasze komentarze to mi słabo IP: 80.50.54.* 09.05.10, 23:36 elektorat Dutkiewicza: > a ja uwazam ze jestes idiota, gowno wiesz, nie odzywaja pajacu bo zal dupe, zamknij ryja kazdemu zyczylbym tak dobrego prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: momus uwierzyłem mu osiem lat temu. Po czterech jednak IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.05.10, 17:39 przekonałem się, że nie ma kwalifikacji. Po ośmiu mam go za hochsztaplera. Wymaganie sprawnego zarządzania świadczy o moim przerośniętym ego? A zadłużenie miasta , spółek miejskich i inwestycje na kredyt w wysokości ponad sześciu miliardów złotych? Za to powinien siedzieć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ido Re: uwierzyłem mu osiem lat temu. Po czterech jed IP: *.chello.pl 09.05.10, 00:39 taka jest polotyka madralo, idz na prawo, masz tam taki przedmiot jak prawo finansow publicznych, dowiesz sie duzo sprawnym zarzadzaniu budzetem jst (jednostek samorzadu terytorialnego bo pewnie nie masz pojecia) myslisz ze tylko wroclaw sie zadluza? myslisz ze krakow warszawa czy gdansk tego nie robia przed euro? myslisz ze budowanie drog mostow i innych rzeczy nic nie kosztuje? owszem moglbys sie nie zadluzac tylko latac dziury w ulicy bardzo dobrze, tylko pamietaj ze pieniadz napedza pieniadz takie zadluzenie jest dopuszczalne i poki nie przekroczy 60% doch. wszytsko jest w najwiekszymm porzadku, zajmuja sie tym ludzie madrzejsi od ciebie o to sie juz nie boj. Odpowiedz Link Zgłoś
rysiopysio Re: Jak czytam wasze komentarze to mi słabo 08.05.10, 18:56 Jak Ci słabo weź coś na wzmocnienie. Masz rację pisząc że takim miastem takim jak Wrocław nie jest łatwo rządzić. Racja. Ale jak się ktoś tego podejmuje to powinien to robić dobrze i potrafic sie przyznac ,że "nie wychodzi". Nie wystarczy chcieć - trzeba też umieć. Najlepiej p.Dutkiewiczowi wychodzi PR a nie tego wrocławianie oczekują. Chcemy naprawdę niewiele. Sprawniejszej komunikacji miejskiej, zarządzania "z głową" remontami naszych ulic i zaprzestania otaczania się potakiewiczami. Czy to dużo ? Odpowiedz Link Zgłoś
radeberger Re: Jak czytam wasze komentarze to mi słabo 08.05.10, 19:39 mi też słabo, gdy widzę ludzi, których 8 lat niczego nie nauczyło.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blecharz Re: Jak czytam wasze komentarze to mi słabo IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.05.10, 10:34 skoro mpk tak biedne to po co sponsoruje niedolnych kopaczy ? cos ta reklama dudiego ci nie wyszla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gocha Re: Dutkiewicz: Nie chcę władzy pod szyldem Platf IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.10, 15:16 Ja, mąż oraz cztej synowie będziemy głosować na Prezydenta Dutkiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
rysiopysio @gocha - zróbcie jeszcze ze czterech popieraczy 08.05.10, 18:58 Dutkiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sab Re: Dutkiewicz: Nie chcę władzy pod szyldem Platf IP: *.as.kn.pl 12.05.10, 15:49 A ja , mąż i czteji córki na Protasiewicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sab Re: Dutkiewicz: Nie chcę władzy pod szyldem Platf IP: *.as.kn.pl 12.05.10, 15:54 Ja, mąż i czteji córki zagłosujemy na Protasiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dm Re: Dutkiewicz: Nie chcę władzy pod szyldem Platf IP: *.chello.pl 08.05.10, 15:18 Na pana to ja już nie zagłosuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Dutkiewicz: Nie chcę władzy pod szyldem Platf IP: *.internetunion.pl 08.05.10, 15:30 Dutkiewicz to polityczny kuglarz, mistrz jednorazowych fajerwerków, specjalista od zdradzania swoich politycznych partnerów. To fakt, ale i tak jest lepszy od Platformy - partii w stylu PZPR pełnej karierowiczów zgrai nienawistników w stylu pani Zdrojewskiej. Z bólem zagłosuję na Dutkiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Dutkiewicz: Nie chcę władzy pod szyldem Platformy 08.05.10, 16:39 Bo Rychy się dobrze trzymają ? Odpowiedz Link Zgłoś
ludendorf Ja to widzę tak...... 08.05.10, 17:47 Może ameryki nie odkryję ale ja to widzę tak. Fakt że woda sodowa przez ostatnie parę lat uderzyła Dutkiewiczowi do głowy. Pytanie tylko czy istnieje jakaś realna lepsza alternatywa w nadchodzących wyborach. Bo jeśli miałbym stanąć przed wyborem Dutkiewicz kontra ktoś z nomenklatury partyjnej PO-PiS dla których poza wzajemnymi przepychankami politycznymi niewiele się nie liczy to obiema rękami głosuję na Dutkiewicza. Jeśli tylko w ofercie wyborczej dostanę kogoś kto się do tego nadaje lepiej od Dutkiewicza od razu na niego zagłosuję. Lepiej się nadający to dla mnie znaczy bezpartyjny ( nie uwikłany w żadne konflikty, zdolny do poświęcenia CAŁEGO czasu swojej pracy dla rozwoju miasta ), ma wyższe wykształcenie ścisłe albo po ekonomii ( umie liczyć kasę w budżecie), ma doświadczenie w prowadzeniu samodzielnej działalności gospodarczej ( zarządzanie dużym miastem to dziś w dużej mierze biznes ), oraz udzielał się społecznie w jakikolwiek sposób ( bycie prezydentem miasta to też służba). Jeśli pojawi się w ofercie wyborczej bezpartyjny kandydat ( warunek sine qua non ) który będzie spełniał choćby połowę z tych cech które wymieniłem to z ogromną przyjemnością na niego zagłosuję. Jeśli nie to WSZYSTKO jest lepsze od partyjnego szamba PO-PiS ( o śmiesznym i skompromitowanym do cna SLD nawet nie wspominam) które nie jest w stanie zaproponować jakiegokolwiek programu rozwoju sięgającego dalej od najbliższych wyborów. WSZYSTKO jest lepsze od takiego śmierdzącego szamba nawet Dutkiewicz w obecnym wydaniu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: Ja to widzę tak...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.10, 17:55 Taa, lepszy stary wróg niż nowy. I takie Pawlaki zagłosują na Miłościwie Panującego Kargula z błogosławieństwem GW. Odpowiedz Link Zgłoś
ludendorf Re: Ja to widzę tak...... 08.05.10, 18:07 > Taa, lepszy stary wróg niż nowy. I takie Pawlaki zagłosują na > Miłościwie Panującego Kargula z błogosławieństwem GW. Masz rację PO-PiS wybuduję nowe żłobki usprawni kulejącą komunikację, wysprząta ulice i skwery, załata dziurawe drogi, stworzy nowe miejsca w przedszkolach i generalnie naprawi wszystko to z czym nie poradził sobie Dutkiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
ludendorf Re: Ja to widzę tak...... 08.05.10, 18:10 a no i zapomniałem jeszcze o jednym nie jestem żadnym Pawlakiem jak chcesz to nazywaj tak swoją rodzinę i nie obrażaj ludzi których nie znasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Maly PISor IP: *.cust.tele2.se 08.05.10, 18:38 W zasadzie to dobry prezydent miasta. Z drugiej strony wychodzi z niego maly obrzydliwy PISor. Na takiego nie nalezy we Wroclawiu glosowac. Jak mozna traktowac go powaznie, kiedy jego partia popiera kandydature malego "psychola" na prezydenta kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Itsme Re: Maly PISor IP: *.as.kn.pl 08.05.10, 19:49 Pamiętam jak 6 7 lat temu Wrocław walczył o orrganizację Expo 2010. Konkurentem był m. inn. Shanghaj. Ostatnio miało miejsce otwarcie Expo 2010 w tym mieście. Czy wiele zmieniło się we Wroclawiu w ciągu tych 6 7 lat. Czy nastąpił skok cywilizacyjny, czy Wrocław jest w tej chwili czyściejszy niż onegdaj. Wątpię w to. Oczywiście pewne rzeczy zostały zbudowane. Apologeci prez. Dutkiewicza twierdzą, że jest on fantastyczny, rewelacyjny w każdym calu. Można odnieść wrażenie, że przerasta wszystkich o głowe (długością być może). Być może u obecnego prez. jest przekonanie, że jest on nie do zastąpienia. Podobne przekonanie było rozpowszechnione w reżymach komunistycznych, gdzie dziesiątki lat byli u wladzy różnego rodzaju nieomylni. Jeżeli ob. prez. chce dalej kandydować to dlatego, że nie wypaliła jego koncepcja Polska XXI. Koniec końców bycie prez. dużego miasta jest lepszą fuchą niż bycie niezależnym i pracowanie na własny rachunek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małas Re: dlugi IP: *.54.18.9.static.telsat.wroc.pl 08.05.10, 20:46 Nie przesadzaj z tymi długami. Trzeba się rozwijać. Panikujesz... Dudi ma świetnego skarbnika co jest w temacie długów. Widziałem z nią w telewizji wywiad i ta kobieta wie co chodzi z finansami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: dlugi IP: *.internetunion.pl 08.05.10, 21:11 skoro jest tak fantastycznie, to chcialbym znac odpowiedz na takie pytanie: co sie stanie, jak max nie zdarzy ze stadionem i zabiora nam euro? banki powiedza, ze nie musimy splacac tego kredytu? czy moze pan prezydent sam splaci kredyt na stadion z wlasnej kieszeni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sab Re: dlugi IP: *.as.kn.pl 12.05.10, 16:03 Dudkiewicz już pokazał, co umie. Pora na kogoś sprawniejszego. Osobiście tęsknię za Zdrojewskim. To był gość. Pamiętacie programy z nim na żywo i telefony mieszkańców. Znał każdą sprawę, każdą, kamienicę, każdy problem w tym mieście. Czy jeszcze zjawi się ktoś taki na urzędzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p. Każdy kto nie jest z PO jest idiotą, pisiorem, IP: 82.160.91.* 08.05.10, 21:28 wrogiem publicznym nr 1. Przynajmniej wg PO, GW i mediów. Dokładnie tak było ze śp. Prezydentem Kaczyńskim. Ale era platformy się kończy. Pamiętacie jaką lekcję dostali ostatnio w Miliczu?? Odpowiedz Link Zgłoś
ghrath Dutkiewicz: Nie chcę władzy pod szyldem Platformy 08.05.10, 21:40 Panie Prezydencie, a ja mam wrażenie, ze wyborcy podziekują Panu na jesień i się skończą Pana rządy we Wrocławiu. Żeby było jasne, zawsze na Pana głosowałem, ale zagubił sie Pan w tej swojej gigantomachii i zapomniał o zwykłych obywatelach i mieszkańcach Wrocławia, jakość życia w tym mieście się pogorszyła, a Pana górnolotne marzenia nie idą w tym samym kierunku co potrzeby Wrocławian. PS. najgorsze jest to że nie widzę nikogo sensownego na Pana miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
labeo Re: Dutkiewicz: Nie chcę władzy pod szyldem Platf 08.05.10, 21:48 > Panie Prezydencie, a ja mam wrażenie, ze wyborcy podziekują Panu na jesień i A ja myślę, że się bardzo zdziwisz. > PS. najgorsze jest to że nie widzę nikogo sensownego na Pana miejsce Między innymi z tego powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uhn wpisowicze wydaja sie zapominac IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 08.05.10, 22:01 ze to MIESZKANCY Wroclawia beda wybierac prezydenta a nie luzne grupki "pod wezwaniem" produkujace sie na peryferyjnym forumku komunizujacej gazetki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda POkraczki zniszczyć chciały Kaczynskich z jednym IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.10, 22:14 widac się udało teraz biorą się za Dutkiewicza idioci!!!!!! Nygusy,aferzysci,psychole,zlodzieje PO chore umyslowo z psychiatryka!!!!!!!!Jarka i Rafała nigdy nie zniszczycie predzej was rewolucja za bezrobocie i niskie zarobki oraz ceny zmiecie niz wy ludzi doszczetnie zgnebicie!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malkontent Re: POkraczki zniszczyć chciały Kaczynskich z jed IP: *.as.kn.pl 09.05.10, 00:12 Jakies argumenty czy tylko pluc potrafisz ?. Moze sliniaczek Ci zasponsorowac :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brawo Wibrator,Nalewka,Marycha,geje to PO kusiciele IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.10, 06:37 by bezrobocie wzrastalo.Tak apropo spradzanie karty kredytowej Dutkiewicza,ataki Wojewódzkie tvny,bilbordy na lecha Kaczynskiego o onetach eksach szrotach juz nie wspomne!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pingwiniarz Re: Dutkiewicz: Nie chcę władzy pod szyldem Platf 08.05.10, 23:38 Brak alternatywy? To może zaprośmy np. burmistrza Oleśnicy, może zgodzi się wziąć tę robotę? :) Jakoś w tej Oleśnicy i aquapark mają, zbudowali sobie go po cichu, bez afer, skandali, prokuratury, CBA, ciągania po sądach. I obwodnicę mają. Może zamiast Dutkiewicza, ktokolwiek inny, co się sprawdził w zarządzaniu czymkolwiek (w przeciwieństwie do Sternika) powinien dostać szansę? Niejaki Patryk Wild na przykład, tak dobrze sobie radził bodaj w Dialogu, że został specjalistą najwyższej próby od tramwajów i nawet członkiem zarządu wrocławskiego MPK. Należy popierać zdolnych ludzi, przykład daje jak widać sam Sternik! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MonX Dutkiewicz to taki bardziej ugładzony Dyzma IP: *.wroclaw.mm.pl 08.05.10, 22:56 Facet o niczym nie ma pojęcia. Spieprzy wszystko, za co się weźmie. Ale PR ma doskonały. Wie, że wyborcy nie za budowę dróg i sensowność wydawania kasy go ocenią, tylko za to, że ma miły uśmiech i elegancki garnitur. Że nie będą mu pamiętać, jak przez dwa lata próbował budować własną karierę w Polsce XXI, że remonty dróg ciągnęły się latami bez ładu składu i koordynacji, tylko pójdą popluskać się z dziećmi pod Wielką Fontanną. I będzie rządził. Takie mamy czasy. Komuch, pijak i koleś kolesi Kwaśniewski rządził bite 2 kadencje, i uważany jest za najlepszego w historii. Z Dutkiewiczem będzie to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p. porównywanie RD z Kwaśniewskim IP: 82.160.91.* 08.05.10, 23:22 to ujma. Dla Dutkiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jezyk ?? IP: *.13studiohost.net 09.05.10, 03:18 kwach przynajmniej nie ściemnia że wierzy w te wszystkie bajeczki o jezusie ch. jak tam trzyma się ugrupowanie niepolityczne dutkiewicza polsza21? czytałem w prasie, że słabiutko, że powrót do pisuaru? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p. klasyczny poziom dyskusji zwolennika POstępu IP: 82.160.91.* 09.05.10, 10:37 na większy komentarz szkoda czasu Odpowiedz Link Zgłoś
omg-wtf Niestety, brak alternatywy. 08.05.10, 23:51 PO poprzez swoją tzw "miękką opozycję" nie wykreowała żadnego alternatywnego lidera. Bo myślała, że dogada się z Doodkiem i podzieli władzą. A tu nagle Doodek wystrychnął PO na dudka. I bardzo dobrze tym rysiom i zdzisiom. Trochę im się w główkach poprzewracało. Niestety nie można zostać prezydentem wrocka siedząc w Brukseli - a tak czyni Protaś. Będzie gleba totalna. Reasumując - jak mówili mniej więcej w "Samych swoich" - lepszy znany wróg niż obcy. Przykra sprawa, ale brak realnej alternatywy. Albo Doodek do doopy, albo do spółki z do doopy skoligaconą PO. Nie wiem co gorsze. W sumie po ciężkim grillu pora spać. A potem może emigracja z tego jedynie wielkim PR'em stojącym zaścianka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lucand1 Dutkiewicz: Nie chcę władzy pod szyldem Platformy 08.05.10, 23:58 Szanowny Panie Prezydencie Wrocławia,porządny człowieku-poprzyj Pan wreszcie Jarosława Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale_wybór Re: Dutkiewicz: Nie chcę władzy pod szyldem Platf IP: *.chello.pl 09.05.10, 00:39 to ma poprzeć, czy być porządnym człowiekiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: precz Totalnym obciachem jest głosowanie na rząd IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.10, 07:16 nalewkowy,wibratorowy,aferałowy,psychicznie upośledzony,gejowy,zero pomocy dla społeczeństwa,bezrobocie rosnie,podwyzki,lewizna rzadzenia w postaci łupkow,gazu,stoczni,euro waluty ktora chcieli wprowadzic,prywatne firmy inwestujace w stadion narodwy,prywatyzacja gazu itp.czyli koszty polakow placacych za gaz beda astronomiczne.Sobiesiak sobie wzioł dla siebie w Zielencu teren to mi tak samo jak innym polakom tez to sie nalezy o Rosole i innych swirach juz nie wspomne!!!Lewaki do paki o wyjasnieniu sparwy z samolotem juz nie wspomne!!!!!!Ten co głosuje na nich z nimi sie utozsamia czyli jest taki jak oni!!!!!Chore Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Totalnym obciachem jest głosowanie na rząd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.10, 18:02 Chora to jest twoja pisanina. Ty nawet po polsku nie potrafisz pisać poprawnie, "genetyczny patrioto", przedstawicielu spisiałego elektoratu. P.S. A twoi idole, czy oddali już do Kancelarii Sejmu po 300 złotych za wagary? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda Kaczyński na prezydenta Dutkiewicz na Premiera IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.10, 08:31 i PO z Polski znika!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
teraz12 Dutkiewicz: Nie chcę władzy pod szyldem Platformy 09.05.10, 11:27 Panie Prezudencie Pan już nie może mieć żadnej władzy.Pan rządzi wybiórczo czego najleprzyn przykładem jest,Leśnica i czły zachodni Wrocław o którym Pan zapomniał.Jak trzeba było głosów to obiecywał Pan obwodnićę Leśnicy, p.Susmanek z p.Huskowskim twierdzili, że pieniądze na obwodnićę są ale to było przed wyborami do europarlamentu prawda? Ja wiem że pp.Susmanek i Huskowski są z PO ale p.Susmanek jest z Pana ekipy zarządzającej naszym miastem ale dla Pana miasto kończy się na Pilczycach jeżeli chodzi o zachodni Wrocław. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoil Kabaret obietnic dopiero przed nami. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.05.10, 11:37 "Będzie wszystko, wszyściutko - tylko mnie wybierzcie!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eryk Re: Dutkiewicz: Nie chcę władzy pod szyldem Platf IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.05.10, 18:38 baaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
janina62 Dutkiewicz: Nie chcę władzy pod szyldem Platformy 18.05.10, 10:46 P.Rafale Dutkiewicz...Gratulacje!Prawdziwy mężczyzna nie może byc tchórzem. Jasno okresla Pan swoje stanowisko, to zadziwiające i niezwykle rzadkie w obecnej polskiej rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś