Dodaj do ulubionych

Słynny fryzjer MICHAŁ ???!!!!!!

05.03.04, 09:24
Wrocławianki:-)
czy któraś z was korzystała z usług słynnego Michała Krzyszycha, z którym
swego czasu Wyborcza przeprowadzała wywiad?? Czy on rzeczywiście jest taki
rewelacyjny??

A może macie namiary na jego salon fryzjerski?? Niestety gazeta dawno w
śmieciach, a w internetowym archiwum zamieścili tylko wywiad nie podając
żadnych namiarów.

Będę wdzięczna za wszelkie info!

Pozdr...
eMka
Obserwuj wątek
    • Gość: ana Re: Słynny fryzjer MICHAŁ ???!!!!!! IP: *.wroc.gazeta.pl 05.03.04, 12:19
      Korzystam i polecam. Wejście do jego salonu znajduje się przy ul.Szewskiej
      naprzeciw kościoła Marii Magdaleny. Czy jest dobry? - musisz sama się przekonać.
      Pozdrawiam
      • Gość: mira Re: Słynny fryzjer MICHAŁ ???!!!!!! IP: 10.40.68.* 05.03.04, 13:47
        a ile kosztuje ten mistrzunio?
        czy jest atrysta czy kosi włosy jak trawe
        czy słucha i rozmawia wczesniej z pacjetka
        czy wazne jest dla niego gdzie np "ja" pracuje
        czy wole rower czy autko
        he?
        po tym poznaje dobrego fryca- ale ale jeszcze takiego nie spotkałam...
        buzia
        czekam z utesknieniem na propozycje bo zaaaaaarastam:)
        • Gość: robinson cruzoe Re: Słynny fryzjer MICHAŁ ???!!!!!! IP: *.magma / *.magma-net.pl 05.03.04, 16:11
          Jakby był taki słynny to już by nie mieszkał (pracował) we Wrocku.
    • Gość: miu Re: Słynny fryzjer MICHAŁ ???!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.03.04, 19:38
      szewska, naprzeciwko kościoła marii magdaleny, zaraz obok jest sklep z sukniami
      ślubnymi. a to są drzwi obok - wchodzi się na I piętro.
      oprócz rzeczonego michała jest tam jeszcze beata, która ma nieco mniej zacięcia
      awangardowego, co mi bardzo odpowiada.
      robiłam u niej kolor i ścinałam włosy z półdługich na krótkie. zapłaciłam 170
      zł. jestem bardzo zadowolona - naprawdę fajnie wyglądam, nie ciociowato, troche
      zaczepnie, ale bez przesady. pierwszy raz nie wyłam po radykalnej zmianie
      fryzury, wprost przeciwnie - no i to właśnie ona mi ją dobrała.
      no i ważne jest też to, że mają fajny sprzęt fryzjerski, jest bardzo czysto,
      nie ma żadnych suszących się ręczników, mokre włosy wyciśnięto mi w jakąś
      płachę papierową. więc nie masz wrażenia, że przed chwilą inna klientka szurała
      tym ręcznikiem po głowie. i jest naprawdę szybko (a to też ważne) mimo że
      cięcie naprawdę perfekcyjne (czyli dokładne) - wszystko dokładnie w 2 godziny.
      jestem bardzo zadowolona i polecam
      • barokowa_woda Re: Słynny fryzjer MICHAŁ ???!!!!!! 07.03.04, 19:51
        takie metody - suszenie plachtą - to juz norma w ekskluzywnych salonach ( Cezar
        w Rynku i inne) zwlaszcza ze to suszenie za 170 PL
        szata nie zdobi...ale fyzura to prawdziwa korona glowy , a jesli w tej glowie
        mamy COS to wtedy fryzjer który nadskakując i zachwycajać się naszymi
        kozaczkami, wlosami, etc. może bardzo denerwować
        osobiście nie nawidzę takich przyjaznych chętnych do rozmów o moich sprawach
      • barokowa_woda Re: Słynny fryzjer MICHAŁ ???!!!!!! 07.03.04, 19:52
        takie metody - suszenie plachtą - to juz norma w ekskluzywnych salonach ( Cezar
        w Rynku i inne) zwlaszcza ze to suszenie za 170 PL
        szata nie zdobi...ale fyzura to prawdziwa korona glowy , a jesli w tej glowie
        mamy COS to wtedy fryzjer który nadskakując i zachwycajać się naszymi
        kozaczkami, wlosami, etc. może bardzo denerwować
        osobiście nienawidzę takich przyjaznych chętnych do rozmów o moich sprawach
        • jackowy Re: Słynny fryzjer MICHAŁ ???!!!!!! 07.03.04, 21:14
          bardzo sympatyczny pedalek.ale superfachowiec..polecam jest drogi jesli
          chodzi o uslugi fryzjerskie..... ale the best.........
          • Gość: znam.cie Re: Słynny fryzjer MICHAŁ ???!!!!!! IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 11.07.04, 05:36
            nie wiem czy powinienes okreslac go mianem "sympatyczny pedalek" piszac tu na
            forum , preferencje seksualne nie sa tu tematem , nawet jezeli nim jest , to
            jest to tylko i wylacznie jego sprawa
            • kontour Re: Słynny fryzjer MICHAŁ ???!!!!!! 28.07.04, 08:44
              Akurat, to nie preferencje seksualne, tylko styl bycia. Zreszta ostatnimi czasy,
              wsrod kobiet panuje opinia, ze dobry fryzjer moze byc tylko gejem (wiec zdzarza
              sie, ze niektorzy staraja sie sprawic takie wrazenie).
        • Gość: lalibela Re: Słynny fryzjer MICHAŁ ???!!!!!! IP: *.freedom2surf.net 08.03.04, 00:04
          a ja osobiscie nie cierpie fryzjerow, jestem skrepowana i nie mam z nimi o
          czym rozmawiac, bo zazwyczaj sa to same trele morele
          jak juz zasiade na fotelu to bym chciala jak najszybciej z niego uciec i nie
          wyobrazam sobie siedzenia 2 godz, a slyszalam takze opowiesci o 6 godzinach
          spedzonych u fryzjera - szkoda mi czasu i zycia
          • Gość: miu Re: Słynny fryzjer MICHAŁ ???!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.03.04, 21:01
            i tam właśnie z nikim nie musiałam rozmawiać - bo też tego nie cierpię.
            dla mnie 2 godziny i to tak niewiele w porównaniu do poprzednich 3 i to przy
            nieustannym gadaniu. a do fryzjera muszę chodzić - takie włosy, nie każda
            kobieta może po prostu związać włosy w supeł i nie martwić się siwymi w wieku
            30 lat :(
        • Gość: miu Re: Słynny fryzjer MICHAŁ ???!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.03.04, 21:08
          widocznie nie byłam wcześniej klientką ekskluzywnych salonów :)
          ani michał, ani beata nie są skorzy do przyjaznych rozmówek - chyba że jakaś
          niunia ma na to ochotę (czego byłam świadkiem). jeśli nie chce ci się gadać, to
          po prostu nie gadasz. no i nikt mi nie nadskakiwał.
          pełny profesjonalizm - poszłam tam po konkretną usługę i ją otrzymałam, bez
          zbędnych "dodatków", które ludzi mających również COŚ w głowie doprowadzają do
          pasji
          spróbuj sama, barokowa wodo
    • Gość: mela A gdzie wcześniej słynny Michał pracował? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.04, 20:58
      Kobietki, wiecie? Pytam, bo byłam we Wrocławiu u kilku Michałów i zachwycona
      nie byłam. I chciałabym uniknąć powtórki z rozrywki.
      • Gość: mik Re: A gdzie wcześniej słynny Michał pracował? IP: *.wroclaw.mm.pl 10.03.04, 19:28
        Slynny Michal pracowal tez w Le Grand Salon.
    • Gość: mela Re: Słynny fryzjer MICHAŁ ???!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.04, 14:55
      podciągam, bo jestem ciekawa
      • anetta75 Re: Słynny fryzjer MICHAŁ ???!!!!!! 10.03.04, 17:12

• Gość: miu Re: Słynny fryzjer MICHAŁ ???!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.03.04, 19:06
          tak, tak, to kolor + strzyżenie - kolor określony przeze mnie, fryzura przez
          nich - i jest świetnie!
          • Gość: Madzia Re: Słynny fryzjer MICHAŁ ???!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.04, 19:32
            Z Beta był razem w salonie fryzjerskim Baba Jaga na Kuzniczej
            • Gość: Hanka Re: Słynny fryzjer MICHAŁ ???!!!!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 10.03.04, 20:57
              A samo strzyżenie ile kosztuje? Raz to mogę zaszaleć, ale tak w ogóle to szukam
              kogoś fajnego, ale na moja prawie dziurawą kieszeń!
            • Gość: mela Re: Słynny fryzjer MICHAŁ ???!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.04, 21:02
              a w saloniku w przejsciu garncarskim? byłam tam u jakiegos michala, i sorry -
              nie wystarczy wygladac jak stylista, zeby nim byc. slowem slabo, dlatego pytam,
              czy to przypadkiem nie ten. <bo wiem skadinad ze forumowiczki tamtym z
              przejscia garncarskiego tez sie zachwycaly>
              pozdr
              • Gość: jami Re: Słynny fryzjer MICHAŁ ???!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.04, 18:01
                • dariusz.fronczak Re: Słynny fryzjer MICHAŁ ???!!!!!! 11.03.04, 23:47
                  Byłem z synem w przejściu garncarskim, bo tam żona chodzi. Oni nas wyrzucili i
                  dzieciakowi nie chcieli grzywki przyciąć.
                  Żona wyjechała, a w przedszkolu baby na mnie z morda, że mu do oczu idą. No to
                  sam przyciełem.
                  co to jest suszenie płachtą?
                  Ludzie za co płacicie 170 złotych- nic tu nie rozumiem.
    • marta_km Re: Słynny fryzjer MICHAŁ ???!!!!!! 07.07.04, 23:29
      podciągam wątek.
      Czy ktoś zna może numer telefonu do tego magika??
      • Gość: zainteresowana Re: Słynny fryzjer MICHAŁ ???!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 14:54
        up
    • Gość: izzi pop Re: Słynny fryzjer MICHAŁ ???!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 17:58
      dobrzy fryzjerzy są w Salonkiku w hotelu holiday in
      • Gość: kiki Re: Słynny fryzjer MICHAŁ ???!!!!!! IP: *.ska01.telsat.wroc.pl 14.07.04, 18:17
        Chyba chodzi o słynnego Michała Chabzdę(nie gej!).Jego doskonałą pracownię
        polecam wszystkim.Mieści się przy ul.Nożowniczej,blisko pl.Nowy Targ.Michał
        oprócz prowadzenia salonu, szkoli innych w Warszawie.Ponadto sam doskonali się
        w Londynie.Same oceńcie.Naprawdę warto zajrzeć do Michała Chabzdy!
        • Gość: mika Re: Słynny fryzjer MICHAŁ ???!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 00:44
          jeśli chodzi o wyszkolenie fryzjerów to chyba jednak najwięcej szkoleń w Polsce
          i za granicą w najlepszych akademiach fryzjerskich mają fryzjerzy z Saloników w
          Przejściu Garncarskim i przy hotelu Holiday Inn.Ich fryzury są zawsze na czasie
          perfekcyjnie cięte a i pracują na najlepszych kosmetykach.
          sami też szkolą ludzi w całej Polsce.
          ale cóż te salony maja ogromną tradycje a ich szefowa kładzie ogromny nacisk na
          wyszkolenie personelu- dlatego pracuja tam najlepsi i strzygą najlepsze głowy !!!
          • katka251 Re: Słynny fryzjer MICHAŁ ???!!!!!! 28.07.04, 17:31
            czy ktos z was byl kiedys w Le Grand, drogo jak na Wrocław, ale sa swietni,
            maja swietny sprzet, kosmetyki i fryzjerow i na pewno nie dostane tam recznika
            po poprzedniej klientce, o czym wy w ogole mowicie, brrrr

Gość portalu: mika napisał(a):

> jeśli chodzi o wyszkolenie fryzjerów to chyba jednak najwięcej szkoleń w
            Polsc
            > e
            > i za granicą w najlepszych akademiach fryzjerskich mają fryzjerzy z Saloników
            w
            > Przejściu Garncarskim i przy hotelu Holiday Inn.Ich fryzury są zawsze na
            czasie
            > perfekcyjnie cięte a i pracują na najlepszych kosmetykach.
            > sami też szkolą ludzi w całej Polsce.
            > ale cóż te salony maja ogromną tradycje a ich szefowa kładzie ogromny nacisk
            na
            > wyszkolenie personelu- dlatego pracuja tam najlepsi i strzygą najlepsze
            głowy !
            > !!
      • Gość: Aya Re: Słynny fryzjer MICHAŁ ???!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.08.04, 17:31
        Zmienilam dzis zupelnie zdanie o "dobrych fyzjerach z Saloniku". Chodzilam tam
        dosc dawno, jak jeszcze Michal tam pracowal. Po nim poszlam do jakiegos kolesia
        i to co mi zrobil...tragednia, szczerze odradzam, ja bylam zalamana. A dzis
        zapisalam sie do innego chlopaka i co? Olali mnie. Gosc zachorowal, a paniusia
        z Saloniku nie dosc ze do mnie nie zadzwonila (od 4 lat maja moje namiary), to
        nawet nie przeprosila. Kompletny brak profesjonalizmu. Wiecej tam nie pojde,
        nie mam czasu na szczeniackie zachowania.
        • Gość: zuza Re: Słynny fryzjer MICHAŁ ???!!!!!! IP: *.provider.pl / *.provider.pl 28.08.04, 17:36
          W ogole nie moge zrozumiec tych zachwytow nad Salonikiem w przejsciu
          garncarskiem, bylam tam raz zaplacilam jak za zboze, mam dlugie i ciezkie
          wlosy, mieli tylko przyciac koncowki i ulozyc mi fryzure na bussines party,
          skonczylo sie tak ze w polowie imprezy po fryzurze nie bylo sladu, wlosy sie
          rozprostowaly ....nigdy wiecej tam nie pojde
    • Gość: Bunia Namiary na Michała Krzyszyche IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.08.04, 12:29
      Sama nie wiem czemu to robie, skoro do Misia juz trzeba sie umawiac z
      2-miesiecznym wyprzedzeniem ;-)Zartuje oczywiscie!
      Do Michała chodzę od czasu, gdy pracował na ul. Zawalnej w małym, zapyziałym
      salonie. Potem był Salonik w Przejściu Garncarskim, potem w HolidayInn, a potem
      Le Grand a teraz Michał ma własny salon, w którym pracuje z Beatą.
      Każdy musi się chyba sam przekonać - dla mnie najfajniejsze jest, to że nigdy
      nie wiem, co chcę mieć na głowie i do końca nie wiem, co wyjdzie, a Michał
      zawsze tak coś wykombinuje, że jestem zadowolona i jest co najmniej ładnie. Na
      twoje życzenie może być mniej lub bardziej awangardowo. Jeśli nie chcesz
      romawiać, nie ma przymusu - ale kilka wymienionych zdań pomaga czasem wyczuć
      oczekiwania klientki i coś dobrać na głowę ;-)
      Acha i adres na koniec:
      ul. Szewska 74 Ip.
      tel. 780 66 00
      • Gość: Gosiak Re: Namiary na Michała Krzyszyche IP: *.net.pl / 81.219.230.* 28.08.04, 22:42
        a ile za samo sciecie, kobitki? bo w koncu zadna nie napisala...kolo 100zl?
        pozdrawiam goraco.
    • tatiana676 Re: Słynny fryzjer MICHAŁ ???!!!!!! 18.12.15, 15:15
      Ja chodze do salonu cesar tutaj ich oferta : saloncesare.pl/opinie jak dla mnie to naprawdę dobry fryzjer jak na Wrocław i cena również nie jest zaporowa także polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka