Gość: bonczek IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 19.02.02, 13:47 jestem chory jak babcie kocham źle się czuje a tu strach by o tym szefowi nie powiedzieć czy tak byc musi ? bonczek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jajaccek Re: choroba w pracy IP: *.chicago-01-02rs.il.dial-access.att.net 19.02.02, 18:21 Wypij sobie "na odwage" i wtedy sprobuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: choroba w pracy IP: 62.8.156.* 19.02.02, 18:27 Gość portalu: bonczek napisał(a): > jestem chory jak babcie kocham źle się czuje a tu strach by o tym szefowi nie p > owiedzieć > czy tak byc musi ? Nie, tak być nie musi. Nie mam najmniejszych obaw, żeby powiedzieć szefowi (a właściwie szefowej), że jestem chory i nie przyjdę do pracy. Jeśli choroba nie trwa dłużej niż 3 dni, nie potrzebuję żadnego zwolnienia lekarskiego, wystarczy, że jakoś dam znać, że nie przyjdę. Czy nie jest to pomysł na oszczędności w służbie zdrowia? Ilu ludzi czeka w kolejkach w przychodniach tylko po to, żeby dostać L4? Powrotu do zdrowia życzę Jurek Odpowiedz Link Zgłoś