Gość: Ibisz won IP: *.tkdami.net 07.08.03, 01:25 Czy Polsat ma tylko Ibisza ? On tam jest we wszystkim .Pamietacie co on prowadził a raczej czego jescze nie prowadził ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eroll Re: Ibisz w polsacie IP: *.chello.pl 07.08.03, 09:00 Ibisz jest obok Wojewódzkiego największą gwiazdą tej stacji ale polsat ma także inne jak Maciek Rock czy Dorota Gawryluk, ja tam go lubię swego czasu uratował 2 światy przed totalną kompromitacją, prowadzi raptem trzy programy może to dużo ale mi nie przeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś
sonny07 Re: Ibisz w polsacie 07.08.03, 10:50 Ibisz zaczynał swoją przygodę z TV chyba od CZARU PAR - pierwszego większego show w publicznej tamtych czasów :)) A 2 światy faktycznie - przypomniało mi się teraz - to on wtedy już w Polsacie był?? Ciekawe czy będzie prowadził BAR3 - pewnie tak.. A ten co na początku 2 światy prowadził (Zwariowana forsa na TVN - a propo's pamiętacie??) chyba już przepadł w TV.. Swoją drogą takiego gówna jak 2 światy to chyba jak do tej pory w TV nie było :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Ibisz w polsacie IP: 195.117.188.* 07.08.03, 11:19 Myślę, że Łysi i blondynki oraz Amazonki to były jeszcze większe chały!! Odpowiedz Link Zgłoś
sonny07 Re: Ibisz w polsacie 07.08.03, 11:23 heh, ŁYSYCH I BLONDYNEK chyba nawet nigdy na oczy nie widziałem (ale sesja zdjęciowa panienek w CKMie chyba była, a może to były laseczki z Gladiatorów??) i ten program miał pewnie minimalną oglądalność. Poza tym był chyba na TV4.. Ale chała to pewnie była.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: Ibisz w polsacie IP: *.chello.pl 07.08.03, 11:21 ibisz zaczął pracę w polsacie w połowie 2000 roku od prowadzenia "życiowej szansy" było to dla mnie spore zaskoczenie bo wydawało mi się że ma w tvnie dobrą pozycję prowadził własny talk szow, dwa teleturnieje. Dwa światy wystartowały w 2001 roku zaraz po big brotherze koleś który prowadził na początku Jacek Radziński po kilku tygodniach zachorował, wtedy miał go zastąpić na jakiś czas Ibisz ale szło mu na tyle dobrze że został do końca i potem dostał propozycję prowadzenia Baru. Mam nadzieję że poprowadzi też 3 edycję, żeby nie było takiej pomyłki jak przy "9 niezwykłych tygodni" pamięta ktoś ten program? Odpowiedz Link Zgłoś
sonny07 Re: Ibisz w polsacie 07.08.03, 11:26 Coś tam przypadkiem ze dwa razy widizałem - nie wiem jednak jakie były zasady, co z czym, jak i dlaczego i za ile przede wszystkim? Czy to prowadził Weiss? Tzn miał prowadzić chyba ale się wycofał czy jakoś tak.. Potocka tam się udzielała też (wyjątkowo nie nadaje się moim zdaniem do prowadzenia takich programów). A poza tym to widizałem tam rodzinkę Św. Dobrosławy z jej mężulkiem na czele (pewnie tak samo pazerny na kasę jak w Barze ;))).. A może pomyliłem programy.. ? :)) Pzdr! A z tym Jackiem z 2Ś to chodziły ploty, że odszedł bo za ostro tam cpał :)) Ploty jak to ploty, ale wygląda na takiego co lubi sobie przypalić :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Ibisz w polsacie IP: *.pl / 172.17.1.* 07.08.03, 12:05 Gość portalu: Ibisz won napisał(a): > Czy Polsat ma tylko Ibisza ? On tam jest we wszystkim .Pamietacie co on > prowadził a raczej czego jescze nie prowadził ? Kilka reality shows (Dwa Gówna... sorry... Światy; Bar 1; Bar 2; teraz Bar 3), kilka teleturniejów (Życiowa szansa; Awantura o kasę; Rosyjska ruletka)... Nie ma programu rozrywkowego bez Ibisza w Polsacie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: Ibisz w polsacie IP: *.chello.pl 07.08.03, 14:14 9 niezwykłych tygodni na początku prowadził Weiss ale gdy dowiedział się że radiowym patronem programu będzie rmf a nie zetka to odszedł i zastąpiła go Potocka która moim zdaniem kompletnie nie poradziła sobie jako prowadząca, były dwie rodziny których nazwisk nie pamiętam po pewnym czasie jedna odeszła i zastąpiła ją rodzina św Dobrosławy z Narine niby jej córką adoptowaną ale nie pomogło to programowi który podobnie jak debiut poniósł klęskę. Co Radzińskiego to mogło być tak jak piszesz, wiem że jakiś czas po jego odejściu z programu zatrzymała go policję za jazdę po pijaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Ibisz w polsacie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.03, 15:49 Na szczęście Polosat ma Kubę i Cejrowskiego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: Ibisz w polsacie IP: *.chello.pl 07.08.03, 15:52 a pamiętacie talk szow Cejrowskiego i Modlińskiej na rtl 7, jak on się nazywał? Odpowiedz Link Zgłoś
sonny07 Re: Ibisz w polsacie 07.08.03, 15:55 nie jestem pewien, ale chyba PIĘKNA I BESTIA (teraz to trudno chyba rozróżnić kto ma być piękny a kto bestia, he he) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: Ibisz w polsacie IP: *.chello.pl 07.08.03, 16:55 gdyby wyglądała wtedy tak jak ostatnio w super expresie to nie byłoby wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podaj cegłe Re: Ibisz w polsacie IP: *.it-net.pl 07.08.03, 17:21 ja pamietam ibisza jak robił kiedys ok 10 lat temu wywiady (i chyba prowadził relacje koncertu) z muzykami zespołu "brygada kryzys" wychodzącymi na scenę podczas koncery w jarocinie olali go wtedy totalnie ale sam sobie był winien bo nie mieli czasu a poza tym sprawiał wrażenie mocno zaangażowanego yuppie , który nie trafił tam bo chciał tylko , który postanowił akurat na tym koncercie wybić się i zabłysnąć teraz leci film na tv polonia gdzie ibisz gra nawet sporo (wczoraj to było - o wojnie) ps ogólnie ibisz moze być Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trampek smrodek Re: Ibisz w polsacie IP: *.it-net.pl 07.08.03, 17:23 ja pamietam ibisza jak robił kiedys ok 10 lat temu wywiady (i chyba prowadził relacje koncertu) z muzykami zespołu "brygada kryzys" wychodzącymi na scenę podczas koncery w jarocinie olali go wtedy totalnie ale sam sobie był winien bo nie mieli czasu a poza tym sprawiał wrażenie mocno zaangażowanego yuppie , który nie trafił tam bo chciał tylko , który postanowił akurat na tym koncercie wybić się i zabłysnąć teraz leci film na tv polonia gdzie ibisz gra nawet sporo (wczoraj to było - o wojnie) ps ogólnie ibisz moze być Odpowiedz Link Zgłoś
sonny07 Re: Ibisz w polsacie 07.08.03, 17:26 wspomniałeś o yuppie - był kiedyś na TVP chyba program pod takim tytułem i nie jestem pewien, ale prowadził go chyba właśnie Ibisz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: Ibisz w polsacie IP: *.chello.pl 07.08.03, 20:04 a pamiętacie teleturniej "Pomidor"? Ibisz z wykształcenia jest aktorem i ostatnio jakby wrócił do zawodu bo grał w kieskich i plebanii wcześniej kojarzyłem go z serialem "Gdańsk 39", dziwi mnie że kiedyś odszedł z tvp gdzie był niekwestionowaną gwiazdą do kompletnie nieznanej telewizji wisła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: Ibisz w polsacie IP: *.cyberia-net.com 07.08.03, 21:53 Odszedł do telewizji Wisła, bo było wiadomo że w przeciągu kilku miesięcy zostanie wchłonięta przez TVN. Cóż mogło go przekonać????? Przecież to oczywiste - wyższa pensja! A co do przeszłości Ibisza - to zaczynał karierę w Sejmie - był nawet posłem z ramienia Polskiej Partii Przyjaciół Piwa. Później zawitał do 2 -tam prowadził program Youppies (chyba tak to się nazywało). Jego dalsze losy to już znacie (chyba w każdej telewizji już pracował - hahaha) - prezenter TVP1, prowadzący Czar Par, w TVN-ie - Wszystko albo nic, Gorączka złota, Ibisekcja, Zostań gwiazdą, Polsat - 2 światy, Bar, Życiowa szansa, Awantura o kase, Rosyjska ruletka. Nie rozumiem tylko czemu się tak nim zachwycacie! Według mnie to jeden z największch kretynów w telewizji. A jego śmiech debila doprowadza mnie do szału. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: Ibisz w polsacie IP: *.chello.pl 07.08.03, 22:47 on chyba był w krajowej partii emerytów i rencistów a nie w Polskiej Partii przyjaciół piwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: Ibisz w polsacie IP: *.cyberia-net.com 08.08.03, 10:35 Gość portalu: eroll napisał(a): > on chyba był w krajowej partii emerytów i rencistów a nie w Polskiej Partii > przyjaciół piwa co jeszcze gorzej o nim swiadczy :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: Ibisz w polsacie IP: *.chello.pl 08.08.03, 11:07 żle by o nim świadczyło gdyby był w sld wtedy sdrp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Reagowalam na Ibisza strasznie IP: 62.233.183.* 08.08.03, 02:55 Byl taki okres, kiedy Ibisz byl wszedzie. Doslownie w kazdym programie, na kzdym kanale i w kazdym magazynie. teraz jest tylko w Polsacie i jakos mi dreszcze i odruch ,,zwrotnopokarmowy'' minal. Ma dar prowadzenia programow rozrywkowych dla normalnej i przecvietnej publicznosci na zywo. Przestal mi wadzic, a nawet powtorek skoku na kase nie przelaczam juz z niesmakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Reagowalam na Ibisza strasznie 08.08.03, 09:52 jak na mój gust,to chałturzy na potęgę i do tego w każdej możliwej telewizji... Odpowiedz Link Zgłoś