Dodaj do ulubionych

Ibisz w polsacie

IP: *.tkdami.net 07.08.03, 01:25
Czy Polsat ma tylko Ibisza ? On tam jest we wszystkim .Pamietacie co on
prowadził a raczej czego jescze nie prowadził ?
Obserwuj wątek
    • Gość: eroll Re: Ibisz w polsacie IP: *.chello.pl 07.08.03, 09:00
      Ibisz jest obok Wojewódzkiego największą gwiazdą tej stacji ale polsat ma także
      inne jak Maciek Rock czy Dorota Gawryluk, ja tam go lubię swego czasu uratował
      2 światy przed totalną kompromitacją, prowadzi raptem trzy programy może to
      dużo ale mi nie przeszkadza
      • sonny07 Re: Ibisz w polsacie 07.08.03, 10:50
        Ibisz zaczynał swoją przygodę z TV chyba od CZARU PAR - pierwszego większego
        show w publicznej tamtych czasów :))
        A 2 światy faktycznie - przypomniało mi się teraz - to on wtedy już w Polsacie
        był?? Ciekawe czy będzie prowadził BAR3 - pewnie tak..
        A ten co na początku 2 światy prowadził (Zwariowana forsa na TVN - a propo's
        pamiętacie??) chyba już przepadł w TV..
        Swoją drogą takiego gówna jak 2 światy to chyba jak do tej pory w TV nie
        było :))
        • Gość: ada Re: Ibisz w polsacie IP: 195.117.188.* 07.08.03, 11:19
          Myślę, że Łysi i blondynki oraz Amazonki to były jeszcze większe chały!!
          • sonny07 Re: Ibisz w polsacie 07.08.03, 11:23
            heh, ŁYSYCH I BLONDYNEK chyba nawet nigdy na oczy nie widziałem (ale sesja
            zdjęciowa panienek w CKMie chyba była, a może to były laseczki z Gladiatorów??)
            i ten program miał pewnie minimalną oglądalność. Poza tym był chyba na TV4..
            Ale chała to pewnie była..
        • Gość: eroll Re: Ibisz w polsacie IP: *.chello.pl 07.08.03, 11:21
          ibisz zaczął pracę w polsacie w połowie 2000 roku od prowadzenia "życiowej
          szansy" było to dla mnie spore zaskoczenie bo wydawało mi się że ma w tvnie
          dobrą pozycję prowadził własny talk szow, dwa teleturnieje. Dwa światy
          wystartowały w 2001 roku zaraz po big brotherze koleś który prowadził na
          początku Jacek Radziński po kilku tygodniach zachorował, wtedy miał go zastąpić
          na jakiś czas Ibisz ale szło mu na tyle dobrze że został do końca i potem
          dostał propozycję prowadzenia Baru. Mam nadzieję że poprowadzi też 3 edycję,
          żeby nie było takiej pomyłki jak przy "9 niezwykłych tygodni" pamięta ktoś ten
          program?
          • sonny07 Re: Ibisz w polsacie 07.08.03, 11:26
            Coś tam przypadkiem ze dwa razy widizałem - nie wiem jednak jakie były zasady,
            co z czym, jak i dlaczego i za ile przede wszystkim? Czy to prowadził Weiss?
            Tzn miał prowadzić chyba ale się wycofał czy jakoś tak.. Potocka tam się
            udzielała też (wyjątkowo nie nadaje się moim zdaniem do prowadzenia takich
            programów). A poza tym to widizałem tam rodzinkę Św. Dobrosławy z jej mężulkiem
            na czele (pewnie tak samo pazerny na kasę jak w Barze ;))).. A może pomyliłem
            programy.. ? :))
            Pzdr!
            A z tym Jackiem z 2Ś to chodziły ploty, że odszedł bo za ostro tam cpał :))
            Ploty jak to ploty, ale wygląda na takiego co lubi sobie przypalić :))
    • Gość: autor Re: Ibisz w polsacie IP: *.pl / 172.17.1.* 07.08.03, 12:05
      Gość portalu: Ibisz won napisał(a):

> Czy Polsat ma tylko Ibisza ? On tam jest we wszystkim .Pamietacie co on
      > prowadził a raczej czego jescze nie prowadził ?

Kilka reality shows (Dwa Gówna... sorry... Światy; Bar 1; Bar 2; teraz Bar 3),
      kilka teleturniejów (Życiowa szansa; Awantura o kasę; Rosyjska ruletka)... Nie
      ma programu rozrywkowego bez Ibisza w Polsacie :(
      • Gość: eroll Re: Ibisz w polsacie IP: *.chello.pl 07.08.03, 14:14
        9 niezwykłych tygodni na początku prowadził Weiss ale gdy dowiedział się że
        radiowym patronem programu będzie rmf a nie zetka to odszedł i zastąpiła go
        Potocka która moim zdaniem kompletnie nie poradziła sobie jako prowadząca, były
        dwie rodziny których nazwisk nie pamiętam po pewnym czasie jedna odeszła i
        zastąpiła ją rodzina św Dobrosławy z Narine niby jej córką adoptowaną ale nie
        pomogło to programowi który podobnie jak debiut poniósł klęskę. Co Radzińskiego
        to mogło być tak jak piszesz, wiem że jakiś czas po jego odejściu z programu
        zatrzymała go policję za jazdę po pijaku.
        • Gość: Jakub Re: Ibisz w polsacie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.03, 15:49
          Na szczęście Polosat ma Kubę i Cejrowskiego!!!
          • Gość: eroll Re: Ibisz w polsacie IP: *.chello.pl 07.08.03, 15:52
            a pamiętacie talk szow Cejrowskiego i Modlińskiej na rtl 7, jak on się nazywał?
            • sonny07 Re: Ibisz w polsacie 07.08.03, 15:55
              nie jestem pewien, ale chyba PIĘKNA I BESTIA (teraz to trudno chyba rozróżnić
              kto ma być piękny a kto bestia, he he)
              • Gość: eroll Re: Ibisz w polsacie IP: *.chello.pl 07.08.03, 16:55
                gdyby wyglądała wtedy tak jak ostatnio w super expresie to nie byłoby
                wątpliwości.
                • Gość: podaj cegłe Re: Ibisz w polsacie IP: *.it-net.pl 07.08.03, 17:21
                  ja pamietam ibisza jak robił kiedys ok 10 lat temu wywiady (i chyba prowadził
                  relacje koncertu) z muzykami zespołu "brygada kryzys" wychodzącymi na scenę
                  podczas koncery w jarocinie
                  olali go wtedy totalnie ale sam sobie był winien bo nie mieli czasu a poza tym
                  sprawiał wrażenie mocno zaangażowanego yuppie , który nie trafił tam bo chciał
                  tylko , który postanowił akurat na tym koncercie wybić się i zabłysnąć

teraz leci film na tv polonia gdzie ibisz gra nawet sporo (wczoraj to było - o
                  wojnie)

ps ogólnie ibisz moze być
                • Gość: trampek smrodek Re: Ibisz w polsacie IP: *.it-net.pl 07.08.03, 17:23
                  ja pamietam ibisza jak robił kiedys ok 10 lat temu wywiady (i chyba prowadził
                  relacje koncertu) z muzykami zespołu "brygada kryzys" wychodzącymi na scenę
                  podczas koncery w jarocinie
                  olali go wtedy totalnie ale sam sobie był winien bo nie mieli czasu a poza tym
                  sprawiał wrażenie mocno zaangażowanego yuppie , który nie trafił tam bo chciał
                  tylko , który postanowił akurat na tym koncercie wybić się i zabłysnąć

teraz leci film na tv polonia gdzie ibisz gra nawet sporo (wczoraj to było - o
                  wojnie)

ps ogólnie ibisz moze być
                  • sonny07 Re: Ibisz w polsacie 07.08.03, 17:26
                    wspomniałeś o yuppie - był kiedyś na TVP chyba program pod takim tytułem i nie
                    jestem pewien, ale prowadził go chyba właśnie Ibisz!!!
                    • Gość: eroll Re: Ibisz w polsacie IP: *.chello.pl 07.08.03, 20:04
                      a pamiętacie teleturniej "Pomidor"? Ibisz z wykształcenia jest aktorem i
                      ostatnio jakby wrócił do zawodu bo grał w kieskich i plebanii wcześniej
                      kojarzyłem go z serialem "Gdańsk 39", dziwi mnie że kiedyś odszedł z tvp gdzie
                      był niekwestionowaną gwiazdą do kompletnie nieznanej telewizji wisła.
                      • Gość: milka Re: Ibisz w polsacie IP: *.cyberia-net.com 07.08.03, 21:53
                        Odszedł do telewizji Wisła, bo było wiadomo że w przeciągu kilku miesięcy
                        zostanie wchłonięta przez TVN. Cóż mogło go przekonać????? Przecież to
                        oczywiste - wyższa pensja!
                        A co do przeszłości Ibisza - to zaczynał karierę w Sejmie - był nawet posłem z
                        ramienia Polskiej Partii Przyjaciół Piwa. Później zawitał do 2 -tam prowadził
                        program Youppies (chyba tak to się nazywało). Jego dalsze losy to już znacie
                        (chyba w każdej telewizji już pracował - hahaha) - prezenter TVP1, prowadzący
                        Czar Par, w TVN-ie - Wszystko albo nic, Gorączka złota, Ibisekcja, Zostań
                        gwiazdą, Polsat - 2 światy, Bar, Życiowa szansa, Awantura o kase, Rosyjska
                        ruletka.
                        Nie rozumiem tylko czemu się tak nim zachwycacie! Według mnie to jeden z
                        największch kretynów w telewizji. A jego śmiech debila doprowadza mnie do szału.
                        • Gość: eroll Re: Ibisz w polsacie IP: *.chello.pl 07.08.03, 22:47
                          on chyba był w krajowej partii emerytów i rencistów a nie w Polskiej Partii
                          przyjaciół piwa
                          • Gość: milka Re: Ibisz w polsacie IP: *.cyberia-net.com 08.08.03, 10:35
                            Gość portalu: eroll napisał(a):

> on chyba był w krajowej partii emerytów i rencistów a nie w Polskiej Partii
                            > przyjaciół piwa

co jeszcze gorzej o nim swiadczy :)
                            pozdrawiam
                            • Gość: eroll Re: Ibisz w polsacie IP: *.chello.pl 08.08.03, 11:07
                              żle by o nim świadczyło gdyby był w sld wtedy sdrp
    • Gość: xxx Reagowalam na Ibisza strasznie IP: 62.233.183.* 08.08.03, 02:55
      Byl taki okres, kiedy Ibisz byl wszedzie. Doslownie w kazdym programie, na
      kzdym kanale i w kazdym magazynie. teraz jest tylko w Polsacie i jakos mi
      dreszcze i odruch ,,zwrotnopokarmowy'' minal.
      Ma dar prowadzenia programow rozrywkowych dla normalnej i przecvietnej
      publicznosci na zywo. Przestal mi wadzic, a nawet powtorek skoku na kase nie
      przelaczam juz z niesmakiem.
      • kwiat_paproci Re: Reagowalam na Ibisza strasznie 08.08.03, 09:52
        jak na mój gust,to chałturzy na potęgę i do tego w każdej możliwej telewizji...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka