Gość: rastucha IP: *.kuzniki.kom-net.pl 18.03.04, 17:14 czy ktos moze mi powiedziec czy koncet na wyspie w ogole sie odbedzie? i jesli tak to kto zagra?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ajka Re: 1dzien wiosny IP: *.ds.ae.wroc.pl 19.03.04, 11:01 Z tego co sie orientuje, a informacje mam z empiku koncertu ma nie byc:( Moze ktos sie orientuje dlaczego???? Pewnie nie tylko ja jestem rozczarowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neta Re: 1dzien wiosny IP: *.lubin.dialog.net.pl 19.03.04, 16:20 nie:( a dlaczego niby ma nie być koncertu? i dlaczego nie ma żadnych informacji o tym ani w gazetach ani w necie??? o co chodzi???nie cieszymy się z ciepełka??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corowood Re: 1dzien wiosny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.04, 17:00 a wyborcza dzisiaj czytalo, ze mowi ze w gazetkach o tym nie pisza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neta Re: 1dzien wiosny IP: *.lubin.dialog.net.pl 19.03.04, 17:53 dobra, dobra. czytałam ale dopiero teraz bo wieży ciśnień nigdy nawet nie otwieram-taki osobisty bunt przeciwko szmatławcom powiedzmy...ale już wszystko wiem i wcale zadowolona z tego nie jestem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enimka Re: 1dzien wiosny IP: *.ds.ae.wroc.pl 20.03.04, 17:15 Jo na przykład nie czytało i nie wie, więc jabyć mógł mnie uswiadomić to było by miło:) Odpowiedz Link Zgłoś