Dodaj do ulubionych

Lepper we Wrocławiu

IP: *.bredband.skanova.com 21.03.04, 22:43
Ciemny burak, na ktorego chce glosowac prawie 1/3 Polakow. Pora umierac lub
prosic o powtorke z rozbiorow.
Obserwuj wątek
    • Gość: rogalou wrocław nie dla leppera... IP: *.us 22.03.04, 00:25
      ten człowiek akurat we wrocławiu nie ma czego szukać, w tym mieście elektorat
      takich jak on moim zdaniem nie reprezentuje wielkiej siły. (chciałbym w to
      wierzyć)
    • Gość: alex SUDOŁ kandydatem? IP: *.nd.e / *.nd.e-wro.pl 22.03.04, 01:02
      Lepper chyba znalazł też innego kandydata na parlamentarzystę w UE. To TOMASZ
      SUDOŁ znany prezes i właściciel Air Polonia - niby taniej linii lotniczej.
      Ostatnio spotkali się w Warszawie i rozmawiali o współpracy. Ciekawe czy Lepper
      będzie miał własny samolot do dyspozycji. Chociaż pewnie nie, bo Sudoł wykończy
      wcześniej firmę. No chyba że biedni rolnicy zasponsorują.
      • gazeciorek Re: SUDOŁ kandydatem? 22.03.04, 08:41
        oby tylko rolnicy nie urządzali blokad w powietrzu !
    • Gość: KKW Re: Lepper we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 07:55
      Panie Lepper. Wrocław Pana nie chce. Paszoł .......
      • Gość: W Panie Lepper Wrocław Pana Kocha !!! IP: *.kom / *.kom-net.pl 22.03.04, 10:06
        przyjeżdzaj Pan szybko
        • Gość: Mezo Andrzej jestem z Tobą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 13:23
          Trzymam kciuki za Twój i jednocześnie Nasz sukces. WIELKIE Pozdro dla
          Samoobrony i ogłaszam LepperManie!!!
          • Gość: lecz się Re: Andrzej jestem z Tobą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 19:47
            Lecz się ćwoku.
            • Gość: Mezo 100% Leppera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 06:55
              Czy ja kogoś obraziłem żebyś nazywał mnie ćwokiem? Nie jestem zapewne nawet
              kumplami wiec jak masz coś do mojej osoby to napisz ale nie wstawiaj tekstów
              typu "Lecz się ćwoku" bo niczego tym nie wnosisz.
    • cypisek44 Re: Lepper we Wrocławiu 23.03.04, 12:31
      a ja ostatnio widziałem świetny plakat Samoobrony: pan Lepper i pewien pan EMIL
      z EKSTRA (!!!) uśmiechem :))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka