fubarlive 08.09.10, 08:58 Witam. Poszukuje do wynajęcia magazyn ok 100 mkw w Jelczu Laskowicach lub okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agusek30 Re: wynajmę magazyn 12.11.10, 14:37 Możesz sobie zajrzeć na stronę serwisu magazyny.pl bardzo przydatny. Rozbudowana wyszukiwarka bardzo ułatwia znalezienie magazynu. Odpowiedz Link Zgłoś
twojageneracja Re: wynajmę magazyn 25.07.11, 12:20 ja bym najbardziej polecał firme jarton. Działają w całej Polsce więc napewno znajdziez coś dla siebie - jarton.pl - tam możesz z nimi ustalić jakiego konkretnie potrzebujesz Odpowiedz Link Zgłoś
k_suzi Re: wynajmę magazyn 14.11.10, 16:47 potwierdzam, obok ogłoszeń w gratce czy w prasie lokalnej, to serwis magazyny.pl jest zdecydowanie najbardziej rzetelny Odpowiedz Link Zgłoś
flying_citron Re: wynajmę magazyn 18.11.10, 18:08 z ciekawości weszłam na tą stronę, o której piszecie i przyznam, że jest ona bardzo ciekawa. Po pierwsze można tam znaleźć wiele obiektów, po drugie poczytać raporty z rynku nieruchomości i nie tylko, a także znaleźć firmę, która pomoże w rozkręceniu własnego interesu. bardzo przydatny portal. Odpowiedz Link Zgłoś
zetroxos DobraLogistyka.pl - bezpłatne ogłoszenia magazynów 02.01.11, 00:18 Jeżeli szukasz magazynu do wynajęcia, lub chcesz dodać własny, zajrzyj do serwisu DobraLogistyka.pl który posiada specjalną wyszukiwarkę powierzchni magazynowych. Niedawno sam dodałem do niej ogłoszenie swojego magazynu zupełnie za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
logistyk-65 Re: wynajmę magazyn 30.07.11, 18:34 Poszukując magazynów sprawdź aktualną listę wolnych pomieszczeń magazynowych na www.jartom.pl możesz tez liczyć na pomoc firmy w zakresie negocjacji cen oraz wyboru lokalizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
herkson Re: wynajmę magazyn 18.10.11, 17:23 Zerknij również na wyszukiwarkę w serwisie www.oferty.biz.pl/ Także mają bardzo bogatą bazę hal i magazynów! Odpowiedz Link Zgłoś