Dodaj do ulubionych

wynajmę magazyn

08.09.10, 08:58
Witam.
Poszukuje do wynajęcia magazyn ok 100 mkw w Jelczu Laskowicach lub okolicy.
Obserwuj wątek
    • agusek30 Re: wynajmę magazyn 12.11.10, 14:37
      Możesz sobie zajrzeć na stronę serwisu magazyny.pl bardzo przydatny. Rozbudowana wyszukiwarka bardzo ułatwia znalezienie magazynu.
      • twojageneracja Re: wynajmę magazyn 25.07.11, 12:20
        ja bym najbardziej polecał firme jarton. Działają w całej Polsce więc napewno znajdziez coś dla siebie - jarton.pl - tam możesz z nimi ustalić jakiego konkretnie potrzebujesz
    • k_suzi Re: wynajmę magazyn 14.11.10, 16:47
      potwierdzam, obok ogłoszeń w gratce czy w prasie lokalnej, to serwis magazyny.pl jest zdecydowanie najbardziej rzetelny
    • flying_citron Re: wynajmę magazyn 18.11.10, 18:08
      z ciekawości weszłam na tą stronę, o której piszecie i przyznam, że jest ona bardzo ciekawa. Po pierwsze można tam znaleźć wiele obiektów, po drugie poczytać raporty z rynku nieruchomości i nie tylko, a także znaleźć firmę, która pomoże w rozkręceniu własnego interesu.
      bardzo przydatny portal.
    • zetroxos DobraLogistyka.pl - bezpłatne ogłoszenia magazynów 02.01.11, 00:18
      Jeżeli szukasz magazynu do wynajęcia, lub chcesz dodać własny, zajrzyj do serwisu DobraLogistyka.pl który posiada specjalną wyszukiwarkę powierzchni magazynowych.

Niedawno sam dodałem do niej ogłoszenie swojego magazynu zupełnie za darmo.
    • logistyk-65 Re: wynajmę magazyn 30.07.11, 18:34
      Poszukując magazynów sprawdź aktualną listę wolnych pomieszczeń magazynowych na www.jartom.pl możesz tez liczyć na pomoc firmy w zakresie negocjacji cen oraz wyboru lokalizacji.
      • herkson Re: wynajmę magazyn 18.10.11, 17:23
        Zerknij również na wyszukiwarkę w serwisie www.oferty.biz.pl/ Także mają bardzo bogatą bazę hal i magazynów!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka