Dodaj do ulubionych

PO ma kandydatów na prezydentów dolnośląskich m...

19.09.10, 20:25
Wrocław ma świetnego prezydenta i tak zostanie. To, że ktoś należy do PO nie oznacza niczego więcej niż bylejakości w zarządzaniu krajem, miastem, regionem i lekceważenia praw człowieka do godnego życia. Biedronki są potrzebne ludziom, ale nie mogą być głównym miejscem zakupów dla większości, podobnie jak ciucholandy i inne poniżające miejsca. Partia, która nie robi nic poza ściganiem przeciwnika politycznego o wyrywania obywatelom ostatniego grosza z kieszeni to cofanie się do najgorszych czasów. Wrocław już na prowincji czyli obrzeżach też się rozwija i coraz lepiej służy mieszkańcom ale to zasługa obecnego prezydenta a nie poprzednika, który doprowadził do nielegalnego powstania Kozanowa i za to nie odpowiedział, który nadal bardzo szkodzi miastu, choćby pieniactwem swojej żony.
Obserwuj wątek
    • brody Re: PO ma kandydatów na prezydentów dolnośląskich 19.09.10, 20:44
      "ale to zasługa obecnego prezydenta a nie poprzednika, który doprowadził do nielegalnego powstania Kozanowa i za to nie odpowiedział, który nadal bardzo szkodzi miastu, choćby pieniactwem swojej żony."

Dzięki Huskowskiemu powstał Kozanów? Do tej pory sądziłem, że osiedle na Kozanowie powstało 30 lat przed rządami Huskowskiego (czyli w latach 70-tych), ale widocznie jestem/byłem w błędzie. Wyjaśnij mi jeszcze, co ostatnio "spieniaczyła" żona Huskowskiego oraz napisz mi: mieszkańców której wrocławskiej prowincji miałeś na myśli.
      • Gość: Konrad Zgodę na budowę "Nowego Kozanowa" wydał Zdrojewski IP: *.wroclaw.mm.pl 19.09.10, 21:18
        w roku 1998.
      • Gość: kibuc Re: PO ma kandydatów na prezydentów dolnośląskich IP: 193.22.252.* 20.09.10, 08:49
        > "ale to zasługa obecnego prezydenta a nie poprzednika, który doprowadził do nie
        > legalnego powstania Kozanowa i za to nie odpowiedział, który nadal bardzo szkod
        > zi miastu, choćby pieniactwem swojej żony."
        >
        > Dzięki Huskowskiemu powstał Kozanów? Do tej pory sądziłem, że osiedle na Kozano
        > wie powstało 30 lat przed rządami Huskowskiego (czyli w latach 70-tych), ale w
        > idocznie jestem/byłem w błędzie. Wyjaśnij mi jeszcze, co ostatnio "spieniaczyła
        > " żona Huskowskiego oraz napisz mi: mieszkańców której wrocławskiej prowincji m
        > iałeś na myśli.

Huskowska zmarła na raka kilka lat temu, ale widać pieniaczy zza grobu.A może to autor, wypowiadający się z takim przekonaniem, sam nie ma pojęcia, kto był prezydentem jego miasta przed Dutkiewiczem?
    • polflo10 PO ma kandydatów na prezydentów dolnośląskich m... 19.09.10, 20:56
      Zgadzam sie z p. Schetyna, ze wybierzemy NAJLEPSZYCH kandydatow. Nie oznacza to, ze z PO. Po drugie, na czym ma polegac nieupolitycznienie wyborow skoro kandydaci reprezentuja partie polityczne. Czy to oznacza, ze PO juz jest klubem na wzor i podobienstwo DS XXI? Jezeli PO chce wrocic do nieupolitycznionej wladzy na Dolnym Slasku i we Wroclawiu to nalezy wymienic kadre. Taka pani Basienka to zenujaca postac. Wole zobaczyc diabla niz jej podobizne w lokalnej TV. Juz nie mowie o jej wypowiedziach, bo z tymi jest tak jak z Sarajewem po ktorym wybuchla I wojna swiatowa lub po napasci Niemiec hitlerowskich na Polske (II wojna swiatowa). Panie Schetyna, chcecie powrotu na Ziemie Zachodnie? To bez tego balastu. Babsztyl nadaje sie tylko do sprzedazy warzyw na straganie i to tez nie kazdego dnia w miesiacu.
      • Gość: Max Re: PO ma kandydatów na prezydentów dolnośląskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.10, 21:08
        Dokładnie tak! Popieram w 100%. A swoją droga, to przecież innego kandydata PO miała wystawić na prezydenta Wrocławia, czyżby strach go obleciał?
        • Gość: Konrad Zgadza się... IP: *.wroclaw.mm.pl 19.09.10, 21:20
          Protasiewicz schował głowę w piasek :)
    • Gość: protur .... 1949 adekwatny nick IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.10, 21:08
      ... ___1949 adekwatny nick (nazwa autora)
    • old-firehand PO ma kandydatów na prezydentów dolnośląskich m... 19.09.10, 21:21
      Wojnarowski, hmm..., czy to nie przypadkiem współwłaściciel firmy ELECTUS, zajmującej sie handlem długami szpitali? Jeżeli tak, to rzeczywiście ci kandydaci są blisko problemów zwykłych ludzi.
    • celko PO ma kandydatów na prezydentów dolnośląskich m... 19.09.10, 21:50
      Co za tupet! Podnoszą podatki, gnębią szarego człowieka, płatna obwodnica autostradowa, płatna autostrada wybudowana w latach 30 tych przez Niemców. Co za aroganci ! Ja głosuję na p. Dutkiewicza! Jeśli jesteś myślącym człowiekie to głosuj tak jak ja. Pozdrawiam wszystkich inteligentnych ludzi.
      Andrzej
      • Gość: POfanka Tomasz Misiak, a nie Piechota IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.09.10, 21:56
        Dlaczego nasza kochana partia nie wystawiła w wyborach na prezydenta Wrocławia najlepszego i najprzystojniejszego faceta w tym mieście - Tomasza Misiaka? PO jest dumna z Tomka i jego osiągnięć!
    • jan.kowalski813 PO ma kandydatów na prezydentów dolnośląskich m... 19.09.10, 22:02
      STOP PARTIĄ, a przede wszystkim PO i PiS, SLD
      polecam www.rp.pl/artykul/2,537963-Obecni-prezydenci-ciagle-gora.html
      Niech wygra Dutkiewicz i niech skończy co zaczął.
      Niech z Wrocka znikną Schetyna, Protaś, Zdrojewscy i spółka
    • Gość: byk2010 kto ci płaci baranku? Chyba ratusz. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.09.10, 22:47
      Nie uważam, że jest świetny, wręcz przeciwnie. Nie potrafi rozwiązać podstawowych problemów jak czystość i porządek nie mówiąc o bardziej skomplikowanych jak komunikacja (w tym zbiorowa). W czasie powodzi na Kozanowie też się nie popisać, a w innych rejonach miasta gdyby mieszkańcy go posłuchali też by pływali. W zimie opad 20 centymetrów śniegu stał się kataklizmem powodującym tygodniowy paraliż miasta. Jak dla mnie wystarczy tej propagandy sukcesu i pora na zmianę. Mam wrażenie, że każdy inny będzie lepszy.
      • Gość: Łoś_bimbacz gdzie kandyduje Nasza Bufetowa? n/t IP: *.ip.netia.com.pl 19.09.10, 22:53
        • jan.kowalski813 Re: gdzie kandyduje Nasza Bufetowa? n/t 19.09.10, 23:11
          Na szczęści nie do rady miejskiej, ale pech chciał że kandyduje do sejmiku. Najlepiej gdyby wróciła do dziekanatu lub do przedszkola. No, ale takie życie.
          • Gość: Łoś_bimbacz Re: gdzie kandyduje Nasza Bufetowa? n/t IP: *.ip.netia.com.pl 19.09.10, 23:29
            > Na szczęści nie do rady miejskiej,

Niee?, to jestem rozczarowany, kto będzie zatem POgromcą Sternika na sali obrad w tej kadencji???

> lepiej gdyby wróciła do dziekanatu lub do przedszkola.

nie żal Ci dzieci i studentów? natomiast radnych mi nie żal:)))
    • Gość: Marek pomylono zdjęcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.10, 23:16
      to zdjęcie Piotra Borysa a nie Wojnarowskiego.
      • Gość: GRK głogowski kandydat IP: *.171.245.130.static.crowley.pl 20.09.10, 08:54
        Głogów to dopiero ma kandydata :( z całym szacunkiem dla pani Drozd czy jest ona odpowiednią osobą na objęcie prezydentury w Głogowie? Kierowanie grupą przedszkolaków to chyba coś innego? Bez owocny pobyt w sejmie chyba nie punktuje na rzecz pani Ewy - tak wiele niespełnionych obietnic - chyba że to jedna z cech rozpoznawczych PO.

Pozdrawiam
    • piotreek_w koniec PO 20.09.10, 11:04
      Mam nadzieję, że to początek końca PO. Ludzie wiedzą, że coś pożytecznego dla ich regionów i miast mogą zrobić tylko ludzie, którzy nie są uwikłani w partyjne gierki.
    • silesiae.merenti PO ma kandydatów na prezydentów dolnośląskich m... 20.09.10, 16:32
      A kto kandyduje w Zielonej Górze? - w końcu to też jedno z największych dolnośląskich miast.
      • Gość: Krystyna z Gazowni Re: PO ma kandydatów na prezydentów dolnośląskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.10, 19:37
        W Zielonej - Elżbieta Polak

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka