Dodaj do ulubionych

prosba o pomoc ws. ulicy

20.09.10, 20:08
Potrzebuje pomocy,wytlumacze o ktora ul mi chodzi.
Jak patrze na mape to wydaje mi sie,ze jest to ul traugutta.
Mija sie bank bzwbk po prawiej stronie i skreca w prawo,tam kojarze,ze jest biuro podrozy.Na tej ul czesto stoja ustawione samochody.Teraz chodzi mi o ta ul,ktora jest prostopadla do tej,na ktorej jest biuro podrozy.Przecina sie z ul "slepa".Jak dojedzie sie do konca tej ul "slepej"to jest pizzeria czy cos takiego,mozna objechac taka wyspke.W tej okolicy zawsze jest sporo ludzi,zawsze mysle,ze tam jest targ.
Chodzi mi o ta ul "slepa".Czy przy skrzyzowaniu ul tej slepej i z ta na ktorej jest biuro podrozy sa tam jakies znaki drogowe???
Prosze o pomoc,sama sprawdzic nie moge,bo mam do klodzka ok 100km.
Wytlumaczylam tak pokracznie,bo nie znam zbyt dobrze klodzka.
Obserwuj wątek
    • dzidzia_bojowa Re: prosba o pomoc ws. ulicy 20.09.10, 20:28
      Mnie też się wydaje, że to Traugutta ale jest ona równoległa do Kościuszki w więc do tej, przy której jest BZ WBK. Na Traugutta jednak idzie się wchodząc w prostopadłą ulicę od Kościuszki. Natomiast tą ślepą ulicą może być Floriana Szarego. Pizzeria też tam jest. Dalej idzie się na Czeską.
      • bbiedrona7 Re: prosba o pomoc ws. ulicy 20.09.10, 22:07
        Dobre,ja sie natlumaczylam a to jest ul rownolegla do bzwbk.Tylko interesuje mnie ten odcinek po lewej,nie rownolegle do bztu,tylko jakby "dol" ten ul.Wjezdza sie na ta ul od tej ul,na ktorej jest straz pozarna,jesli dobrze pamietam.
        A moze wiesz jak tam sprawa wyglada ze znakami drogowymi???Skrzyzowaniem z ta ul,na ktorej jest to biuro podrozy.
        Z gory dzieki za pomoc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka