Dodaj do ulubionych

Małżeństwa zawrzeć nie mogą, ale mają ślubne zd...

IP: *.wr.energiapro.pl 24.09.10, 09:36
Fotografką ? Co to za chory twór językowy. Czy mężczyzna jest zatem fotografkiem ?
Podobnie z lansowanym ostatnio "psycholożką" ... zatem pan psycholożek ? Zresztą za psycholożke przepraszała już gazeta jedna z szanownych pan psycholog ... Tworzenie na siłe , w slepym feministycznym pędzie tego typu tworów jest żałosne ... odziera z kobiety jakiejkolwiek godności.
Obserwuj wątek
    • Gość: m Małżeństwa zawrzeć nie mogą, ale mają ślubne zd... IP: *.196.190.35.threembb.co.uk 24.09.10, 10:30
      niestety potrzeba kilku pokolen, zmienic malomiasteczkowe i politycznie poprawne poglady dotyczace aktu malzenstwa. zycze powodzenia
      • zygmuntt0 a ile pokoleń małomiasteczkowych musi minąć aby.. 24.09.10, 15:14
        A ja kocham moją ulubioną grę Civilisation V. I chciałbym się z nią ożenić. Ale, motyla noga, jestem dyskryminowany i nie mogę zawrzeć z nią zarejestrowanego związku partnerskiego (chciałbym adoptować chłopczyka, z którym bym grał w tę cudowną grę).

Mam nadzieję, że świat znormalnieje i nie będę prześladowany jako zboczeniec i czubek tylko dlatego, że realizuje swe prawo do miłości gry komputerowej.

I co? Może jestem gorszy lesbijek i że niby czubek, że mam takie skłonności?
        • Gość: kuba nie traccie nadzieji.. IP: *.chello.pl 24.09.10, 20:25
          ..kiedys bedziemy tak rozwinieci jak oni:
          "33-letnia Emy Wolfe, która chce wyjść za mąż za... karuzelę. Mieszkanka Pensylwanii dojeżdża do niej aż 130 kilometrów, a mimo to widują się aż 300 razy w roku. Związek jest już skonsumowany, Emy - jak sama twierdzi - uprawiała seks ze swoją wybranką. Wcześniej próbowała także współżycia z modelem statku kosmicznego oraz poręczą."

w stanach nic nie jest niczyja wina bo blad to efekt braku fizycznego lub psychicznego,a podkreslenie czyjegos braku to nietolerancja.ekstremum?poczekajcie 10lat:)

• gyubalwahazar zrobię wam zdjęcia z nocy poślubnej :-)) 29.09.10, 11:24
            Nie traćcie nadziei. Ja wam zrobię zdjęcia z nocy poślubnej :-))
            • Gość: Jeg Re: zrobię wam zdjęcia z nocy poślubnej :-)) IP: *.hsd1.fl.comcast.net 03.10.10, 13:40

Najzabawnieszy wpis jak widzialem.
        • no.to.mamy.problem Re: a ile pokoleń małomiasteczkowych musi minąć a 25.09.10, 12:26
          Nie poprzestawaj tylko na tym. Walcz o parytety w sejmie. Masz mój głos. Powodzenia.
        • Gość: carasco Re: a ile pokoleń małomiasteczkowych musi minąć a IP: 84.13.44.* 26.09.10, 16:48
          popieram Cie cala klawiatura!!!
        • Gość: smutne Re: a ile pokoleń małomiasteczkowych musi minąć a IP: 62.87.128.* 27.09.10, 12:09
          Jesteś smutny bo mało rozumiesz.
        • Gość: promocjazboczen Re: a ile pokoleń małomiasteczkowych musi minąć a IP: *.cable.mindspring.com 27.09.10, 17:44
          Niestety moj przyjacielu,swiat jest zbyt okrutny.Ja tez nieszczesliwie kocham,dziure w sedesie.
        • Gość: olo Re: a ile pokoleń małomiasteczkowych musi minąć a IP: *.chello.pl 29.09.10, 11:01
          zygmuntt0 napisał:

> A ja kocham moją ulubioną grę Civilisation V. I chciałbym się z nią ożenić.

cywilizacja 5 jest dostepna dopiero od tego miesiaca, znacie sie za krotko, to moze byc burzliwy zwiazek, ktory upadnie przed bozym narodzeniem! nie rob tego!
    • Gość: Fibius Małżeństwa zawrzeć nie mogą, ale mają ślubne zd... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 11:25
      Kiedy Polska będzie jak nasi bracia czescy? :) 60% to ateiści, kościół nie dostał złamanego grosza za majątki odebrane w komunie, a związki partnerskie to norma. Braliśmy od nich chrzest weźmy i związki :)
      • Gość: krytix Re: Małżeństwa zawrzeć nie mogą, ale mają ślubne IP: *.wroclaw.vectranet.pl 24.09.10, 12:23
        Chichot historii, nie?

Czesi nam chrztu udzielali, a dzisiaj sami to w większości ateiści lub niepraktykujący.

psycholożka
        fotografka
        motorniczka
        marynarka
        żołnierka
        kierowniczka (od: kierowca)
        robotniczka
        adwokatka
        profesorka
        doktorka
        informatyczka

to brzmi durnie
        • knock.out.4 Mi tam nazwa nie przeszkadza. Ciekawe tylko 24.09.10, 14:33
          czy szanowne feministki mają świadomość, jeśli dojdzie do wojny, najeźdzcy w pierwszym rzędzie likwidują potencjalnych żołnierzy. U nas żołnierzami są również kobiety, więc...

A pytanie do związków partnerskich - po co kolejny papierek? Jeśli ktoś mieszka razem, nie ma problemu żeby przepisać część mieszkania prawda?

> żołnierka
          > kierowniczka (od: kierowca)
          > doktorka
          > informatyczka
          >
          > to brzmi durnie
          • Gość: Honorata (Slask) Re: Mi tam nazwa nie przeszkadza. Ciekawe tylko IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.09.10, 21:52
            Tylko: co ma prawdziwy(sic) feminizm do homoseksualizmu ???!!!!!!!

Czy np. meski homoseksualizm jest "emancypacja" facetów ?
            Idzcie sie leczyc, panienki(?) !
          • Gość: savage Re: Mi tam nazwa nie przeszkadza. Ciekawe tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.10, 13:39
            Aha ! I zaplacic od niego kolosalny podatek ?! Jest problem, czy go nie ma ???
            • Gość: ? Re: Mi tam nazwa nie przeszkadza. Ciekawe tylko IP: 77.236.16.* 26.09.10, 07:46
              słyszałeś o dożywociu ???

/skuteczna metoda obejścia podatku od darowizny,
              a przecież będą się kochać aż po grób chyba ;-)/
              • gyubalwahazar raczej do pierwszej wizyty w darkroomie 29.09.10, 11:49
                Czy tylko pedały chodzą do darkroomu?
        • Gość: Monia Re: Małżeństwa zawrzeć nie mogą, ale mają ślubne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.10, 19:36
          Dwa błędy: nie motorniczka, a motornicza i nie robotniczka a robotnica. Nazwy zawodów brzmią - jak to określiła/eś "durnie", bo są napiętnowane kulturowo i historycznie. Trzeba właśnie pozbawić te wyrazy pejoratywnego nacechowania i wszystko będzie inaczej.
          • zdzisiek66 Re: Małżeństwa zawrzeć nie mogą, ale mają ślubne 28.09.10, 12:44
            Masz 100% racji. Proponuję zacząć walkę z napiętnowaniem od tirówki :)
          • pawel2505 Re: Małżeństwa zawrzeć nie mogą, ale mają ślubne 06.10.10, 12:14
            Moja droga, mogła byś być i motorniczą i marynarką, nawet kominiarką i betoniarką, ale na razie, niestety jesteś tylko cymbałką.
        • iksantia Re: Małżeństwa zawrzeć nie mogą, ale mają ślubne 25.09.10, 21:31
          A propos Twoich pytań, tak właśnie powinniśmy odmieniać formę żeńską tych rzeczowników. I tak odmieniają Czesi, Niemcy i in., a my jakoś się tego wstydzimy (wg prof. Miodka w przedostatnim piątkowym wydaniu polska the times).
        • black-emissary Re: Małżeństwa zawrzeć nie mogą, ale mają ślubne 28.09.10, 08:28
          prezydenta
          premiera (premierzyca?)
          ministra

Durnie.
        • zdzisiek66 kierowniczka - kierownik 28.09.10, 12:42
          żeńska nazwa osoby wykonującej zawód kierowcy to kierownica
          a kobieta kierująca tirami to oczywiście tirówka :)
      • wtes2 Re: Małżeństwa zawrzeć nie mogą, ale mają ślubne 24.09.10, 20:28
        Gość portalu: Fibius napisał(a):

> Kiedy Polska będzie jak nasi bracia czescy? :) 60% to ateiści, kościół nie dost
        > ał złamanego grosza za majątki odebrane w komunie, a związki partnerskie to nor
        > ma. Braliśmy od nich chrzest weźmy i związki :)

wyborcza.biz/biznes/1,101562,7542299,W_Czechach_pija_coraz_mniej_piwa__Ale_ciagle_najwiecej.html
        Jak donosi Gazeta statystyczny Czech wypija 155 l piwa. Po odliczeniu dzieci, niektórych kobiet, być może starców i tej garstki katolickich księży przeciętny Czech musi być stale podchmielony. W takiej sytuacji być może nawet nie wiedzą że mieszkają z innym chłopem jak z mężem.
        • black-emissary Re: Małżeństwa zawrzeć nie mogą, ale mają ślubne 28.09.10, 08:31
          wtes2 napisał:
          > Jak donosi Gazeta statystyczny Czech wypija 155 l piwa. Po odliczeniu dzieci, n
          > iektórych kobiet, być może starców i tej garstki katolickich księży przeciętny
          > Czech musi być stale podchmielony.

Pół litra piwa na dzień (i to nie każdy) starcza Ci, żeby być wiecznie podchmielonym? Zazdroszczę, ekonomiczna głowa...
          • wtes2 Policz jeszcze raz, odlicz dzieci (ok. 30%), 29.09.10, 21:29
            starców (10%), kobiety (jakieś kolejne 20-30%) i co Ci wyjdzie ?
      • Gość: ss Re: Małżeństwa zawrzeć nie mogą, ale mają ślubne IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.10, 18:00
        wez i ich glupote i tempote umyslowa brawo jestes naprawde niemilosernie ograniczony umyslowo :)
      • kapitan.kirk Re: Małżeństwa zawrzeć nie mogą, ale mają ślubne 28.09.10, 08:41
        Gość portalu: Fibius napisał(a):

> kościół nie dost
        > ał złamanego grosza za majątki odebrane w komunie,

Nieprawda
        www.abcnet.com.pl/node/3935

Pzdr
    • Gość: robert Małżeństwa zawrzeć nie mogą, ale mają ślubne zd... IP: *.range86-162.btcentralplus.com 24.09.10, 12:29
      Fajna inicjatywa. Mam nadzieje, ze polscy obywatel o orientacji homoseksualnej i ich związki będą niedługo potraktowani poważnie. Tak dla związków partnerskich.
    • Gość: klex Małżeństwa zawrzeć nie mogą, ale mają ślubne zd... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.09.10, 12:44
      fota kiepska. moim zdaniem prześwietlona, nieprawidłowo wyostrzona ( górnoprzepustowo?) przerysowuje cienie na twarzy i dłonie. układ kadru też nieszczególny, ramka pretensjonalna .
    • Gość: Apasz znow promocja .... IP: 62.233.251.* 24.09.10, 13:03
      Wczoraj byli chorymi ludzmi
      dzisiaj chcą być elytą
      a jutro bedą chcieli adoptować dzieci
      Różowy Faszyzm coraz nachalniej wyłazi z Gabzdety Wybiórczej

• Gość: normalny Re: znow promocja .... IP: *.klodzko.vectranet.pl 24.09.10, 19:32
        to jej nie czytaj prymitywie!!
        • Gość: mhmmzz Re: znow promocja .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 21:53
          Na uargumentowana wypowiedz jedyna odpowiedz to "nie czytaj" i obraza. Kto tu jest tym prymitywem ? Ironiczne.

Myslec trzeba teraz i zwracac uwage na homopropagane, bo bedzie tak jak w Anglii. A jak jest w Anglii ?
          Przykladowo, gdy "taki" czlowiek jest zatrudniony w firmie i ma najgorsze wyniki w pracy, a nadchodzi redukcja i kogos trzeba zwolnic, zawsze zamiast "tej" osoby zwalniany jest ktos inny, kto na przyklad ma lepsze wyniki w pracy. Dlaczego ? Bo zwolnienie takiej osoby, to automatycznie przegrana sprawa w sadzie o dyskryminacje. A np dowody na to, ze osoba miala najgorsze wyniki ? NIE MA ZNACZENIA. Slowa tolerancja i dyskryminacja w ich lewackim swiecie to taka swietosc jak krzyz dla niektorych u nas.

Albo inna sytuacja, robisz prywatna impreze, zapraszasz roznych ludzi, jedna z tych osoba okazauje sie "taka". Mimo, ze jest to twoja prywatna impreza i w teorii mozesz zapraszac i wypraszac kogo chcesz, to jednak nie w socjalistycznych rajach. Mozesz wyprosic kolege, bo nie podoba ci sie jego ubranie, mozesz wyprosic starsza pania, jesli masz ochote, ale NIE MOZESZ wyprosic np pedalskiej pary. Po prostu. To oczywista dyskryminacja, a to, ze to twoja prywatna impreza i twoj prywatny dom i w teorii "ty tam rzadzisz", to jednak nie. Taka sprawa tez jest automatycznie przegrana w sadzie.

Dlaczego tak sie dzieje ? 99 % sposrod glosujacych "odmiencow" glosuje na lewice. Lewicy zalezy na tym, aby ladnymi, ale NAIWNYMI I KLAMLIWYMI haselkami, ktorych znaczenia przeinaczaja na swoja korzysc, jak tolerancja, dyskryminacja, rasizm - wspieraja te osoby, w zamian za co dostaja glosy.

Myslisz, ze nie zalezy im na latwych glosach ? Myslisz, ze nie beda przekonywac i ciebie, ze jestes jedna z "tych" osob, po to, zeby miec twoj glos ? Albo nie beda namawiac twojego dziecka, zeby takie bylo ?
          Dzieci ucza sie na obserwacji, to dowiedzione naukowo - "children see, children do". Zgadnijcie czego sie naucza, dajac je "takim" rodzicom ? Kto odniesie na tym korzysc ? (pewny glos) Kto bedzie tego bronil ? (pozyteczni idioci, lapiacy sie na puste haselka) Kto na tym straci ? (spoleczenstwa rzadzone przez lewice WYMIERAJA i musza sciagac imigrantow, ktorzy przejmuja te kraje - dla kilku krajow europejskich nie ma juz ratunku, np w Belgii, czy Niemczech, zanim rodowici mieszkancy stana sie mniejszoscia nie uplynie wiecej niz 5-10 lat. Za 20-50 lat, bedzie im grozic totalne wyginiecie)
          • Gość: mhmmzz Re: znow promocja .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 21:56
            Zapomnialem jeszcze czegos - w lewackich "rajach" NIE WOLNO miec wlasnych pogladow w drazliwych sprawach, jesli sa sprzeczne z ogolnie przyjeta socjalistyczna wizja. Mowiac wprost - powiedzenie czegos niepohlebnego na ich temat to przestepstwo. Wolno ci tylko ich lubic. Pod nazwa "hate speech" znajduja sie nie tylko obrazanie, ale i KAZDE nieprzychylne poglady.

Mowiac na przyklad, ze to co robia ci ludzie jest niewlasciwe, albo mowiac wprost, ze ich nie lubisz, jestes przestepca. Nie ma to jak komuna.
            • Gość: Iwona Re: znow promocja .... IP: 95.152.193.* 27.09.10, 11:47
              Totalne bzdury wypisujesz, podaj mi prosze przyklad, tzn nazwe firmy, ktora bala sie zwolnic pracownika, tylko dlatego, ze byl gejem, w UK nikt nie zwraca uwagi na orientacje seksulana osob, z ktorymi pracuje, bo WSZYSCY pracownicy sa traktowani jednakowo, bez wzgledu na pochodzenie, orientacje religijna czy seksualna i owszem "wolno" miec wlasne poglady, ale trzymaj je dla siebie, nikogo normalnego one nie obchodza, to co ty uwazasz za niewlasciwe, inni uwazaja za normalne, ja osobiscie uwazam za szczyt chamstwa wpie...nie sie w czyjes zycie osobiste z buciorami.
              • Gość: Iwa Re: znow promocja .... IP: *.chello.pl 27.09.10, 21:38
                Poczytaj o pierwszej parze gejowskiej w GB, która adoptowała dzieci (chłopców). Przez lata byli wykorzystywani seksualnie, bo pracownicy opieki, którzy podejrzewali, że do tego dochodzi...bali się posądzenia o dyskryminowanie homosi. Na Wyborczej oczywiście tego nie znajdziesz.

www.dailymail.co.uk/news/article-480151/Gay-couple-left-free-abuse-boys--social-workers-feared-branded-homophobic.html
                • Gość: Iwona Re: znow promocja .... IP: 95.152.193.* 28.09.10, 11:21
                  A co to ma do rzeczy???? Poczytaj sobie o Domach dziecka w UK i szkolach prywatnych i prowadzonych przez Kosciol, o parach hetero, ktore torturuja swoje dzieci, takich przypadkow jest o wiele wiecej, zapewne nie ogladalas wywiadu z dziecmi pary gej niedawno? ktorzy nie tylko zapewniaja dzieciom milosc, dobre wyksztalcenie, ale tez zabezpiecza je finansowo?
                  Poczytaj o baby P.....
                  • gyubalwahazar Homo nie jest tak samo dobre jak hetero!!! 29.09.10, 12:11
                    Homo to jest zboczenie, a stanem fizjologicznym jest związek kobiety i mężczyzny. Stąd ang. straight. Podpowiem jeszcze, że wielu zboczeńców zostaje księżmi i zakonnicami i stąd takie zachowania przypisywane Kościołowi.

Gość portalu: Iwona napisał(a):

> A co to ma do rzeczy???? Poczytaj sobie o Domach dziecka w UK i szkolach prywa
                    > tnych i prowadzonych przez Kosciol, o parach hetero, ktore torturuja swoje dzie
                    > ci, takich przypadkow jest o wiele wiecej, zapewne nie ogladalas wywiadu z dzi
                    > ecmi pary gej niedawno? ktorzy nie tylko zapewniaja dzieciom milosc, dobre wyks
                    > ztalcenie, ale tez zabezpiecza je finansowo?
                    > Poczytaj o baby P.....
          • Gość: Casey H Re: znow promocja .... IP: *.bb.sky.com 25.09.10, 12:48
            tak bo ty to tam najlepiej wiesz jak to tutaj jest w tej Anglii,
            w życiu nie słyszałem żadnej tego typu historii, coś chyba zmyślasz
            • hit.and.run Re: znow promocja .... 25.09.10, 14:48
              > w życiu nie słyszałem żadnej tego typu historii, coś chyba zmyślasz

Brawo! teza udowodniona, w zyciu nie slyszales wiec to niemozliwe!
              • Gość: mhmmzz Re: znow promocja .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.10, 15:06
                Mozliwe, mozliwe, artykuly w takim tonie byly na konkurencyjnych portalach, gdzie do tematu podchodzi sie bardziej ogolnie, a nie wprost propagandowo. Ponadto widzialem taka sytuacje osobiscie kilka razy w ciagu 2 lat.
                • Gość: adzik Re: znow promocja .... IP: *.toya.net.pl 26.09.10, 07:48
                  ja mieszkałam tam przez osiem i nie spotkałam się z tym o czym piszesz ani razu
                  w pracy mogę sobie taką sytuację wyobrazić, ale jeśli chodzi o znajomych to dobierasz ich sobie sam, chyba, że organizując imprezę zapraszasz ludzi z ulicy, ale to twój problem
                  homoseksualizm w Wielkiej Brytanii nie jest taki nachalny jak go chcesz przedstawić,
                  spotkałam tam 3 pary homoseksualne i żadnej nie odebrałabym prawa do normalnego życia
          • Gość: inna Re: znow promocja .... IP: *.ip.netia.com.pl 27.09.10, 08:41
            Mówienie o pewnych zjawiskach, które, czy tego chcecie czy nie mają miejsce nawet w naszych zaścianku, jest wymogiem rzetelności dziennikarskiej. Co do stereotypu, że dzieci się napatrzą i też będą "takie' to jest to totalna BZDURA i wsadzić to trzeba między liczne homofobiczne bajki. Sama jestem les i mam córkę, która, wbrew temu co chcieli by usłyszeć heteropoprawni czytelnicy GW nie jest "taka". Jest już dorosła, od wielu lat ma stałego partnera, przypuszczam, że po studiach zdecydują się na "normalne" małżeństwo. Dorastała wśród osób zarówno o orientacji hetero jak i homo, w tolerancji i świadomości, że każdy ma prawo mieć własne życie, własną miłość. Z moją partnerką się przyjaźni. Powiem więcej znam wiele polskich par lesbijskich z wlasnymi rodzonymi dziećmi i wiem jedno - lepsza jest kochająca się rodzina homo, niż wynaturzona rodzina hetero gdzie mamusia pije a tatuś bije i często jeszcze molestuje. I co? Uważacie, że moja rodzina jest zboczona?? Poznajcie najpierw kilka par ( z dziećmi lub bez), popatrzcie jak żyją ( wbrew pozorom seks to nie wszystko ;))
            a potem wypowiadajcie się publicznie. Swoimi słowami krzywdzicie innych, a czy sami jesteście tacy ok??? Napewno??
            • Gość: O.N.A. Re: znow promocja .... IP: *.centertel.pl 28.09.10, 00:50
              i jeszcze powiedz, że wśród "was" tzn wśród par homoseksualnych nie zdarza się przemoc,że nikt nie nadużywa alkoholu, że nie ma patologii, że jesteście wszyscy tacy cudowni, pokojowi? To m.in. dlaczego tyle w was jadu w stosunku do tych co was nie tolerują?
            • jeruzalem51 Re: znow promocja .... 28.09.10, 01:49
              jestes idiotka, pary homoseksualne wedlug ciebie sa idealne, w przeciwienstwie do heteroseksualnych.Margines spoleczny probuje pouczac,a sam zapomnial ze jest glownym winowajca HIV w Europie,czy USA. rozwiazlosc seksualna charakteryzuje srodowisko homoseksualne, co piaty homoseksualista w USA jest nosicielem HIV. Degeneraci laczcie sie, najlepiej z dala od normalnych.
        • Gość: mąż i ojciec Powinieneś podpisać normalny pedzio IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.09.10, 12:59
          Tolerancja to nie akceptacja.
    • Gość: apis Małżeństwa zawrzeć nie mogą, ale mają ślubne zd... IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.09.10, 13:33
      bleee...to siebie to mówisz, gdzie wkładam swój penis to moja sprawa
      • Gość: Honorata (Slask) Re: Małżeństwa zawrzeć nie mogą, ale mają ślubne IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.09.10, 21:53
        A one co wkladaja ? :)
      • Gość: Wamowiec 65 Re: Małżeństwa zawrzeć nie mogą, ale mają ślubne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.10, 20:21
        apis+ oczywiscie ze to twoja sprawa,ale dlaczego chcesz abym i ja o tym wiedzial__
    • Gość: zdrowy facet Re: Obrzydlistwo! IP: *.as.kn.pl 24.09.10, 14:09
      jaki obrzydlistwo, ciekawi mnie czy te panie rwnie chętnie pokazaly by zdjecia z ,,nocy poślubnej'', te z miłą chęcią bym obejrzał, ha ha
      • wtes2 Re: Obrzydlistwo! 24.09.10, 20:42
        Gość portalu: zdrowy facet napisał(a):

> jaki obrzydlistwo, ciekawi mnie czy te panie rwnie chętnie pokazaly by zdjecia
        > z ,,nocy poślubnej'', te z miłą chęcią bym obejrzał, ha ha

Homoseksualizm to jest nienormalne zachowanie, ale to co ty proponujesz też jest traktowane jako zboczenie. Fachowo nazywa się to wojeryzm. Bardzo przyjemne zboczenie, ale lepiej nie mówić o tym w towarzystwie.
    • Gość: uni Re: Obrzydlistwo! IP: *.ub.univie.ac.at 24.09.10, 14:13
      skoro to dla ciebie tak obrzydliwe nie czytaj i nie pisz. nudzisz sie?

kazdy ma wolnosc, bo chyba takie sa prawa demokracji i prasy?
    • Gość: uni Re: Obrzydlistwo! IP: *.ub.univie.ac.at 24.09.10, 14:19
      czlowieku, wiec nie czytaj i nie komentuj. zamknij sie w domu i wloz sobie sam penisa w odbyt.

demokracja i wolna prasa. prawo do opini.

jednak swoich pretekcjonalnych tekstow nie musisz wyglaszac publiczne.
      • Gość: Honorata (Slask) Re: Obrzydlistwo! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.09.10, 21:56
        > i wloz sobie sam penisa w odbyt
        Nie wstyd Ci, Osobniczko ?

Bronisz sie przed (Twoim zdaniem) dyskryminacja.
        A sama plujesz, trujesz i obrazasz w ohydny sposób, na tle seksualnym.

Myslisz, ze gdy jestes anty-meska, to wtedy zdrowsza i normalniejsza ?
        - Prosze "Pani": ani, ani.
        • Gość: mhmmzz Re: Obrzydlistwo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 22:01
          To pseudo-pedalka, ktora z jednej strony wspiera "tych" ludzi, a z drugiej wyzywa od nich, jakby byli czyms gorszym. Czego ona sama dowodzi.

Coz, takie dwumyslenie u mowiac nieskromnie glupich ludzi, zdarza sie czesto.
        • hit.and.run Re: Obrzydlistwo! 25.09.10, 14:50
          >demokracja i wolna prasa. prawo do opini.

Dla pederastow wolnosc jest tylko wtedy gdy bronia swoich. Kazda krytyka to zacofanie, ciemogrod i brak tolerancji. Nawet gdy sami tym brakiem ziona.
          • Gość: zakuty łeb Re: Obrzydlistwo! IP: 62.87.128.* 27.09.10, 12:13
            Ale chyba nie wolno mylić wolności słowa z obrazą i naruszaniem dóbr osobostych. O Panu nikt nie opowiada, że jest Pan obrzydliwy - a gdyby tak było to oświecę Pana to nie jest wolność słowa tylko obraza - słuszna póki jest Pan zakutym łbem.
    • Gość: arturo leczyć przymusowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 14:25
      co ludzie są chorzy, powinno ich sie przymusowo leczyć, pare dni temu dowiedzialem sie że jeden z moich pracowników jest gejem, po rozmowie z nim potwierdziło sie, został natychmiastowo zwolniony i nie interesuje mnie prawo że nie wolno, choc miałbym kare zapłacić to nie bedzie mi pedał w firmie pracował
      • bookworm Re: leczyć przymusowo 24.09.10, 15:03
        Gdzieś już o takich poglądach czytałem - w książce do historii dot. II WŚ. Niemcy też mieli takie opinie i chcieli leczyć chore/gorsze/inne jednostki. Widocznie te zamordowane miliony to wciąż za mało by nauczyć się tolerancji.
        A Panu życzę żeby pracownik odwołał się do do sądu, który wyznaczyłby Panu taką karę, aby była nauczką dla wszystkich innych równie "tolerancyjnych" pracodawców.
        W czym ten pracownik był gorszy od innych? Źle wykonywał swoje obowiązki? Pewnie nie, ale w imię zasad - lepiej zatrudniać stu leniwych heteryków i niż 1 pracowitego geja.
        • hit.and.run Re: leczyć przymusowo 25.09.10, 14:52
          >Widocznie te zamordowane miliony to wciąż za mało by nauczyć się tolerancji.

Obroncy pederastow znowu dowolnie manipuluja faktami. Tym razem przyrownuja brak tolerancji dla pederastow ze zebrodniami II w.s.
      • Gość: pedał Re: leczyć przymusowo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.09.10, 15:23
        bardzo Panu współczuję, a jeszcze bardziej Pana rodzinie
        • a_l_e_x Re: leczyć przymusowo 24.09.10, 20:53
          Drogi panie! Czy nie uważa pan że wsadzanie penisa w odbyt innego człowieka jest przejawem jakiejś choroby? Bo jeśli nie jest to przejaw choroby umysłowej to co najmniej jest to przyczyna chorób wenerycznych i choćby z tego powodu powinno się tego zakazać
          • Gość: zz Re: leczyć przymusowo IP: *.acn.waw.pl 25.09.10, 02:04
            wsadzanie penisa w usta, pomiedzy piersi, do reki, jezu jezu, to grzech i obrzydlistwo. Tylko 'normalnie' misjonarsko i to przy zgaszonym swietle jest do zniesienia. Czytaj dalej katechizm, bron panie boze zebys z niego nosa nie wychylil, bo jeszcze Cie pokusi i bedziesz inne pozycje sprawdzal. A to krok do tych grzesznych spraw.
            • hit.and.run Re: leczyć przymusowo 25.09.10, 14:53
              A masz jakies argumenty oprocz tego quasi-lewackiego belkotu ?
    • knock.out.4 Z tego co czytam na gazecie, instytuacja małżeństw 24.09.10, 14:27
      nie jest dość postępowa. To może skasować, wtedy nie będzie problemu. W końcu dzieci mieć ze sobą nie będą...
      • Gość: Lothar Re: Z tego co czytam na gazecie, instytuacja małż IP: *.adsl.inetia.pl 24.09.10, 17:35
        Niby nie beda miec ,biologicznie na pewno.Ale "wzorem"innych krajów(bo co to za wzór)np Holandii najpierw pary homoseksualne chciały tam zwiazkow partnerskich ,potem ślubów a teraz efekt jest taki ,że i dzieci mogą dostac np z domu dziecka...

W tym jest problem. A ja uważam że to nie jest dobre. I wolno mi tak myśleć.
        • Gość: Honorata (Slask) Re: Z tego co czytam na gazecie, instytuacja małż IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.09.10, 22:00
          > I wolno mi tak myśleć

Oczywiscie. I tez glosno o tym mówic.
          Jeszcze jestesmy w Europie, no nie ?

Jestem zdania, ze panstwo(kraj) nie powinien dyskryminowac,
          ale tez absolutnie nie podpierac, w tym tez nie "zrównywac".

Osobiscie dostaje piany na ustach, gdy ktos jest zdania,
          ze to dobrze, ze w przedszkolu powinne pracowac tez homo-osoby,
          bo "to dobre dla dzuieci" i inne bleble.
          • Gość: adzik Re: Z tego co czytam na gazecie, instytuacja małż IP: *.toya.net.pl 26.09.10, 07:59
            ja bym wolała aby nikt nie prezentował swoich sesualnych preferencji w przedszkolu, czy hetero czy homo
    • Gość: _@/'' Jaka dyskryminacja? Przecież nikt nie broni gejom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 14:57
      żenić się z lesbijkami i lesbijkom wychodzić za gejów!
      Ba! Nawet tak bardzo upragnione dzieci mogą sobie spłodzić. :-P
    • Gość: ktopyta kolejna odsłona promocji zboczeń IP: 87.244.85.* 24.09.10, 17:23
      zboczeńców powinno się leczyć a nie promować

absolutni każdą sprawę można uregulować umową cywilną

absurdalne tzw związki partnerskie są zbędne bo powielają istniejące rozwiazania
    • micc.ss Małżeństwa zawrzeć nie mogą, ale mają ślubne zd... 24.09.10, 18:07
      dla mnie to jest zboczenie, czy to się komuś podoba czy nie..
      na początku Bóg stworzył Adama i Ewę ( facet+kobieta) jakby tolerował inny pogląd za związek - małżeństwo to zapewne inaczej by się za to "zabrał" :)
      • Gość: cotypleciesz Re: Małżeństwa zawrzeć nie mogą, ale mają ślubne IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.09.10, 19:53
        jaki bóg? kto to jest adam i ewa ktorych masz na myśli? przybywasz z xi wieku?
      • Gość: xxx a ciebie dlaczego tak IP: 95.146.207.* 24.09.10, 20:23
        dupa boli o to, jak zyja inni? tracisz cos na tym? twoje poglady nie musza byc powszechnie akceptowane. to po pierwsze. po drugie, dzieki zwiazkom partnerskim osoby homoseksualne zyskaja, a hetero- nie straca. w czym problem?
      • ekiwok Re: Małżeństwa zawrzeć nie mogą, ale mają ślubne 25.09.10, 16:31
        Gott ist tot.
      • drakaina Re: Małżeństwa zawrzeć nie mogą, ale mają ślubne 25.09.10, 17:00
        micc.ss napisał:

> dla mnie to jest zboczenie, czy to się komuś podoba czy nie..
        > na początku Bóg stworzył Adama i Ewę ( facet+kobieta)

Wiesz, to jest tylko literatura. Literatura różni się nieco od życia.
      • Gość: autor Re: Małżeństwa zawrzeć nie mogą, ale mają ślubne IP: *.hari.cable.virginmedia.com 25.09.10, 21:00
        Co ma do tego Biblia? Jakie sa powody by uznac religie za zrodlo prawa? Bog stworzyl ludzi tez bez samochodow, co nie znaczy ze jezdzenie autem (jako nienormalne, nienaturalne) powinno byc zabronione.
      • Gość: Alex Re: Małżeństwa zawrzeć nie mogą, ale mają ślubne IP: 188.33.3.* 25.09.10, 22:36
        A nie wpadłeś na to że nie każdy wierzy w bajke o biblijnym stworzeniu świata? Radzę się doszkoliść w innych poglądach na ten temat a następnie sie wypowiadać.
      • Gość: Lisek Re: Małżeństwa zawrzeć nie mogą, ale mają ślubne IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.09.10, 03:15
        Ty serio wierzysz w Adama i Ewę? I te bajki, że Noe tak po dwa zwierzątka na Arkę? Biblia to jest zbiór legend i mitów.
        • Gość: ona Re: Małżeństwa zawrzeć nie mogą, ale mają ślubne IP: *.centertel.pl 28.09.10, 00:52
          A Ty dlaczego narzucasz innym swoją wolę, wizję, brak wiary? Każdy ma prawo wierzyć w co chce, a Twój ironiczny sposób wypowiedzi nie różni się niczym od ludzi nietolerujących homo
      • Gość: Matt Re: Małżeństwa zawrzeć nie mogą, ale mają ślubne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.10, 14:53
        Skąd wiesz, że Bóg stworzył Adama i Ewę? Bo inni ludzie ci to powiedzieli? Nie wierz we wszystko co usłyszysz. To jest bajeczka dla dzieci, albo dla ludzi w średniowieczu kiedy byli w większości analfabetami i inaczej nie dało się do nich dotrzeć. Czy ty też jesteś analfabetą,który nie potrafi samodzielnie myśleć?
    • micc.ss Małżeństwa zawrzeć nie mogą, ale mają ślubne zd... 24.09.10, 18:15
      heh ciekawe co się stało z moim komentarzem.. dlaczego został usunięty?

to powtórze dla mnie jest to zboczenie, czy się komuś podoba czy nie..

Bóg stworzył Adama i Ewę (facet+kobieta) jakby miał inny zamierzenie co do związku, małżeństwa to zapewnie inaczej by się za to "zabrał"

pozdrawiam moderatora :D
      • wtes2 Re: Małżeństwa zawrzeć nie mogą, ale mają ślubne 24.09.10, 20:38
        A jak by tu który zarzucił, że Adama i Ewy nie było to polecam Richarda Dawkinsa, neodarwinistę, tego dla którego Bóg jest urojeniem. W "Rzece genów" pięknie opisuje homoseksualizm człowieka jako defekt, odstępstwo od normy. Coś co nie powinno się zdarzać, a już na pewno nie rozprzestrzeniać (oczywiście z punktu widzenia genu i memu).
      • Gość: Lisek Re: Małżeństwa zawrzeć nie mogą, ale mają ślubne IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.09.10, 03:17
        micc.ss napisał:

> heh ciekawe co się stało z moim komentarzem.. dlaczego został usunięty?
        >
        > to powtórze dla mnie jest to zboczenie, czy się komuś podoba czy nie..
        >
        > Bóg stworzył Adama i Ewę (facet+kobieta) jakby miał inny zamierzenie co do zwią
        > zku, małżeństwa to zapewnie inaczej by się za to "zabrał"

Micc.SS - twój komentarz wcześniejszy jest. Zamiast z pierdołami o Adamie i Ewie zapoznaj się z tym, jak działa drzewko na forum.
    • Gość: NOP To jest skandal natychmiast zboków do Oświe IP: *.adsl.inetia.pl 24.09.10, 18:20
      ciami. My Polacy nie damy się homo propagandzie nawet za największe piniądze. My katoliki i my księżom proboszczom na tacę dawać musimy bo to nasza wiara jest.
    • Gość: Ania Małżeństwa zawrzeć nie mogą, ale mają ślubne zd... IP: *.internetunion.pl 24.09.10, 19:49
      Uważam, że zdjęcią są/będą piękne. Nie mam odmiennej od heteroseksualnej orientacji seksualnej, ale uważam się za osobę tolerancyjną. Trzymajcie się dziewczyny i faceci i walczcie o swoje, tzn. o możliwość małżeństwa. Nie jestem jednak za tym, żeby pary homoseksualne adoptowały dzieci.
      • Gość: Autor Re: Małżeństwa zawrzeć nie mogą, ale mają ślubne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.10, 14:06
        to jesteś tolerancyjna, czy nie? :) hehe...
        ja też jestem tolerancyjny, nie będę zabijał homoseksualistów jak Hitler, ale nic poza tym...

czym się różni moja tolerancja od Twojej? :)
        małżeństwa mogą sobie już teraz zawierać, no, chyba, że chodzi o 'papierek', który w jednym artykule o hetero jest przedstawiany jako coś nie na czasie, przeżytek epoki, teraz wolne związki są cool, a z drugiej strony, gdy tyczy się to homo to jest to cel nr jeden, za który warto niemal, że umierać!
    • wtes2 Jak to nie mogą ? 24.09.10, 20:20
      1. Zawsze można zawrzeć umowę i poświadczyć ją notarialnie, a do notariusza podjechać jakąś limuzyną. Nie ma dziś żadnych przeszkód.
      2. Małżeństwo (etymologia) oznacza "kontrakt z kobietą" - w domyśle mężczyzny. Jeżeli będzie oznaczać w przyszłości dowolny związek, nawet człowieka z rowerem to powstanie nowe słowo na związek mężczyzny i kobiety jako na byt najbardziej popularny. "Ile łap ma pies jeżeli przyjąć ogon za nogę? Prawidłowa odpowiedź brzmi: cztery, bo ogon to ogon jakkolwiek byśmy go nazwali"
      3. Co do trudności z dziedziczeniem lub odwiedzinami w szpitalach... Tu problem stawia Państwo. Jeżeli ja chcę aby mnie w szpitalu odwiedziła atrakcyjna siostrzenica mojego kolegi to jest to problem pomiędzy mną a moją żoną, a szpital nie powinien w niczym tu przeszkadzać.
      4. Adopcja dzieci ? A prawo dziecka do dorastania w związku kobiety i mężczyzny i to stabilnym. Chcenie lesbijek nie ma tu nic do rzeczy, trzeba respektować prawo dziecka.
      5. Że para homoseksualnych mężczyzn wzbudza drwinę ? Przecież nawet zawarty w kościele związek zamożnej 70-latki z 20-to paroletnim młodzieńcem też wzbudza uśmiechy i komentarze.
      Bo to nie jest normalne, prawda ? A może się mylę ?
      • adampalmer Re: Jak to nie mogą ? 24.09.10, 20:41
        'powstanie nowe słowo na związek mężczyzny i kobiety'

zazadaja i tego slowa dla siebie,nie zasnie taki jak bedzie czuc na sobie 'innosc'

temu tez adoptowanie dzieci sluzy-zaspokaja chec czucia sie normalnym
      • Gość: zzz Re: Jak to nie mogą ? IP: *.acn.waw.pl 25.09.10, 02:09
        ad 4) to lepiej zeby zyly do 18-stego w domu dziecka, bez ojca i matki, a w dniu swoich urodzin jakze szczesliwych w normalnych warunkach, zostaly wyrzucony za prog bo juz sa przeciez doroslem i sobie poradza. Patrzac obiektywnie, lepiej miec dwie matki lub dwoch ojcow niz mieszkac pod mostem. Juz nawet nie wspomne o milosci rodzicielskiej ktorej dziecko powinno zaznac.
        • wtes2 Nie leczy się gruźlicy tyfusem. 25.09.10, 07:56
          Dziecko z patologicznej rodziny ma prawo do zastępczej rodziny, gdzie jest matka i ojciec.
          Co za rewelacyjne pomysły! Zabrać dziecko pijakowi, oddać homoseksualistom. To wakacje niech jeszcze spędza w prosektorium!
        • Gość: Otis Tarda Re: Jak to nie mogą ? IP: *.acn.waw.pl 26.09.10, 08:26
          Ja jednak uważam, że lepiej, iżby dzieci żyły w rodzinnym domu dziecka, niż były chowane przez parę bezrobotnych, pijących lesbijek.

Że to fałszywa alternatywa? A niby: "dom dziecka, albo para homoseksualna" jest bardziej prawdziwa?
        • Gość: Romek Re: Jak to nie mogą ? IP: *.promax.media.pl 26.09.10, 23:10
          Przyczyną problemu, który opisałeś nie jest brak legalizcji związków homoseksualnych. Zabierasz się do tego (to dwuznaczne w tej dyskusji) od dupy strony.
      • Gość: e Re: Jak to nie mogą ? IP: *.chello.pl 25.09.10, 09:51
        Napisałeś prawdę na forum GW, zaraz usuną twój komentarz.

Ciekawi mnie, czy broniliby kreacjonistę, który nie zostałby zatrudniony powiedzmy w PANie
        właśnie z tego powodu.

I jeszcze: myślalem co mogloby być w umowie podpisanej u notariusza:

- ze bedą mieszkać razem?,
        - ze jedno bedzie drugiemu gotowac?
        - ze nie beda sie zdradzac?

Bo milośc chyba nie jest terminem prawnym i można sie kochac bez
        zadnej umowy.
        • wtes2 Odbiegamy od tematu. Nie broniłbym. Każda 25.09.10, 18:03
          organizacja ma prawo przyjmować kogo chce. Natomiast protestowałbym przeciw monopolowi PAN. Jestem za tym aby można było utworzyć Polską Akademię Nauk Innych niż w PAN.
          Pytanie dodatkowe-po co komu finansowana przez Państwo PAN ?
      • Gość: miki Re: Jak to nie mogą ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.10, 13:44
        Przeszkody sie zaczynaja jak trzeba zaplacic podatek spadkowy, co Ty na to ??? A co jesli sa inni spadkobiercy ??? Moga miec prawo, czy nie ??? Kto wtedy, jak myslisz odziedziczy mieszkanie, zwlaszcza jesli relacje rodzinne sa kiepskie w takich związkach (zazwyczaj takie są) ???Z ZUSu tez nie moze korzystac wspolpartner...
        • wtes2 No ale kto tworzy te przeszkody ? 25.09.10, 18:12

Kościół katolicki ? Naczelny Rabin Polski ?
          Chciwe Państwo w imię tzw."sprawiedliwości społecznej" grabi zmarłych i ich najbliższych, nawet jeżeli byłby to Czerwony Krzyż albo jakaś fundacja gejowska. A ZUS ? Gdy zawierasz ubezpieczenie na życie możesz przekazać kwotę ubezpieczenia komukolwiek, chyba że znów Państwo zażąda podatku. ZUS to typowa piramida Ponziego, więc grabież zmarłych jest naturalną konsekwencją. Ulga rodzinna w podatku spadkowym to wielka ściema, podatek spadkowy to jest grabież, cóż to za łaska jeżeli w pewnych sytuacjach Państwo Cię nie ograbi.
      • sigurdson Re: Jak to nie mogą ? 27.09.10, 13:33
        zapraszam Cię więc do zawarcia z partnerką umowy u notariusza, podjechawszy tam limuzyną.
        • wtes2 Podjechałem, wprawdzie nie do notariusza 29.09.10, 21:50
          ale do kierownika UC i podpisałem standardową umowę oparte o KRiO Umowy pomiędzy kobietą i mężczyzną są tak powszechne że przygotowano standardową umowę. Nic doprawdy nie stoi na przeszkodzie aby dwie panie w obecności świadków w sposób uroczysty podpisały kontrakt o wzajemnych zobowiązaniach. Nie będzie to kontrakt małżeński gdyż małżeństwo (etymologia) to kontrakt mężczyzny z kobietą. Ale będzie prawnie ważny. Przecież to chyba byłoby dla którejś z tych pań uwłaczające gdyby któraś została nazwana mężczyzną. Jestem przekonany że za odpowiednią opłatą notariusz mógłby dojechać do dowolnego miejsca. Co więcej kontrakt pomiędzy partnerami nie wymaga obecności notariusza. I dalej sam kontrakt może odwoływać się do KRiO .
          Zauważ że zobowiązania dotyczące opieki i wzajemnego wsparcia zawierają zakonnicy i zakonnice. Złożone zobowiązania składane są w sposób uroczysty i są powszechnie akceptowane i szanowane.
          Niektóre zakony mają wręcz w nazwie słowo Rodzina. Zakonnicy/zakonnice określają nawet swoje zobowiązania seksualne ( wstrzemięźliwość, jej brak traktowany jest jak zdrada)i nie uzurpują sobie praw do adopcji dzieci.
    • Gość: cezar85 Fotografką? IP: *.bb.sky.com 24.09.10, 20:32
      Rozumiem,że nie jest pani człowiekiem tylko człowieczką
      • Gość: kuba Re: Fotografką? IP: *.chello.pl 24.09.10, 20:44
        nic tylko wypatrywac pierwszej prezydentki
      • Gość: Dominik Re: Fotografką? IP: *.retsat1.com.pl 16.10.10, 11:10
        Mi tez feministyczna nowomowa wydaje sie smieszna.
        Traktuje to jako niegrozne dziwactwo.
        Ale niech sobie mowia jak chca, byleby mozna bylo zrozumiec.
        Proponuje jeszcze: "doktór" - "doktórka".

I zamiast "HIstory" - "HERstory".

dominik-gay.blog.onet.pl
    • a_l_e_x Obrzydlistwo! 24.09.10, 20:51
      Dlaczego redakcja skasowała mój poprzedni wątek w któym pisałem o definicji homoseksualisty?! Nie rozumiem czego się tu wstydzić. Pisałem, że homoseksualista to taki ktoś kto wsadza penisa innemu homoseksualiście w odbyt. Czy ta świadomość jest dla szanownej redakcji tak straszna, że uważają ją za naruszenie regulaminu lub obraze kogoś? Jeśli tak to dlaczego piszecie takie artykuły?? Czas zacząć mówić prawdę prosto w oczy! Bez cenzury!!!
      • Gość: jam Re: Obrzydlistwo! IP: *.chello.pl 25.09.10, 09:40
        A skąd ty to tak dobrze wiesz, biedny człowieku? Obrzydzenie bierze, kiedy widać takie wypociny jak twoje
        • hit.and.run Re: Obrzydlistwo! 25.09.10, 14:56
          >Obrzydzenie bierze, kiedy widać takie wypociny jak twoje

Bo pederasci lubia wylacznie "swoja" prawde.
      • Gość: autor wpisu Re: Obrzydlistwo! IP: *.ip.netia.com.pl 25.09.10, 12:05
        Obrzydliwe to jest twoje sprowadzenie związku między dwoma osobami (płeć nieistotna) do wsadzania sobie.
      • Gość: a. Re: Obrzydlistwo! IP: 178.73.48.* 25.09.10, 23:29
        a heteroseksualista to taki, który wsadza czasem swój członek w odbyt heteroseksualistce - ot cała różnica... w dupie mam taką różnicę:)
        • misiu-1 Re: Obrzydlistwo! 26.09.10, 09:59
          Gość portalu: a. napisał(a):

> a heteroseksualista to taki, który wsadza czasem swój członek w odbyt heterosek
          > sualistce - ot cała różnica... w dupie mam taką różnicę:)

A "gość portalu: a" to taki, który naoglądał się pornografii i wydaje mu się, że tak w rzeczywistości wyglądają stosunki damsko-męskie.
          • Gość: iwona Re: Obrzydlistwo! IP: 95.152.193.* 27.09.10, 11:59
            Oj misiu jaki Ty naiwny.....
        • a_l_e_x Re: Obrzydlistwo! 26.09.10, 13:25
          Jeśli tak robi to jest zwykłym pedałem a nie jakimś heteroseksualistą
          • Gość: c1iu2paz3ka Re: Nowy rodzaj terroryzmu IP: 89.167.22.* 29.09.10, 07:08
            Bez komentarza. G... nas to obchodzi co ze swojom d. robią. Wysyj d... majom jako głowicke i telo.
      • Gość: bolek Re: Obrzydlistwo! IP: *.dsl.bell.ca 26.09.10, 17:58
        no a jak to lesbijki robia? przeciez nic niemaja takiego zeby to gdzies wlozyc........a jak by mialy to gdzie by wkladaly????
      • Gość: agnitz Re: Obrzydlistwo! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.10, 09:43
        Twoje "mądre" uwagi na nic się zdały. Nie dotyczą lesbijek, które są także homoseksualistami. Brak rozumu, to twój problem.
      • Gość: Margo Re: Obrzydlistwo! IP: *.ztpnet.pl 28.09.10, 13:08
        Alex to takie pedalskie imię..
      • Gość: nono Re: Obrzydlistwo! IP: *.222.244.104.spray.net.pl 28.09.10, 17:34
        widac ze jestes zacofanym zwolennikiem PISU ale pamietaj jarek k to tez gej:) ciao krotka pało:)
    • Gość: Honorata (Slask) Małżeństwa zawrzeć nie mogą, ale mają ślubne zd... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.09.10, 21:50
      OHYDNE i basta.

Pieski tez ladnie wygladaja na zdjeciach i co z tego ?
      Nadal nie "kochamy" zwierzat.

Jestem: kosmopolitka, nie z polskiej prowicji, nie ultrakatoliczka i po (niejednych) studiach.

Ale mnie nie przekonacie. Mam tu w Niemczech coraz wiecej takich naokolo,
      ale nie tylko ja uwazam cos takiego po prostu za chorobe.

Nie zwalczam, ale absolutnie nie popieram i nie podziwiam.

Dla mnie to nie sa kobiety. Homosa tez nie uwazam za mezczyzne.
      Tylko jednych i drugich za KALEKÓW.

A fotka fajna - i co z tego ???????
      • Gość: Ania Re: Małżeństwa zawrzeć nie mogą, ale mają ślubne IP: *.internetunion.pl 24.09.10, 22:23
        Myślę, że sama się kaleczysz... ubogim mysleniem.
        • hit.and.run Re: Małżeństwa zawrzeć nie mogą, ale mają ślubne 25.09.10, 14:59
          > Myślę, że sama się kaleczysz... ubogim mysleniem.

Ubogim wg kogo ? Od kiedy to pederasci i ich obroncy maja wylacznosc definiowania co jest dobra a co nie ? co jest nowoczesne a co nie?

Widze ze 5% mniejszosc pederastow chciala by innym narzucac swoja "nowoczesnosc". Dzieki ale siedzcie ze swoja nowoczesnoscia w swoich domach i klubach. Nie epatujcie ta obrzydliwoscia na zewnatrz.
          • misiu-1 Re: Małżeństwa zawrzeć nie mogą, ale mają ślubne 26.09.10, 10:04
            hit.and.run napisał:

> Widze ze 5% mniejszosc pederastow

To już nieaktualne. Pederastów w społeczeństwie jest zaledwie 0,65%, lesbijek 0.25%, a 0,5% to lubiący, żeby życie miało smaczek.
            www.rp.pl/artykul/540574-Spor-o-liczbe-brytyjskich-gejow-.html
          • Gość: sito Re: Małżeństwa zawrzeć nie mogą, ale mają ślubne IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.10, 10:10
            POPIERAM hit.and.run
        • Gość: '>sdfsdfsdf Re: Małżeństwa zawrzeć nie mogą, ale mają ślubne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.10, 16:04
      • Gość: hetero Re: Małżeństwa zawrzeć nie mogą, ale mają ślubne IP: *.wroclaw.mm.pl 29.09.10, 13:31
        honorta śląsk??

to wiedz, że my, wasze ślązaczenie i idiotyczną gwarę tak samo uważamy za kalectwo:) jestescie na siebie skazani- jak i geje i lesby
    • Gość: eryk heteryk Szechterzeitung promuje nienormalność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 22:47
      Małżeństwo jest tylko pomiędzy kobietą a mężczyzną.

Dzieci też rodzą się tylko z takich związków.

Cała reszta to patologia.

Dość narzucania normalnemu społeczeństwu chorych zachować.

TOLERANCJA TO NIE AKCEPTACJA!!!

• Gość: zzz Re: Szechterzeitung promuje nienormalność IP: *.acn.waw.pl 25.09.10, 02:14
        ne ne, rodza sie takze z cudzołóstwa, wpadek i przelotnych romansow.
      • traianus-hadrianus-augustus Re: Szechterzeitung promuje nienormalność 25.09.10, 12:55
        Małżeństwo jest pomiędzy dwoma chcącymi osobami z pełnią praw obywatelskich.

Dzieci nie rodzą się tylko ze związków hetero (dzieci w ogóle nie rodzą się ze związków, a jedynie z inseminacji).

"Patologią" i "chorym społeczeństwem" są homofoby, kierujące się nienawiścią, prymitywizmem, zideologizowaniem, homofobią zinternalizowaną (nieakceptowaniem własnego homo- lub biseksualizmu).

Istotnie tolerancja to nie akceptacja. Homofobii nie można ani akceptować, ani tolerować. Rugować i zwalczać jak faszyzm, gdyż homofobami są najczęściej osobniki faszystowską osobowością.
        • Gość: marta Re: Szechterzeitung promuje nienormalność IP: *.centertel.pl 25.09.10, 13:17
          a Ty co pogwarancyjny wybiórczo? Homoseksualistów tolerujesz ale osób o innym zdaniu niż Ty to już nie? To proszę zaznajom się z terminologią słowa tolerancja! Nie możesz być tolerancyjny jednocześnie poniżając, nie tolerować ludzi o odmiennym nastawieniu. w tym wypadku nie róznisz się niczym od jak to nazwałeś "faszystowskich homofobów"
        • Gość: mąż i ojciec Typowy przykład homofaszyzmu IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.09.10, 13:21
          Was powinno się leczyć przymusowo.
        • hit.and.run Re: Szechterzeitung promuje nienormalność 25.09.10, 15:02
          >"Patologią" i "chorym społeczeństwem" są homofoby, kierujące się nienawiścią, prymitywizmem, zideologizowaniem, homofobią zinternalizowaną (nieakceptowaniem własnego homo- lub biseksualizmu).

Jedyna fobie to odczuwam wobec takich jak ty, ktorzy na sile chcieliby mi wmowic co jest dobre a co zle. Ktorzy odmawiaja mi prawa do odwrocenia wzroku z niesmakiem kiedy widze dwoch calujacych sie pederastow na platformach. Reszta powyzej to belkot ktory w quasi wyrafinowane slowa ma ubrac zepsucie, zboczenie i ohyde.
          • Gość: agnitz Re: Szechterzeitung promuje nienormalność IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.10, 09:53
            Zastanawiam się, co siedzi w ludziach takich jak Ty. Mówisz, że związek pomiędzy dwiema osobami powoduje u ciebie niesmak i odwracasz się ze wstrętem. Dlaczego więc nie pójdziesz sobie z forum, tylko zagłębiasz się coraz mocniej i mocniej w dyskusję o czymś, co dla ciebie jest nieakceptowalne. Miałam kiedyś koleżankę, którą obrzydzał widok węży. Więc ich NIE oglądała i nie szukała z nimi kontaktu. Ja nie lubię faszystów i w związku z tym nie szukam z nimi kontaktów. Dlaczego więc katujesz się, oglądasz i czytasz. Jeżeli "nie lubię węży", to ich unikam, a nie piszę na forum że węże to ohydztwo.
            Czyżby jakaś głębsza fascynacja?
    • Gość: eryk heteryk Tolerancja to nie akceptacja!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 23:00
      Małżeństwo jest tylko pomiędzy kobietą a mężczyzną.

Dzieci też rodzą się tylko z takich związków.

Cała reszta to patologia.

Dość narzucania normalnemu społeczeństwu chorych zachować.

Szechterzeitung cenzuruje wypowiedzi zdrowej części społeczeństwa.
      • Gość: jot Re: Tolerancja to nie akceptacja!!! IP: *.acn.waw.pl 26.09.10, 21:00
        No cóz, skooro są związki jednopłciowe, to niech mają własne nazwy, np. zwiazek miedzy kobietą i kobietą niech się nazywa lesbimonium, stąd będzie moja lesbimonka, moja lesbimen. Ładnie czy nie? Zwiazek męższyzn zaś można nazwać pedimonium, można wtedy przedstawiać znajomym: mój pedimen, moja pedimonka, też pieknie!
    • 5p-factory no soooorryyyy bardzooo, ale....!!! 24.09.10, 23:58
      bardzo przepraszam ale gdybym był dzieciakiem, to na 1000% bym nie chciał mieć dwóch Mam albo dwóch Tatów (fuuuuj)
      a co mnie obchodzi, że dwie lesby sobie wkładają języki w różne dziurki?
      A wkładajcie sobie gdzie chcecie, chore rury z urojenia...
      ale dziecko zostawcie w spokoju....
      idźcie do Ikei i przeczytajcie co napisali o dzieciach
      NAJWAŻNIEJSI LUDZIE NA ŚWIECIE....
      coś więcej?
      • Gość: zz Re: no soooorryyyy bardzooo, ale....!!! IP: *.acn.waw.pl 25.09.10, 02:17
        to wolabys mieszkac w domu dziecka, majac swiadomosc, ze w wieku 18lat zostaniesz wyrzucony na ulice zebys sobie sam radzil? Majac moze pare stowek w kieszeni? Wiesz ze to dosc prosta droga do wiezienia, patologii, prostytucji?
        • Gość: samotna Re: no soooorryyyy bardzooo, ale....!!! IP: *.centertel.pl 25.09.10, 13:28
          a to ja Ci powiem, że właśnie zostałam wychowana w domu dziecka. I uwierz, że nieraz marzyłam o cieple rodzinnym, marzyłam o tym, żeby ktoś mnie zaadoptował albo chociaż zainteresował. Ale nigdy przenigdy nie chciałabym żeby to była para homoseksualna, toleruję to. Nic do nich nie mam, ale niech to robią w swoim domku - ja nigdy nie chciałabym brać udziału w ich życiu rodzinnym. I na twoje pytanie odpowiem - tak wolałam mieszkać w domu dziecka. I wielu z moich współwychowanków również.
          • Gość: agnitz Re: no soooorryyyy bardzooo, ale....!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.10, 10:10
            Współczuję! Wychowanie w domu dziecka tłumaczy Twój wypaczony obraz świata. Gdybyś dostała więcej miłości i zaplecza emocjonalnego oraz bezpieczeństwa na pewno miałabyś inny pogląd na świat.
            • Gość: samotna Re: no soooorryyyy bardzooo, ale....!!! IP: *.centertel.pl 28.09.10, 01:01
              może i masz rację, ale to nie uprawnia was (tych, którzy zostali szczodrze miłością obdarowani) aby wyrażać opinię co "my dzieci bez rodziców, z domów dziecka" byśmy woleli, co by było dla nas lepsze, nieprawdaż? Na jakiej podstawie możecie takie wnioski wysnuwać, skoro w takich sytuacjach nie byliście?
              I bardzo się cieszę, że Ty jesteś tak rozwinięta/y i masz tak wspaniały niewypaczony pogląd na świat. Ciekawe czy dla każdych jesteś taka tolerancyjna/y? Dla muzułmanów, talibów, świadków jehowy, itd, itp
              • Gość: agnitz Re: no soooorryyyy bardzooo, ale....!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.10, 09:32
                W mojej wypowiedzi nie było słowa o "kazaniu" czegokolwiek. Nic nie mówię też o narzucani czegokolwiek. Atakujesz mnie niepotrzebnie. To ty napisałaś, że nie chciałabyś być wychowywana przez parę homoseksualną. Wcale Ci nie narzucam, że musisz być tak wychowana, anie żebyś oddała do wychowania swoje dziecko.
                Co do Twojej wypowiedzi
                Ty także nie jesteś homoseksualna i nie wiesz w jakiej sytuacji znajdują się geje i lesbijki.
                Tak - jestem tolerancyjna. Także dla świadków Jehowy i muzułmanów. Potępiam tylko zabijanie i atak na innych.
                Pozdrawiam
                • Gość: samotna Re: no soooorryyyy bardzooo, ale....!!! IP: 178.56.118.* 30.09.10, 12:43
                  w mojej wypowiedzi również nie było niczego o "kazaniu", zapytałam tylko o to, "kto ma prawo decydować co dla ludzi z domów dziecka, co by woleli i co by chcieli" i nie odnosiło się to konkretnie do Ciebie. Napisałam ogólnikowo. Pozdrawiam :)
                • Gość: samotna Re: no soooorryyyy bardzooo, ale....!!! IP: 178.56.118.* 30.09.10, 12:44
                  w mojej wypowiedzi również nie było niczego o "kazaniu", zapytałam tylko o to, "kto ma prawo decydować co dla ludzi z domów dziecka jest lepsze, co by woleli i co by chcieli" i nie odnosiło się to konkretnie do Ciebie. Napisałam ogólnikowo. Pozdrawiam :)
                  • Gość: samotna Re: no soooorryyyy bardzooo, ale....!!! IP: 178.56.118.* 30.09.10, 12:49
                    żeby nie było - ja gejów i lesbijek nie potępiam, ja tylko nie uważam tego za normalne i mam do tego pełne prawo. Bo jak wiesz jest różnica między tolerancją a akceptacją I zwróć też uwagę, że jeżeli ktoś ma inne zdanie niż homoseksualiści i ich zwolennicy to właśnie on zazwyczaj jest atakowany :) Pozdrawiam
      • Gość: Liska Re: no soooorryyyy bardzooo, ale....!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.09.10, 03:21
        5p-factory napisał:

> bardzo przepraszam ale gdybym był dzieciakiem, to na 1000% bym nie chciał mieć
        > dwóch Mam albo dwóch Tatów (fuuuuj)
        > a co mnie obchodzi, że dwie lesby sobie wkładają języki w różne dziurki?
        > A wkładajcie sobie gdzie chcecie, chore rury z urojenia...
        > ale dziecko zostawcie w spokoju....
        > idźcie do Ikei i przeczytajcie co napisali o dzieciach
        > NAJWAŻNIEJSI LUDZIE NA ŚWIECIE....
        > coś więcej?

Cały swój światopogląd opierasz na tym, co piszą w IKEI? To chyba żeś się przejął hasłem, że ty tu urządzisz. Idź regał skręcić lepiej.
      • Gość: agnitz Re: no soooorryyyy bardzooo, ale....!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.10, 10:06
        "gdybym był dzieciakiem, to na 1000% bym nie chciał mieć
        > dwóch Mam albo dwóch Tatów (fuuuuj)
        > a co mnie obchodzi, że dwie lesby sobie wkładają języki w różne dziurki?
        > A wkładajcie sobie gdzie chcecie, chore rury z urojenia..."

Ach! więc jako rodzic heteroseksualny możesz pokazywać swoim dzieciom te"dziurki", w które Ty wkładasz język? No cóż, z większości wypowiedzi na forum wynika, że rodzice muszą być heteroseksualni, boy pokazać seks swoim pociechom. Hm... Dziwi mnie to wszystko, bo myślałam, ze rodzicielstwo to opieka, miłość, pokazanie i nauczanie świata. A wychodzi na to ,że to heteroseksualni mają problem seksualny!
        • pawel2505 Re: no soooorryyyy bardzooo, ale....!!! 07.10.10, 06:56
          Rodzicielstwo to rodzenie i wychowywanie dzieci. Przynajmniej z tym pierwszym pedały na razie mają problem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka