Dodaj do ulubionych

Pobyt we Wrocławiu

26.09.10, 17:44
Planuje w najbliższych dniach pobyt w turystyczny w Waszym mieście.
Wyszukiwanie kwater w internecie właśnie mnie doprowadziło do nerw, dlatego spytam u źródeł:
Gdzie polecacie noclego w rozsądnej cenie, w miare bliskiej okolicy rynku?
Co poza rynkiem i zoo polecilibyście do zobaczenia? Będę dwa dni.
Obserwuj wątek
    • Gość: S. Re: Pobyt we Wrocławiu IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.10, 19:29
      > Co poza rynkiem i zoo polecilibyście do zobaczenia? Będę dwa dni.

Chodnik przy ul. Pułaskiego i samą ulicę też. Ul. Kutrzeby - bardzo ciekawa, jak trochę popada. Naprawdę można by kilka dni wymieniać.
      Tak w ogóle to zwracaj uwagę na jakość chodników, na różnorodność i stan krawężników - w każdym razie na szczegóły.
      • Gość: Paweł Dziękuje za odpowiedź IP: *.toya.net.pl 28.09.10, 22:16
    • dziwnakacha Re: Pobyt we Wrocławiu 29.09.10, 10:51
      Fajnie że do nas wpadasz, ale napisz coś więcej o sobie. Skad mam wiedzieć co lubisz, czy będziesz sam, czy będziesz z dziećmi ( to zoo ), ile masz lat.
      Hostele we Wrocławiu maja przystępne ceny. Nie zapomnij wpaść na Ostrów Tumski, a zaraz niedaleko masz Halę Targową - a tam różne pyszności i ogólnie ciekawy zabytek - potem przez Nowy Targ do Rynku. Zamiast Zoo polecam cały Park Szczytnicki z Ogrodem japońskim i oczywiście Fontanną. Dwa dni to stanowczo za mało. Jak będziesz stał w korkach, to pooglądaj piekne - trochę podniszczone - kamienice.
    • tocqueville Re: Pobyt we Wrocławiu 29.09.10, 11:10
      Schronisko przy Hotelu Tuskim, przyzwoity standard, nie wiem czy coś taniej znajdziesz w centrum
      schronisko.hotel-tumski.com.pl/
      • Gość: M Re: Pobyt we Wrocławiu IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.10, 12:34
        na kotlarskiej jest dom nauczyciela.W samym rynku:)a cena przystepna:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka