07.10.10, 10:28
Czy możecie polecic jakąś solidną firmę remontową.Korzystałam z portalu remontuj.pl , ale fachowiec reklamujacy sie na tej stronie wystawił mnie do wiatru...Może ktos ma juz remont mieszkania za sobą i poleciłby naprawdę solidnego wykonawcę...
Obserwuj wątek
    • Gość: Pierre Re: remont IP: *.as.kn.pl 07.10.10, 12:20
      Jaki remont masz na myśli? jak duży?
      • ktoszuka-to-ja Re: remont 07.10.10, 16:09
        Dla mnie duży.Na przykład:malowanie całego mieszkania(sciany,sufity),generalny remont łazienki i kilka innych spraw. Ale interesują mnie tylko opinie ludzi,którzy przeszli przez remont i mogą polecic jakiegoś fachowca lub fchowców. Z firm polecających się lub polecanych przez portale juz nie chcę korzystać.
        • pleple.pl Znam człowieka, 07.10.10, 16:41
          który robi takie remonty. Z tego co widziałem nie tylko zna się na tym co robi, ale jest obłąkańczo dokładny i poukładany. Efekt jest taki, że nie tylko dotrzymuje terminów, ale jest przekazywany z rąk do rąk- jeden zadowolony klient poleca go następnym. Nie narzeka na brak zleceń... I przy okazji nie łapie robót dla samego łapania, wycenia szczerze i dokładnie ( żadnym problemem jest sprecyzowana umowa ).
          • nauta_ Re: Znam człowieka, 07.10.10, 21:09
            pleple to podaj namiary, bo i ja kogoś szukam
          • pleple.pl Zapytam- jak coś 07.10.10, 21:20
            puszczę Jego nr na @
            • mko7 Re: Zapytam- jak coś 07.10.10, 22:16
              To ja też poproszę.
              • czepialska Re: Zapytam- jak coś 08.10.10, 07:51
                Jeśli taki fachowiec rzeczywiście istnieje, to ja także proszę o kontakt do niego.
          • ktoszuka-to-ja Re: Znam człowieka, 08.10.10, 05:59
            Brzmi jak bajka...Ja też ładnych parę lat temu miałam ekipę remontową,która uwinęła się z pracami i wszystko wykonała znakomicie, ale gdzieś zapodziałam namiary na nich. Wiem,ze tacy fachowcy są, tylko trzeba ich szukać "po znajomych" a nie na portalach stąd mój post tutaj.Oczywiście tez poproszę o namiary na pana i moze ktos jeszcze "podzieli się" namiarami na solidnego fachowca, bo tymczasem dopisują się chętni na skorzystanie z takiego fachowca ha ha.
    • pleple.pl Boję się :-) 08.10.10, 08:25
      Ale serio pisząc, za parę minut do niego zadzwonię i zapytam się, czy mogę udostępnić nr i czy jest zainteresowany miłymi Paniami.

• ktoszuka-to-ja Re: Boję się :-) 08.10.10, 09:04
        Pan się boi?!!!To co mają powiedziec takie ofiary "fachowców"???I tak jestem szczęsciarą,ze facet wystawił mnie do wiatru przed a nie w trakcie remontu!!!Zgłosiłam to na forum portalu, na którym znalazłam jego namiary, ale mój post skrzętnie usunięto, a reklama tegoz "fachowca" nadal tam figuruje i moze ktos następny się natnie...
        • pleple.pl Moich rodziców też fachowiec drugiego 08.10.10, 09:09
          dnia remontu zostawił na lodzie. I miał piiiiiiiii piiiiiiiiiii piiiiiiiii po ponad miesiącu się po narzędzia czelność zgłosić.

Stąd, m.in. znam tego, którego Wam polecam. Był droższy, ale słowny i pracowity- coś to fajans miał robić przez prawie dwa tygodnie, zrobił w trzy dni. I to my Mu tłumaczyliśmy, że efekt jest doskonały, mimo że kręcił głową i narzekał.
    • pleple.pl Zadość czyniąc Waszym 08.10.10, 15:16
      prośbą @ się wyszły.

Pozdrawiam.

PS Teraz już wszystko w Waszych rękach i zdolnościach negocjacyjnych :-)
      • ktoszuka-to-ja Re: Zadość czyniąc Waszym 08.10.10, 16:01
        Dzięki! Dobrze,że namiary na @ poszły, to może będzie szansa na terminy jeszcze w tym stuleciu ;-)
        • pleple.pl To już psze Pani 08.10.10, 16:16
          musisz sama poukładać. Ja wiem jak robi i co potrafi*- co dalej to już nie moja bajka.

* w pozytywnym tego rozumieniu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka