Dodaj do ulubionych

Laryngolog dziecięcy we Wrocławiu

04.04.04, 21:24
Dziewczyny, szukam laryngologa dzieciecego sprawdzonego, dobrego i najlepiej
takiego, który ma specjalny wziernik do gardła-taki, że ogladanie 3-ciego
migdałka nie jest przykre. Wiem, że w szpitalu na Traugutta jest laryngologia
dziecięca-czy możecie tam kogoś polecić? A może na Klinikach? Bardzo na Was
liczę.
Pozdrawiam serdecznie
Obserwuj wątek
    • han-ka Re: Laryngolog dziecięcy we Wrocławiu 05.04.04, 16:22
      Ja polecam dr Marzenę Jaworską (byłam u niej z 2 letnią córeczką i wizyta była
      w 100% bezstresowa). Pani doktor pracuje na Klinikach, ale przyjmuje również w
      przychodni akademickiej w nowej Akademii Medycznej na ul. Borowskiej (zdaje się
      w środy). Trzeba tam przyjść ze skierowaniem od lekarza rodzinnego. Telefon do
      przychodni: 376-30-01 (02).

Prywatny gabinet pani doktor mieści się na ul. Kutrzeby 7, tel. 368-17-87 .
      Wizyty są we wtorki i piątki od 17.00. (ale radzę udać się do przychodni
      akademickiej, tam pani doktor dysponuje najnowocześniejszym sprzętem, no i
      wizyta jest refundowana).

Pozdrawiam - Hanka
      • pipi11 Re: Laryngolog dziecięcy we Wrocławiu 05.04.04, 19:11
        Haniu,
        bardzo serdecznie dziękuję Ci za szybką odpowiedź!!
        Pozdrawiam
        pipi
        • kopytko1 Do han-ka 07.04.04, 10:21
          Witam,mam w ręku skierowanie do laryngologa,niestety u nas na nowym dworze
          dopiero miejsca na koniec kwietnia.Mam pytanie czy pani doktor przyjmuj etylko w
          środy i od której godziny?Kiedy trzeba dzwonić się zarejestrować?Niestety pomimo
          iż dziś środa to nie ma męża w domu(w delegacji) i nie mogę już dziś iśc:( A
          może można dziś się zarejstrować na przyszłą środę?
          Pozdrawiam,Ewa

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=7914146
          • pipi11 Re: Do han-ka kolejne pytanie 07.04.04, 13:05
            Haniu, czy przed badaniem 3-go migdałka u dr Jaworskiej Twoja córeczka była
            zupełnie na czczo? A może przy pomocy specjalnego wziernika badanie nie
            wywołuje odruchu wymiotnego? Mój synek bez problemów daje sobie zbadać gardło,
            ale badania migdałka się boję.
            A teraz przy okazji odpowiem kopytko(Ewie)-dzwoniłam na Borowską dzisiaj i
            zarejestrowaliśmy sie na 28 kwietnia, wcześniej nie było miejsc.Godz. przyjęć
            to 8.00-12.00.
            Pozdrawiam i czekam na odpowiedź od Hani
            • kopytko1 Do Pipi11 08.04.04, 10:08
            • kopytko1 do Pipi11 08.04.04, 10:12
              Sorki wcisnęłam enter...
              Nam udało się zarejestrować na 21 kwietnia:))
              Mój syn już przechodził badanie migdałka,ponoć nie ma to jak palec sprawnego
              lekarza.Dostaliśmy 2 stopnień powiększenia i lekarz sugerował wycięcie.Ale na
              Nowy Dwór udało się zarejestrować dopiero na 29 kw,więc pójdę do dr
              Jaworskiej.Co 2 opinie lekarskie to nie jedna...
              Pozdrawiam,Ewa
              • pipi11 Re: do Kopytko 08.04.04, 14:07
                Hej, coś oni tam kombinują na tej Borowskiej!!! Mój mąż zadzwonił tam dzisiaj,
                zeby przełozyć nasza wizytę na wcześniejszy termin do jakiegokolwiek
                laryngologa i okazało się ,że 14 w środę jest wolna 12.oo u dr Jaworskiej. Jak
                ja dzwoniłam dzień wcześniej to wolny był tylko 28 kwietnia. Nic z tego nie
                rozumiem, czyżby pacjenci masowo rezygnowali z wizyt????
                Kopytko, mam do Ciebie pyt. , bo w kwestii migdałków jestem zielona- czy takie
                badanie palcem wywołuje odruch wymiotny? JeZeli tak, to ile godzin wcześniej
                trzeba być na czczo.
                Pozdrawiam pipi
                • kopytko1 Re: do Kopytko 08.04.04, 14:28
                  Hej,niestety powoduj eodruch wymiotny badanie palcem ale przecież nie musi
                  dzieciak od razu wymiotować.Ja przy badaniu nie byłam,z synkiem był tatuś i
                  mówił że to była dosłownie chwilka,wsadził palca i szybko wyjął.Tomuś nie zdążył
                  się zorientować co się dzieje.Nie wymiotował.Nie jest to miłe badanie.Oczywiście
                  był na czczo(na 9:45),teraz idziemy na 10:40 no i też raczej na czczo.Może
                  trochę herbatki się napije,a kanapkę zabiorę ze sobą:)Myślę że jak dziecko zje
                  raniutko coś małego i lekko strawnego to np o 12 w południe nie będzie
                  "sensacji" z tego powodu.Życzę powodzenia,a z tą rejestracją to tak jest.Robią
                  luki dla innych pacjentów,jak wczoraj dzwoniłam to kobieta chciała od razu
                  rejestrować na ten sam dzień!Ale nie mogłam iść:(

Ewa
                • kopytko1 Do pipi11 19.04.04, 12:21
                  Hej byłaś już na tym badniu?Napisz jak było itd,jaka jest kobieta i gdzie to
                  jest bo ja nie wiem,czy to przychodnia czy szpital ..jak możesz to pisz na
                  ebenes@poczta.onet.pl

Pozdrawiam,Ewa
                  • pipi11 Re: Do pipi11 20.04.04, 22:58
                    Ewa, odpisałam Ci na podany adres, pewnie już za późno, ale dopiero niedawno
                    zajrzałm na dolnośląskie forum.
                    Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka