Dodaj do ulubionych

Vision Express opinie

24.11.10, 11:05
Witam,
czy ktoś kupował okulary w Vision Express? Mogę prosić o opinie?
Do tej pory korzystałam z Fielmanna i byłam zadowolona ale w Vision mają ciekawsze oprawki.
Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: Emeryt Re: Vision Express opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 11:10
      Załatwiałem 2 pary w salonie w Magnolii. super obsługa.
      • Gość: nasty Re: Vision Express opinie IP: *.wroclaw.mm.pl 24.11.10, 12:45
        Ogólnie okulary ok, ale z obsługą różnie.. Mi się trafiły krzywe oprawki (kto by pomyślał, że oprawki za kilkaset złotych będą brane z wystawy? ) - przyjechałam odebrać, a tak szpara między szkłem a oprawką. Spora, ale oczywiście tam nikt tego nie zauważył. Wysłali do domu, bo tak się umówiliśmy, żebym nie musiała kolejny raz jechać - przyszły z tą samą szparą.. Ciekawe, czy w ogóle było zmieniane szkło? Potem dopiero sprowadzili nowe oprawki.. No i dla mnie dziwne, że biorą to co na wystawie - rozumiem jakaś wyprzedaż, podkreślone że rzecz z wystawy. A tak kupujesz pełnowartościowy produkt, a dostajesz zarysowane/wygięte. Ja się nawet nie przyglądałam dokładnie, bo do głowy nie przyszło mi, że dostanę za taką cenę coś, co mierzą setki osób.

Ale to moje pierwsze okulary, więc może to normalna praktyka. Choć w takim razie wolałabym mały salonik, a nie taki do którego przychodzą tłumy..
        • Gość: rodowita86 Re: Vision Express opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.10, 14:58
          Dziękuję za informację. Zwrócę na to uwagę podczas kupowania.
        • zetkaf Re: Vision Express opinie 24.11.10, 17:44
          > Ogólnie okulary ok, ale z obsługą różnie.. Mi się trafiły krzywe oprawki
          ogolnie ok, ale mimo reklamacji, nadal masz do bani? ;)
          Osobiscie (ze wzgledow cenowych) wole lokalnych optykow, z okularami nigdy nie mialem problemu (no, raz juz gotowe byly ciut za waskie - ale na miejscu poprawili ;)

> y pomyślał, że oprawki za kilkaset złotych będą brane z wystawy?
          a co, to telewizor, zeby sie kineskop mial wypalic? ;)

> A tak kupujesz pełnowartościowy produkt, a dostajesz zarysowane/wygięte.
          to nie placisz, nie odbierasz, a jak wplaciles zaliczke - to zadasz jej zwrotu i na dodatek drugie tyle za niewywiazanie sie z umowy...
          • Gość: nasty Re: Vision Express opinie IP: *.wroclaw.mm.pl 24.11.10, 18:01
            Wszystko zostało wyjaśnione, nowe oprawki sprowadzone. Jednak jakiś niesmak pozostał.

Kineskop może i nie, ale wybierając oprawki nikt nie informował, że to będą te same. Gdyby nie były uszkodzone to pół biedy - skoro są wadliwe (zapewne z powodu wielokrotnego mierzenia, dotykania etc) to chyba coś jest nie tak, prawda?
            • Gość: o!o Re: Vision Express opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.10, 08:26
              jeśli wielokrotne mierzenie, dotykanie itd jest w stanie uszkodzic oprawki, to mocno zastanowiłbym się nad ich jakością. wbrew pozorom, oprawki pod względem mechnicznym przenoszą dość duże obciążenia, a niespodziwane wypadnięcie szkła z pękniętej ramki może być mało zabawne np. dla kierowcy. Także łatwość "łapania" uszkodzeń powierzchniowych (zadrapania itd) źle wróży dłuższemu użytkowaniu. Inna sprawa, jeśli okularów używany tylko do czytania, i to nie zawsze.... Ja jestem skazany na szkła od 40 lat.
              • Gość: nasty Re: Vision Express opinie IP: *.wroclaw.mm.pl 25.11.10, 11:34
                Samo dotknięcie palcem może krzywdy im nie zrobi, ale tipsy, biżuteria, czy np. upadek przecież mogą je zarysować itd. Sprzeczać się nie będę - noszę je sporadycznie i przy tym nie ulegają zniszczeniu, ale też dbam o nie. A jak ktoś sobie przychodzi pomierzyć to nie koniecznie będzie się delikatnie obchodził. Zresztą to nie ma znaczenia - kupujesz telewizor z wystawy (nawet taki nie włączany) zazwyczaj jest taniej - może być np. zarysowany. Po prostu uważam, że powinno być powiedziane, że to będą te konkretne oprawki. Gdyby było powiedziane od razu każdy przyjrzałby się i nie byłoby problemu. Może to zwyczajna praktyka a ja kupując pierwszy raz o tym nie wiedziałam i gdyby nie okazały się wykrzywione nie zauważyłabym problemu.

No i właśnie - jak ktoś często zmienia to plusem są potem promocje.
              • zetkaf Re: Vision Express opinie 26.11.10, 22:38
                > jeśli wielokrotne mierzenie, dotykanie itd jest w stanie uszkodzic oprawki, to
                > mocno zastanowiłbym się nad ich jakością. wbrew pozorom, oprawki pod względem m
                > echnicznym przenoszą dość duże obciążenia, a
                z jednej strony troche racji masz, nie wyobrazam sobie, zeby sie oprawki mialy rozpasc, bo je kilkadziesiat razy zdjalem i zalozylem z powrotem...
                z drugiej strony, wlasne oprawki masz doregulowane do siebie, dbasz o nie, itp.
                Co innego takie "do mierzenia" - pewnie pare razy upadly na ziemie, kazdy doginal do swoich potrzeb, itp., nikt ich nie traktowal jak "swoje".
                • Gość: annula Re: Vision Express opinie IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 15.03.11, 14:06
                  adzam się z tym, że nie powinno tak być, że oprawki brane są z wystawy. Od 15 lat nosze okulary i wiem, że jeżeli decyduje się na zakup konkretnej oprawki, to robię to z myślą, że będzie mi długo i dobrze służyla. Mam dużą wadę wzroku i okulary są dla mnie niezbędne dlatego przywiązuję ogromną wagę do ich jakości. Co do oprawek z wystawy, czesto jest tak, że niestety te egzemplarze nie są szanowane, czasami widziałam jak niektóre dziewczyny zakładały oprawki, które były na przykład za wąskie na nie, ale jednak wkładały je na siłe, bo im sie na przykład bardzo podobały...także różnie to bywa :)
    • taxi.wroclaw Re: Vision Express opinie 24.11.10, 16:21
      Poziom kompetencji, jest moim zdaniem w pełni porównywalny. Z tego co kiedyś zauważyłem, Fielmann jest chyba bardziej przyjazny cenowo. Kiedyś przed kilkoma laty zdecydowałem się na usługę optyka w małym zakładzie i otrzymałem okulary przez które nic nie widziałem. Rozpatrując reklamację, rzemieślnik stwierdził, że okulary są wykonane zgodnie z receptą. Byłem załamany. Poszedłem do VE i tam uprzejmy personel po wspólnej naradzie stwierdził, że szkła w okularach są wykonane po 180 stopniowym obróceniu (chodzi o cylindry). Takie szkła powodowały pogłębienie zjawiska astygmatyzmu, zamiast je niwelować. We wspomnianych wcześniej firmach nigdy nie miałem problemów ze źle wykonaną usługą! Pozdrawiam.
      • Gość: observer Re: Vision Express opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.11, 01:27
        taxi, jesteś zaskakująco wyedukowany optycznie, chyba jeździsz od salonu VE do salonu VE. Jesteś na pensji czy jeździsz na licznik? A L E A U T O R E K L A M A !!!
      • Gość: gosc Re: Vision Express opinie IP: *.rdns.blackberry.net 10.07.13, 14:47
        Haha! Dobre. Zmiana o 180 st niczego nie zmienia. To naprawdę zle swiadczy o personelu VE.
    • Gość: okularnik Re: Vision Express opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.10, 09:21
      Ja jestem zadowolony z obsługi, jakości oprawek, umiarkowanie z jakiośc szkieł (mam wrażenie, że rysują się szybko) ale kupować tam opłaca się tylko, jak jest promocja albo masz jakiś promocyjny kupon. Mnie te promocje akurat odpowiadają, bo kupuję zawsze dwie pary - okulary właściwe i przyciemniane. Ale poza promocjami raczej będzie drożej niż w Fielmannie i osiedlowego optyka. Fakt, że w VE jest duży wiekszy wybór ładnych, nowoczesnych oprawek. I warto szukając ładnych oprawek jeździć między różnymi salonami, są w kazdym centrum handlowym. Oprawki dostajesz te, które mierzysz, z wystawy, tak jak ktoś to opisał wyżej. Jak raz kupisz okulary w VE będziesz co kilka miesięcy dostawać promocyjne kupony, co pozwala bardzo często okulary zmieniać w róznych promocjach , a na urodziny dostajesz kupon na darmowe: ściereczkę do okularów i płyn do czyszczenia szkieł.
    • Gość: maja Re: Vision Express opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.10, 20:54
      A ja nie jestem zadowolona. Owszem przed zakupem była miła atmosfera (salon w Galerii Dominikańskiej), ale oprawki okazały się kompletnym bublem i nie chciano uwzględnić reklamacji.
      Moim zdaniem to ich oprawki pewnie w kontenerach z Chin są przywożone i jakość jest fatalna.
      Musiałam dosłownie co kilka dni chodzić do nich na regulowanie. Oprawki używane około dwóch miesięcy położone na stole leżały krzywo. Jeden okular na stole a drugi ponad centymetr w górze.
      Niedawno zakupiłam oprawki w salonie w Magnolii (nie pamiętam nazwy, taki salonik tuż obok InMedio), ale już dwa razy wypadło mi szkło.
      Najlepsze jakościowo są jednak kupione u osiedlowego optyka, chociaż może nie są takie trendy.
    • Gość: Ewa Re: Vision Express opinie IP: *.dynamic.chello.pl 29.01.11, 16:44
      Z Vision Express nie mam dobrych doświadczeń a właściewie nie ja ale moja mama, no cóż nie będę się o tym rozpisywać a teraz ciekawostka :
      Byłąm dwa tygodnie temu w VE w galerii dominikańskiej , chciałam wstawić szkła z antyrefleksem do moich oprawek które dostałam na święta. Oprawki nietypowe , szkła trzymają się za pomocą jednej śrubki, w Feelmanie powiedzieli że nie zrobią do tych oprawek szkieł a w VE po dłuższej debacie stwierdzili że poliwęglany z antyrefleksem za 390 zł., mogą założyć. Podziękowałam i na drugi dzień poszukałam w internecie innej firmy tak dla sprawdzenia, zadzwoniłam do SOCCOLI na Hubskiej, powiedziano mi że zapłacę 180 zł za takie szkła , nie wierzyłam ... pojechałam, pokazałam oprawki, bezpłatne badanie wzroku, żadnych kolejek i po 3 dniach okulary do odbioru .... szkła 180 zł taniej o 210 zł od Vission Express , jestem w szoku że o mały włos a przepłaciłabym tyle kasy !!! Więc czasami warto sprawdzać tych dużych co tak mamią promocjami bo może okazać się że przepałacamy ponad 100% a za co ? za nazwę VE ? a co to takiego ? ja już mam wyrobione zdanie o tej marce.
      Ewa
      • Gość: Gość Re: Vision Express opinie IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.14, 22:37
        W galerii dominikańskiej dziś była tak fatalna obsługa ze dawno nie spotkałam się z takim chamstwem, brakiem profesjonalizmu i znudzeniem swoją pracą. W podłym barze obsługują milej. A ceny juz wogole są tam z kosmosu i w fielmanie obok kupi sie lepsze okulary 200zl taniej. Nigdy więcej tam moja noga nie postanie. Stracili dziś wieloletniego klienta.
    • Gość: gość Re: Vision Express opinie IP: *.182.149.138.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.03.11, 16:45
      Robiłam okulary (skomplikowana wada wzroku, szkła organiczne w indeksie) w VE w Arkadach i jestem bardzo zadowolona. Są dużo lepiej wykonane, szkła dużo lepszej jakości (po prawie dwóch latach uzywania jako para główna jak nowe) i za mniejsze pieniądze niż w pewenej znanej małej firmie prywatnej wrocławsko-oleśnickiej, w której wcześniej robiłam kilka par. Poleciłam salon kilku osobom, które noszą okulary od lat i też są zadowolone.
    • Gość: nat Re: Vision Express opinie IP: *.play-internet.pl 16.03.11, 16:29
      są ok.
    • Gość: N Re: Vision Express opinie IP: *.bialystok.vectranet.pl 06.10.13, 11:16
      Witam, może być tylko nie daj się nabrać na wykup ubepieczenia.
    • Gość: Gosc Re: Vision Express opinie IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.14, 22:41
      W galerii dominikańskiej dziś była tak fatalna obsługa ze dawno nie spotkałam się z takim chamstwem, brakiem profesjonalizmu i znudzeniem swoją pracą. W podłym barze obsługują milej. A ceny juz wogole są tam z kosmosu i w fielmanie obok kupi sie lepsze okulary 200zl taniej. Nigdy więcej tam moja noga nie postanie. Stracili dziś wieloletniego klienta. Omijajcie szerokim łukiem.
      • macumi Re: Vision Express opinie 17.03.14, 09:23
        hmmm... kupowałam tam pewien czas temu i obsługa była nachalna, a na dodatek nie słuchała, co mówię - na info, że chcę na całe okulary wydać w granicach 1000 zł, bo będą używane okazjonalnie do kompa, zaczęła mi znosić oprawki za 1,5-2k. Drugi minus to czas oczekiwania - umówiłam się na odbiór następnego dnia na określoną godzinę, oprawek nie było, następnego dnia nauczona doświadczeniem zadzwoniłam, też ich nie było, były dopiero na trzeci dzień, ale nikt się ze mną nie skontaktował.
        Za to oprawki są super, jakośc świetna, mimo że wyglądają na delikatne, wytrzymały naście upadków, szkła sie nie rysują...
    • Gość: leila Re: Vision Express opinie IP: 91.226.248.* 25.09.14, 12:22
      Witam,
      Vision express nie polecam od wczoraj kiedy z moim chlopakiem wybralam sie na sprawdzenie jego wzroku.caly czas skarzyl sie dlako nie widzi dokladnie i to nie moze byc mala wada.do tego keidys stwierdzono u niego astygmatyzm.a ze badanie bylo za 29zl a on planowal zakup okularow uznal to zad orby pomysl.wypytalismy przy okazji jakie to badanie czy nie jakies tam byle jakie tylko lepsze troche niby cena niska ale pani zapewnila ze badanie dokaldnie do lekarz okulista jest naprawde dobry.niei ebede tego dlugo komentowac ale moj chlopak nawet 5 min chyba u niego w gabinecie nie spedzil,aa przed gabiemtem pani zrobilam mu tkaie ogolne sprawdzenie wady.zdziwilo mnie to bo ja nosze okualry i tez mialam problem ze znalezeniem okulisty ktorzy clay czas mi krople proponowali zamiast okularow a wada teraz mi sie tak poglebila ze nia ma co. wracaajc do meritum :pytam go co sie stalo czmeu tka krotko? a on mowi ze lekarz zaputal go po co on tu przyszedl ???przecie zto jakas kpina ide badac wzrok bo chce kupic okualry i lekarz pyta po co ja tu ??? no przepraszam abrdzo ,on nic mu nie sprawdzil a wyprosil z gabinetu.3 dychy skasowali izadwoloenie a moj jak nie mial badania tak nie mial.bo to co oni tu zrobili to ja nie wiem.chybagdzies to zglosze bo jest jakies przegeicie.dziewcyzna ktora obslugiwala kase, mowil ze jest zaskoczona bo lekarz naprawde jest bardzo dobry...eheee a jedzie mi tu czolg ??wizyta w Vision to pomylka i strata kasy .NIE POLECAM !i chyba gdzies to zglosze bo nie moge rpzebolwec takeij postawy lekarza! jak mozna komus kto mowi ze ma astygmatyzm tego nie sprawdzic tlyko wyprosic z gabientu.co pan tu robi ??a pan panie doktorze co pan tu robi ?? a moze nie jest pan w ogole lekarzemtylko zalatwionym na lewo jakims uprawnieniem.
      • mta78 Re: Vision Express opinie 16.01.15, 22:28
        Porażka!!! Byłem ostatnio u okulisty na kontrolnym badaniu wzroku i dostałem troszkę słabsze szkiełka lewe 4,50 i prawe 3,75 bodajże. Wybrałem sobie oprawki takie bez tych dołów (takie gumki szkła podtrzymują) i zapłaciłem 803 zł z ubezpieczeniem bo nas ostrzegali że na tak grubych szkłach mogą zrobić sie odpryski. poczekałem dwa tygodnie przyszedł sms że okularki gotowe. Na miejscu pani nam wręczyła okulary i założyłem je :/ było bardzo dziwnie wszystko widać, ni to rozmazane ni to wyraźnie no ale pomyśleliśmy że trzeba się do nich przyzwyczaić. Po całym dniu cały czas dziwnie w nich widziałem, zorientowałem się że coś jest nie tak, zdjąłem je i od razu zauważyłem że prawe szkiełko jest grubsze od lewego i wpadłem na pomysł żeby je założyć na do góry nogami i co? Wszystko pięknie widać tak jak bym je nosił już bardzo długo. I najgorsze jest to że recepta którą dała nam pani doktor była dobrze wypisana bo sprawdzaliśmy jutro idziemy to wyjaśnić mam nadzieję że nam zwrócą pieniądze bo jak nie to ja już nigdy nic tam nie kupie :/ dziekuję i pozdrawiam
    • anna.marta26 Re: Vision Express opinie 19.04.16, 20:44
      W Bonarce w Krakowie fatalna obsługa, niemiłe traktowanie klientów, starsza pani blond włosy wydarła się bo nie chciałam podać adresu ani maila. Poinformowała mnie, że bez podania namiarów nie dostanę okularów, podałam ale poprosiłam o nie przesyłanie reklam. No i masz, dostaje reklamy pocztą. Poza tym miałam zapłacić za okulary 600 zł, to wmawiała, że 1000 zł do zapłaty i wystawiła rachunek. Okazało się, że za 1000 miałam ulepszone okulary z mocniejszymi oprawkami i lepszymi szkłami. Kiedy powiedziałam, że wybrałam okulary za 600 i takie poproszę porobiła głupie miny a ja straciłam pół godziny na głupie dyskusje. Ta kobieta nie ma szacunku do ludzi i jest bezczelna i za wszelką cenę chce wyciągnąć więcej kasy.
    • nugaganu Re: Vision Express opinie 17.11.16, 14:35
      Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu i uczciwości obsługi w VE w Marino. Przyszłam do salonu z receptą, wybrałam oprawki (drogie, ale dla mnie idealne), ale optyczka po obejrzeniu recepty poradziła udać się do innego okulisty, albo za bardzo niewielkie pieniądze (10 zł) skorzystać z ich okulisty, bo według niej szkła w tych okularach są dobrane fatalnie i nie da się w nich chodzić. Poszłam do innego okulisty w mojej przychodni (Medicover) i faktycznie usłyszałam, że tak dobranych szkieł żadem mózg by nie zaakceptował.
    • truten.zenobi spasione koty... 20.11.16, 21:06
      potrzebowałem sobie naprawić okulary... byłem w kilku pracowniach.. w żadnej się nie udało - powodów było wiele.. ale chyba wszystko się sprowadzało do tego że im się nie chce - w sumie widząc cenę oprawek wcale im się nie dziwię.- po co się przepracowywać skoro za robienie nic można brac tyle kasy.
    • mrowha Re: Vision Express opinie 05.08.18, 23:31
      Widzę, że wątek został zaczęty lata temu, ale ja mam nowe doświadczenie z Vision Expressi chciałabym się nim podzielić. Może komuś się jednak przyda.
      Ponad dwa lata temu zamówiłam okulary w Vision. W maju upłynął niestety termin rękojmi, a ja dopiero teraz zauważyłam, że ze szkieł schodzi antyreflex. I to nie tylko na wypukłościach szkieł co można by, od biedy, zrzucić na karb niewłaściwego przechowywania okularów, ale również na bokach, przy oprawce, powłoka po prostu się łuszczy. Złożyłam reklamację i otrzymałam odpowiedź, że termin rękojmi upłynął w maju, co jest oczywiście prawdą, ale liczyłam na jakiś gest dobrej woli. Szkła – dwusferyczne, pocienione (mam dużą wadę), które kosztowały mnie 2600 zł + oprawka, po dwóch latach i trzech miesiącach są do wymiany na nowe. Zazwyczaj wymieniałam szkła w związku z pogłębiającą się wada co 5 – 6 lat. Moje doświadczenie jest takie, że zamiast zamawiać szkła w najdroższej firmie na rynku, lepiej poszukać jakiejś innej firmy sieciowej – nawet jeśli po okresie rękojmi okulary będą do wymiany to i tak strata będzie mniejsza niż w przypadku Vision.
    • oleg11 Re: Vision Express opinie 13.02.19, 13:03
      Vision Ekspress dla mnie i moich znajomych którzy mieli z tą siecią do czynienia to katastrofa i oszukiwanie klientów. Proponowane zniżki i promocje na oprawki często nieznanego producenta są tak dobierane aby obowiązywały tylko w przypadku zamówienia w tym salonie szkieł. I tu zaczyna się cenowa apokalipsa ponieważ aby dobrać odpowiednie szkła o odpowiedniej mocy Vision proponuje najdroższe szkła które spotkaliśmy na naszym rynku. Co do jakości tych szkieł także czytałem wiele negatywnych opinii. Tak więc za szkła +3, cieniowane 25% w Vision trzeba zapłacić ok. 1200 złotych, natomiast w innej sieci za szkła +3, cieniowane 30% płacimy ok. 800 złotych. Ponadto nie polecam badania wzroku w celu doboru szkieł w salonie Vision. Mnie ze szkieł biurowych o mocy +0,75 pani " dr " dobrała szkła o mocy +1,75. Na moje zadane pytanie dlaczego taki duży przeskok pani "dr" odparła, że dobrała mi szkła stosownie do mojego wieku. Ponieważ uznałem, że stosownie do mojego wieku pani "dr" nie była dla mnie partnerem do dalszej rozmowy udałem się do zewnętrznego okulisty który po badaniu zapisał mi szkła o mocy +1,00. Tak więc ja i moi znajomi nigdy więcej nawet nie zbliżymy się do sieci Vision Ekspress.
    • Gość: cyceron Re: Vision Express opinie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.03.19, 17:08
      Nie polecam salonu VE. Obsługa mało taktowna i niekompetentna. Ale do rzeczy. Zaprosili mnie na badanie wzroku. I po badaniu stwierdzili, że powinem mieć okulary do dali i bliży oddzielnie. Z uwagi na mój charakter pracy nie mogę korzystać z dwóch par oddzielnych. Poprosiłem o szkła progresywne, gdyż takie już wcześniej używałem. Okulary, za które zapłaciłem około 1400, nie nadawały się do noszenia. W dali było bardzo dobrze widać ale z bliska musiałem patrzeć na dolną część oprawek aby cokolwiek przeczytać. W trakcie odbioru stwierdziłem, że okulary są złe dobrane i poprosiłem o ich reklamację.
      Niestety, nie przyjęto mojej reklamacji ponieważ tych okularów jeszcze nie odebrałem. Najpierw musiałem je odebrać, zapłacić, a potem reklamować. Czyli jako klient zostałem zmuszony do kupna wadliwego towaru, gdyż w przeciwnym przypadku przepadła by mi zaliczka. Reklamacja została przyjęta i potwierdzona SMS-em. lecz na tym koniec. Dopiero po trzech miesiącach mojego dzwonienia poinformowali mnie, aby udał po dokonanie "zakończenie" formalności reklamacyjnej.
      Jakież było moje wielkie zdziwienie gdy w salonie VE poinformowali mnie, że muszę podpisać kolejne zlecenie na nowe okulary i znów muszę czekać około dwóch tygodni. No to jest jakiś absurd. Zrezygnowałem z ich usług i zażądałem zwrotu gotówki. Na co pani dość niegrzecznie co ja sobie wyobrażam. Uff.. mam ich dosyć
    • wmoskito13 Re: Vision Express opinie 17.01.25, 21:28
      rodowita86 napisała:

> Witam,
      > czy ktoś kupował okulary w Vision Express? Mogę prosić o opinie?
      > Do tej pory korzystałam z Fielmanna i byłam zadowolona ale w Vision mają ciekaw
      > sze oprawki.
      > Z góry dziękuję.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka