Gość: WKS IP: 195.182.9.* 26.11.10, 08:03 Gdyby zatrudniony został Bakero to byśmy pozostali w sąsiedztwie Cracovi... Całe szczęście, że padło na Oresta! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hejSlask Jak trener Orest Lenczyk uzdrowił Śląsk IP: 46.11.10.* 26.11.10, 08:37 to w jakim ustawieniu gra teraz Slask? czy inne jest ustawienie jak graja na wyjedzie? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małolepszy Do autora IP: *.syrion.pl 26.11.10, 09:50 Panie Brzozowski ! Przecież Pan się Pan się kompromituje każdym swoim artykułem. Ile lat jeszcze będzie musiał Pan pisać o sporcie by czegokolwiek się w tym temacie dowiedzieć. Szanowny Panie, siły i szybkości nie da się poprawić w ciągu kilku dni a nawet kilku tygodni tygodni w trakcie sezonu. Dlaczego nie pochyli się Pan nad tematem relacji trener - piłkarze w odniesieniu do Ryśka Tarasiewicza? Może kilku piłkarzom nie było na rękę to, że to właśnie R.Tarasiewicz był kreowany na gwiazdę zespołu, może nie podobało się że ma kilku ulubieńców ? A Pan tu pitu pitu o metodach doktora. Zobaczymy na wiosnę pracę Oresta i wtedy będziemy go chwalić. Oczywiście Pan tego robił nie będzie bo teraz po pochlebnym artykule czas na sianie fermentu. Prawda? Taka już Wasza /pseudo znawców z wyborczej/ rola. Na szczęście to nie wyborcza jest opiekunem medialnym naszego klubu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: Do autora IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.11.10, 19:27 Małolepszy. lekarzy psychiatrów ci u nas dostatek ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roberto Re: Jak trener Orest Lenczyk uzdrowił Śląsk IP: 89.76.126.* 26.11.10, 10:15 Jest jeszcze inny nie wzięty pod uwagę w artykule czynnik - fatalny terminarz. W pierwszych siedmiu kolejkach Śląsk gra z Jagiellonią, Cracovią, Legią, Lechią, Lechem, Widzewem i Koroną. Czyli z niemal całą czołówką tabeli, jeśli Śląsk zdobędzie w tych meczach więcej niż 6 punktów, to dopiero będzie można powiedzieć, że Lenczyk odminił Śląsk. I wcale nie mam nic do Oresta, wypadałoby tylko być sprawiedliwym wobec Ryśka.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kryta młyn-pikniol Re: Jak trener Orest Lenczyk uzdrowił Śląsk IP: 62.29.173.* 26.11.10, 11:16 Co Ty gadasz roberto?? Cracovia od każdego w dupe, Legia grała piach, Lech również , Widzew beniaminek i gdzie teraz są ?? Korona już zadyszka...a z Lechią to chłopaki pojechali do Gdańska a nie na mecz z Lechią. Prawda jest taka, że Rychu ( ciągle mam do niego respekt i szacunek za to co zrobił i kim jest dla Śląska ) ale stworzył kółko wzajemnej adoracji...wystarczy poczytać wstecz jego wypowiedzi pomeczowe...żenua..ciągle było ok..nie mam pretensji...wszystko pięknie......nosz ku.... Prawda jest taka: Orest potrafi wzbudzić zaufanie wśród piłkarzy , a dwa - stety raczej ma taktykę w głowie...czego brakowało do tej pory. Oczywiście jest jeszcze runda rewanżowa, ale nie jesteśmy już w gronie faworytów do spadku...a po pierwszych 5-ciu kolejkach ta łatka już do nas pasowała. Hej ŚLĄSK!! Odpowiedz Link Zgłoś