Dodaj do ulubionych

sd& m centrum rozwoju oprogramowania

IP: 217.30.135.* 19.04.04, 11:03
Spółka Softaware Design & Management należąca do grupy Capgemini otwiera w
lipcu we Wrocławiu swoje centrum rozwoju oprogramowania. Biuro wrocławskie
dołączy do sieci biur zlokalizowanych m.in w Monachium, Zurichu, Hamburgu i
Berlinie. Firma ta zajmująca się również consultingiem IT przygotowuje
oprogramowanie dla takich firm jak BMW, Deimler Chrysler, Dutsche Telekom,
Hypovereinsbank, Thomas Cook czy ThyssenKrupp.
Obserwuj wątek
    • Gość: ! Re: sd& m centrum rozwoju oprogramowania IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.04.04, 11:17
      Wow, kolejne centrum IT we Wrocławiu. Znakomicie! XXX znasz może więcej
      szczegółów na ten temat? Od dobrych informacji zaczyna się ten nowy tydzień.
      • Gość: xxx Re: sd& m centrum rozwoju oprogramowania IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.04.04, 11:31
        Capgemini realizuje w tej chwili duży projekt rekrutacyjny we Wrocławiu na
        potrzeby tego centrum i stąd te informacje. Tymczasem przy okazji mam prośbę
        czy ktos może mi wyjaśnic jak to się dzieje, że przy umieszczenia tego postu
        pojawiły się moje dane IP a zwykle pojawiały się jedynie dane providera usług
        informatycznych. Nie jestem niestety zbyt dobry w te klocki (:
        • Gość: Diablo Re: sd& m centrum rozwoju oprogramowania IP: *.solidex.com.pl / *.solidex.com.pl 26.04.04, 10:50
          zauwaz, ze ip ktore sie pojawilo ma tylko 3 oktety i gwiazdke. Ip V4 sklada sie
          z 4 oktetow a wiec to jest adres podsieci providera IP: 217.30.135.*. * -
          gwiazdka oznacza Twoj IP, poniewaz jest to adres klasy C - czyli 3 oktety to
          adresy sieci a 4 to adres hosta.
          • Gość: y&roll-dawniejxxx Re: sd& m centrum rozwoju oprogramowania IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.04.04, 13:54
            Bardzo dziękuję za informację! (: Wiele mi Twoja odpowiedź wyjaśniła. Jednak
            wciąż nie bardzo rozumiem dlaczego taka forma określenia mojego providera
            ("poprzez podanie adresu podsieci providera IP") pojawiła się ten jeden jedyny
            raz? Niezależnie od wszystkiego musze przyznać, że uwielbiam taki zawodowy
            slang ... (:
    • Gość: Rafis beda kolejne :) IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 19.04.04, 18:04
      Ile osób zatrudnią?
      Według moich informacji we Wro szykuje sie kolejne centrum oprogramowania ale
      to jeszcze nie potwierdzona. Jak zobacze ich ogłoszenia wgazecie praca to
      bedzie pewne :)
      • Gość: ! Re: beda kolejne :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.04.04, 18:17
        Dobrze Rafis, dobrze, trzeba stopniować forumowiczom dobre informacje. Ja też
        trzymam kilka asów w rękawie (informacji o nowych inwestycjach). Jak zaczną się
        potwierdzać w kilku niezależnych żródłach, to będę je wstawiał na to forum.
        • Gość: Rafis Re: beda kolejne :) IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 19.04.04, 18:22
          Gość portalu: ! napisał(a):

> Dobrze Rafis, dobrze, trzeba stopniować forumowiczom dobre informacje. Ja też
          > trzymam kilka asów w rękawie (informacji o nowych inwestycjach). Jak zaczną
          się
          >
          > potwierdzać w kilku niezależnych żródłach, to będę je wstawiał na to forum.

własciwie to mam info o 2 inwestycjach i oba pochodza od uczestników tego forum
          jednak jeden powiedział mi to w zaufaniu a drugi pewnie też ale lepiej nie
          robic sobie apetety bo potem bedzie płacz na forum, że Rafis obiecał i nie ma-
          tak jak Hyundaia ;)
          • Gość: Rafis Re: beda kolejne :) IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 19.04.04, 18:30
            o włąsnie zobaczyłem to ogłoszenie Capgemini-siedziby w Polsce maja we
            Wrocławiu, Warszawie i Krakowie.
            Near Shore Center tak to sie nazywa :)
            • Gość: ! Re: beda kolejne :) - oj będą IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.04.04, 23:57
              No i już jestem prawie pewien kolejnej inwestycji z sektora IT we Wrocławiu.
              Potwierdzić na 100% ma się ta inwestycja zaraz po wakacjach. Centrum IT pewnej
              niemickiej firmy (branża motoryzacyjna-elektronika w luksusowych autkach).
            • Gość: ! Re: beda kolejne :) - oj będą IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.04.04, 23:57
              No i już jestem prawie pewien kolejnej inwestycji z sektora IT we Wrocławiu.
              Potwierdzić na 100% ma się ta inwestycja zaraz po wakacjach. Centrum IT pewnej
              niemickiej firmy (branża motoryzacyjna-elektronika w luksusowych autkach).
              Około 80 wysokopłatnych miejsc pracy we Wrocławiu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka