Dodaj do ulubionych

Pożegnanie kardynała Gulbinowicza, odchodzącego...

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.04.04, 23:48
W swoim imieniu Dziękuję! Choć do Kościoła mi daleko uważam, że to był dobry,
spokojny, wyważony kardynał. Oby następny nie zepsuł tego co się Jego
Eminencji we Wrocławiu udało zbudować. A było tego sporo mam na mysli
chociażby sensowne poparcie dla Solidarności, spokój opinii i sądów w
początkach lat 90- tych czy chociażby budowę dzielnicy tolerancji we
Wrocławiu. Dobrej, spokojnej i satysfakcjonujęce emerytury oraz dużo zdrowia
życzę!
Obserwuj wątek
    • Gość: Kryszna Re: Pożegnanie kardynała Gulbinowicza, odchodzące IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.04, 09:44
      Wrocław ma niezwykłe szczęście do kobiet i kardynałów. Ksiądz kardynał
      Kominek był niezwykły i Gulbinowicz to samo.Następcy należy życzyć
      powodzenia w kontynuacji.
      • Gość: pani hrabina Re: Pożegnanie kardynała Gulbinowicza, odchodzące IP: *.wroclaw.mm.pl 21.04.04, 22:23
        Henryków, gdzie zamierza spędzać czas na emeryturze Kardynał Gulbinowicz, nie
        jest tak daleko od Wrocławia. Mam nadzieję więc, że Wrocław nie zapomni o
        swoim Duszpasterzu i wielokrotnie w przyszłości będzie On honorowym gościem
        uświetniającym różne uroczystości.Nie zapominajcie, kochani decydenci, wysyłać
        Mu zaproszeń.Szkoda, żeby tak barwna postać zniknęła z panoramy naszego
        miasta.Wiemy, jak wiele Mu ono zawdzięcza.
        • Gość: kasia Re: Pożegnanie kardynała Gulbinowicza, odchodzące IP: *.wroclaw.mm.pl 22.04.04, 08:45
          A ja miałam przyjemność, być bierzmowana 27 marca przez Kardynała i nawet udało
          mi się zrobić z nim zdjęcie. Też bardzo Go szanuję i życzę wszystkiego dobrego.
          To wspaniały człowiek i ma ogromne poczucie humoru. Wie, jak rozmawiać z
          młodzieżą, choć dzieli Go z nią tak duża różnica wieku. Szkoda, że odchodzi na
          emeryturę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka