Gość: Dude IP: *.czestochowa.ppp.tpnet.pl 16.05.01, 22:16 aktulanie 4-3 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: toler Re: YOU'LL NEVER WALK ALONE -GO THE REDS IP: 63.113.35.* 16.05.01, 22:37 well...sometimes you do!! :))))) aktualnie 4:4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf Re: YOU'LL NEVER WALK ALONE -GO THE REDS IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.01, 00:07 Gość portalu: toler napisał(a): > well...sometimes you do!! :))))) > aktualnie 4:4 but not tonight. jeeeest !!! 5:4 i po 16 latach The REDS are the BEST! Tak trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochman Re: YOU'LL NEVER WALK ALONE -GO THE REDS IP: *.ipt.aol.com 17.05.01, 11:23 Warto bylo czekac przez te wszystkie lata!!! Liverpool moze zdobyc 5 pucharow w tym roku -> 3 ktore juz maja + Charity Shield + Superpuchar :) Jak myslicie: kogo GH powinien kupic w lecie? YNWA ochman@kopkings.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: YOU'LL NEVER WALK ALONE -GO THE REDS IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.01, 13:22 Myślę, że Majdana i następny puchar UEFA znowu za 16 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario28 Re: YOU'LL NEVER WALK ALONE -GO THE REDS IP: 195.136.95.* 17.05.01, 14:31 Jestem fanem ligi angielskiej - uwazam ze nie ma takiej innej w Europie pod wzdgledem zaangazowania ktore jest niezbedne zeby wygrac ... albo chocby sie utrzymac .,.. Kibicuje jednej z mniej znanych druzyn ze wzgledu ze w tym miescie mieszkalem i studiowalem - Derby FC. Ale przyznajcie obiektywnie - mecz byl wspanialy - ale moralnym zwyciezca jest Alaves ... Chlopcy jeszcze 6 lat temu byli w 3 lidze !!!!!! A dzis wygrywaja z Barcelona, Interem i z Kaiserslautern (wynik dwumeczu 9-2 !!!!!) Oba mecze ostatnie the Reds ogladalem i chyle czola - jedno tylko mnie dziwi - ile jeszcze Houllier sie bedzie upieral ze 11 milionow funtow wydane na Heskeya sie zwroci ... Fowler wystarczy ze wejdzie i po kilku minutach strzeli gola .. a ten biega beiga . .tylko nie tam gdzie trzeba ... Odpowiedz Link Zgłoś