Dodaj do ulubionych

najgorszy film

IP: *.jgora.dialog.net.pl 14.06.01, 19:28
Był wątek o najlepszych filmach. A najgorsze? O wiele trudniej znaleźć kitowaty
film kinowy - tak mi sie wydaje. Mnie przychodzą do głowy cztery:

1.Dogma
2. Rocky IV
3. W Pustyni i w puszczy (stara wersja)
4. Kosmiczni kowboje
Obserwuj wątek
    • Gość: Roberto Re: najgorszy film IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.01, 19:34
      Wg mnie wszystkie części "Ramb-a"i "Rocky-iego". po prostu nie lubię tego
      rodzaju filmów. I tyle......
      • Gość: Elrogalo Solaris IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.06.01, 20:46
        A widzieliście 'Solaris' Tarkowskiego?
        Film jest oparty na motywach powieści Lema pod tym samym tytułem. Jednak
        reżyser dość luźno potraktował treść powieści, koncentrując się na wydumanych
        przeżyciach psychologicznych głównego bohatera. Sam się chyba w tym wszystkim
        pogubił, bo efekt jest raczej mierny. Przez bite dwie i pół godziny oglądamy
        dwóch (w porywach trzech) facetów snujących się tam i z powrotem po stacji
        orbitalnej. Snucie się jest co i rusz przerywane zdjęciami jakiejś bulgoczącej
        różowej cieczy, ale nie ma to większego związku z rozwojem akcji (a powinno, bo
        miała to być, tak jak u Lema, obca forma życia). Końcowe ujęcie trawek
        kołyszących się przy stawie (prawie trzy minuty, liczyłem!) wyprowadzi z
        równowagi każdego anemika.
        Polecam ten film wszystkim ludziom, którzy lubią jak im tyłek drętwieje od
        siedzenia w kinie.
    • Gość: paluch Re: najgorszy film IP: 213.76.92.* 14.06.01, 21:41
      Najgorszy jaki widzialem to "Nowy Jork, czwarta rano". Jesli ktos go ogladal to
      skaza na cale zycie. :(
      No bo jesli jakiemus filmowi nawet gola Figura nie pomaga to musi byc naprawde
      dno.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka