Gość: kinga IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.01, 21:05 j.w. :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hrabia Re: NAJLEPSZE CYTATY Z FILMÓW/KOMEDII POLSKIECH !!! IP: *.eu.org 15.08.01, 15:46 No !!! ( Kariera Nikusia Dyzmy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BreslY Re: NAJLEPSZE CYTATY Z FILMÓW/KOMEDII POLSKIECH !!! IP: 130.225.149.* 15.08.01, 16:10 Caly Bareja. Ale szczegolnie: "Moja zona. Zofia!" ("Mis") "Spojrzcie za okno. Co wy tam teoretycznie widzicie?" ("Zmiennicy") A takze niebarejowe: "Bardzo mi sie podoba co panowie mowia - ze sie podoba" ("Rejs") "Sad sadem , a sprawiedliwosc musi byc po naszej stronie" (ktoras czesc "Samych Swoich"). y. Z zagrenicznych lubie "Egon, klawo jak cholera" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vorwerk Re: NAJLEPSZE CYTATY Z FILMÓW/KOMEDII POLSKIECH !!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.01, 20:11 "Wiadomo, człowiek �wiatowy... z Warszawy" - nie pamiętam już z jakiego filmu Odpowiedz Link Zgłoś
dlugopis Re: NAJLEPSZE CYTATY Z FILMÓW/KOMEDII POLSKIECH !!! 15.08.01, 15:54 Musialbym byc chory zeby na to pojsc. ... Ale wiesz Kwinto cos ostatnio nie za dobrze sie czuje. Vabank Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: NAJLEPSZE CYTATY Z FILMÓW/KOMEDII POLSKIECH !!! IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.01, 20:45 Kazmiz podejdz no do plota jako i ja podchodze. Odpowiedz Link Zgłoś
akm Re: NAJLEPSZE CYTATY Z FILMÓW/KOMEDII POLSKIECH !!! 15.08.01, 22:42 "mialem dla ciebie kwiaty, ale mi je krowa zżarła.." Jak rozpętałem... "Nikt nie jest doskonały" Pół żartem... "Kobieta mnie bije!" Seksmisja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JoJo Re: NAJLEPSZE CYTATY Z FILMÓW/KOMEDII POLSKIECH !!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.01, 22:50 "W morde kopany, w zyciu do teatru nie pojde!"- "Mis"; "Panowie, nie czas na wzajemne lizanie sie po fiutach!"- "Pulpfiction" (szczegolnie aktualne we wroclawku i warszawce); Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: NAJLEPSZE CYTATY Z FILMÓW/KOMEDII POLSKIECH !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.08.01, 23:03 "Człowieku nie bądź takim materialistą ,trzeba się wyluzować" - Chłopaki nie płaczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad I Re: NAJLEPSZE CYTATY Z FILMÓW/KOMEDII POLSKIECH !!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.01, 23:15 "-Jak się czujesz? -Dobrze, a ty? -Też dobrze." "-Niesforni jesteście, nie mozna z wami jechać. - Jak to niesforni? -No pewnie. Jeden się przewraca, drugi jedzie. -Pani to w ogóle do nas mówi?! -No to bardzo dobrze. Mamuśka, mamuśka..." "-Piekny jest nasz kraj z lotu ptaka. Życie jest piękne! Niestety trzeba umieć z niego korzystać!" i cała reszta "Wniebowziętych" "-Pieski małe dwa chciały przejść przez rzeczkę, no chodź, chodź, zostaw to, nie wiedziały jak, no chodź..." "Dziewczyny do wzięcia" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vosiem Re: NAJLEPSZE CYTATY Z FILMÓW/KOMEDII POLSKIECH !!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.01, 23:55 Bo to zla kobieta byla - Psy Olo! Ty sie k...a ode mnie odp...ol! - Psy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: NAJLEPSZE CYTATY Z FILMÓW/KOMEDII POLSKIECH !!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.08.01, 00:07 Gość portalu: Vosiem napisał(a): > Bo to zla kobieta byla - Psy > Olo! Ty sie k...a ode mnie odp...ol! - Psy zapewne "zdradziła Trzecią Rzeszę" (Stawka ...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafik Re: NAJLEPSZE CYTATY Z FILMÓW/KOMEDII POLSKIECH !!! IP: *.kom-net.pl 16.08.01, 02:10 "Chodzmy na wschod - tam musi byc jakas cywilizacja" "Albercik wychodzimy" (wiadomo z czego :)) "To ja sie pytam, co to jest!!!" "Sprawdzic czy nie ksiadz" "Najblizszy czynny taras we Wroclawiu" "Klient w krawacie jest mniej awanturujacy sie" (tez wiadomo z czego :)) I na koniec, na powaznie, nie z polskich, genialna rzecz z "Pikniku pod Wiszaca Skala": "Wszystko ma swoj poczatek i koniec - we wlasciwym czasie i we wlasciwym miejscu..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amar Re: NAJLEPSZE CYTATY Z FILMÓW/KOMEDII POLSKIECH !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.08.01, 08:39 -Tego pana żona zdradza a ty mordę wydzierasz baranie. "Co mi zrobisz..." -Przyszłem do ciebie wcześniej gdyż nie miałem co robić "Miś" -Panie Prezesie moi rodzice już dawno nie żyją - Nieszkodzi tzn. ja się źle wyraziłem ja panu wierzę.. "Alternatywy 4" -Czekać to ja mogę na gospodarza a cieć to jest dlamnie taki o taki "Alternatywy 4" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: NAJLEPSZE CYTATY Z FILMÓW/KOMEDII POLSKIECH !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.08.01, 08:42 Byłem ostatnio z żoną w hali Mirowskiej gdzie ja miałem aparat Zorkię 5 i robiliśmy sobie tam zdjęcie, cytat z Rejsu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha Re: NAJLEPSZE CYTATY Z FILMÓW/KOMEDII POLSKIECH !!! IP: *.*.*.* 16.08.01, 09:58 Jestem umysł ścisły. Słucham tylko tych piosenek, które już raz słuchałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bea Re: NAJLEPSZE CYTATY Z FILMÓW/KOMEDII POLSKIECH !!! IP: 195.205.145.* 16.08.01, 09:58 Właściwie cały Miś zyje już własnym życiem i wpisał się ładnie w nasz język. pozostałe filmy Bareji takoż. I Rejs. "dzień dobry, zastałem Jolkę?" - seksmisja " w tak pięknych okolicznościach przyrody, niepowtarzalnych, .........." -Rejs "to jest miś na miarę naszych czasów" - Miś " tak było w scenopisie ....." - nic śmiesznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: NAJLEPSZE CYTATY Z FILMÓW/KOMEDII POLSKIECH !!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.01, 11:19 "Mówi że matka siedzi styłu, matka siedzi styłu!!!!" -Miś "Wyngiel przywieżli, wyngiel" -Miś "Po ch.. mi las?" _Nic śmiesznego - no Wsiada pan czy nie?, na co pan czeka?, okrętu się pan spodziewałeś? - na górę jedzie? -a gdzie ma jechać ...W BOOOK! -nic śmiesznego "same macie burdel w tym swoim archeo" -Seksmisja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antonio Re: NAJLEPSZE CYTATY Z FILMÓW/KOMEDII POLSKIECH !!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.01, 13:05 -"Panie kierowniku! Oczko sie urwalo temu misiu!" -"Panowie pozwola, moja zona- Zoofia." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acho Re: NAJLEPSZE CYTATY Z FILMÓW/KOMEDII POLSKIECH !!! IP: 10.40.65.* 16.08.01, 13:30 Kiedy w Rejsie chłopiec �pozbawia posiłku� Himilsbacha ten coś do małego mówi, ale nie słychać, bo muzyka zagłusza. A mówi tak: - Tak cię, kurwa, matka uczyła? No i jeszcze Anioł z Alternatywy 4: - Panie...Panieee! Pan MJE nie rób koło pióra!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fufek Re: NAJLEPSZE CYTATY Z FILMÓW/KOMEDII POLSKIECH !!! IP: 192.168.1.* / 195.205.178.* 16.08.01, 13:48 "No, kończcie flaszkę i do domu..." "Na każdym zebraniu jest tak, że ktoś musi zacząc." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maximus Re: NAJLEPSZE CYTATY Z FILMÓW/KOMEDII POLSKIECH !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.08.01, 19:08 Alternatywy 4 Stasiu dlaczego nie powiedziałeś, że my do Warszawy się przeprowadzamy. Miećka cich nie powiedziałem Ci żeby cię szlag nie trafł ja będę tam doz.. ci ja będę tam gospodarzem domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i_k_e Re: NAJLEPSZE CYTATY Z FILMÓW/KOMEDII POLSKIECH !!! IP: *.nowa-ruda.sdi.tpnet.pl 16.08.01, 19:18 "o czym ty do mnie rozmawiasz, glowa cie nie boli?" chlopaki nie placza "moze ty sie hjeszcze k.... zajmiesz hodowla jedwabnikow?" jw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bondido Re: NAJLEPSZE CYTATY Z FILMÓW/KOMEDII POLSKIECH !!! IP: *.jgora.dialog.net.pl 16.08.01, 20:36 - Czego się napijecie? - Wody - Wody? Coś mocniejszego. Herbaty. Z dwóch torebek Wam zrobię. - Chciałbym zaprosić tow. Generała na Wigilię - A kiedy urządzacie? - 24-go - A to dobrze. Jeszcze przed Świętami. "Rozmowy kontrolowane" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ssaczek Re: NAJLEPSZE CYTATY Z FILMÓW/KOMEDII POLSKIECH !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.08.01, 20:43 - To może ja tak do buzi. - Do buzi to ja se sam biore. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: NAJLEPSZE CYTATY Z FILMÓW/KOMEDII POLSKIECH !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.08.01, 21:32 "- Witia wierzchem jedzie! - Nie moze byc, na kocie??!!" "A ten co po moim niebie lata, ha!" Sami swoi "To nas tu o malo nie wykastrowaly, a ty CYCKi bedziesz sobie cyganie przyprawial!!" "Pozne rokokoko" "Moze zwiedzimy pieterko" "Jchcialem zaznaczyc, ze jestem mistrzem pierwszego kroku bokserskiego..." i tak mozna bez konca wymieniac cytaty z Seksmisji :)) "-Zyrafy wchodza do szafy - Pawiany wchodza na sciany" "Lubu dubu, lubu dubu, niech zyje nam prezes naszego klubu..." Rzomowy kontrolowane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T1 Re: NAJLEPSZE CYTATY Z FILMÓW/KOMEDII POLSKIECH !!! IP: *.waw.ppp.coolnet.pl 16.08.01, 22:15 " Eee to nie nasz "... Psy 2 ( po skatowaniu włascicieli Mercedesa 600s) " Kciuk mi obcieli kacapy je***, co ja teraz zrobie bez kciuka?" jw. "- Wam to dobrze, wy młodzi jestescie, robote od raznu znajdziecie.. a ja co? Jak tylko przesłuchiwac umie? - To idz Dziadek do Polskich Nagrań na łowce talentów" Psy 2 "Panie gdzie pan z tymi kłakami? Tu jest kiosk! Tu sie mieso sprzedaje!! " Miś " fajna dziara.. gdzie sobie zrobiłeś? Na rece! " Przepraszam czy tu bija? "-Imię? _-Jerzy - Nazwisko? -Kudelski Zawód? -Mechanik -Jaki mechanik? -Mechanik Jerzy Kudelski" " Niech mnie Pan nie rozsmiesza bo mam zajady" Przepraszam czy tu biją? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: NAJLEPSZE CYTATY Z FILMÓW/KOMEDII POLSKIECH !!! IP: 156.24.231.* 16.08.01, 22:23 Gość portalu: T1 napisał(a): > " Eee to nie nasz "... Psy 2 ( po skatowaniu włascicieli Mercedesa 600s) > " Kciuk mi obcieli kacapy je***, co ja teraz zrobie bez kciuka?" jw. > "- Wam to dobrze, wy młodzi jestescie, robote od raznu znajdziecie.. a ja co? > Jak tylko przesłuchiwac umie? > - To idz Dziadek do Polskich Nagrań na łowce talentów" Psy 2 > "Panie gdzie pan z tymi kłakami? Tu jest kiosk! Tu sie mieso sprzedaje!! " Miś > " fajna dziara.. gdzie sobie zrobiłeś? Na rece! " Przepraszam czy tu bija? > "-Imię? > _-Jerzy > - Nazwisko? > -Kudelski > Zawód? > -Mechanik > -Jaki mechanik? > -Mechanik Jerzy Kudelski" > ... i dalej: - Urodzony? - Tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaJaccek Re: NAJLEPSZE CYTATY Z FILMÓW/KOMEDII POLSKIECH !!! IP: *.chicago-18-19rs.il.dial-access.att.net 16.08.01, 22:33 "Ciemnosc widze!Ciemnosc!Seksmisja "Podlosc ludzka nie zna granic" Dykiel w "Wyjsciu awaryjnym" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FraMauro Re: NAJLEPSZE CYTATY Z FILMÓW/KOMEDII POLSKIECH !!! IP: 213.76.92.* 16.08.01, 23:02 "Snajperke mialem...przepadla w czolgu..." "-Chleba ! -nie ma chleba. -Chleba !! -rano był... -Chleba !!! -moze byc pól..." (Czterej pancerni...) "-Schowaj ten pistolet. Schowaj te pukawke durniu, poki mam ochote z toba rozmawiac!" (Stawka wieksza niz zycie) Odpowiedz Link Zgłoś
hubert74 Re: NAJLEPSZE CYTATY Z FILMÓW/KOMEDII POLSKIECH !!! 16.08.01, 23:35 Taaa bardzo dobrze,bardzo dobrze,tzn dostatecznie ,dostatecznie,tzn nic nie rozumie . Sluchajcie,a jakby co to to wszystko to jest posag Lusi, taaa to jest posag Lusi. ... a ja biedny mis... "Nie ma rozy bez ognia" ...Widzi pani jakie ja mam zaslony. Brazowe. A pani? Zielone. I jak to teraz wyglada...Jak GOWNO w lesie! Jeden z niezliczonych tekstow Aniola z Alternatyw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaJaccek Re: NAJLEPSZE CYTATY Z FILMÓW/KOMEDII POLSKIECH !!! IP: *.chicago-18-19rs.il.dial-access.att.net 16.08.01, 23:42 "Bogumiil!!Bogumiil!!""Noce i dnie" "A na cholere mi taka milosc" Nikodem D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tosia Re: NAJLEPSZE CYTATY Z FILMÓW/KOMEDII POLSKIECH !!! IP: 213.76.92.* 17.08.01, 01:45 - A ty kto, kurwa, jesteś? - Kurwa, a ty? To z "Psow". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaJaccek Re: NAJLEPSZE CYTATY Z FILMÓW/KOMEDII POLSKIECH !!! IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 17.08.01, 03:59 " Kurrrwa mac!!!" Haslo z "Seksmisji" Aha!...Aha!...Aha!...Aha!.... "Seksmisja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gutek Re: NAJLEPSZE CYTATY Z FILMÓW/KOMEDII POLSKIECH !!! IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 17.08.01, 07:55 Popowiekszali sie i w d...ch sie poprzewracalo! Mydlem!, dobijemy go mydlem! Ja tez kiedys widzialem niebo, takie niebieskie, przez dziurke w szufladzie! Glupi ja wiem o czym Ty myslisz, to wcale nie bylo niebo to bylo wiadro, wiadro tam stalo. King Size Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukar Re: NAJLEPSZE CYTATY Z FILMÓW/KOMEDII POLSKIECH !!! IP: *.arcadis.pl 17.08.01, 09:11 Psy: - Prosze przestac bo zadzwonie na policje. - To ja jestem policja! - Otwierac! Policja! No otworz Pan, bo po klucz do recepcji zejde. Bareja: Alternatywy 4: - Rozumiemy sie? Nie bedziemy sie rozumiec...nie bedzie dobrze, bedziemy sie rozumiec... bedzie dobrze... rozumiemy sie? - Ja tu pracowac, kuwa mac, caly dzien kopac (Murzyn) - Co trzeba zrobic najsampierw zeby otworzyc dzwi na tak zwana pasywke? no? no zapukac trzeba... - Nie no ja mu dam w morde... substytutka... do mojej zony. - Niezly byl z niego herbatnik... Mis: http://www.mis.canpol.pl/ - tu jest wszystko :) pozdrawiam Lukar Odpowiedz Link Zgłoś