Dodaj do ulubionych

Trzech mężczyzn groziło nożem serwisantowi bile...

22.02.11, 11:32
To jest społeczeństwo obywatelskie - powstrzymali serwisanta przed założeniem woreczka i okradaniem zwykłych ludzi. Brawo ! Dobrze, że wyszło na jaw kto jest odpowiedzialny za pochłanianie pieniędzy przez automaty.
Obserwuj wątek
    • Gość: kk07 Re: Trzech mężczyzn groziło nożem serwisantowi bi IP: *.static.tvk.wroc.pl 22.02.11, 11:40
      Wspaniałe. Mieszkańcy piastowskiego grodu znaleźli sposób na przepędzenie Mennicy.
      • Gość: melek Re: Trzech mężczyzn groziło nożem serwisantowi bi IP: *.e-wro.net.pl 22.02.11, 12:31
        To nie jest UrbanCard tylko NIEkarta.

• truten.zenobi został napadnięty przez trzech napastników 22.02.11, 11:51
      na szczęście nie został napadnięty przez 3 słonie...
    • Gość: Raio customer feedback w wersji Wrocławskiej IP: 212.160.172.* 22.02.11, 12:12
      Dwa dni temu ktoś kopnął innego instalatora teraz groźby od 3 użytkowników karty Urbarna a rzecznik menndnicy dalej udaje Greka
    • Gość: mam powrót do biletów kartonikowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.11, 12:19
      Mam już dość biletomatów i dynamizmu, chcę kupić normalny bezproblemowy bilet kartonikowy.
    • nazimno Ludzie, porabalo Was do reszty? 22.02.11, 12:23
      Napad jest napadem. Zarty na bok.
      • Gość: mam Re: Ludzie, porabalo Was do reszty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.11, 12:30
        magistrat porąbało
      • Gość: patthecat Za te numery z automatami na bilety... IP: *.internetia.net.pl 22.02.11, 15:20
        ...to niech się facet cieszy, że żyje. Oni zaczęli, reszta dokończy... ;p
    • Gość: mikser już sam widok tych biletomatów wywołuje agresję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.11, 12:24
      a rabunkowe PRaktyki monopolistyczne powodują bunt społeczny
      • Gość: mam Re: już sam widok tych biletomatów wywołuje agres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.11, 12:28
        już sam widok tych biletomatów wywołuje agresję
        > a rabunkowe PRaktyki monopolistyczne powodują bunt społeczny

święte słowa!
        • Gość: alan Re: już sam widok tych biletomatów wywołuje agres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.11, 12:35
          Jak zwykle pytam - gdzie są nasze pieniądze?
    • Gość: afe Re: Trzech mężczyzn groziło nożem serwisantowi bi IP: *.dynamic.chello.pl 22.02.11, 14:13
      Ciekawy jestem jak człowiek z ulicy może cokolwiek zamontować wewnątrz biletomatu.
    • radeberger To zupełnie nie tak! 22.02.11, 15:37
      - Sprawcy grożąc serwisantowi nożem powiedzieli, aby nie kontrolował automatu, bo to się źle dla niego skończy

Ci dżentelmeni po prostu jako światli obywatele - bali się, że automaty które wg oficjalnych wiadomości - mają problem z zasilaniem - mogłyby serwisanta razić prądem.

Musieli zainterweniować, aby biedakowi coś się nie stało :)
      • krasnaladamu Re: To zupełnie nie tak! 22.02.11, 16:21
        Ja myślę, że raczej podejrzewali, że to jakiś wandal - jeden z tych, przez których biletomaty się psują ;)
        • truten.zenobi Re: To zupełnie nie tak! 22.02.11, 19:42
          jeden z tych, przez któr
          > ych biletomaty się psują ;)
          coś w tym może być...
    • xp17 Trzech mężczyzn groziło nożem serwisantowi bile... 22.02.11, 16:37
      Tak sie kończy zabawa w cywilizację w kraju brudasów i złodziei.
    • Gość: robert Re: Trzech mężczyzn groziło nożem serwisantowi bi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.11, 17:45
      niepojęte jest twoje upośledzenie umysłowe!
    • piotr1984r2 Trzech mężczyzn groziło nożem serwisantowi bile... 22.02.11, 17:52
      W ogóle zlikwidować te wszelkie fikcyjne automaty biletowe, które zalewają miasto od końcówki lat 90 - nigdy się nie sprawdzały, ani te stare przed Urbancard a tym bardziej te nowe. W zamian za to utworzyć parę normalnych całodobowych punktów stacjonarnych w mieście. Te maszyny są nikomu niepotrzebne to tylko strata pieniędzy podatników, na niedziałające pierdoły, już lepiej dać komuś pracę i zmniejszyć bezrobocie w mieście.
      • Gość: ` Re: Trzech mężczyzn groziło nożem serwisantowi bi IP: *.finemedia.pl 22.02.11, 20:05
        Czy sprawę prowadzi 13 seksposterunek z Kiełczowskiej? :)
        No, to powodzenia :)
    • lk1982 Trzech mężczyzn groziło nożem serwisantowi bile... 23.02.11, 01:27
      O 18 grozili nożem? Trudno mi w to uwierzyć. Polecam zatem serwisować te "Urwałgarby" o 4-6 rano. Ciekaw jestem, jak ta groźba wyglądała, może tak: "Halo, panie serwisancie! Niech pan tu nie przygląda się temu automatu! No, niech pan stąd odejdzie, prosimy nożem!"
    • sverir Trzech mężczyzn groziło nożem serwisantowi bile... 23.02.11, 07:30
      Mało zabawni jesteście.
    • gooosc1234 Trzech mężczyzn groziło nożem serwisantowi bile... 24.02.11, 23:09
      jeżeli śmiejecie się z takich rzeczy, to widze ,że popieracie złodzieji i psycholi!!! ludzie zastanówcie się nad tym co piszecie, dla jakiegoś zasranego biletu czy pieniedzy trzeba zabić czy zrobić krzywde człowiekowi??? !! gratuluje!!!
    • zetkaf bajek ciag dalszy??? 25.02.11, 00:13
      najpierw zlosliwi dostawcy pradu, pozniej zlosliwa zima - gdy juz nie ma zwalic na kogo innego, to mennica swa nieudolnosc zwala na zlosliwosc wroclawian? Czy nastepni w kolejce sa nieumiejeacy obslugiwac urbanomatow - bo przeciez obsluga jest intuicyjna, i tylko wroclawski debil nie potrafi sobie poradzic z sytuacja, gdy np. ekran jest czarny z braku zasilania?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka