Dodaj do ulubionych

Wrocław. George Michael wystąpi na otwarciu sta...

03.03.11, 10:44
Hahhahahaha tyle bylo gadania ze Metallica, ze Madonna, ze niewiadomokto, a tu przyjezdza zapomniany teczowy gwiazdor z III ligi. Hahhahahaha.
Obserwuj wątek
    • Gość: xfish Re: Wrocław. George Michael wystąpi na otwarciu s IP: *.in-addr.btopenworld.com 03.03.11, 10:51
      Moze do kompletu zaprosic tez teczowego dziadka Eltona Johna. Na pewno ma teraz duzo wydatkow po wyprodukowaniu potomka to chetnie sobie dorobi. Mysle, ze jego maz nie bedzie mial nic przeciwko zostaniu samemu w domu z dzieckiem na weekend.
      • Gość: gosc Re: Wrocław. George Michael wystąpi na otwarciu s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.11, 14:13
        Na Eltona Johna chętnie pójdę.
        • Gość: triler A ja myslalem ze Majkel nie zyje.. IP: *.star.net.uk 03.03.11, 15:29
          ktos tu klamie !
          • Gość: feer Fuuuuuuj! Tylko nie ten gej IP: *.238.64.20.ip.abpl.pl 03.03.11, 15:47
            Kibole go zaj.ebia
            • Gość: ajlawju FIFA rozprowadzi bilety. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.11, 16:21
              Już można się zapisywać.
              • expert_spod_mostu_kierbedzia G. Michael - znaczy się, będą wpuszczać od tyłu .. 03.03.11, 16:43
                • Gość: Pinezka Dobrze kombinujesz! Uczą tego na jakichś kursach? IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.03.11, 17:29
                  Wieczorowych.
                  • piotr_ze_wsi Chwała masturbacji! 03.03.11, 19:19
                    Czy to ten zboczek, który został przyłapany w publicznej toalecie na bawieniu się własnym wackiem? Był tam też podobno obcy wacek, ale w ustach Michaela.
                    To cudnie, że Dutkiewicz jest taki otwarty na nowe doznania;)
                • Gość: ubu król a u nas nie ma swojaka - śpiewaka tej orientacji?? IP: *.3.199.109.static.rdi.pl 03.03.11, 19:20
                  no Dżordżu to pasowałby do tych słitaśnych maskotek Slavko i Slavek ( co to za różnica??) a może pójdźmy po całości i niech zagra Justin Biber !! a może niech kibice po prostu coś zaśpiewają?? jakiś konkurs piosenki Stadionowo Familijnej ?? ;}
            • Gość: balbina Re: Fuuuuuuj! Tylko nie ten gej IP: *.dynamic.chello.pl 03.03.11, 23:40
              do administratora strony gazety: dlaczego takie wpsy jak powyzej jeszcze nie zostały sciagniete, to jest szownistyczny wpis, nawolujacy do dyskryminacji seksualnej.....wstyd, ze tacy ludzie czytaja Gazetę
            • Gość: gość Nie zaglądajcie ludziom do łóżek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.11, 23:43
              Mnie jest obojętne czy artysta jest homo, bi, les czy co tam jeszcze wymyślicie. Co za różnica kto z kim śpi, na scenie wykonuje swój zawód i albo ma talent, albo nie.
              Zajmijcie się swoją pościelą.
      • Gość: AndyWawa Re: Wrocław. George Michael wystąpi na otwarciu s IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.11, 17:18
        Sto razy bardziej wolę Sir Eltona niż tego bywalca Hampstead Heath w Londynie. Już w osiemdziesiątych latach w Berlinie zasłynął stwierdzeniem, że Polki są brudne, niedomyte i brzydkie. A co on peda.isko mógł na ten temat wiedzieć.
        Lubię Greków, często jeżdżę do Grecji, ale tego tęczowego podstarzałego "ydola" nie trawię.
        • Gość: Nocośpodobnego! Ty zaś na 100% zasłyniesz z wypisywania bzdetów... IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.03.11, 17:40
          ...na forum.
          A propos - Hampstead Heath to park. Ogromny i dziki. W parkach się nie bywa. Do parków się chodzi. Nie wątpię, że może tam dochodzić do aktów seksualnych w krzaczorach i budkach dla ptactwa, ale chyba coś się pokręciło.
      • Gość: exp Re: xfish IP: 61.88.236.* 04.03.11, 01:19
        Twoj odpowiedz mnie rozbawila - dzieki
        A tak serio to moze powinni to przemyslec - pasowali by do siebie!
    • wqb Wrocław. George Michael wystąpi na otwarciu sta... 03.03.11, 10:52
      odważy wybór :)

George Michael jako homoseksualista o aksamitnym głosie, oraz jegomość przyłapany "zemdlony" w aucie po zażyciu haszyszu zmieni wizerunek wrocławskiego futbolu, dotychczas kojarzony z agresywnymi osiłkami po paru głębszych.

• wonderdummy Nieortodoksyjne podejście! Kibice omdleją z... 03.03.11, 11:10
        ...z zachwytu, nucąc w refrenie "La la la". Ale skoro sir McCartney był droższy... . Mogło być gorzej. Boy George z pewnością jest jeszcze tańszy tyle, że tłustszy.
        • Gość: księgowy George to 3 ligi za wysoko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.11, 14:09
          Biorąc pod uwagę rangę naszego rodzimego klubu to wystarczyłby zwykła drag queen.
          • klara551 Re: George to 3 ligi za wysoko 03.03.11, 23:09
            A może wystarczyłby zespół Disco Polo zamiast ekspiosenkarza,co ostatni raz na trzeżwo zaśpiewał ze dwadzieścia lat temu? Jaka to gwiazda? To zleżały zepsuty kotlet schabowy. Czy on jeszcze śpiewa?
      • Gość: ppp Re: Wrocław. George Michael wystąpi na otwarciu s IP: *.static.tvk.wroc.pl 03.03.11, 12:31
        Będzie miał fanów na różowym sektorze
    • wojtas71 Wrocław. George Michael wystąpi na otwarciu sta... 03.03.11, 10:58
      ciekawe ile biletow sprzedadza, ja obstaje ze ok 3000 :P
      • Gość: pajaczkowa Re: Wrocław. George Michael wystąpi na otwarciu s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.11, 09:50
        nie podoba Ci sie??? nie musisz iśc, ja byłam w warszawie i był czad i teraz też pojdę, choćny kosztowalo to 500 zl)))) ps w warszawie bylo 29,000 osob
    • Gość: Luiza Poznań miał Stinga, my homoseksualistę IP: *.internetia.net.pl 03.03.11, 11:02
      artystę z poprzedniej ery,
      przecież to jakaś masakra,
      wolałabym Bjork
      • wonderdummy Sting to tak samo przygasła już gwiazda. 03.03.11, 11:30
        Artysta z ery jeszcze poprzedniejszej niż George Michael. Nie ma czego zazdrościć Poznaniowi.
        Poza tym przestańcie wybrzydzać! Doda się Budkę Suflera i będzie fajnie.
        • Gość: Pol-Pot Re: Sting to tak samo przygasła już gwiazda. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.11, 12:09

Ale Sting przynajmniej jest Artystą a nie artystą.
          • Gość: Pinezka Jednakowoż nie zmienia to faktu, że... IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.03.11, 12:53
            ...obaj od jakiegoś czasu przynudzają powtarzając samych siebie. Może z taką różnicą, że Sting o parę lat dłużej i cokolwiek ambitniej.
            • Gość: gosc Re: Jednakowoż nie zmienia to faktu, że... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.11, 14:16
              Sting w starym-odnowionym repertuarze jest nie do przełknięcia, może nie przyjeżdżać.
        • Gość: xfish Re: Sting to tak samo przygasła już gwiazda. IP: *.in-addr.btopenworld.com 03.03.11, 16:36
          wonderdummy napisał:
          > Artysta z ery jeszcze poprzedniejszej niż George Michael. Nie ma czego zazdrośc
          > ić Poznaniowi.
          > Poza tym przestańcie wybrzydzać! Doda się Budkę Suflera i będzie fajnie.

Doda moze byc ;)
        • Gość: new Re: Sting to tak samo przygasła już gwiazda. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.11, 16:36
          To Doda też wtedy będzie :)
      • Gość: gosc Re: Poznań miał Stinga, my homoseksualistę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.11, 14:15
        Na Bjork też chętnie pójdę.
        • Gość: Pinezka Bjork poniekąd też homoseksualistką jest. IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.03.11, 16:17
          Tyle tylko, że bi. Protestów by nie było, bo prawdziwnych facetów kręca dwie kobitki do kupy. No ale Bjork jeśli już coś otwiera, jest to olimpiada lub parasol. Stadiony odpadają. Nie przyjedzie.
      • proxima.c Re: Poznań miał Stinga, my homoseksualistę 03.03.11, 16:54
        A gdyby Bjork okazała się lesbijką?
    • hela_z_gazowni Wrocław. George Michael wystąpi na otwarciu sta... 03.03.11, 11:04
      George Michael na pewno zadowoli Wrocławskich kibolów :) Będzie tęczowa parada w barwach zielonych, biało, czerwonych.
      Co do samego piosenkarza I ligowa gwiazda POP. Myślę że spokojnie stadion zostanie wyprzedany. Poznański Sting to była jednak klasa.
    • neronwroc Wrocław. George Michael wystąpi na otwarciu sta... 03.03.11, 11:05
      taaaa znowu osobista decyzja PANA D . !
    • nowwearefree Wrocław. George Michael wystąpi na otwarciu sta... 03.03.11, 11:06
      Ot i polski klasyk wpisów internetowych.... Mały człowiek, który sygnuje się kilkoma przypadkowymi literkami, obraża muzyka, o którym słyszało większość ludzi na planecie....
      Poczytaj sobie o osiągnięciach G.M. , a potem nazwij go "trzecioligowym". A może pochwal się swoimi osiągnięciami ?
      pl.wikipedia.org/wiki/George_Michael
      • dfgfdg Re: Wrocław. George Michael wystąpi na otwarciu s 03.03.11, 11:19
        nowwearefree napisał:

> Ot i polski klasyk wpisów internetowych.... Mały człowiek, który sygnuje się ki
        > lkoma przypadkowymi literkami, obraża muzyka, o którym słyszało większość ludzi
        > na planecie....
        > Poczytaj sobie o osiągnięciach G.M. , a potem nazwij go "trzecioligowym". A moż
        > e pochwal się swoimi osiągnięciami ?

Osiągnięcia to on i może ma ale dawno dawno temu, co na wiki wydać wyraźnie - ostatnia płyta - 2006 rok. Ostatni większy przebój - myślę że Outside czyli 1998 rok. To ma być ta wielka gwiazda na otwarcie stadionu??
        • Gość: Pol-Pot Re: Wrocław. George Michael wystąpi na otwarciu s IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.11, 11:55
          Dzięki temu jest najtańszy bo ima się każdego koncertu do kotleta. Ponoć ma też wystąpić na urodzinach kota Kaczyńskiego.
        • pluszowaty Re: Wrocław. George Michael wystąpi na otwarciu s 03.03.11, 13:07
          dfgfdg napisał:
          > Osiągnięcia to on i może ma ale dawno dawno temu, co na wiki wydać wyraźnie - o
          > statnia płyta - 2006 rok. Ostatni większy przebój - myślę że Outside czyli 1998
          > rok. To ma być ta wielka gwiazda na otwarcie stadionu??

Metallica tak samo. Kiedy ostatni przebój? Kiedy ostatnia płyta? no? Durnie:)
          • dfgfdg Re: Wrocław. George Michael wystąpi na otwarciu s 03.03.11, 13:24
            pluszowaty napisała:

> Metallica tak samo. Kiedy ostatni przebój? Kiedy ostatnia płyta? no? Durnie:)

Death Magnetic to 2008 rok. Po wydaniu płyty dwuletnia trasa zakończona bodajże w listopadzie 2010. Osiągnięcia w przeszłości też jakby większe więc z czym tu wyskakujesz? Durniu :)
          • Gość: Pol-Pot Re: Wrocław. George Michael wystąpi na otwarciu s IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.11, 13:53
            Death Magnetic zajebiaszcza płyta wydana całkiem niedawno jak na realia prawdziwego zespołu, który nie produkuje dziesięciu płyt w roku. Odbili się po Saint Anger, który był raczej słabawy.
      • Gość: Kasia Re: Wrocław. George Michael wystąpi na otwarciu s IP: *.171.102.190.static.crowley.pl 03.03.11, 13:53
        popieram
    • Gość: Oburzony Re: Wrocław. George Michael wystąpi na otwarciu s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.11, 11:14
      Grunt że "giejzeta" będzie zadowolona, normalni mieszkańcy miasta się nie liczą.
    • Gość: krasowy28 Re: Wrocław. George Michael wystąpi na otwarciu s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.11, 11:17
      Czułem że tak będzie. Kto tu miał nie zagrać! Madonna, U2, Metallica... tymczasem przyjedzie wypalony i przyblakły George Michael. Ciekawe ile "lip" nas jeszcze czeka odnośnie stadionu na Pilczycach!
      Mecze otwarcia: Śląsk zagra ze Slavią Praga natomiast Polska z Estonią...
      • Gość: new Re: Wrocław. George Michael wystąpi na otwarciu s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.11, 11:26
        Brunatni z Wrocławia i Opola już przerabiają kosy i ćwiczą gardła.
      • Gość: zxt Re: Wrocław. George Michael wystąpi na otwarciu s IP: *.dynamic.chello.pl 03.03.11, 11:27
        To ja już wolałem Madonnę na krzyżu ;-)

A na poważnie mogły jakieś gwiazdy rocka wystąpić, ale Dynamiczny Wódz widać jest innego zdania i będzie jak będzie.
        • 99edytka Re: Wrocław. George Michael wystąpi na otwarciu s 03.03.11, 13:58
          Hej!
          Dlaczego zawsze wszystko ma być tylko dla fanów rocka i metalu???????
          Tych , co lubią słyszeć melodię w muzyce jest równie wielu! :-)
          Pzdr
          P.S Czy można w ogóle kłócić się o to, który gatunek muzyczny jest lepszy???? :-)
          To tak, jak z pytaniem: "Co bardziej lubisz? - mamusię, czy truskawki????
    • Gość: Wariat Re: Wrocław. George Michael wystąpi na otwarciu s IP: *.wroclaw.vectranet.pl 03.03.11, 11:43
      To moze zaprosmy Dode!!! Bedzie taniej!
      Oczywiscie uwielbiam ludzi ktorzy twierdza ze to decyzja Dutkiewicza! Faszysci sa wsrod nas normalnie tak mi sie zdaje bo cokolwiek zlego sie dzieje to odrazu wina prezydenta... zal
    • observer.5 Wrocław. George Michael wystąpi na otwarciu sta... 03.03.11, 12:07
      dobrze że Dżordza sprowadza US-operator stadionu a nie miasto bo by był dwa razy droższy
    • alicjann Aaaaaaaaaach!!!! 03.03.11, 12:13
      Najlepszy wokalista wszech czasów..i cóż poradzę, że uwielbiam jego głos...?
      Przybędę NA PEWNO :-))))))))
    • Gość: mikser To George Michael będzie walczył z Adamkiem?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.11, 12:17
      Oby tylko Adamka od tyłu nie zaszedł :-P
    • Gość: rot Re: Wrocław. George Michael wystąpi na otwarciu s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.11, 12:19
      ŻENADA. Na pewno nie wybiorę się na tego psuedoartystę. Facet po miejskich toaletach uprawia seks z homoseksualistami i ja mam go na scenie oglądać??? Freddie też był gejem, żeby nie było ,że homofob ze mnie bo Freddiego wielbię i wielbić będę zawsze. Ale George Michael jest beznadziejny. Co nam zaśpiewa, "Last Christmas"?! Po prostu załamany jestem tym wyborem jeśli się potwierdzi...BRUCE SPRINGSTEEN!!!!!!! To byłby koncert!!!!
      • Gość: Renata Re: Wrocław. George Michael wystąpi na otwarciu s IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.11, 12:28
        Zgadzam się w zupełności. On tylko znany jest z tej jednej piosenki.
        Tragedia po prostu.
    • 99edytka Wrocław. George Michael wystąpi na otwarciu sta... 03.03.11, 12:56
      Rany! Ale jadem kapie! Mam wrażenie, że to same małolaty kierujące się uprzedzeniami! Ja tam jestem za przyjazdem tego wybitnego artysty, który do dziś dnia zapełnia stadiony!! Ha, ha, ha.
      Ludzie! Czy wy słuchacie czegoś poza radiem?????
      Polecam dobrą muzykę. :-) np. LWP :-)
      Go George!!!! Czekamy!!!
      • pluszowaty Re: Wrocław. George Michael wystąpi na otwarciu s 03.03.11, 13:05
        jad się leje aż miło:)
      • wrednywroclawianin Jak rozumiem Metallica to wg Was nie popłuczyny? 03.03.11, 13:08
        Bo z wymienionych tylko Madonna spełnia aktualne wymogi statusu supergwiazdy. A Georgios Kyriacos Panayiotou - no cóż, faktycznie bardziej znany od dekady z wybryków po pijaku/na prochach niż z twórczości.
      • Gość: rot Re: Wrocław. George Michael wystąpi na otwarciu s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.11, 14:27
        W Poznaniu był Sting. Twierdzisz ze Sting i George Michael to ten sam kaliber? Chyba sobie kpisz. To może od razu zaprośmy Diane Ross albo Take That!
    • 1.zhyvilla Wrocław. George Michael wystąpi na otwarciu sta... 03.03.11, 13:05
      Gratulacje dla wrocławian ! Będziecie mieli extra imprezę ! Życzę świetnej zabawy !
    • 1.zhyvilla Wrocław. George Michael wystąpi na otwarciu sta... 03.03.11, 13:12
      Nareszcie inauguracja zapowiada się atrakcyjnie, już się bałam, że tradycyjnie, po polsku nabożeństwem z udziałem takiego a takiego arcybiskupa itd. itp. itd. : )
    • mareks7777 Wrocław. George Michael wystąpi na otwarciu sta... 03.03.11, 13:19
      super.... już lecię po bilety - kupić Wam?? oczywiście kupię więcej bo kocham tego pedała...
      ja pi... co za kicha... a gdzie metallica?? to już nie ma większych gwiazd niż g(ay)eorge michael
      - a co na to PiŚ?
      • fest_und_breslau Re: Wrocław. George Michael wystąpi na otwarciu s 03.03.11, 13:32
        mareks7777 napisał:

> ja pi... co za kicha... a gdzie metallica?? to już nie ma większych gwiazd niż
        > g(ay)eorge michael

metallica się skonczyla
        • Gość: gitarzysta lepsze byłoby U2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.11, 14:13
          dokładnie, cały ten metal to muzyka dla onanistów
          • fest_und_breslau Re: lepsze byłoby U2 03.03.11, 15:06
            u2 tez sie skonczylo
      • Gość: rot Re: Wrocław. George Michael wystąpi na otwarciu s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.11, 14:29
        A kogo obchodzi co na to pis
      • Gość: 1974 Re: Wrocław. George Michael wystąpi na otwarciu s IP: *.internetia.net.pl 03.03.11, 19:42
        Kicha?? Sam jesteś kicha. Co z tego, że pedał?? Tak bardzo Cię interesuje z kim George śpi?? Mnie akurat wcale. Metallica - to rzeczywiście aż taki wspaniały zespół?? Dla Ciebie być może tak - dla mnie George Michael jest o ligę wyżej. Zastanów się na przyszłość zanim coś naskrobiesz - słabo Ci to wychodzi...
    • Gość: hmmm Re: To może lepiej niech nie organizują koncertu IP: 212.160.218.* 03.03.11, 13:31
      Będzie o wiele taniej
    • fest_und_breslau nie marudźcie - trawę przywiezie! 03.03.11, 13:33
      (oczywiście na murawę, a nie do palenia ;o)
    • Gość: Kasia Re: Wrocław. George Michael wystąpi na otwarciu s IP: *.171.102.190.static.crowley.pl 03.03.11, 13:37
      a najbardziej przeszkadza, ze teczowy...
    • wroclawrules ja chcem Feela, wpisójcie sie ! 03.03.11, 13:50
      kto chce Feela albo jakomś innom kapele to niech sie dopisóje do mnie !
      bendzie fajnie bo prezydent dutkiewicz to fajny ziom i sprawia ze nasze rzycie jest kolorowe !
    • kklement To trochę jak ekshumacja albo seans spirytystyczny 03.03.11, 13:59
      Z całym uznaniem dla osiągnięć tego pana w czasach, gdy wzdychały do niego nastoletnie panienki, a nie młodociany Biedroń, ale to jednak trochę obciach zakurzonego dinozaura ściągać.

Jakkolwiek fakt, kogo innego ? :/
      • fest_und_breslau Re: To trochę jak ekshumacja albo seans spirytyst 03.03.11, 15:14
        kklement napisał:

>
        > Jakkolwiek fakt, kogo innego ? :/
        >

SOAD sie reaktywuje i masa luda chce do Berlina jechać - gdyby był we Wro to przyjechaliby tu tu tako i Czesi u ktorych chyba nie graja
        • Gość: noff Re: To trochę jak ekshumacja albo seans spirytyst IP: *.wroclaw.vectranet.pl 03.03.11, 16:23
          No na SOAD by z calego kraju moglo zjechac te 40 tys. Na GM nie ma szans, na szczescie. bo to kretynska propozycja

A dodatkowo: koncert SOAD w Berlinie juz dawno wyprzedany caly. Mam bilety :)
      • Gość: mish Re: To trochę jak ekshumacja albo seans spirytyst IP: *.rmo.bellsouth.net 03.03.11, 15:38
        Odgrzewane kotlety wychodza znacznie taniej :)
    • arahat1 czekamy na wpisy "talibow" o gejach... 03.03.11, 15:15
      na wpisy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka