micik 29.04.04, 23:08 A może by tak zamiast koncertów dofinansować przedszkola(zamiast zamykać)albo remonty dróg.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: @ Re: Unijne koncerty w Rynku IP: 212.127.95.* 30.04.04, 00:38 W niedzielę jeszcze zagrają Lady Pank,Shakin Dudi,Róże Europy,Kowalski dla tych co lubią rock and rolla.1 Maja koncert odbywa się w ramach PPA a 2 Maja sponsoruje Polsat który nie remontuje dróg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kontroler biletów Re: Unijne koncerty w Rynku IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 30.04.04, 00:54 micik napisał: > A może by tak zamiast koncertów dofinansować przedszkola(zamiast zamykać)albo > remonty dróg.... nie samym chlebem żyje człowiek... ludzie potrzebują też igrzysk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekxkalibur Re: Unijne koncerty w Rynku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.04, 21:18 Dlaczego przed/w czasie imprez na Rynku zamykane są ulice - to oburzające. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macko Re: Unijne koncerty w Rynku IP: 195.117.24.* 30.04.04, 09:36 Koncerty są finansowane w głównej mierze przez sponsorów. A poza tym tak ważny dzień należy uczcić wielką fetą. Ja jako mieszkaniec Wrocławia cieszę się że w naszym mieście coś się dzieje, a nie tylko to wieczne malkontenstwo i zrzędzenie, które reprezentujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośexkaliobur Re: Unijne koncerty w Rynku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.04, 21:22 nie zgadzam się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Unijne koncerty w Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.04, 11:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Unijne koncerty w Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.04, 11:31 Zawsze żyliśmy ponad stan, 100tyś.kosztowała scena to chyba lekka przesada, a szpitale ledwie dyszą Panie Prezydencie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fela Re: Unijne koncerty w Rynku IP: *.ska01.telsat.wroc.pl 30.04.04, 21:02 Każdy/a ze śpiewających dziś w rynku za swój mikrowystep kasuje nas na 20000zł. dziekujemy panie p.& company! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Unijne koncerty w Rynku IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 30.04.04, 11:35 Świetna sprawa. Dwa wielkie cy6kle koncertów i oba transmitowane przez dwie ogólnopolskie stacje telewizyjne. Ponadto większosc kosztów pokrywaja sponsorzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niecierpliwy Re: Unijne koncerty w Rynku IP: 80.55.196.* 30.04.04, 11:43 mylisz się! ludziom też się coś należy a przeznacznie pieniędzy na szpitale i podobne temu cele to wyrzucanie pieniędzy w błoto. póki system sie nie zmieni to nawet miliony nie pomogą w budowaniu dróg, szpitali itd. bardzo mnie cieszy to że będą te koncerty, oby jak najczęściej... Odpowiedz Link Zgłoś
wroclawianka117 Re: Unijne koncerty w Rynku 30.04.04, 14:22 Ja także jestem po stronie entuzjastów. Bardzo dobrze, że w naszym mieście odbywają się różne wydarzenia kulturalne. A taki dzień jak dziś jest tylko raz w życiu każdego Polaka. dlatego warto go uczcić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alka_xx Re: Unijne koncerty w Rynku 30.04.04, 15:01 Własnie wróciłam z przechadzki po Rynku! Próbowali przed wieczornym koncertem! Było wspaniale...a jaka muzyka! Zapowiada sie piekne i wzniosłe widowisko!!! Cieszę sie, że władze Wrocławia zdecydowały sie na organizację imprezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: Unijne koncerty w Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.04, 14:38 Cisza, Pogoda i Powaga ... smętarzem mi coś to zajeżdża :( A ja to bym wolała Daukszewicza zamiast Dutkiewicza (śmieszniej by było). Swoją drogą zbyt długo wozi się na wózku Volvo i Whirpool'a pan nasz prezydent. G. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Bezpieczeństwo!! HAHAHA!! 30.04.04, 17:54 Wnieść na Rynek bombę to bułka z masłem. Przecież dzisiaj nikt tam niczego nie pilnował (no, chyba, że 4 czy 5 ochroniarzy z Zeco uznamy za odpowiednie siły). Można było bez najmniejszych przeszkód przygotować sobie grunt pod wielkie europejskie BUM! Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik I jeszcze pytanko 30.04.04, 17:57 Ile miejsc w szpitalach jest przygotowanych gdyby jednak ktoś postanowił się wysadzić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: I jeszcze pytanko IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 30.04.04, 18:07 Wieli czarowniku nasze WSI ma na wszystko wzgląd :) Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Rafis 30.04.04, 18:48 Nasze służby mają wgląd tylko na sprawy personalno-stołkowe (kiedy ujawnić o kimś informacje i komu zablokować awans). Dzisiaj przechodziłem przez Rynek z wielką torbą i pies z kulawą nogą się nie zainteresował co tam mam. A mogłem mieć Koran, 5 kilo trotylu i z 10 kilo gwoździ (jako odłamki). I co by było wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
pluto10 Re: Rafis 30.04.04, 20:18 wielki_czarownik napisał: > Nasze służby mają wgląd tylko na sprawy personalno-stołkowe (kiedy ujawnić o ki > mś informacje i komu zablokować awans). Dzisiaj przechodziłem przez Rynek z wie > lką torbą i pies z kulawą nogą się nie zainteresował co tam mam. A mogłem mieć > Koran, 5 kilo trotylu i z 10 kilo gwoździ (jako odłamki). I co by było wtedy? > Wtedy powiedzieli by,że nie mieli pieniędzy na ochronę,policja była w Warszawie,szpitale nie były przygfotowane bo nikt im o tym nie powiedział,a poza tym mówili,żeby ludzie patrzyli na dziwne ładunki,zwracali uwagę na arabów...Czyli jak zwykle wina zwykłych szarych obywateli. ------------------------------------------------------ pluto10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: Unijne koncerty w Rynku IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 30.04.04, 22:12 Nie warto dawac na drogi. ZDiK marnuje co roku miliony złotych a efektów nie widac zadnych poza coraz bardziej wypasionymi cwaniaczkami z Długiej. Lepiej więc zrobic igrzyska. Odpowiedz Link Zgłoś
ssaczek Re: Unijne koncerty w Rynku 30.04.04, 23:08 Grosza na te szpitale bym nie dał, kto nie ma pojęcia, co robią z pieniędzmi te szpitale to właśnie wypisuje takie bzdury, już dawno powinni pozamykać wszystkich dyrektorów i ordynatorów, a sam pomysł jest rewelacyjny mieszkam w takim mieście i chciałbym, aby było więcej takich imprez, co do bezpieczeństwa to jak znajdzie się w tłumie jakiś idiota z plecakiem wypełnionym C4 to i najlepsze służby tego nie wyłapią, więc nie przesadzajmy z wpadaniem w panikę. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Paranoja a ostrożność. 30.04.04, 23:23 Ja też jestem przeciwny wpadaniu w paranoję. Jednak w dzisiejszych czasach szanse na idiotę z plecakiem pełnym C4 czy Semtexu są o wiele większe niż kiedyś, więc i zabezpieczenia szczególnie takich imprez masowych też powinny być silniejsze. I nasze służby powinny być trochę bardziej podejrzliwe niż przedtem. Licho nie śpi - każdy mieszkaniec Madrytu ci to powie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Unijne koncerty w Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.04, 08:54 Dlaczego te koncert gromadzą podstarzałe gwiazdy okresu komunizmu? Czy ludzie w wieku lat dwudziestu paru nie mają nic do zaśpiewania? Przecież to jakieś muzeum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fela Re: Unijne koncerty w Rynku IP: *.ska01.telsat.wroc.pl 01.05.04, 15:29 Oprócz tego, że muzeum, to niewrocławskie. Z Krakowa trzeba sprowadzać! Wielkie, europejskie, z ambicjami "że ho! ho! miasto Wrocław nie ma, albo ma tylko kiepskich artystów, którzy nie potrafią poprowadzić (czytając z kartki!), już nie mowię zaśpiewać nawet przy tak nieczęstej okazji! Orkiestra - po zaintonowaniu hymnu przez Prezydenta - nie potrafiła zagrać Mazurka Dąbrowskiego! Prowincja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maka Re: Unijne koncerty w Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.04, 11:39 bylo pieknie:)) wroclaw-nasze miasto:)) Odpowiedz Link Zgłoś
wroclawianka117 Re: Unijne koncerty w Rynku 01.05.04, 17:19 nie wiedziałam, że uważacie pana Janusza Radka za podstarzałą gwiazdę czasów komunizmu? Ktoś tu się chyba pomylił. Coraz częściej dochodzę do wniosku, że na tym forum brakuje partnerów do rozmowy i dialogu. A coraz więcej jest tu chamstwa i prymitywizmu. Kiedyś tak nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galba To nie był "koncert unijny" tylko element 25go PPA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.05.04, 17:33 PPA czyli Przegląd Piosenki Aktorskiej. Coś sie dziennikarzynie popierdzieliło z tego serwilistycznego podniecenia. G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grim Re: To nie był "koncert unijny" tylko element 25g IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.04, 19:59 Dlaczego nie dali w spokoju pooglądać fejerwerków, włączyli światła tak, że niebo zrobiło się jasne, a prezydent zaczął coś ględzić zamiast w spokoju dać popatrzeć na pokaz. Odpowiedz Link Zgłoś