Gość: Ditran IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.05.04, 23:49 Do pierdla wszystkich gliniarzy, albo na izbę wozić, za cokolwiek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ditran Re: Wrocławski policjant został aresztowany IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.05.04, 23:51 Debile krzyczą - brawo policja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: copkiller Re: Wrocławski policjant został aresztowany IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.05.04, 09:29 cztery hwdp!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Wrocławski policjant został aresztowany IP: *.wroclaw.mm.pl 04.05.04, 09:35 Gość portalu:copkiller napisał cztery hwdp.A ja piszę pięć abcd. Kto da więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y&roll Re: Wrocławski policjant został aresztowany IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.05.04, 10:34 W tego typu sytuacjach zawsze zastanawiam się oprócz oczywiście tego jak ten policjant mógł to zrobić i jak surowa kara powinna go spotkać czy dowody są rzeczywiście wystarczająco mocne gdyż wyjątkowo łatwo grupa przestępcza czy po prostu złodziej mający zatarg z jakimś policjantem może zniszczyć takiemu policjantowi życie pomawiając go o współpracę z grupą przestępczą czy chociażby o "nakłanianie do kradzieży samochodu". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koneser ZNOWU PROKURATURA CHRONI KOLESIA !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.04, 11:10 Nasza dzielna prokuratura wrocławska nie ma wystarczających dowodów, że wzioł łapówkę, to w takim razie po co ? kaucja skoro nie ma dowodów???Za podobne oskarżenia np urzednika i również bez dowodów, tylko na podstawie pomówień natychmast stosują areszt!!! Prawo w wydaniu wrocławskim poraz kolejny udowadnia, że dotyczy ono tylko osób wybranych. Proszę jak nabierają wody w gęby aby tego za bardzo nie rozdmuchać !!! przecież w innych okolicznościach aresztowania np urzędnika, to zaraz pełno by było prasy i kamer !!!! Kolejna obłudna gra prokuratury !!! Szanowna Prokuraturo!!! czy ? w tym przypadku nie ma uzasadnonych przesłanek, że podejrzany będzie prubował mataczyć lub w inny sposób wpływał na bieg dalszego śledztwa ??? przecież wy z uporem maniaka zawsze tej jednej regule jesteście wierni, czy może i te przesłanki stosujecie wobec wybranych waszych ofiar !!! ??? a wiem że tak jest !!!! SKANDAL !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gen de melo Re: ZNOWU PROKURATURA CHRONI KOLESIA !!!!!!!!!!!! IP: *.prawo.uni.wroc.pl 04.05.04, 15:23 Chyba nie przepadasz za prokuraturą no cóż raczej sie nie zdarza żeby trafiay do nas sprawy ludzi niewinnych(Tych są za to pełne wieżienia-same ofiary spisku policji i prokuratury )Od wydawania wyroków o winie czy niewinnosci to jest sąd.Policja pod nadzorem prok ma przygotować postepoawnie i wniesć akt oskarżenia(prok) to tyle reszta należy do sądu.I on predzej czy póżniej rostrzygnie sprawe w sposób bardziej wiążący nież wydawane na szybko wyroki prasy czy ludzi którzy nie zapoznali sie materiałem. Pozdrawiam Ps A z policjantem tak samo jak z pijanym prok musza odpowiedziec jesli dopuscili sie przetsepstwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jimi TAK JEST POPRAWNIE !!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.04, 11:13 CHWDPiP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gen de melo Re: TAK JEST POPRAWNIE !!!!! IP: *.prawo.uni.wroc.pl 04.05.04, 15:29 Naprawde jimi? CHcesz wstąpić do Policji i Prokuratury:))))))? Brawo ale niestety musisz wybrać.do obu Cie nie przyjmą a w policji bedziesz musiał zdać testy psychologiczne. (by zostać prokuratorem konieczna jest znajomość nieco wiekszej ilosci liter a i zdolność budowy bardziej złożonych zdań bedzie mile widziana:)))) Pozdrawiam Dawno nie spotkałem tak ambitnego człwieka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jimi Gen de melo - głąbie !!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.04, 17:53 Tylko taki prymityw może tak to rozszyfrować, że chce wstąpić do policji i prokuratury !!!!! Głąbie kapuściany ( nie obrażając Kapusty)- powinno być Chwała Wszystkim Dzielnym Policjantom i Prokuratorom !!!!! Tylko prymityw mógł przypuszczać, że jest inaczej !!!!!! Brak ci oczytania i elokwencji!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawiedliwy Obu wam się pomieszało :) IP: *.ssk.com.pl 05.05.04, 11:03 To skrót typowo informatyczny oznaczający działania antypirackie: Chowaj Windowsa Do Piwnicy i Pawlacza. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gen de melo Re: Gen de melo - głąbie !!!!!!! IP: *.prawo.uni.wroc.pl 05.05.04, 14:33 Czy pijesz do prok Kapusty:)? Dziekuje za uswiadomienie mi mojej prostoty teraz kariera w Twojej ulubionej partii stoi przede mną otworem:) Ps To gdzie mam sie zgłosić na korepetycje z "oczytania i elokwencji"? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czas Re: Wrocławski policjant został aresztowany IP: *.coxfiber.net 04.05.04, 15:36 Czy oni tam nie maja juz nic do roboty tylko aresztowac swoich?. Co za strata czasu! Real to straszna rzecz. Odpowiedz Link Zgłoś