Dodaj do ulubionych

Wrocławski policjant został aresztowany

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.05.04, 23:49
Do pierdla wszystkich gliniarzy, albo na izbę wozić, za cokolwiek
Obserwuj wątek
    • Gość: ditran Re: Wrocławski policjant został aresztowany IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.05.04, 23:51
      Debile krzyczą - brawo policja.
      • Gość: copkiller Re: Wrocławski policjant został aresztowany IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.05.04, 09:29
        cztery hwdp!!!
        • Gość: mimi Re: Wrocławski policjant został aresztowany IP: *.wroclaw.mm.pl 04.05.04, 09:35
          Gość portalu:copkiller napisał cztery hwdp.A ja piszę pięć abcd. Kto da więcej?
          • Gość: y&roll Re: Wrocławski policjant został aresztowany IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.05.04, 10:34
            W tego typu sytuacjach zawsze zastanawiam się oprócz oczywiście tego jak ten
            policjant mógł to zrobić i jak surowa kara powinna go spotkać czy dowody są
            rzeczywiście wystarczająco mocne gdyż wyjątkowo łatwo grupa przestępcza czy po
            prostu złodziej mający zatarg z jakimś policjantem może zniszczyć takiemu
            policjantowi życie pomawiając go o współpracę z grupą przestępczą czy chociażby
            o "nakłanianie do kradzieży samochodu".
    • Gość: Koneser ZNOWU PROKURATURA CHRONI KOLESIA !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.04, 11:10
      Nasza dzielna prokuratura wrocławska nie ma wystarczających dowodów, że wzioł
      łapówkę, to w takim razie po co ? kaucja skoro nie ma dowodów???Za podobne
      oskarżenia np urzednika i również bez dowodów, tylko na podstawie pomówień
      natychmast stosują areszt!!! Prawo w wydaniu wrocławskim poraz kolejny
      udowadnia, że dotyczy ono tylko osób wybranych. Proszę jak nabierają wody w
      gęby aby tego za bardzo nie rozdmuchać !!! przecież w innych okolicznościach
      aresztowania np urzędnika, to zaraz pełno by było prasy i kamer !!!! Kolejna
      obłudna gra prokuratury !!! Szanowna Prokuraturo!!! czy ? w tym przypadku nie
      ma uzasadnonych przesłanek, że podejrzany będzie prubował mataczyć lub w inny
      sposób wpływał na bieg dalszego śledztwa ??? przecież wy z uporem maniaka
      zawsze tej jednej regule jesteście wierni, czy może i te przesłanki stosujecie
      wobec wybranych waszych ofiar !!! ??? a wiem że tak jest !!!! SKANDAL !!!!
      • Gość: Gen de melo Re: ZNOWU PROKURATURA CHRONI KOLESIA !!!!!!!!!!!! IP: *.prawo.uni.wroc.pl 04.05.04, 15:23
        Chyba nie przepadasz za prokuraturą no cóż raczej sie nie zdarza żeby trafiay do
        nas sprawy ludzi niewinnych(Tych są za to pełne wieżienia-same ofiary spisku
        policji i prokuratury )Od wydawania wyroków o winie czy niewinnosci to jest
        sąd.Policja pod nadzorem prok ma przygotować postepoawnie i wniesć akt
        oskarżenia(prok) to tyle reszta należy do sądu.I on predzej czy póżniej
        rostrzygnie sprawe w sposób bardziej wiążący nież wydawane na szybko wyroki
        prasy czy ludzi którzy nie zapoznali sie materiałem.

Pozdrawiam

Ps A z policjantem tak samo jak z pijanym prok musza odpowiedziec jesli
        dopuscili sie przetsepstwa
    • Gość: jimi TAK JEST POPRAWNIE !!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.04, 11:13
      CHWDPiP
      • Gość: gen de melo Re: TAK JEST POPRAWNIE !!!!! IP: *.prawo.uni.wroc.pl 04.05.04, 15:29
        Naprawde jimi?

CHcesz wstąpić do Policji i Prokuratury:))))))?
        Brawo ale niestety musisz wybrać.do obu Cie nie przyjmą
        a w policji bedziesz musiał zdać testy psychologiczne.
        (by zostać prokuratorem konieczna jest znajomość nieco wiekszej ilosci liter a i
        zdolność budowy bardziej złożonych zdań bedzie mile widziana:))))

Pozdrawiam

Dawno nie spotkałem tak ambitnego człwieka:)
        • Gość: Jimi Gen de melo - głąbie !!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.04, 17:53
          Tylko taki prymityw może tak to rozszyfrować, że chce wstąpić do policji i
          prokuratury !!!!!
          Głąbie kapuściany ( nie obrażając Kapusty)- powinno być Chwała Wszystkim
          Dzielnym Policjantom i Prokuratorom !!!!! Tylko prymityw mógł przypuszczać, że
          jest inaczej !!!!!! Brak ci oczytania i elokwencji!!!!!
          • Gość: sprawiedliwy Obu wam się pomieszało :) IP: *.ssk.com.pl 05.05.04, 11:03
            To skrót typowo informatyczny oznaczający działania antypirackie:

Chowaj Windowsa Do Piwnicy i Pawlacza.

pozdrawiam
          • Gość: Gen de melo Re: Gen de melo - głąbie !!!!!!! IP: *.prawo.uni.wroc.pl 05.05.04, 14:33
            Czy pijesz do prok Kapusty:)?
            Dziekuje za uswiadomienie mi mojej prostoty teraz kariera w Twojej ulubionej
            partii stoi przede mną otworem:)

Ps To gdzie mam sie zgłosić na korepetycje z "oczytania i elokwencji"?
            :))))
    • Gość: czas Re: Wrocławski policjant został aresztowany IP: *.coxfiber.net 04.05.04, 15:36
      Czy oni tam nie maja juz nic do roboty tylko aresztowac swoich?. Co za strata
      czasu! Real to straszna rzecz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka