Gość: Roberto IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.01, 18:55 Moim ulubionym wrocławskim parkiem jest Szczytnicki wraz ze wspaniałym Ogrodem Japońskim... A Wy, jaki wrocławski park lubicie najbardziej ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pawian OGROD BOTANICZNY !!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.01, 19:10 Gość portalu: Roberto napisał(a): > Moim ulubionym wrocławskim parkiem jest Szczytnicki wraz ze wspaniałym Ogrodem > Japońskim... > A Wy, jaki wrocławski park lubicie najbardziej ??? jesli pasuje do tej kategorii to glosuje na ogrod botaniczny. przeciez wyglada jak park. to nie tylko ulubiony moj park, to chyba najpiekniejsze miejsce na swiecie. sporo sie tam zmienilo odkad bylem pare lat temu. teraz sa fontanienki, wodospady, mostki, zakatki, skalki, duzo pomyslowej i gustownie rozplanowanej malej architektury ogrodowej, a wszystko dopieszczone co do kamyczka, listka, galazki, bardziej jak w japoncu to jedyne miejsce w europie ktore przycmiewa uroda nawet... wroclawski rynek :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aldi Re: OGROD BOTANICZNY !!! IP: *.silvershark.com.pl 20.08.01, 14:15 Tylko dlaczego choroba jest on platny??! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: OGROD BOTANICZNY !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.08.01, 11:34 O peryferiach cicho. A 2 piękne parki to park w Złotnikach z kompleksem domu dziecka /zlikwidowany ale nie wiem co tam będzie/ i odkomarzony dwa tygodnie temu oraz park w Leśnicy z pięknym pałacem i aleją miłości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osiek Re: ULUBIONY PARK WROCŁAWIAN........................................ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.08.01, 19:20 na wprost domu taki malutenki na pl. Mordechaja Anielewicza , potem caly ciag zielonosci od gorki Skarbowcow az po parka na Grabiszynku/Oporowie no i oczywiscie Poludniowy i Szczytnicki... kazdy z nich jest piekny... i dzieki nim Wroclaw jest takim slicznym miastem Pozdrawiam P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vorwerk Re: ULUBIONY PARK WROCŁAWIAN........................................ IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.01, 20:07 zdecydowanie Szczytnicki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: ULUBIONY PARK WROCŁAWIAN........................................ IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.01, 21:40 Park szczytnicki jest ulubionym miejscem większości wrocławian ja najbardziej lubie ogród japoński i pergole koło Hali Ludowej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kriss Re: ULUBIONY PARK WROCŁAWIAN........................................ IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.01, 22:18 Szczytnicki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betty Re: ULUBIONY PARK WROCŁAWIAN........................................ IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.01, 00:41 Bardzo lubię Park Nowowiejski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonczek Re: ULUBIONY PARK WROCŁAWIAN........................................ IP: *.pl 16.08.01, 21:44 ww.olbin.prv.pl zapraszam i pozdrawiam bonczydło Odpowiedz Link Zgłoś
conti Re: ULUBIONY PARK WROCŁAWIAN........................................ 16.08.01, 09:22 Gość portalu: Roberto napisał(a): > Moim ulubionym wrocławskim parkiem jest Szczytnicki wraz ze wspaniałym Ogrodem > Japońskim... > A Wy, jaki wrocławski park lubicie najbardziej ??? Bardzo lubię Park Wschodni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarosz Re: ULUBIONY PARK WROCŁAWIAN........................................ IP: 195.116.104.* 16.08.01, 11:16 Nie będę oryginalny - podzielam zdanie większości: Park Szczytnicki, a zwłaszcza Ogród Japoński. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafik Re: ULUBIONY PARK WROCŁAWIAN........................................ IP: 216.104.228.* 16.08.01, 12:36 Wnoszac z lektury pozostalych wypowiedzi bede szalenie oryginalny z... Parkiem Szczytnickim :))) Z innych: ciag parkow: Andersa (d. XXX-lecia)- Skowroni - Poludniowy (powody sentymentalne) oraz malutki ale niezwykle uroczy Park Brochowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonczek Re: ULUBIONY PARK WROCŁAWIAN........................................ IP: *.pl 16.08.01, 21:44 NOWOWIEJSKI któremu poświęciłem www.olbin.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: ULUBIONY PARK WROCŁAWIAN........................................ IP: 213.76.92.* 20.08.01, 19:10 Gość portalu: bonczek napisał(a): > NOWOWIEJSKI któremu poświęciłem www.olbin.prv.pl Juz to pisałem na forum - znakomita jest ta Twoja strona Bonczek, szkoda tylko, że tak mało jest na niej zdjęć sprzed 1945... Pozdro ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonczek Re: ULUBIONY PARK WROCŁAWIAN........................................ IP: *.pl 20.08.01, 20:33 wiem wiem ale akurat to miejsce to okres 1900-1920 i naprawde nie ma wiele w archiwum to co znalazlem posadzilem jak cos nowego sie pojawi dam znac a tymczasem jesli mozesz roberto daj maila do siebie bonczek@astercity.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dino Re: ULUBIONY PARK WROCŁAWIAN........................................ IP: 10.40.65.* 17.08.01, 16:22 Banalnie: Szczytnicki. Ladny jest tez Park Zachodni na Kozanowie. W Botanicznym dawno nie bylam, ale zachecilam sie wyliczeniemmostkow, fontanienek itp. Chyba odwiedze. Czy tam gryza??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johny Re: ULUBIONY PARK WROCŁAWIAN........................................ IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.01, 23:59 Oczywiszie, że park Grabiszynski! to jest nr.1 Nr. 2 mianuje park Szczytnicki, trzeci jest wg mnie Południowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: ULUBIONY PARK WROCŁAWIAN........................................ IP: 10.40.65.* 20.08.01, 14:02 a dla mnie kolejność jest następująca: 1.Południowy 2.Grabiszyński Szczytnicki mało znam, więc go nie liczę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klinta Re: ULUBIONY PARK WROCŁAWIAN........................................ IP: 10.101.1.* / 216.34.56.* 23.08.01, 06:01 jest sliczny maly park na ulicy kasprowicza... kiedys byla cudna sciezka zdrowia lecaca przez clay park az do Odry. juz jej nei ma,ale za to gorka zostala,az zal,ze wyrzucilam sanki :( Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: ULUBIONY PARK WROCŁAWIAN........................................ 25.08.01, 00:02 Widzę, ze PARK Szczytnicki zdecydowanie prowadzi w naszym rankingu... Żeby jeszcze cąły Park Szczytnicki wyglądął tak jak Ogród Japoński, byłoby cudownie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: ULUBIONY PARK WROCŁAWIAN........................................ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.08.01, 22:17 A ja proponuje park przy ZS6, fajnie sie tam wino pije:) Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: ULUBIONY PARK WROCŁAWIAN........................................ 26.08.01, 02:01 Gość portalu: ktos napisał(a): > A ja proponuje park przy ZS6, fajnie sie tam wino pije:) > A gdzież ten park się we Wrocławiu znajduje ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: ULUBIONY PARK WROCŁAWIAN........................................ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.08.01, 11:40 na ul.Orlińskiego /obok centrali telefonicznej/ wyszynk z grilem prowadzą bezdomni. Park to może nie jest ale skwer gąszczem dzikim pokryty. Napewno to miejsce Twoje przebija. Odpowiedz Link Zgłoś
beata# Re: ULUBIONY PARK WROCŁAWIAN........................................ 26.08.01, 14:27 Oczywiście Park Szczytnicki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jowita Re: ULUBIONY PARK WROCŁAWIAN........................................ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.08.01, 18:17 Park Szczytnicki - zwłaszcza jesienią. Park Południowy - cały rok. Zawsze chciałam mieszkać obok niego i marzenie spełniło się! Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: ULUBIONY PARK WROCŁAWIAN........................................ 26.08.01, 18:42 Czyli Szczytnicki nadal na pierwszym miejscu (chyba niezagrożonym) w naszym forumowym rankingu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: ULUBIONY PARK WROCŁAWIAN........................................ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.08.01, 18:48 Roberto. Układy rodzinne nie pomogą. Tylko park i pałac w Leśnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
walpurga.jarzabek Re: ULUBIONY PARK WROCŁAWIAN........................................ 20.06.02, 15:31 Gość portalu: Roberto napisał(a): > Moim ulubionym wrocławskim parkiem jest Szczytnicki wraz ze wspaniałym Ogrodem > Japońskim... > A Wy, jaki wrocławski park lubicie najbardziej ??? Odpowiedz Link Zgłoś