Dodaj do ulubionych

ULUBIONY PARK WROCŁAWIAN............................................

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.01, 18:55
Moim ulubionym wrocławskim parkiem jest Szczytnicki wraz ze wspaniałym Ogrodem
Japońskim...
A Wy, jaki wrocławski park lubicie najbardziej ???
Obserwuj wątek
    • Gość: pawian OGROD BOTANICZNY !!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.01, 19:10
      Gość portalu: Roberto napisał(a):

> Moim ulubionym wrocławskim parkiem jest Szczytnicki wraz ze wspaniałym Ogrodem
      > Japońskim...
      > A Wy, jaki wrocławski park lubicie najbardziej ???

jesli pasuje do tej kategorii to glosuje na ogrod botaniczny. przeciez wyglada
      jak park. to nie tylko ulubiony moj park, to chyba najpiekniejsze miejsce na
      swiecie. sporo sie tam zmienilo odkad bylem pare lat temu. teraz sa fontanienki,
      wodospady, mostki, zakatki, skalki, duzo pomyslowej i gustownie rozplanowanej
      malej architektury ogrodowej, a wszystko dopieszczone co do kamyczka, listka,
      galazki, bardziej jak w japoncu
      to jedyne miejsce w europie ktore przycmiewa uroda nawet... wroclawski rynek :-)))
      • Gość: Aldi Re: OGROD BOTANICZNY !!! IP: *.silvershark.com.pl 20.08.01, 14:15
        Tylko dlaczego choroba jest on platny??!
      • Gość: Janek Re: OGROD BOTANICZNY !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.08.01, 11:34
        O peryferiach cicho. A 2 piękne parki to park w Złotnikach z kompleksem domu
        dziecka /zlikwidowany ale nie wiem co tam będzie/ i odkomarzony dwa tygodnie
        temu oraz park w Leśnicy z pięknym pałacem i aleją miłości.
    • Gość: osiek Re: ULUBIONY PARK WROCŁAWIAN........................................ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.08.01, 19:20
      na wprost domu taki malutenki na pl. Mordechaja Anielewicza , potem caly ciag
      zielonosci od gorki Skarbowcow az po parka na Grabiszynku/Oporowie no i
      oczywiscie Poludniowy i Szczytnicki... kazdy z nich jest piekny... i dzieki nim
      Wroclaw jest takim slicznym miastem
      Pozdrawiam
      P.
      • Gość: Vorwerk Re: ULUBIONY PARK WROCŁAWIAN........................................ IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.01, 20:07
        zdecydowanie Szczytnicki
        • Gość: kinga Re: ULUBIONY PARK WROCŁAWIAN........................................ IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.01, 21:40
          Park szczytnicki jest ulubionym miejscem większości wrocławian ja najbardziej
          lubie ogród japoński i pergole koło Hali Ludowej...
          • Gość: Kriss Re: ULUBIONY PARK WROCŁAWIAN........................................ IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.01, 22:18
            Szczytnicki
            • Gość: Betty Re: ULUBIONY PARK WROCŁAWIAN........................................ IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.01, 00:41
              Bardzo lubię Park Nowowiejski.
              • Gość: bonczek Re: ULUBIONY PARK WROCŁAWIAN........................................ IP: *.pl 16.08.01, 21:44
                ww.olbin.prv.pl zapraszam i pozdrawiam
                bonczydło
    • conti Re: ULUBIONY PARK WROCŁAWIAN........................................ 16.08.01, 09:22

> Moim ulubionym wrocławskim parkiem jest Szczytnicki wraz ze wspaniałym Ogrodem
      > Japońskim...

Bardzo lubię Park Wschodni.
    • Gość: Jarosz Re: ULUBIONY PARK WROCŁAWIAN........................................ IP: 195.116.104.* 16.08.01, 11:16
      Nie będę oryginalny - podzielam zdanie większości: Park Szczytnicki, a
      zwłaszcza Ogród Japoński.
    • Gość: Pafik Re: ULUBIONY PARK WROCŁAWIAN........................................ IP: 216.104.228.* 16.08.01, 12:36
      Wnoszac z lektury pozostalych wypowiedzi bede szalenie oryginalny z... Parkiem
      Szczytnickim :)))
      Z innych: ciag parkow: Andersa (d. XXX-lecia)- Skowroni - Poludniowy (powody
      sentymentalne) oraz malutki ale niezwykle uroczy Park Brochowski.
    • Gość: bonczek Re: ULUBIONY PARK WROCŁAWIAN........................................ IP: *.pl 16.08.01, 21:44
      NOWOWIEJSKI któremu poświęciłem www.olbin.prv.pl
      • Gość: Roberto Re: ULUBIONY PARK WROCŁAWIAN........................................ IP: 213.76.92.* 20.08.01, 19:10
        Gość portalu: bonczek napisał(a):

> NOWOWIEJSKI któremu poświęciłem www.olbin.prv.pl

Juz to pisałem na forum - znakomita jest ta Twoja strona Bonczek, szkoda tylko,
        że tak mało jest na niej zdjęć sprzed 1945...
        Pozdro !

• Gość: bonczek Re: ULUBIONY PARK WROCŁAWIAN........................................ IP: *.pl 20.08.01, 20:33
          wiem wiem ale akurat to miejsce to okres 1900-1920 i naprawde nie ma wiele w
          archiwum to co znalazlem posadzilem jak cos nowego sie pojawi dam znac a
          tymczasem jesli mozesz roberto daj maila do siebie
          bonczek@astercity.net
    • Gość: Dino Re: ULUBIONY PARK WROCŁAWIAN........................................ IP: 10.40.65.* 17.08.01, 16:22
      Banalnie: Szczytnicki. Ladny jest tez Park Zachodni na Kozanowie. W Botanicznym dawno nie bylam,
      ale zachecilam sie wyliczeniemmostkow, fontanienek itp. Chyba odwiedze. Czy tam gryza???
      • Gość: johny Re: ULUBIONY PARK WROCŁAWIAN........................................ IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.01, 23:59
        Oczywiszie, że park Grabiszynski! to jest nr.1
        Nr. 2 mianuje park Szczytnicki, trzeci jest wg mnie Południowy.
    • Gość: *** Re: ULUBIONY PARK WROCŁAWIAN........................................ IP: 10.40.65.* 20.08.01, 14:02
      a dla mnie kolejność jest następująca:
      1.Południowy
      2.Grabiszyński
      Szczytnicki mało znam, więc go nie liczę
    • Gość: klinta Re: ULUBIONY PARK WROCŁAWIAN........................................ IP: 10.101.1.* / 216.34.56.* 23.08.01, 06:01
      jest sliczny maly park na ulicy kasprowicza...
      kiedys byla cudna sciezka zdrowia lecaca przez clay park az do Odry. juz jej
      nei ma,ale za to gorka zostala,az zal,ze wyrzucilam sanki :(
      • roberto65 Re: ULUBIONY PARK WROCŁAWIAN........................................ 25.08.01, 00:02
        Widzę, ze PARK Szczytnicki zdecydowanie prowadzi w naszym rankingu...
        Żeby jeszcze cąły Park Szczytnicki wyglądął tak jak Ogród Japoński, byłoby
        cudownie...
        • Gość: ktos Re: ULUBIONY PARK WROCŁAWIAN........................................ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.08.01, 22:17
          A ja proponuje park przy ZS6, fajnie sie tam wino pije:)
          • roberto65 Re: ULUBIONY PARK WROCŁAWIAN........................................ 26.08.01, 02:01
            Gość portalu: ktos napisał(a):

> A ja proponuje park przy ZS6, fajnie sie tam wino pije:)
            >

A gdzież ten park się we Wrocławiu znajduje ???

• Gość: Janek Re: ULUBIONY PARK WROCŁAWIAN........................................ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.08.01, 11:40
            na ul.Orlińskiego /obok centrali telefonicznej/ wyszynk z grilem prowadzą
            bezdomni. Park to może nie jest ale skwer gąszczem dzikim pokryty. Napewno to
            miejsce Twoje przebija.
    • beata# Re: ULUBIONY PARK WROCŁAWIAN........................................ 26.08.01, 14:27
      Oczywiście Park Szczytnicki.
      • Gość: Jowita Re: ULUBIONY PARK WROCŁAWIAN........................................ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.08.01, 18:17
        Park Szczytnicki - zwłaszcza jesienią.
        Park Południowy - cały rok. Zawsze chciałam mieszkać obok niego i marzenie
        spełniło się!
        • roberto65 Re: ULUBIONY PARK WROCŁAWIAN........................................ 26.08.01, 18:42
          Czyli Szczytnicki nadal na pierwszym miejscu (chyba niezagrożonym) w naszym
          forumowym rankingu...
          • Gość: Janek Re: ULUBIONY PARK WROCŁAWIAN........................................ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.08.01, 18:48
            Roberto. Układy rodzinne nie pomogą. Tylko park i pałac w Leśnicy.
    • walpurga.jarzabek Re: ULUBIONY PARK WROCŁAWIAN........................................ 20.06.02, 15:31

> Japońskim...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka