piotr_ze_wsi 03.05.11, 19:53 Był on (marsz) reklamowany również na stronach i szpaltach Gazety Wyborczej. Dlaczego nie został wygwizdany? Zabrakło wam gwizdków czy chętnych do dmuchania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adverb Re: Wrocław. Manifestują uczestnicy Marszu Patrio IP: *.internetia.net.pl 03.05.11, 20:10 I co Szymanski? Lepiej ci jak sie poplules? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: Wrocław. Manifestują uczestnicy Marszu Patrio IP: *.e-wro.net.pl 04.05.11, 08:24 Szymański to jakiś pogięty facet. Gej ? "Nienawistne akcje", "ogoleni na łyso najgłośniej krzyczeli". Mający najwięcej krost na doopie piszą najgłupsze artykuły. I co miło panu panie autor ? Nie lubiłem rasizmu ale dzięki GW widzę, że ci z NOP to zwykli nacjonaliści i że wobec linii programowej GW warto się do NOP zbliżyć. Piszcie więcej o obmierzłych gejach to stanę się ksenofobem. Gejostwo i GW to podobne szambo. NOP to tylko obrona ludzi przed GWnem. Odpowiedz Link Zgłoś
slawekpl Re: Wrocław. Manifestują uczestnicy Marszu Patrio 04.05.11, 10:28 wau, ale dales popalic. Juz sie przestraszylem. Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Bo, widzisz, z ultralewicowych pozycji gejzety 03.05.11, 20:56 wszystko jest "skrajnie prawicowe". Jak to mawiał klasyk "punkt widzenia zależy od punktu siedzenia". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ecci000 Re: Wrocław. Manifestują uczestnicy Marszu Patrio IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.05.11, 21:24 łe nie wiedziała, że będą nopy robi z siebie znowu pośmiewisko. gwizdek mam, wisi na lustrze i czeka na gwizdy przeciw nietolerancji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Twoja głupota IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.05.11, 21:42 jest do wyleczenia tylko zostanie uraz do końca życia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziomal NOP-mop IP: *.play-internet.pl 03.05.11, 21:46 NOP do PiS'uaru mop !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: analityk Re: NOP-mop IP: 89.25.151.* 03.05.11, 22:51 NOP został założony i jest kierowany przez Mossad. Tak zresztą jak i PiS, więc wszystko pasuje. NOP wrzeszczy i błaznuje, i kompromituje polski patriotyzm, tak zresztą, jak i PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: NOP-mop IP: *.sip.mia.bellsouth.net 04.05.11, 01:51 :) A Schetyna i Tusk to kto :) ? Patriotyczni rodacy :))))))) ? zaciecie walczacy o dobro Polakow :))))))) ? O zachowanie i szacunek do Polskiej histori i kultury :))))) ? O to zeby Polacy sie jako narod wzbogacali i zyli w dobrych warunkach :)))))) ? A wiec Tusk i Schetyna czy to sa Polscy patrioci :))))))))) ??? O to zeby ludzie trzymali swoje mieszkania a nie mieszkali na dzierzawie? o to zeby ich zarobki w SWOIM kraju (nie na tulaczce po swiecie daleko od swoich rodzin) byly godne??? O to sie Tusk i Schetyna ubiejgaja? Czy to to zeby rozproszyc Polakow po swiecie? Wysiedlic Polakow z domow i wygnac ich na tulaczke? O niszczenie Polskiej tozsamosci i kultury? Stwarzanie warunkow zeby Polacy sie zadluzali po szyje zastawiajac swoje domy i ziemie? O to zeby stworzyc z Polakow przyglupich roboli za tandetny grosz? Czy o to zeby system edykacji wyzszej byl na poziomie i gwarantowal im rowny dostep i dobre zarobki a nie jedynie dostep wyselekcjionowanym elitom? Dlaczego tyle szkol bylo pozamykanych? Dlaczego jest dyskriminacja wobec mlodym ludziom z malych miejscowosci i wiosek. Jest kasa na te pseudo-kulture jaka jest ciagle promowana przez np GW a nie ma kasy na szkoly dla dzieci? To jest patriotyzm wedlug Tuska i Schetyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: analityk Re: NOP-mop IP: 89.25.151.* 04.05.11, 07:39 No pogadałaś sobie bez związku z tematem, ale nie przeczysz, że ten cały NOP jest "Made by Mossad". Ciekaw jestem jak tam u nich kasa wygląda. Jestem pewny że jest duża, oni nie frajerzy żeby się za friko wydurniać. Podczas manifestacji najgłośniej przeciw Carowi krzyczeli agenci Ochrany. Więc to nie żadna nowość, to stary system. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: NOP-mop IP: *.e-wro.net.pl 04.05.11, 08:31 > No pogadałaś sobie bez związku z tematem, ale nie przeczysz, że ten cały NOP je > st "Made by Mossad". Ciekaw jestem jak tam u nich kasa wygląda. Jestem pewny że > jest duża, oni nie frajerzy żeby się za friko wydurniać. > Podczas manifestacji najgłośniej przeciw Carowi krzyczeli agenci Ochrany. Więc > to nie żadna nowość, to stary system. To Mosad finansuje GW i NOP ? Teraz rozumiem dlaczego GW tak zajadle go atakuje. To kamuflaż , tak ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: analityk Re: NOP-mop IP: 89.25.151.* 04.05.11, 08:41 To reklama. Do tego darmowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: analityk Re: NOP-mop IP: 89.25.151.* 04.05.11, 08:54 Gdyby naprawdę chcieli rozrobić NOP, jak też PiS, to by go nie dowartościowywali strasząc nim (czyli, groźny, poważny przeciwnik), tylko zrobiliby z nich takich co biją hobbystycznie żony (Tymiński), odrażających gwałcicieli (Lepper), czy osoby co mają zwidy i bredzą (Lepper - Klewki), w każdym razie poszliby w tym kierunku. Albo by zamilczeli. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_zet Re: NOP-mop 05.05.11, 07:13 Dobrze gadasz, analityk. To powinno dawać do myślenie, gdy jawnie prosyjonistyczna gazeta nadaje wielce ważną rangę zjawisku, które obiektywnie jest marginalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: analityk Re: NOP-mop IP: 89.25.151.* 06.05.11, 07:10 A dodam że gdzieś w latach 90tych była w Gliwicach manifestacja narodowców (nie NOP), zostali zwyczajnie przez policję spałowani. Media o tym nie doniosły, ktoś mi to to wtedy opowiedział. Bo to byli "niesłuszni" narodowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaannemarie Re: NOP-mop IP: *.dynamic.chello.pl 04.05.11, 09:12 Człowiek ma głowę i dwie ręce a także inteligencję aby dać sobie radę w życiu, to właśnie robię, tyram i się nie skarżę. Nie mam wrażenia, że coś zakłóca moją tożsamość narodową, jestem jej bardziej świadoma, niż za komuny. Obrażają Pana Boga (lub Opatrzność do wyboru) a także tych, którzy siedzieli w latach 70-tych i 80-tych, którzy mówią, że nie są w swoim kraju. To szczyt, doprawdy, po rusku ktoś każe Ci mówić?! Odpowiedz Link Zgłoś
grajag Re: NOP-mop 04.05.11, 09:39 Kobieto, nie przynoś wstydu swojej płci. Szkoły się zamyka bo jest niż demograficzny, tylko idiota utrzymywał by budynek dla 20 dzieciaków. Wyjazdy za granicę do pracy kształcą, poszerzają horyzonty takim ksenofobom jak Ty. W całej Europie pracownicy się przemieszczają, idą tam gdzie im lepiej płacą :). Ale żeby obwiniać rząd za to że się Polacy zadłużają to już szczyt głupoty (babskiej?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: NOP-mop IP: *.e-wro.net.pl 04.05.11, 08:28 > NOP został założony i jest kierowany przez Mossad. Tak zresztą jak i PiS, więc > wszystko pasuje. NOP wrzeszczy i błaznuje, i kompromituje polski patriotyzm, ta > k zresztą, jak i PiS. Kto to jest NOP to my wiemy. Gdybyś ty potrafił demonstrować patriotyzm na demonstracje NOP chodziłoby mniej ludzi. Jesteś zakłamany bo pod płaszczykiem patriotyzmu plujesz na PIS. To nowy sposób okazywania patriotyzmu lansowany przez PO. Trudno zatem się dziwić ze radykalne ruchu uzyskują poklask. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc Re: Wrocław. Manifestują uczestnicy Marszu Patrio IP: *.jzo.com.pl 04.05.11, 06:32 gwizdek mam, wisi na lustrze i czeka na gwizdy przeciw nietolerancji. Gwiżdżąc na nietolerancję jesteś nietolerancyjna :DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
jaankieter Re: Wrocław. Manifestują uczestnicy Marszu Patrio 04.05.11, 08:04 > łe nie wiedziała, że będą nopy robi z siebie znowu pośmiewisko. gwizdek mam, wi > si na lustrze i czeka na gwizdy przeciw nietolerancji. nietolerancją w nietolerancję. Czy to nie jest przypadkiem nietolerancja? Odpowiedz Link Zgłoś
awas_awas Raz sierpem, raz młotem faszystowską hołotę! 03.05.11, 21:32 No passaran! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: willy Re: Raz sierpem, raz młotem faszystowską hołotę! IP: *.dynamic.chello.pl 03.05.11, 21:39 Hasełko bolszewickie napisałeś z błędem. Netowy "antyfaszysta". Dlaczego cię nie było? Straciłeś okazje żeby przyjść i "zatrzymać faszyzm". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Raz sierpem, raz młotem faszystowską hołotę! IP: *.fbx.proxad.net 03.05.11, 22:04 bylismy jestesmy i zginiemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komunizm_STOP Re: Raz sierpem, raz młotem faszystowską hołotę! IP: *.dynamic.chello.pl 03.05.11, 23:08 NO to the red criminals! Odpowiedz Link Zgłoś
jolkas1 Marsz Patriotyczny przeszedł ulicami centrum Wr... 03.05.11, 21:42 No fajne sobie towarzystwo wyhodowaliśmy na własnym łonie. Jeszcze tylko pochodni brakuje. Myślę że przed euro 2012 należałoby ich nieco spacyfikować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pajace Re: Marsz Patriotyczny przeszedł ulicami centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.11, 22:02 Popieram nie życzę sobie barw Sląska Wrocław na faszystowskich manifestacjach ! Żenadę i wstyd klubowi przynosicie prymitywy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: Marsz Patriotyczny przeszedł ulicami centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.11, 22:54 Nie życzysz sobie. Dobre. :) Zawsze możesz wejść w młyn i powiedzieć, że nie życzysz sobie sektorówek takich, jak np. ta na Widzewie. Co Ty na to? A na Polonię lepiej też nie idź, bo się znów spocisz, jak sektorówkę zobaczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
jaankieter Re: Marsz Patriotyczny przeszedł ulicami centrum 04.05.11, 08:11 Gość portalu: pajace napisał(a): > Popieram nie życzę sobie barw Sląska Wrocław na faszystowskich manifestacjach ! > Żenadę i wstyd klubowi przynosicie prymitywy !!! Manifestacja była patriotyczna - mam nadzieję, że dla ciebie patriotyzm to nie to samo co faszyzm. Nie było tam żadnych faszystowskich haseł, ani zachowań. Gdyby takowe było, to GW pisała by o tym i krzyczała na całe gardło. Nie krzyczała - widać nie miała o czym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DW Re: Marsz Patriotyczny przeszedł ulicami centrum IP: *.217.146.194.generacja.pl 03.05.11, 22:28 Myślę, że na EURO powinnaś wyłapać gołą dvpą w mordę, ścierko antypolska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADW Re: Marsz Patriotyczny przeszedł ulicami centrum IP: *.internetia.net.pl 03.05.11, 22:40 Człowieczku nie pisz nic już proszę, bo język nasz tak piękny kaleczysz okropnie. Odpowiedz Link Zgłoś
jaankieter Re: Marsz Patriotyczny przeszedł ulicami centrum 04.05.11, 08:10 jolkas1 napisała: > No fajne sobie towarzystwo wyhodowaliśmy na własnym łonie. Jeszcze tylko pochod > ni brakuje. Myślę że przed euro 2012 należałoby ich nieco spacyfikować. A co ma do tego Euro, które doprowadzi nasz kraj do jeszcze większej ruiny finansowej? Odpowiedz Link Zgłoś
yann17 Marsz Patriotyczny przeszedł ulicami centrum Wr... 03.05.11, 22:03 Wiekszość tych oszołomów sprzedałoby ten patriotyzm za 30 srebrników przy pierwszej lepszej okazji. To zadymiarze i nic więcej. A NOP to ugrupowanie skazane na poruszanie się w środowisku plaktonu politycznego, skazanego na permanentna niewybieralność ( brak jakiegokolwiek programu społeczno-politycznego). Odpowiedz Link Zgłoś
jaankieter Re: Marsz Patriotyczny przeszedł ulicami centrum 04.05.11, 08:15 yann17 napisał: > Wiekszość tych oszołomów sprzedałoby ten patriotyzm za 30 srebrników przy pierw > szej lepszej okazji. To zadymiarze i nic więcej. > A NOP to ugrupowanie skazane na poruszanie się w środowisku plaktonu polityczne > go, skazanego na permanentna niewybieralność ( brak jakiegokolwiek programu spo > łeczno-politycznego). hehe - może i NOPowcy sprzedali by patriotyzm nawet i za 10 srebrników. Jedno jest pewne. PO, PIS, SLD i PSL oraz świętej pamięci Lech Kaczyński polski patriotyzm już sprzedali za możliwość dossania się do europejskiego koryta. PO PiS SLD i PSL (oraz A. Kwaśniewski) wprowadzili Polskę do Wspólnoty Europejskiej, a Lech Kaczyński nie dał swojego veta (które z resztą obiecał) dla utworzenia Unii Europejskiej, która tępi patriotyzm na każdym kroku rabując nas przy okazji z ciężko zarobionych pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
slawekpl Re: Marsz Patriotyczny przeszedł ulicami centrum 04.05.11, 10:43 a po co nam patriotyzm wytlumacz mi to logicznie!! Zachowaj swoja tozsamosc i to wystarczy. Mam nadzieje, ze kiedys "spelni sie " idea zjednoczonej europy. Dodaje - kocham Polske, mam tutaj sowje "korzenie", ktore mnie wlasnie takim "zapapranym i najprawdziwszym" patriotyzmem UWIERAJA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jaankieter Re: Marsz Patriotyczny przeszedł ulicami centrum 04.05.11, 13:48 a co to jest idea zjednoczonej Europy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez granic Re: Wrocław. Manifestują uczestnicy Marszu Patrio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.11, 22:04 a Ty uważasz się za Polaka, a chciałbyś wygwizdać ludzi śpiewających dumnie Mazurka Dąbrowskiego? nieważne jakie ktoś ma poglądy polityczne, do jakich ugrupowań należy, każdy mógł przyjść i zamanifestować swój patriotyzm, swoją Polskość. Kogo chcielibyście spacyfikować i za co? każdy ma swoje poglądy, przekonania i wartości, a niektórzy nawet za te wartości walczą, są potępiani i umierają. dziękuję dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.11, 22:17 Wykopmy rasizm ze STADIONÓW !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mackiewicz Nacjonalizm to nie patriotyzm IP: *.internetia.net.pl 03.05.11, 22:36 Ewidentny brak wiedzy - już w podstawówce historycy i poloniści tłumaczą różnice pomiędzy patriotyzmem a nacjonalizmem, a tutaj nic, jak grochem o ścianę, dla nich dalej jedno i drugie oznacza to samo :/ Do szkół rodacy, do szkół! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: analityk Re: Nacjonalizm to nie patriotyzm IP: 89.25.151.* 03.05.11, 23:47 To nie błąd, to metoda. NOP jest kierowany przez Mossad i realizuje zadanie kompromitowania polskich środowisk patriotycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
slawekpl Re: Nacjonalizm to nie patriotyzm 04.05.11, 10:47 nie da sie. to tak jak gadal chlop do obrazu. rece opadaja. No niestety to jest domena Lumpen proletariatu. Tych najnizszych warstw. cos przynajmniej maja. Wyksztalceni wykorzystuja ich tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Wrocław. Manifestują uczestnicy Marszu Patrio IP: *.e-wro.net.pl 04.05.11, 00:02 Bardzo cenię sobie wartości patriotyczne, więc jak widzę Flagę Polski z jakimś napisem to mnie trzęsie. Panowie, szacunku trochę. To nie jest jakiś tam kawałek tkaniny na transparenty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: Wrocław. Manifestują uczestnicy Marszu Patrio IP: *.sip.mia.bellsouth.net 04.05.11, 02:03 Zgadzam sie toba. Polacy powinni sie trzymac razem i dbac o dobro swojego kraju bez wzgledu na to co wladze np. Schetyn y robia, bez wzgledu na polityke, bez wzgledu na medialne szacher macher jak w tej gazetce michnikowskiej. Znam ludzi w Poloni z roznych fal emigracyjnych ktorzy pomimo wedruwki za zacietymi Polakami i patriotami, byl taki czas w latach 80tych i 90tych ze odmawiali sobie wiele zeby w Polsce rodzinom i przyjaciolom wysylac kase ciezko zacharowana na zachodzie. Czesto widac Polaskie flagi na domach np w Stanach. Mam szacunek dla Israelczykow ktorzy walczyli o swuj suwerenny kraj Israel i ktory zaciecie bronia, jak i bronia swojej histori i kultury w swoim kraju. A Polacy jak tutaj widac sa szaklowani za publiczne okazanie patriotyzmu i wspolnoty z rodakami. Dlaczego? Dlaczego Dlaczego Polacy nie moga byc dumni ze swojej kultury ktora jest tak bogata, swojej historii? Z osigniec swojego narodu? Byc dumnymi ze swojej flagi i dlaczego nie mozna tej dumy publicznie okazywac? Robia to Amerykanie, robia to Israelczycy, Polacy maja bardzo bogata historie i kulture i TRZEBA BYC Z TEGO DUMNYM I TE DUME PUBLICZNIE OKAZYWAC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: Wrocław. Manifestują uczestnicy Marszu Patrio IP: *.sip.mia.bellsouth.net 04.05.11, 02:11 Patriotyzm trzeba miec w sercach i na jezykach a przedewszyskim przejawiac patriotyzm w czynach ktore zapewnia ciaglosc naszej tozsamosci, kultury, historii, suwerennosci, wiazlosci Polskich rodzin, zadbac o dorbo mlodych Polakow w kraju, zadbac o srodowiska Polonijnie rozporoszone na swiecie, zadbac o system edukacji, o POLSKA kulture, o srodowisko w NASZYM kraju gdzie wychowuja sie POLSKIE dzieci, o starszych Polakow, o Polakow chorych, o system medycyny w Polsce ktory bedzie dostepny i na poziomie. To jest manifestacja patriotyzmu w czynach: aktywne a nie bierne zaangazowanie i zainteresowanie sprawami w naszym kraju. O to transglobalne firmy nie zadbaja ktore ubiegaja sie o tanich roboli zeby zwiekszyc zyski dla "stockholders" i CEO's lokalizowanych Bog wie gdzie. O dobro w swoich krajach musza dbac obywatele tych kraji. Odpowiedz Link Zgłoś
korcia2000 Re: Wrocław. Manifestują uczestnicy Marszu Patrio 04.05.11, 05:52 kobieta Naucz się córko ortografii, bo błędy w ojczystym języku patriotę kompromitują! Odpowiedz Link Zgłoś
slawekpl Re: Wrocław. Manifestują uczestnicy Marszu Patrio 04.05.11, 10:53 @ kobieta z patrityzmen w sercu: a jeszcze do tego to slowo "swuj" tak by sie pieknie rymowalo z innym bardzo czesto przez "patriotow" uzywanym slowem "..uj"........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: Wrocław. Manifestują uczestnicy Marszu Patrio IP: *.e-wro.net.pl 04.05.11, 08:43 > Zgadzam sie toba. Polacy powinni sie trzymac razem i dbac o dobro swojego kraj > u bez wzgledu na to co wladze np. Schetyn y robia, bez wzgledu na polityke, bez > wzgledu na medialne szacher macher jak w tej gazetce michnikowskiej. Toż po to tu pisujemy aby nie było szacher macher > Mam szacunek dla Israelczykow ktorzy walczyli o swuj suwerenny kraj Israel i kt > ory zaciecie bronia, jak i bronia swojej histori i kultury w swoim kraju. Ale dlaczego i-sra-ją w Polsce ? ?A Po > lacy jak tutaj widac sa szaklowani za publiczne okazanie patriotyzmu i wspolnot > y z rodakami. Dlaczego? Dlaczego Dlaczego Polacy nie moga byc dumni ze swojej > kultury ktora jest tak bogata, swojej historii? Z osigniec swojego narodu? Są dumni ale GWno od lat stara się te dumę pomniejszyć "czyniąc z nas europejczyków". >Byc > dumnymi ze swojej flagi i dlaczego nie mozna tej dumy publicznie okazywac? Można, niech sobie GW pisze co chce. > Ro > bia to Amerykanie, robia to Israelczycy, Polacy maja bardzo bogata historie i k > ulture i TRZEBA BYC Z TEGO DUMNYM I TE DUME PUBLICZNIE OKAZYWAC. Najlepiej na lamach żydowskiej antypolskiej gazety , za co ci dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
j-50 Marsz Patriotyczny przeszedł ulicami centrum Wr... 03.05.11, 22:10 Z nich tacy patrioci, jak ze mnie ksiądz-pedofil. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofczyz Re: Marsz Patriotyczny przeszedł ulicami centrum 04.05.11, 07:52 A wolisz chłopców czy dziewczynki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misza Re: Marsz Patriotyczny przeszedł ulicami centrum IP: *.centertel.pl 04.05.11, 10:07 teraz to strach być patriotą!!! patriotyzm polski kojarzy się już bardzo jednoznacznie Odpowiedz Link Zgłoś
bnch Re: Wrocław. Manifestują uczestnicy Marszu Patrio 03.05.11, 22:20 Jaki tam patriotyczny? Od kiedy to pizdeczki z NOP mają coś wspólnego z patriotyzmem? Skandowanie kretynizmów, to nie patriotyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
jolkas1 Marsz Patriotyczny przeszedł ulicami centrum Wr... 03.05.11, 22:33 Jest to wstyd dla miasta, żeby święto państwowe zawłaszczała sobie organizacja neofaszystowska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gth Re: Marsz Patriotyczny przeszedł ulicami centrum IP: *.wroclaw.mm.pl 03.05.11, 22:39 A Ty co zrobiłeś/aś w to narodowe Święto, że masz czelność pyszczyć na kogokolwiek? Jak zademonstrowałeś/aś swoją polskość tego ważnego dnia? Zapewne nic, bo jedyne co potraficie porypani krzykacze, to sadzić się tu zza klawiatury. Nie macie bladego pojęcia o tym, co działo się na manifestacji, a jednocześnie uważacie, że była to demonstracja faszystowska. Przyswajacie bezwiednie te epitety, które kieruje pod adresem NOPu szanowny redaktorek tej zacnej szechterowskiej gazety. Pacyfikować to należy was- intelektualne warzywa, które przyjmują każde g*wno, które im się wciśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gtb Re: Marsz Patriotyczny przeszedł ulicami centrum IP: *.wroclaw.mm.pl 03.05.11, 22:52 gth, nie ty i nie tobie podobni będą wyznaczać kanony i standardy patriotyzmu czy polskości. Ty i tobie podobni jesteście wstydem tej ziemi i tego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gth Re: Marsz Patriotyczny przeszedł ulicami centrum IP: *.wroclaw.mm.pl 04.05.11, 00:22 A zatem prawo do decydowania kto jest wstydem narodu uzurpujesz sobie Ty. Hipokryzja sięgająca zenitu. Choć w zasadzie nie powinienem był spodziewać się niczego więcej. Wstydem narodu śmiesz nazywać ludzi, którzy nie wstydzą się wyjść na ulicę z flagą w jedno z najważniejszych świąt państwowych. Nie znasz ich, ale dla zasady rzucasz oszczerstwami. Siedź dalej w domu, pochłaniaj informacje, które podają Ci na tacy w internecie. Tak jest najłatwiej- nie wysilając mózgu, ale przecież niczego innego nie potrzebujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Pytanie 04.05.11, 00:29 Proszę o udowodnienie, że NOP jest organizacją neofaszystowską. Na początek radzę zapoznać się z cechami faszyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofczyz Re: Pytanie 04.05.11, 07:51 No dobrze ale jest organizacją pozostawiającą wiele do życzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: Pytanie IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.05.11, 12:21 Wystarczy popatrzeć na nich, ich hasła i ludzie inteligentni znający historię widzą z kim mają do czynienia i omijają ich z daleka. Ciekawe dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: Pytanie IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.05.11, 12:26 No dobrze, to kryptonaziści, udający spokojne miłe baranki z pała za pazuchą. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Hehe 04.05.11, 14:34 Zdajesz sobie sprawę, że oni Cię mogą teraz pozwać i wygrają, jak amen w pacierzu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ A które z poniższych haseł nie pasuje Wyborczej? IP: *.internetia.net.pl 03.05.11, 22:42 Uczestnicy marszu skandowali: "Trzeci Maj - nasze święto", "Bóg, honor, Ojczyzna", "Śląsk Opolski zawsze polski", "Raz sierpem, raz młotem czerwoną hołotę", "Polska zawsze niepodległa", "Na zawsze wierni", "Wolna Polska niepodległa" i "Patriotyzm to nie obciach". Nieśli transparent z napisem "Sport, zdrowie, nacjonalizm". Gdzie tu jest ten piętnowany faszyzm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu Re: A które z poniższych haseł nie pasuje Wyborcz IP: 89.204.137.* 04.05.11, 06:44 Uczestnicy marszu skandowali: "Trzeci Maj - nasze święto", "Bóg, honor, Ojczyzna", "Śląsk Opolski zawsze polski", "Raz sierpem, raz młotem czerwoną hołotę", "Polska zawsze niepodległa", "Na zawsze wierni", "Wolna Polska niepodległa" i "Patriotyzm to nie obciach". Nieśli transparent z napisem "Sport, zdrowie, nacjonalizm". Gdzie tu jest ten piętnowany faszyzm? jak gdzie? Ein Volk, Ein Reich, ein Wodzo Odpowiedz Link Zgłoś
tomidlakos Kiepski look 03.05.11, 22:42 Wyraz twarzy swiadczacy o dosc kiepskim ogarnianiu niejednej sytuacji, fatalne ciuchy i ogolny look, skrajna postac bezradnej frustracji i niewybrednie tlumiona chec przywalenia kazdemu, swiadcza o tym, ze i w pieknym Wroclawiu mieszkaja naprawde brzydcy ludzie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: Kiepski look IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.11, 22:59 A Ty co? Plan 9 z kosmosu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: Kiepski look IP: *.jzo.com.pl 04.05.11, 06:35 Zza monitorka każdy jest chojrak... Podrzuć swoją fotkę, ocenimy cię "piękny człowieku" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dud ale wnikliwa analiza panie tapmadl ;) IP: 62.233.251.* 04.05.11, 10:28 ale wnikliwa analiza panie tapmadl ;) odejdz trochę od ti-vi-enu, życie nie tylko kręcie się wokół modnych ciuszków Dzoany Krupy i pachnących pierdów Jacykowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marx Skąd się biorą takie prymitywne gęby?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.11, 00:06 Sfrustrowani bandyci szukają winnych swego nędznego położenia i zwalają całą winę na "obcych i wrogów narodu". Nic nie rozumieją, że ich szef Polak w pracy jest takim samym (a może i gorszym) ch... jak szef Niemiec czy Francuz. Narodowość nie ma nic do rzeczy. Chłopcy dajcie sobie spokój z jakimiś hasłami z XIX wieku - naród nigdy niewiele znaczył. Ale teraz w czasach globalizacji nie znaczy już nic. Jedyny podział jaki pozostał od czasów starożytnego Egiptu to podział na panów i niewolników. Wy jesteście nędznymi niewolnikami i tylko umacniacie swym głupim szczekaniem pozycję panów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dud no tiiia przecież liczy się teraz tylko mamona IP: 62.233.251.* 04.05.11, 10:40 no tiiia przecież liczy się teraz tylko mamona a cała reszta w dupie ... no i własnie o to chodzi abys do niczego nie miał żadnego zaangażowania aby łatwo można było ci cos zabrać i dać w zamian gotowy produkt pieknie opakowany w celofanik taki jak marketingowcy przygotowali taki który będziesz kupował a za rok znow wydatek bo bedzie brend new item ktory bedziesz musiał miec bo tak ci wmówi ti-vi-en ocknij się , jest jeszcze cos poza twoim pępkiem świata i twoją niewątpliwie najważniejszą osobą na świecie a moze i w kosmosie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
korcia2000 Marsz Patriotyczny przeszedł ulicami centrum Wr... 04.05.11, 05:57 Święto 3 Maja zawłaszczają łysi kibole i neofaszyści. Nawet PiS mimo sympatii do tych grup zdystansował się od nich. Wiadomo, idą wybory. Po co pokazywać prawdziwą twarz? Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Marsz Patriotyczny przeszedł ulicami centrum 04.05.11, 09:03 Że niby jak zawłaszczają? Organizując marsz patriotyczny? A czy ktoś zabronił słusznym i poprawnym politycznie organizacjom zorganizować inne spotkanie? Odpowiedz Link Zgłoś
danwrc1 nie ma czegos takiego jak mniejszości seksualne!! 04.05.11, 06:45 SA TYLKO SODOMICI I ZBOCZENCY A mniejszości seksualne to jakis michnikowszczyznowy tworek Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofczyz Marsz Patriotyczny przeszedł ulicami centrum Wr... 04.05.11, 07:31 Z tymi barwami WKS na manifestacji to przesada. Poza jednym szalikiem to widać nie było zbyt wiele. Można było by zaskarżyć ich o bezprawne używanie symboli prywatnej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dud buhahahah domorosły prawnik ;) IP: 62.233.251.* 04.05.11, 08:33 buhahahah domorosły prawnik ;) może zaskarżysz wszystkich na stadionie ... na ulicy a że koles bez biletu miał szalik .... też go zaskarżysz ;) wszyscy wy ktorzy opluwacie teraz ludzi którzy z własnej inicjatywy uczcili święto narodowe wy ktorzy co robiliście ..... ? place w nosi i tv działeczka i gril a jak dziecko pyta -Tato co to za swieto? wy odpowiadacie .. no dzien wolny i to tyle .. nie pamiętam za dużo ti_vi_enu i gej_zety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: buhahahah domorosły prawnik ;) IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.05.11, 09:37 Jak mówi przysłowie -poznać głupiego po śmiechu jego. Odpowiedz Link Zgłoś
45rtg Re: buhahahah domorosły prawnik ;) 04.05.11, 14:46 Gość portalu: Dud napisał(a): > place w nosi i tv > działeczka i gril > a jak dziecko pyta > -Tato co to za swieto? > wy odpowiadacie .. no dzien wolny i to tyle .. nie pamiętam 3. maja? No ja pamiętam co to za święto, tylko mam to w du żym poważaniu. Musiałbym zdurnieć żeby świetować rocznicę uchwalenia czegoś co było pudrowaniem syfu i próbą uratowania walącego się wraku niewydolnego państwa ale tak, żeby broń Boże niczego nie trzeba było zmieniać. A i tak nigdy toto nie weszło w życie, bo nikomu tak naprawdę na tym nie zależało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dud Re: buhahahah domorosły prawnik ;) IP: 62.233.251.* 05.05.11, 08:22 a zastanów się dlaczego nie weszło .... bo może ludzie mieli takie podejście jak ty ? czyli w du_zym poważaniu Odpowiedz Link Zgłoś
0721x Re: Wrocław. Manifestują uczestnicy Marszu Patrio 04.05.11, 08:26 nie ma powodu by gwizdać na gromadkę kundli Odpowiedz Link Zgłoś
aekielski Marsz Patriotyczny przeszedł ulicami centrum Wr... 04.05.11, 08:47 ZDRADA! Politycy PiS nie wzięli udziału,schowali się za plecami. Gdzie tu honor? Odpowiedz Link Zgłoś
grajag Marsz Patriotyczny przeszedł ulicami centrum Wr... 04.05.11, 09:10 Tacy patrioci i narodowcy a historii Polski nie znają. Nie mają pojęcia skąd i dlaczego wzięły się rozbiory. Do szkoły marsz a nie na ulice :) Odpowiedz Link Zgłoś
slawekpl Geby prostackie 04.05.11, 10:26 jaka idea tego "stowarzyszenia" takie tez "geby" prostackie przyszly na ten marsz. Zagospodarujcie najpierw nasza Poske dobrze a nie pretensje "do nieman"!! Niemna sie zachcialo tel holocie i nierobom!!! Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Dziennikarstwo vs. dziennikarsto wybiórcze 04.05.11, 10:51 Różnica między dziennikarstwem obiektywnym i dziennikarstwem "wybiórczym" na przykładzie Gazety Wrocławskiej i Gazety Wyborczej: Gazeta Wrocławska: www.gazetawroclawska.pl/stronaglowna/399203,wroc-aw-spokojny-marsz-patriotyczny,id,t.html Gazeta Wyborcza: wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35771,9534615,Marsz_Patriotyczny_przeszedl_ulicami_centrum_Wroclawia.html Odpowiedz Link Zgłoś
slawekpl Re: Dziennikarstwo vs. dziennikarsto wybiórcze 04.05.11, 11:09 chlopie max! i co ty chcesz przez pokazac? Obiketywne sa obie. nic nie przeinaczone. Odpowiedz Link Zgłoś
mantresa Marsz Patriotyczny przeszedł ulicami centrum Wr... 04.05.11, 11:20 Jak tak patrzę na te zdjęcia, to coś mi się zdaje, że się prze łikendem wszystkie maszynki do golenia z supermaktów wyprzedały ;) .. i ściereczki do polerowania mebli też.. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Re: Marsz Patriotyczny przeszedł ulicami centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.11, 22:27 Te twoje "trociny" ani zabawne ani choć w małym stopniu inteligentne. Lewactwo już tak ma. Odpowiedz Link Zgłoś
halflitra Jaki patriotyczny? To faszystowska hołota, którą 04.05.11, 17:38 najlepiej byłoby potraktować jakims Patriotem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WS Internetowi komuniści na start! :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.11, 22:29 Jak "nie ogarniasz już kuwety" to wybierz się do lekarza zanim zaczniesz wypisywać kolejne pierdoły. Odpowiedz Link Zgłoś