Dodaj do ulubionych

Piłkarze Śląska na razie poza europejskimi puch...

IP: *.hsd1.nj.comcast.net 22.05.11, 22:24
Nie poddawac sie. Jagiellonia i Lechia straca punkty na pewno. I to w nastepcej kolejce. Slask musi pokonac Ruch, ktory juz nie gra o nic oraz Arke, ktora bedzie grala o wszystko. W Legie nie wierze. Oni Slaska nie wyprzedza, wjec trzeba liczyc na wlasne sily. A one sa spore pod warunkiem ze Diaz bedzie gral od poczatku spotkania w srode.
Obserwuj wątek
    • Gość: ciekawski Piłkarze Śląska na razie poza europejskimi puch... IP: *.nycmny.fios.verizon.net 23.05.11, 09:27
      Czemu Orest do cholery nie wystawia Diaza ? To samo bylo z Rokiem Elsnerem trzymal go na lawie dopoki nie mial juz kim grac . Calkiem mozliwe ze ten Ljubisa nie jest zly ?
    • Gość: adam Koniec puchary, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.11, 09:59
      ...
      • Gość: Wieszcz puchary, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.11, 13:15
        Kombinacji jest znacznie więcej niz przedstawiono to w artykule ! Śląsk nie ma się co oglądać na innych tylko zdobyć w dwóch meczach 6 pkt. Jestem przekonany , że wtedy będą Puchary !
        Trzeba jednak spełnić następujące warunki ... Diaz od pierwszej minuty meczu i drugi znacznie trudniejszy jak zestawić to co Trener Lenczyk nazywał podstawą piramidy czyli defensywę ??? Wypadł z niej kontuzjowany Pawelec ! Problem to kto drugim stoperem obok Celebana ! ?
    • Gość: D. Re: Piłkarze Śląska na razie poza europejskimi pu IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.05.11, 20:41
      Qrfa w pucharach? Buhahahahaha! Qrfa qrfą pozostanie, jej miejsce jest w burdelu, a nie na salonach... Gdzie się śląski śmieciu wpychasz? Kto by cię chciał w Eurpoie? Qrfa w pucharach? Buhahahahaha!
    • Gość: JE Kolejny kawałek kibicowski IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.05.11, 00:29
      www.youtube.com/watch?v=eyTR6VcuIHE
    • Gość: zdzichu Re: Piłkarze Śląska na razie poza europejskimi pu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.11, 13:39
      A ja mam wrażenie, że to połkarze sami nie wierza juz w puzhary i robia wszystko, by sie nie zakawalifikowac. I nic z tego nie bedzie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka