na100procent 14.06.11, 00:14 Wraca nowe :) Nareszcie nasi! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: publicznauczelnia Moze bedzie lepiej IP: *.play-internet.pl 14.06.11, 09:40 Jednym wielkim priorytetem na akademi ktory tutaj nie byl wspomniany to jest bezpieczenstwo i spokojne miejsce nauki dla studentow i miejsce pracy dla lekarzy gdzie moga spokojnie i z wsparciem akademi sie rozwijac. Gdzie mobbing jest karalny, gdzie dzieci i krewni np. pewnego dziekana nie maja preferencyjnych przywileji, gdzie kazdy czy to z bogatego znanego domu, czy z biednego domu jest traktowany ROWNO i ma te same szanse na awans nie tylko w nauce ale takze i pracy na uczelni i to na wysokie stanowiska. Nie moze byc tak ze dzieci administratorow np. maja gwarantowana wygrywana na np naukowych konferencjach zanim one sie zaczna, ze pozycje czekaja wlasnie na nich, ze dostaja dostep do badan naukowych preferencyjnie, itp. Uczlenia publiczna musi gwaratowac rownouprawnienie dla wszystkich. Tego dotychczas nie bylo. Zapanowal nepotyzm i kumaterstwo gdzie czoluja krewni a inni sa traktowani drugorzednie. Mam nadzieje ze wladze terazniejsze wezma te sprawy na serio. Takze przypomne tutaj jedna z wielu skrajnych spraw ktore wyszly na jaw na poczatku kiedy uczelnia dowiedziala sie ze uprawnienia byly odebrane, cytujac mianowicie cos co ktos na portalu Gazety wyborczej napisal pod artykulem o uczelni. Bezpieczenstwo pracownikow I STUDENTOW musi byc gwaratowane i mobbing w jakiej kolwiek formie szczegolnie takiej jaka ta osoba okreslila nie ma miejsca na publicznej uczelni: ""Re: Protest przeciw rektorowi na inauguracji rokuIP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: WAGA 05.10.10, 15:46 Odpowiedz Dziękuję Panie Doktorze za Wystąpienie, które uzupełnię o moją wypowiedź - ŚLEDZTWO W SPRAWIE TEGO PROCEDERU PROWADZIŁ TRZY LATA PAN MINISTER KAMIŃSKI, OBECNIE niewiadomo -jak podłe stosują metody niektórzy "wybrani" i zaskakująco chronieni lekarze onkolodzy /dr Marek B., dr Alicja B. /dco-pryw.przych onkologiczna/, dr Andrzej W. histopatolog: pryw.gab. i dco, przew. DIL, dr Cezary J., dr Janusz L. /dctk/ - to tylko niektóre inicjały - którzy dopuszczają się procederu w stosunku do "upatrzonych" pacjentów zaniżając stopień zaawansowania choroby nowotworowej, po to by na koniec życia podjąć pozorowane działania medyczne, często z badaniami doświadczalnymi włącznie. Terminalnie chory na kilka dni przed śmiercią jest wypisywany /i wynoszony do domu przez przyszpitalną specjalistyczną firmę przewozową: na siedząco, aby zalegające toksyny nie spowodowały przedwczesnej śmierci/ do domu gdzie na podstawie zaświadczenia do USC / napisane przez dr Janusza L. DCTK/ w przeciągu kilku godzin "organizuje" się tzw. szybki ślub dla przejęcia świadczeń emerytalnych i połowy majątku zmarłego, w całości dorobek życia po zmarłych przejmuje się na sali sądowej przy pomocy tzw. biegłych sądowych. Chcąc wyjaśnić sprawę od wielu lat jestem regularnie zastraszana, nękana otrzymuję grożby: "skucia mordy", dwukrotnie próbowano mnie pozbawić życia, grożono bronią i słownie: "zastrzelę cię k...". W sprawie przeciwnika reprezentuje gwiazda palestry wrocławskiej członek RA adwokat Wojciech K. /patrz: "zatrzymanie znanych wrocławskich adwokatów" Gazeta Wyborcza wrocławska z dnia 05.04.2007 r. I dlatego bardzo dziękuję tym wszystkim LEKARZOM, którzy mają odwagę przeciwstawić się złu, które nie jest bezimienne. ! '" Odpowiedz Link Zgłoś
angd Rektor Ziętek skompletował ekipę prorektorów Me... 14.06.11, 10:56 To dobra wiadomość, powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elektor Re: Rektor Ziętek skompletował ekipę prorektorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.11, 19:46 Najlepiej zaprezentował się profesor Szepietowski, szkoda że nie startował wcześniej na funkcję główną. Tak czy owak zaczęło się wielkie sprzątanie po ekipie Andrzejaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etor Re: Rektor Ziętek skompletował ekipę prorektorów IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.11, 22:22 Myślisz naiwnie, że miałby jakiekolwiek szanse? Natomiast masz rację: zaczęło się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: Rektor Ziętek skompletował ekipę prorektorów IP: *.play-internet.pl 15.06.11, 10:47 czy dlatego dziekan jest opieszaly z moimi papierowymi sprawami. Prosilam jego o wazne dokumenty prawie poltora temu mailowo, nie powiem ze prosilam jego bezposrednio. Znowu podstawia mi nogi na drodze mojej kariery, albo juz polecial. Daj Boze bo ten czlowiek robi tyle szkody w zyciach mlodych studentow, po nic. Odpowiedz Link Zgłoś