czumizm 18.06.11, 11:47 Uprzejmie informujemy poddanych, że w tym miesiącu Sternik przekroczył sto tysięcy punktów wylatanych dla swej Sternikowej. Z tej okazji nad miastem przeleci F-16, jest co świętować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Autochton Re: Sto tysięcy punktów jest już Sternikowej! IP: *.e-wro.net.pl 18.06.11, 22:23 No dla mnie to się nadaje do prokuratury, że żona Dutkiewicza lata sobie po świecie za punkty uzbierane przez męża w czasie pracy. Załóżmy, że latanie Prezydenta Wrocławia do biura Expo czy gdziekolwiek jest uzasadnione (proszę powstrzymać wybuchy śmiechu), to jednak to co uzbiera (lojalnościowe punkty) powinno iść na kolejne delegacje. Ale nie. Charytatywna "Dama dolnego śląska" lata sobie za to do Japonii na wakacje. Ciekawe czy płaci za to podatek? Przecież to jest jakiś przychód. Tym bardziej jest to obrzydliwe, że Jej mąż nie robi w prywatnej firmie tylko pełni "służbę" za NASZE (podatników) pieniądze. Tylko gdzie to zgłosić? Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Sto tysięcy punktów jest już Sternikowej! 19.06.11, 07:50 > Tylko gdzie to zgłosić? Niegospodarnosc zapewne do prokuratury, oszustwa podatkowe - do urzędu skarbowego. To takie trudne, czy tylko chciales wylac swa zlosc, ktora nie idzie w parze z zadnym dzialaniem? Tak to kazdy potrafi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zetzszet Re: Sto tysięcy punktów jest już Sternikowej! IP: *.opera-mini.net 19.06.11, 09:11 przestancie jatrzyc glupole bo ABW o 6 rano kolbami zalomocze, wywioza na arene Mauzoleum i... Backi krytykowac absolutnie nie wolno! Przestrzegam wichrzyciele i wywrotowcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łoś_bimbacz jakie są plany wakacyjne Sternikowej? n/t IP: *.ip.netia.com.pl 19.06.11, 13:21 Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Re: Sto tysięcy punktów jest już Sternikowej! 20.06.11, 09:31 Gość portalu: zetzszet napisał(a): > przestancie jatrzyc glupole bo ABW o 6 rano kolbami zalomocze, wywioza na arene > Mauzoleum i... arena mauzoleum jest mocno niepraktyczna do wykonywania wyroków. Mauzoleum zaprojektowano bowiem tak, żeby było widać, co się tam dzieje. O wiele lepszym punktem wykonywania wyroków przez ABW jest ulica Rakietowa, tuż przed pasem lotniska, w momencie, w którym samolot podchodzi do lądowania. Egzekucja Blidy jednak czegoś ich nauczyła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borowy Młyn Re: Sto tysięcy punktów jest już Sternikowej! IP: *.internetia.net.pl 19.06.11, 13:41 zetkaf napisał: [...] www.polnocnolubuskie.blogspot.com Wędrówki po północnej części woj. lubuskiego Bo nawet największa podróz zaczyna się od pierwszego kroku... bardzo proszę o niereklamowanie nieaktywnych blogów Odpowiedz Link Zgłoś
pingwiniarz Re: Sto tysięcy punktów jest już Sternikowej! 19.06.11, 14:06 Zwolennikiem Rafała Dutkiewicza na pewno nie jestem, ale w tej sprawie akurat mam wątpliwości, czy oskarżenia są uzasadnione. Skąd wiecie że żona Rafałka lata za punkty z służbowych podróży męża? Może coś przeoczyłem, może był jakiś artykuł na ten temat? Konkrety poproszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chslfdoe piersia dama IP: 149.156.14.* 19.06.11, 16:08 mówisz i masz: www.gazetawroclawska.pl/wieczorwroclawia/340534,anna-dutkiewicz-o-tym-jak-to-jest-byc-pierwsza-dama,id,t.html Odpowiedz Link Zgłoś
pingwiniarz Re: piersia dama 19.06.11, 17:39 Akurat ten artykuł czytałem i na ten wątek wypowiedzi Rafałowej małżonki zwróciłem uwagę. Ale dla mnie to jeszcze nie konkret i nie dowód. Może Dutkiewicz podróżuje również samolotami prywatnie za własną kasę ? Z tego wypowiedzi Dutkiewiczowej takich wniosków jak wy jeszcze nie wyciągałbym (że lata sobie za punkty z służbowych podróży Rafa). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gjyujyujytu Re: piersia dama IP: 149.156.14.* 19.06.11, 20:35 masz prawo tak sądzić :) w tej twojej wierze widzę znowu mały problem: szkoda, że sternik lata dziesiątki tysięcy kilometrów na wakacje, zamiast sterować :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Narzekacz Pytanie do autora wątku. IP: *.e-wro.net.pl 19.06.11, 21:27 >Uprzejmie informujemy poddanych, że w tym miesiącu Sternik przekroczył sto tysięcy >punktów wylatanych dla swej Sternikowej. Pracujesz na lotnisku, czy w dziale jakiegoś Star Aliance albo innego programu lojalnośiowego? Na serio pytam, bo też chciałbym to sprawdzić i mieć jakiś dowód poza qywiadem dla Gazety Wrocławskiej. Pingwiniarz napisał: >Może Dutkiewicz podróżuje również samolotami prywatnie za własną kasę ? Żartujesz chyba. Szkoda, że nie własną kasę wpompował w WKS. A nawet jak by tak było to jak odróżnić bonusowe punkty prywatne od tych bonusowych co je dostał za loty opłacone z naszych pieniędzy? Przecież one są przypisane do osoby. www.gazetawroclawska.pl/wieczorwroclawia/340534,anna-dutkiewicz-o-tym-jak-to-jest-byc-pierwsza-dama,id,t.html?cookie=1#material_5 A teraz gdzie się Panie wybierają? Wahamy się czy Irlandia, czy Islandia. Od czego to zależy? To trochę kwestia ekonomiczna. Szukamy tanich lotów lub takich, gdzie można dostać bilety za punkty. Nasi mężowie tak często latają, że mamy punkty na darmowe bilety i wykorzystujemy takie loty, które je uwzględniają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łoś_bimbacz oferta wsparcia dla Sternikowej IP: *.ip.netia.com.pl 19.06.11, 21:33 Czy można przekazać swoje punkty na konto Sternikowej, aby mogła radośnie spędzić wakacje w czasie gdy Sternik będzie z mozołem tworzył POdwaliny pod Zaawansowany Dynamizm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Złotniczanin Re:Oby więcej lotów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.11, 21:42 Dzięki temu przenikliwe spojrzenie Pana Prezydenta widzi wszystkie usterki w realizowanych miejskich inwestycjach. Przelatując nad Złótnikami zauważył źle wykonaną nawierzchnię ulicy Kieleckiej i dzięki temu jest ona naprawiana po raz piąty. Odpowiedz Link Zgłoś