Dodaj do ulubionych

nefretete pomocy!!!!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 15:14
czekam i nie mogę się doczekać, a ja poprzestawiałam mojego maila, taka ze
mnie gapa mogłam przecież już dawno słuchać tej pięknej muzyki.
bozena0809@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: mariusz Re: nefretete pomocy!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 11.01.05, 15:47
      Hi1
      Ale na czym polegac ma pomoc?:)
      Pozd!M
    • nefretete_sl Re: nefretete pomocy!!!!!!!!!!!!! 11.01.05, 18:14
      :-) tak też myślałam, że przestawiłaś co nieco, a ja czekam aż podasz
      poprawnego. Już wysyłam. Pa!
      • Gość: bozena Re: nefretete pomocy!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 17:26
        Wielkie dzięki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jesteś wyjątkowa dlatego, że jako jedyna
        mi pomogłaś.Zamieniam się w słuch.
        • nefretete_sl Re: nefretete pomocy!!!!!!!!!!!!! 12.01.05, 19:08
          :-) nie ma za co dziękować. Cieszę się, że mogłam Ci pomóc. Jeszcze coś pośle
          za chwilkę...
          • Gość: bozena Re: nefretete pomocy!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 21:18
            Cześć!
            Soniu, otrzymałam poczte od Ciebie, ale mam problem z odsłuchaniem muzyki.
            Nie wiem,gdy klikam na spinacz po prawej stronie to strona nie podświetla się
            i nie mogę zapisać załącznika.Może się orientujesz czy to problem z komputerem
            czy moja niewiedza?Będę wdzięczna za wskazówki.Pozdrawiam Bożena
            • nefretete_sl Re: nefretete pomocy!!!!!!!!!!!!! 16.01.05, 11:13
              Cześć :)Masz wszystko dobrze w ustawieniach poczty ? Kurcze ja się na kompach
              kompletnie nie znam :-( Daj znać czy już możesz tą muzykę odsłuchać. Pozdrawiam
              Sonia
              • Gość: bozena Re: nefretete pomocy!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 21:10
                Cześć!!!!!!!! tak strasznie się cieszę, ktoś na forum rozwiązał mój problem, i
                mogę słuchać,słuchać i słuchać,dzięki Tobie Soniu.
                • nefretete_sl Re: nefretete pomocy!!!!!!!!!!!!! 17.01.05, 10:18
                  :-) to super że Cię udało, czytałam właśnie że prosiłaś o pomoc. Jak masz
                  ochotę to mogę Ci wieczorekiem jeszcze kilka utworków podesłać... Miłego dnia
                  Bożenko. Pa!
                  • Gość: bozena Re: nefretete pomocy!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 17:10
                    Jeśli możesz to bardzo proszę.Na kasecie vhs z mojego pobytu w Egipcie, mam
                    piękne nagranie,które puszczano przy hotelowym basenie (tyle że nie w całości),
                    śpiewa je kobieta, nie znam ani tytułu ani wykonawczyni, może masz jakieś
                    utwory śpiewane przez kobiety?POZDRAWIAM BOZENA!
                    • Gość: bozena Re: nefretete pomocy!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 16:35
                      Witaj Soniu,dzięki bardzo za wszystkie piosenki, są rewelacyjne.Nic nie
                      szkodzi, ze nie ma wśród nich tej jedynej.Nie wiem to chyba żadna wskazówka, że
                      wzrotki tej piosenki są wolne, nastrojowe, a refren dość szybki,ubawiłam się z
                      mojej córki, bo mówi ,ze tam często śpiewa "habibi", a przecież to słowo jest w
                      każdej piosence.Czy wiesz co oznacza?Dzięki ,jak mam Ci się odwzajemnić?Napisz
                      ile razy byłaś w Egipcie?Pa pozdrowionka!!!!!!!!!!!!!!!!!
                      • Gość: ma_rysia Re: nefretete pomocy!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 17:23
                        habibi to znaczy kochanie :)
                      • nefretete_sl Re: nefretete pomocy!!!!!!!!!!!!! 20.01.05, 20:02
                        Cześć Bożenko, szkoda że tam nie było tej piosenki co szukałaś. Mam jeszcze
                        dużo różnych piosenek - chyba będę Ci wysyłać po koleji ;))aż trafimy na tą
                        poszukiwaną. Habibi to znaczy kochanie. Byłam niestety tylko raz w Egipcie na
                        przełomie sierpinia i września a Ty? Na razie do sklikania ;)
                        • Gość: bozena Re: nefretete pomocy!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 17:34
                          Cześć!!!Soniu.Ja też niestety byłam raz w Egicie(szkoda,ale mam nadzieję,że
                          jeszcze pojadę)i też byłam pod koniec sierpnia 2004,w hotelu Coral Beach w
                          Hurgadzie,a Ty?.Nie wiem czy też czujesz tęsknotę tak jak ja? Narazie zbieram
                          fundusze.Ja mieszkam w Bielsku-Białej i leciałam z Katowic, może leciałyśmy tym
                          samym samolotem?Dzięki za muzyczkę i proszę o jeszcze, chyba masz tych piosenek
                          sporo?Pa!Pa!Pa!
                          • nefretete_sl Re: nefretete pomocy!!!!!!!!!!!!! 21.01.05, 18:20
                            Hello Bożenko, jestem w szoku :-) Ja leciałam z Katowic do HRG 24 sierpnia :-)
                            a Ty ? Masz może gg ? Łatwiej bym nam się gadało ;)
                            • nefretete_sl Re: nefretete pomocy!!!!!!!!!!!!! 21.01.05, 18:23
                              Kurcze jak leciałyśmy tym samym samolotem to nieźle jaki by był zbieg
                              okoliczności :-) Ja byłam w hotelu Sunrise Palacio też tylko raz :-( i również
                              tęsknię za tamtymi klimatami...
                              • Gość: bozena Re: nefretete pomocy!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 20:20
                                Ale numer ja leciałam 24.08 o godzinie 21.15,choć odlot był
                                opóżniony.Przypuszczam,że byłyśmy w tym samym samolocie.
                                • nefretete_sl Re: nefretete pomocy!!!!!!!!!!!!! 22.01.05, 10:27
                                  Ja też, to leciałyśmy razem :-)linie AMC, co za zbieg okoliczności. A kiedy
                                  wracałaś? Ja za 2 tygodnie
                                  • Gość: bozena Re: nefretete pomocy!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 15:53
                                    podaje Ci mój numer gg7642352
                                    • Gość: bozena Re: nefretete pomocy!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 20:01
                                      Soniu podaj mi numer gg
                                      • Gość: bozena Re: nefretete pomocy!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 11:38
                                        Czemu nie odpisujesz?
                                        • Gość: nefretete_sl Re: nefretete pomocy!!!!!!!!!!!!! IP: 62.148.84.* 24.01.05, 13:26
                                          Bożena, ja nic nie dostałam od Ciebie :(
                                          • Gość: bozena Re: nefretete pomocy!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 10:48
                                            Chyba się niezrozumiałyśmy, chciałaś mój numer GG,więc Ci go napisałam na
                                            forum, a ja chciałam żebyś Ty napisała swój nr GG i tyle.Pozdrawiam !!!!!!!!!!
                                            i czekam na odpowiedż.
                                            • nefretete_sl Re: nefretete pomocy!!!!!!!!!!!!! 25.01.05, 11:27
                                              No chyba nie zrozumiałyśmy się, podałaś mi nr gg ja napisałam do Ciebie licząc
                                              na odpowiedź na gg a nie na formu
                                              • Gość: bozena Re: nefretete pomocy!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 17:53
                                                Soniu, jak ja Ci mogę dać odpowiedż na gg skoro nie mam Twojego numeru??????
    • Gość: bozena Re: nefretete pomocy!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 20:53
      Dzięki, za pamięć.co się dzieje?Czy prześlesz mi coś jeszcze, do słuchania,
      bardzo proszę, jeśli to nie jest dla Ciebie problemem.
    • Gość: bozena Re: nefretete pomocy!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 20:47
      dlaczego nie odpisujesz?
      • nefretete_sl Re: nefretete pomocy!!!!!!!!!!!!! 28.01.05, 13:28
        :-) Jak znajdę chwilkę przez weekend to oczywiście coś podeślę. Pozdrawiam i
        czekam na odpowiedź na gg. Pa!
        • Gość: bozena Re: nefretete pomocy!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 20:11
          Czy Ty się na mnie obraziłaś?Bo ja wciąż czekam na piosenki, jeśli możesz
          odezwij się!!!!!!!!!!!!!!!cześć
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka