Gość: bozena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 15:14 czekam i nie mogę się doczekać, a ja poprzestawiałam mojego maila, taka ze mnie gapa mogłam przecież już dawno słuchać tej pięknej muzyki. bozena0809@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mariusz Re: nefretete pomocy!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 11.01.05, 15:47 Hi1 Ale na czym polegac ma pomoc?:) Pozd!M Odpowiedz Link Zgłoś
nefretete_sl Re: nefretete pomocy!!!!!!!!!!!!! 11.01.05, 18:14 :-) tak też myślałam, że przestawiłaś co nieco, a ja czekam aż podasz poprawnego. Już wysyłam. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozena Re: nefretete pomocy!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 17:26 Wielkie dzięki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jesteś wyjątkowa dlatego, że jako jedyna mi pomogłaś.Zamieniam się w słuch. Odpowiedz Link Zgłoś
nefretete_sl Re: nefretete pomocy!!!!!!!!!!!!! 12.01.05, 19:08 :-) nie ma za co dziękować. Cieszę się, że mogłam Ci pomóc. Jeszcze coś pośle za chwilkę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozena Re: nefretete pomocy!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 21:18 Cześć! Soniu, otrzymałam poczte od Ciebie, ale mam problem z odsłuchaniem muzyki. Nie wiem,gdy klikam na spinacz po prawej stronie to strona nie podświetla się i nie mogę zapisać załącznika.Może się orientujesz czy to problem z komputerem czy moja niewiedza?Będę wdzięczna za wskazówki.Pozdrawiam Bożena Odpowiedz Link Zgłoś
nefretete_sl Re: nefretete pomocy!!!!!!!!!!!!! 16.01.05, 11:13 Cześć :)Masz wszystko dobrze w ustawieniach poczty ? Kurcze ja się na kompach kompletnie nie znam :-( Daj znać czy już możesz tą muzykę odsłuchać. Pozdrawiam Sonia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozena Re: nefretete pomocy!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 21:10 Cześć!!!!!!!! tak strasznie się cieszę, ktoś na forum rozwiązał mój problem, i mogę słuchać,słuchać i słuchać,dzięki Tobie Soniu. Odpowiedz Link Zgłoś
nefretete_sl Re: nefretete pomocy!!!!!!!!!!!!! 17.01.05, 10:18 :-) to super że Cię udało, czytałam właśnie że prosiłaś o pomoc. Jak masz ochotę to mogę Ci wieczorekiem jeszcze kilka utworków podesłać... Miłego dnia Bożenko. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozena Re: nefretete pomocy!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 17:10 Jeśli możesz to bardzo proszę.Na kasecie vhs z mojego pobytu w Egipcie, mam piękne nagranie,które puszczano przy hotelowym basenie (tyle że nie w całości), śpiewa je kobieta, nie znam ani tytułu ani wykonawczyni, może masz jakieś utwory śpiewane przez kobiety?POZDRAWIAM BOZENA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozena Re: nefretete pomocy!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 16:35 Witaj Soniu,dzięki bardzo za wszystkie piosenki, są rewelacyjne.Nic nie szkodzi, ze nie ma wśród nich tej jedynej.Nie wiem to chyba żadna wskazówka, że wzrotki tej piosenki są wolne, nastrojowe, a refren dość szybki,ubawiłam się z mojej córki, bo mówi ,ze tam często śpiewa "habibi", a przecież to słowo jest w każdej piosence.Czy wiesz co oznacza?Dzięki ,jak mam Ci się odwzajemnić?Napisz ile razy byłaś w Egipcie?Pa pozdrowionka!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma_rysia Re: nefretete pomocy!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 17:23 habibi to znaczy kochanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
nefretete_sl Re: nefretete pomocy!!!!!!!!!!!!! 20.01.05, 20:02 Cześć Bożenko, szkoda że tam nie było tej piosenki co szukałaś. Mam jeszcze dużo różnych piosenek - chyba będę Ci wysyłać po koleji ;))aż trafimy na tą poszukiwaną. Habibi to znaczy kochanie. Byłam niestety tylko raz w Egipcie na przełomie sierpinia i września a Ty? Na razie do sklikania ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozena Re: nefretete pomocy!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 17:34 Cześć!!!Soniu.Ja też niestety byłam raz w Egicie(szkoda,ale mam nadzieję,że jeszcze pojadę)i też byłam pod koniec sierpnia 2004,w hotelu Coral Beach w Hurgadzie,a Ty?.Nie wiem czy też czujesz tęsknotę tak jak ja? Narazie zbieram fundusze.Ja mieszkam w Bielsku-Białej i leciałam z Katowic, może leciałyśmy tym samym samolotem?Dzięki za muzyczkę i proszę o jeszcze, chyba masz tych piosenek sporo?Pa!Pa!Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
nefretete_sl Re: nefretete pomocy!!!!!!!!!!!!! 21.01.05, 18:20 Hello Bożenko, jestem w szoku :-) Ja leciałam z Katowic do HRG 24 sierpnia :-) a Ty ? Masz może gg ? Łatwiej bym nam się gadało ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nefretete_sl Re: nefretete pomocy!!!!!!!!!!!!! 21.01.05, 18:23 Kurcze jak leciałyśmy tym samym samolotem to nieźle jaki by był zbieg okoliczności :-) Ja byłam w hotelu Sunrise Palacio też tylko raz :-( i również tęsknię za tamtymi klimatami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozena Re: nefretete pomocy!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 20:20 Ale numer ja leciałam 24.08 o godzinie 21.15,choć odlot był opóżniony.Przypuszczam,że byłyśmy w tym samym samolocie. Odpowiedz Link Zgłoś
nefretete_sl Re: nefretete pomocy!!!!!!!!!!!!! 22.01.05, 10:27 Ja też, to leciałyśmy razem :-)linie AMC, co za zbieg okoliczności. A kiedy wracałaś? Ja za 2 tygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozena Re: nefretete pomocy!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 15:53 podaje Ci mój numer gg7642352 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozena Re: nefretete pomocy!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 20:01 Soniu podaj mi numer gg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozena Re: nefretete pomocy!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 11:38 Czemu nie odpisujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefretete_sl Re: nefretete pomocy!!!!!!!!!!!!! IP: 62.148.84.* 24.01.05, 13:26 Bożena, ja nic nie dostałam od Ciebie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozena Re: nefretete pomocy!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 10:48 Chyba się niezrozumiałyśmy, chciałaś mój numer GG,więc Ci go napisałam na forum, a ja chciałam żebyś Ty napisała swój nr GG i tyle.Pozdrawiam !!!!!!!!!! i czekam na odpowiedż. Odpowiedz Link Zgłoś
nefretete_sl Re: nefretete pomocy!!!!!!!!!!!!! 25.01.05, 11:27 No chyba nie zrozumiałyśmy się, podałaś mi nr gg ja napisałam do Ciebie licząc na odpowiedź na gg a nie na formu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozena Re: nefretete pomocy!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 17:53 Soniu, jak ja Ci mogę dać odpowiedż na gg skoro nie mam Twojego numeru?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozena Re: nefretete pomocy!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 20:53 Dzięki, za pamięć.co się dzieje?Czy prześlesz mi coś jeszcze, do słuchania, bardzo proszę, jeśli to nie jest dla Ciebie problemem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozena Re: nefretete pomocy!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 20:47 dlaczego nie odpisujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
nefretete_sl Re: nefretete pomocy!!!!!!!!!!!!! 28.01.05, 13:28 :-) Jak znajdę chwilkę przez weekend to oczywiście coś podeślę. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź na gg. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozena Re: nefretete pomocy!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 20:11 Czy Ty się na mnie obraziłaś?Bo ja wciąż czekam na piosenki, jeśli możesz odezwij się!!!!!!!!!!!!!!!cześć Odpowiedz Link Zgłoś