Dodaj do ulubionych

Chamskie wpisy Saada na twitterze

21.06.11, 15:35
Idol wrocławskiej Wyborczej Saad Noor postanowil podzielic sie z wrazeniami z nieoficjalnej czesci misji21 na swoim twitterze. Polecam: twitter.com/#!/saadnoor

Poniewaz wpisy pewnie znikna, screenshoty:
imageshack.us/photo/my-images/232/saad1.png/
imageshack.us/photo/my-images/835/saad2.png/
I co wy na to redakcjo GW?
Obserwuj wątek
    • pawel_zet Re: Chamskie wpisy Saada na twitterze 21.06.11, 16:15
      Ja w tym nie widzę żadnego chamstwa. Facet się cieszy, że jako czarny jest popularny i laski się wokół niego kręca. :-)
      • gavarit Re: Chamskie wpisy Saada na twitterze 21.06.11, 16:32
        Jak dla mnie też jest to całkiem pozytywne.
        • Gość: Uhn hahaha!!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.06.11, 16:55
          A co w tym dziwnego ? Przeciez srodowisko Gazwybu juz od dawna przygotowuje was do roli zaplecza erotycznego dla mieszkancow Unii.No i moze zaglebia sily roboczej na pol etetu .
          Macie na co zasluzyliscie.
          • Gość: hahahaha Re: hahaha!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.11, 12:49
            Sądząc po twoim IP tz już świadczysz usługi seksualne tym na zachodzie i to za pół ceny.
            • elektryczny.klecznik Re: hahaha!!! 22.06.11, 13:45
              Ogłaszam zwycięzcę! :D
    • niestaly_czytelnik Nie ma co się jednym asfaltem przejmować 21.06.11, 19:54
      Byłem tydzień temu w Brukseli. Co trzeci na ulicy to czarny, co trzeci - beżowy. Pozostała resztka to biali. Miasto zadziwia ilością ruin bez okien - włącznie z gigantycznym Pałacem Sprawiedliwości. Stacje metra przerażające, widziałem nawet podstemplowany sufit. Brud, syf - wszędzie za wyjątkiem bogatego rynku. Nawet w dzielnicy urzędów UE. Tego właśnie chce dla nas gazeta wyborcza.

• Gość: As Polki nadstawiać się wsadowi, ale już! IP: *.play-internet.pl 22.06.11, 08:58
        To może napisza o was w wybiórczej.
    • kklement Re: Chamskie wpisy Saada na twitterze 22.06.11, 10:23
      Jak studiowałem (druga połowa lat 90-tych) to panowała na uczelni taka niepisana zasada, że dziewczyna która spotykała się z kolorowymi albo Arabami stawała się pariasem i nikt z Polaków by jej już nie tknął.

Pamiętam sytuację, gdy jeszcze pracowałem na Kraszewskiego, miałem dyżur na izbie przyjęć i przyjechała karetka z pacjentem. Zespołem PR kierowała młodsza ode mnie pani doktor, którą z racji urody - i nie tylko - zapamiętałem ze studiów. Gdy pogotowie odjechało sanitariusze z izby przyjęć zaczęli się zachwycać "Rany, doktorze, ale sztuka, nie ?. No i wspomniałem co pamiętam o tej pani doktor z czasów, gdy była jeszcze na studiach. Zachwyt chłopaków zamienił się w głęboki niesmak. Jak powiedział kiedyś Orwell - "raz k... - zawsze k...".
      • sharktank Re: Chamskie wpisy Saada na twitterze 22.06.11, 11:04
        Tak dalej jest w wielu kręgach na szczęście. Różnica jest taka,że poprzez przymusową poprawność polityczną pewnych rzeczy się nie mówi głośno. Ojciec mojej znajomej, lekarz mówił-ja przeciwko czarnym nic nie mam, ale asfalt musi znać swoje miejsce. Oczywiście publicznie by tego nie powtórzył.
      • Gość: berg Re: Chamskie wpisy Saada na twitterze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.11, 11:18
        www.wickedmike.com/wp-content/uploads/2010/11/racism1.png
      • the.witcher ponieważ lubisz cytaty... 22.06.11, 11:23

"Gdyby nie internet, nigdy nie dowiedziałbym się, że na świecie jest tylu idiotów" S. Lem

• Gość: ssad Saad_Core IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.11, 14:32
          www.hip-hop.pl/news/projector.php?id=1300065265
      • Gość: A Re: Chamskie wpisy Saada na twitterze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.11, 19:41
        Kogo to obchodzi obsrany pierdo..ny kato dresiarski polaczku. Wstydzę sie ze jestem Polakiem i mówie tym samym językiem co ty szmaciarzu. Jak sie puszcza białymi polaczkami to dobrze jak zczarnymi to zle cepie?
        • kklement Re: Chamskie wpisy Saada na twitterze 22.06.11, 20:34
          Już pierwszy rzut oka na polszczyzne twojego posta pozwala mi pocieszyc cie - nie masz powodu do
    • Gość: xfgj Re: Chamskie wpisy Saada na twitterze IP: *.xdsl.centertel.pl 22.06.11, 15:47
      hehe nazwij takiego niggaz na ulicy to staniesz się rasistą a wyborcza napisze serię artykułów jacy to polacy nie są
      • piotr_ze_wsi Re: Chamskie wpisy Saada na twitterze 22.06.11, 20:48
        Chicks love niggas! - Pisze Saad uradowany bardziej, niż oczekiwał. Czyli co, Gazeto, było to kiszenie ogóra?
        Może jakiś wywiad z Polką, która dostąpiła zaszczytu bycia krytą przez Noora?
    • kklement Re: Chamskie wpisy Saada na twitterze 23.06.11, 01:06
      Chyba jednak nie idzie mu aż tak łatwo. Godz 20:45 - Saad Nor maszeruje przez Rynek w towarzystwie dwóch niebrzydkich białych - Polki ? - dziewczyn. Godz. 21:30 - Saad już sam, w deszczu. Więc albo jest szybki jak Speedy Gonzales, albo nasze rodaczki nie są aż takimi zdzirami, jak pisał na Twitterze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka