Gość: sas IP: *.bredband.skanova.com 13.05.04, 23:23 Brawo Wroclaw. Troche powialo normalnym swiatem! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jewropa normalnym światem? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.05.04, 09:46 Proszę mi objaśnić na czym ta normalność polega? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sas Re: normalnym światem? IP: *.sp.se 14.05.04, 11:33 Rownouprawnienie ludzi ze bez wzgledu na plec, religie, zapatrywania polityczne i upodobania seksualne. Wolnosc demonstrowania swoich pogladow, bez leku narazenia sie "doktrynie". Oderwania swiatopogladu religijnego od szkol i polityki. Jak Polska zagwarantuje ludziom tak "normalny swiat" to bedzie to normalny swiat. Teraz jest panstwo fundamentalizmu religijnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi Czyli róbta co chceta? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.04, 00:32 A jak będę miał taką przyjemność erotyczną (preferencję), że mam przyjemność, jak tacy jak ty jęczą w mękach przy łąmaniu kołem to czemu masz mi tego zabronić? Moralność potrzebuje zakotwiczenia w wierze. Moralność laicka nie istnieje. Tylko wiara jest inna. U jednych we wszechmocnego Stwórcę - Boga. U innych w większośc demokratyczną - suwerena praw. Ale jak wybiorą demokratycznie i suwerennie LEPPERA to to nie będzie demokratycznie. Wtedy społeczeństwo "Nie dojrzało do demokracji" jak mawia idol "postępowców" Geremek. Moralność aby nie staczała się w permisywizm musi mieć spójny i trwały zespół norm. TAK DANYCH PRZEZ BOGA. TAK NAUCZANYCH W SZKOLE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotkubus Re: Czyli róbta co chceta? - do Zibiego: IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.05.04, 11:23 Jeżeli będziesz "miał taką przyjemność obserwować", jak inni "jęczą w mękach przy łamaniu kołem", to natychmiast skontaktuj się z dobrym psychiatrą. Zawsze jest jakaś szansa, że znajdzie on właściwą terapię. Jeżeli jednak sprobujesz poczynić kroki celem realizacji Twojej "przyjemności" - mam nadzieję, że szybko zajmie się Tobą prokurator. Ale - ad rem: wiara w demokrację jest właśnie elementem moralności laickiej. Jak "wybiorą demokratycznie i suwerennie Leppera", to też, niestety, będzie demokratycznie (choć bardzo przykro, przynajmniej - mnie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka super! A ja pisze na stadionie o 17 egzamin :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.05.04, 11:27 Przy takiej łupance napewno wszystkim pojdzie extra!! No cóz, ale zawałił tu ktoś inny niż organizator... Ciekawe kto? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis psy z psami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 12:30 Czy psy będą miały psy? Czy wszystkie psy zaczną szukać trawki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolita I LIKE DANCING IN THE RAIN ... IP: *.provider.pl 15.05.04, 16:01 mms://156.17.229.244/juwenalia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $ Re: W sobotę Wrocław paraduje IP: *.rozanka.wroc.pl 15.05.04, 20:56 Pogoda raczej niedopisała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistrz ortografii Re: W sobotę Wrocław paraduje IP: *.os.kn.pl 15.05.04, 21:31 a nie dopisala pisze sie jak wyzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shadow Re: W sobotę Wrocław paraduje IP: *.rozanka.wroc.pl 16.05.04, 13:14 I nic z tego nie było,pogoda zepsuła Całą impreze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babe GDZIE TE 30 TYSIECY PEOPLE ??? IP: *.provider.pl 16.05.04, 13:52 ??? LEDWO BYLO ZE 300 OSOB policji bylo wiecej ... hehe do dupy z taka impreza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: GDZIE TE 30 TYSIECY PEOPLE ??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.05.04, 15:50 Jak to gdzie? W domu. Jak miałem iść na tą zimnicę bez galotów /babcia schowała/, w stringach? Na drugi raz proszę o takiej imprezie informować pocztą pantoflową bo tercjarki zabraniają na nią chodzić. A myślałem, że tylko w Krakowie dewotki od Jasia i Marysi nie akceptują parad na świeżym powietrzu. Odpowiedz Link Zgłoś