wojtas71 22.07.11, 08:00 stadion stadionem a wszystkie nowo poremontowane ulice stoja w wodzie, same fuszery! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wujek dobra rada W takim razie 'wojtas' lec do kosciola... IP: *.wask.wroc.pl 22.07.11, 08:07 ...i walnij 3 zdrowaski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polo Re: Czytelnicy zwiedzą stadion. Czekali na to trz IP: *.dynamic.chello.pl 22.07.11, 08:16 Niektórzy czekali pełni obaw i nadziei 10 lat. Było to 10 lat udręki i marzeń. 10 lat nieprzespanych nocy, zaniedbań w pracy, tysiące potwornych dni. Wiele rodzin i związków rozpadło się z tego powodu, a wielu oczekujących nie wytrzymało presji strachu i popadło w alkoholizm. Ale ci co przetrwali, zostali wynagrodzeni. Alleluja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupajasiukaruzela Re: Czytelnicy zwiedzą stadion. Czekali na to trz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.11, 10:09 Przypominam, że do psychiatry można bez skierowania. Odpowiedz Link Zgłoś
mirrandel Czytelnicy zwiedzą stadion. Czekali na to trzy ... 22.07.11, 08:31 mam nieodparte wrażenie, że Gazeta potrafi lepiej zorganizować imprezę logistycznie niż miasto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lord to tylko złudzenie a nie wrażenie IP: *.wroclaw.mm.pl 22.07.11, 09:46 im nigdy nic nie wychodzi prócz pisania o niczym i popierania nierobów liberałów , tak od czterech lat ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forsycja Szukam jedna wejsciowke na Stadion IP: 212.160.104.* 22.07.11, 10:33 Witam, potrzebuje jednej wejściówki na stadion, może ktoś posiada lecz może iść - nieodpłatnie. Pozdrawiam i czekam na kontakt tel :725-270-199 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forsycja Re: Szukam jedna wejsciowke na Stadion IP: 212.160.104.* 22.07.11, 10:34 > Witam, > potrzebuje jednej wejściówki na stadion, może ktoś posiada lecz nie może iść - nie > odpłatnie. > Pozdrawiam i czekam na kontakt > tel :725-270-199 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teolog Re: Czytelnicy zwiedzą stadion. Czekali na to trz IP: 156.17.135.* 22.07.11, 09:37 -A modły o deszcz w sejmie były? Były. No. W niebie czas biegnie inaczej, a po odejściu od klęcznika reklamacje nie będą uwzględniane. Zaś w temacie: "Za pomocą symulacji komputerowej obliczyliśmy, że aby napis był dobrze widoczny z lotu ptaka" - w podstawówce musiałem to wykonać metodą mnożenia i dodawania, na ertce i w 2 linijkach (wtedy to były owce na hali układające się w napis - 7 klasa). Szkoda, że szanowna redakcja nie dysponuje komputerem kwantowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Czytelnicy zwiedzą stadion. Czekali na to trz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.11, 11:32 "Za pomocą symulacji komputerowej obliczyliśmy, że aby napis był dobrze widoczny z lotu ptaka" - w podstawówce musiałem to wykonać metodą mnożenia i dodawania, na ertce i w 2 linijkach (wtedy to były owce na hali układające się w napis - 7 klasa). Szkoda, że szanowna redakcja nie dysponuje komputerem kwantowym." teolog, bo ty używałeś owiec, do symulacji z udziałem baranów konieczny jest komputer Odpowiedz Link Zgłoś
pazza.eu A KIEDY beda mogli 22.07.11, 10:40 obejrzec stadion zwyczajni ciekawscy? Tylko nieliczni wzieli udzial w omawianym performance 3 lata temu. Ja nie, ale bardzo chce zobaczyc stadion od srodka. Z artykulu wynika, ze TYLKO ci sprzed 3 lat moga... albo niedokladnie zrozumialam artykul... :) Moze ktos z Was cos wie na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok do wojtasa71 22.07.11, 11:22 a chture łulice stojom wewodzie? Mosze jakiejści zdjynica abo insze malunki na ty fuszerki????? Odpowiedz Link Zgłoś
pajonk.i A rowerzyści??? 23.07.11, 11:36 Zapewnione autobusy, parking dla samochodów, ale rowery trzeba będzie przypiąć do jakichś słupów... Odpowiedz Link Zgłoś