tranzystor4 21.04.06, 20:15 Chciałbym zapytać osoby używające Eau de Campagne Sisleya o trwałość zapachu. Ja już po dwóch godzinach od psiknięcia nadgarstka nic nie czuję, ale wąchałem dzisiaj sporo rzeczy i możliwe, że po prostu straciłem węch. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sorbet Re: Trwałość Eau de Campagne 21.04.06, 22:44 Nie używam, ale to b. ulotny zapach imo. Na moim nadgarstku cichie z minuty na minutę, jest leciutko mchowo wetiwerowo. I dlatego jest fajnie, hihi. Odpowiedz Link
tranzystor4 Re: Trwałość Eau de Campagne 21.04.06, 22:59 Ech, same problemy :-) Mimo, że mam kilka zapachów na cieplejsze dni, już szukam czegoś nowego, nietypowego i nie mogę znaleźć, w związku z czym odbija mi na przykład w kierunku Gucci Homme... (które też nie jest na mnie przesadnie trwałe, a przynajmniej na wierzchu dłoni). Eau de Campagne bardzo mi się podoba, ale brak trwałości jest dyskwalifikujący. Znowu byłem w Quality szukając świętego Graala ;) którego nie znalazłem, za to wyniosłem na sobie Parfums d'Empire Ambre Russe - to jest coś pięknego, tylko nie na lato i szkoda, że występuje tylko jako 100 ml. Odpowiedz Link
sorbet Re: Trwałość Eau de Campagne 22.04.06, 00:19 Może Bergamote TdC, to coś w stylu Mure et Musc LA, mniej mydła, więcej zieleni. Trawłość zadowalająca:-)) jak na cytrusowa woda. Jednak wolę odświeżyć się w ciąu dnia. Noszę fiolki, i probl. rozwiązany. Odpowiedz Link