Dodaj do ulubionych

WROCŁAW - FORUM ANTYKAPITALISTYCZNE

IP: *.rozanka.wroc.pl 19.05.04, 00:51
Czy ANTYGLOBALIŚCI mogą wygrać ?
23.maja - NIEDZIELA

Organizator: Pracownicza Demokracja

Kontakt tel. 0697 108 550
23 maja 2004 15.00 Gmach Główny - Politechniki Wrocławskiej - Wybrzeże S.
Wyspiańskiego 27 -
Więcej informacji:
www.pd.w.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: kklement Czy będzie degustacja północnokoreańskiej trawy ? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.05.04, 10:30
      Albo śpiewanie pieśni na cześć Ukochanego Przywódcy Kim Dzong Ila ? A może
      wspólne czytanie i kontemplowanie natchnionych dzieł tow. Włodzimierza Ilijicza
      Lenina ?
      • Gość: kklement O, przepraszam. Wam bliżej do Pol Pota niż Lenina. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.05.04, 10:35
        Jakie to szczęście, że jesteście tylko małą, g... wartą partyjką, jedną z kupy
        lewackich, wrzaskliwych hałastr. Nie ma nawet konieczności zauważania was. I
        niech tak pozostanie.
        • Gość: 100% Re: O, przepraszam. Wam bliżej do Pol Pota niż Le IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 10:42
          czyli cała władza w ręce biedaków znów wyrośnie nowy stalin i jemu
          podobni wszystko już było,wymyślcie panowie coś nowego,wzorowanie się
          na lenine to anachronizm
          • Gość: Lola Re: Ja myślę, IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.05.04, 11:48
            że dobrym wzorem jest pan poseł Piskorski. W dodatku rodzinny człowiek.
            Wszystko na żonę przepisuje. Chciałabym być na jej miejscu.
            • Gość: mr_pope Re: Ja myślę, IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.05.04, 13:06
              Coś musi być w panu pośle Piskorskim, bo mu tyle osób zazdrości. A to przecież
              zły człowiek i kapitalista.
              • Gość: Lola Re: Ja myślę, IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.05.04, 14:57
                Dlaczego od razu zły? Troskę o żony w tych wspaniałych czasach nikły procent
                mężów okazuje. Taki choćby prezydent Clinton. Też niby kapitalista, a żoną się
                nie przejmował. Sama o swoją przyszłość musiała zadbać. Ja po prostu jestem
                pełna podziwu dla pana posła Piskorskiego. Przystojny, elegancki, elokwentny,
                szarmancki, budowniczy mostów. Jednym słowem biznesmen, a nie dorobkiewicz w
                białych skarpetach. Ideał męzczyzny i polityka.
                • mr_pope Re: Ja myślę, 19.05.04, 18:15
                  Ja ogólnie, a Ty zaraz o sobie. Nieładnie tak:(
    • wielki_czarownik Pytanie. 19.05.04, 22:11
      Czy będą zaprezentowane najnowsze osiągnięcia antykapitalistycznej, światowej gospodarczej potęgi jaką jest Korea Północna?
      • Gość: ciekawy Re: Pytanie. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.05.04, 06:52
        Myślisz o rowerach?
        • Gość: Rafis Re: Pytanie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 09:30
          Czarownik nie myśli, on WIE!
          • Gość: Ciekawy Re: Pytanie. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.05.04, 09:48
            To prawda. Wie nawet jak kota pogonić. Z buta albo szpadlem. Ot kapitalista.
    • Gość: maj "Czy nienawidzisz rasizmu i antysemityzmu?" IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.05.04, 14:55
      > www.pd.w.pl

niezłe hasło, drogie dzieci
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka