markiza4 11.07.05, 23:03 co możeci eo nim powiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiek31 Re: dr Skweres 12.07.05, 08:51 Polecam na 1000%, lekarz super, bardzo dbający o pacjentki. Prowadził moją bardzo trudną ciążę do szczęśliwego zakończenia - mamy wspaniałego synka. Ma też drugą specjalizację - endokrynolog - co też się przydaje, jeżeli np masz kłopot z tarczycą (ja miałam). My oboje z mężem mamy do niego ogromne zaufanie - wszystko spokojnie tłumaczy co też jest bardzo ważne. Asia i Martynek Odpowiedz Link Zgłoś
markiza4 Re: dr Skweres 16.07.05, 19:36 a jak z wystawianiem zwolnień u niego? czy ma podpisaną umowę z kasą chorych? Odpowiedz Link Zgłoś
asiek31 Re: dr Skweres 16.07.05, 20:54 Ja chodziłam prywatnie i nie pracowałam w chwili zajścia w ciąże więc Ci nie pomogę bo nie wiem. Asia i Martynek Odpowiedz Link Zgłoś
markiza4 Re: dr Skweres 16.07.05, 22:16 dzieki za odpowiedź. widzę,że zaglądasz tu. czy w razie czego możemy kontaktować się na maila? oto mój: markiza@tlen.pl zawsze to spokojniej m\jeśli może się z kimś pogadać. Odpowiedz Link Zgłoś