Dodaj do ulubionych

W Kłodzku powstanie trzeci oddział leczenia ped...

15.08.11, 14:58
Widac teraz ze psychietrzy i psychologowie sa sprzymierzencami tych ktorych smierc musi byc dluga i bolesna
Obserwuj wątek
    • old-firehand W Kłodzku powstanie trzeci oddział leczenia ped... 15.08.11, 15:13
      Jak to nie wywołała reakcji mieszkańców Kłodzka? Jakieś dwa tygodnie temu informowano o tym oddziale i wtedy podstawowym pytaniem było: czy to prawda, że pawilon ten jest umieszczony obok pawilonu dzicięcego? Więc jest czy nie jest? Bo wtedy cytowano mieszkańców Kłodzka, którzy określali to mianem ośrodka odwykowego w sklepie monopolowym. Może niech odpowie Pani dyr. Radziejowska.
    • radeberger Re: W Kłodzku powstanie trzeci oddział leczenia p 15.08.11, 15:26
      Proponuję choćby czasowo umieścić ich w Twierdzy Kłodzkiej - może wówczas doczekałaby się konkretnej dotacji z budżetu na renowację.
    • inside_again W Kłodzku powstanie trzeci oddział leczenia ped... 15.08.11, 15:28
      No nie, następny... No dobra, to ja od dzisiaj myślę, jak przekonać Mojego Pracodawcę, że zatrudnienie mnie na czarno naprawdę mu się opłaci, bo to co straci na nie-wrzuceniu w koszty mojej pensji - odbije sobie na moich składkach (których nie zapłaci, i wcale mi na tym nie zależy), czyli wyjdzie Mu na równo. A fiskus razem z NFZ może iść się paść. DOSYĆ. A, i jeszcze się zarejestruję jako bezrobotna oraz pójdę na wszelakie możliwe dokształcające kursa oraz szkolenia, w celu podniesienia swoich kwalifikacji (DARMOWE, innych nie biorę, niech pedofil płaci za moje nauki), organizowane przez UPs-y z funduszy jakichkolwiek, zasiłek mi zwisa, a ubezpieczenie od kataru mi wystarczy. oraz zęba czy złamanej ręki. Na przykład.

I tak oto właśnie wpadamy w demoralizację świadomą oraz uzasadnioną, ale zaczyna mi to centralnie zwisać, słowo daję, jak widzę tych idiotów u żłoba, którzy podejmuję takie decyzje za MOJE PIENIĄDZE (Twoje też, jakbyś nie wiedział/a...)
    • danwrc1 po co leczyc? nie lepiej rozsztrelać? nabój jest 15.08.11, 15:33
      tanszy niz psychotropy...
      • Gość: hujeniebelfer Re: po co leczyc? nie lepiej rozsztrelać? nabój j IP: *.play-internet.pl 15.08.11, 16:33
        a tego popie...nego zboczenca psychopate ktory mnie nekal gdzie wsadziecie zeby sie leczyl?
        to jest ciezki przypadek, ale chyba na oddzial ratunkowy sie nie kwalifikuje, takze ma brzydki zaklamany pysk no ale na to tez nie oddzialu, jemu przeszczep twarzy by nie pomogl, tutaj jest potrzebny przeszczep duszy, a wiec gdzie sie wpie... takich zboczonych bezwzglednych sku...synskich psychopatow jak on?
    • Gość: Pola Re: W Kłodzku powstanie trzeci oddział leczenia p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.11, 16:35
      Pedofil będzie pedofilem nawet po leczeniu! Tych ludzi powinno się wysyłać na Sybir albo do kamieniołomów.
      • baca63 Endorfiny. 15.08.11, 17:03
        Witamina szczęścia którą pacjent pozyskiwałby w sposób naturalny, podczas wysiłku fizycznego np. w kamieniołomach. Pieniążki podatnika przeznaczyć na leczenie innych chorób. Na onkologii nie ma za co leczyć a tu taki oddział. Jeszcze niech NFZ każdemu zafunduje gumową lalę.
    • Gość: KWar Skandal Będą leczyć zdrowych ludzi! Skandal! IP: *.play-internet.pl 15.08.11, 21:49
      Uprzedzam pytanie "jak on śmie twierdzić, że tacy zboczeńcy są zdrowi". Otóż ludzi chorych nie skazuje się na więzienie za czyny, których dopuścili się w wyniku choroby. Z artykułu jednoznacznie wynika, że leczenie będzie PO ODBYCIU, a nie ZAMIAST kary. Ja widzę tu dwie możliwości. Możliwość pierwsza: jest to przymusowe leczenie w warunkach zamkniętych zdrowych, a jedynie "niewygodnych" obywateli; słynne radzieckie psychuszki w nowym wydaniu. Leczenie jest fikcją, chodzi tylko o to, żeby tych ludzi nie wypuszczać na wolność. Możliwość druga: leczenie jest potrzebne, pacjenci są chorzy, zaś karę więzienia orzeczono wobec nich na wyraźne żądanie krwiożerczego motłochu społeczeństwem zwanego; ryki owego motłochu i na tym forum są obecne. A żeby bylo jasne: potępiam krzywdzenie dzieci. Jednak w przeciwieństwie do zaślepionych krzykaczy umiem odróżnić perwersyjnego wielbiciela lolitek od chorego na pedofilię człowieka. Miejsce pierwszego jest w kryminale, miejsce drugiego w szpitalu psychiatrycznym. Żeby to zrozumieć, wystarczy mniej drzeć japę, a więcej myśleć.
    • wielki_czarownik Ja mam inną wizję leczenia pedofilów 16.08.11, 00:35
      Ośrodek powinien składać się ze ściany i ze stanowiska karabinu maszynowego. Stawiamy zboczeńca pod ścianą i walimy długą serią, aż przestanie się ruszać. Wówczas delikwenta, jako wyleczonego, puszczamy wolno.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka