Gość: vonsu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.05.04, 12:08 JA NA 5! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dr.Q Re: Na KOGO zagłosujecie w W Y B O R A C H? IP: 195.20.110.* 21.05.04, 12:17 Zastanawiam się czy pójść w ogóle na te wybory. To co nasi poryci politycy robią z tym krajem zakrawa na Sąd Ostateczny i gilotynę dla 3/4 zasiadających w polskim Parlamencie. Jeśli już pójdę zagłosować, to prawdopodobnie będzie to UPR... jeszcze tylko oni zostali w kolejce do koryta (a może już też maczali paluchy w powszechnym złodziejstwie, kumoterstwie i korupcji ??) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vonsu Re: Na KOGO zagłosujecie w W Y B O R A C H? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.05.04, 12:22 tak z tego wiem to maczali.. :) ale w pozytywnym sensie.. Unia Polityki Realnej ma swoich randych np. w Warszawie.. UPR zamierza zlikwidować koryto.. pzdr. ps. niedlugo czat z prezesem UPR Stanisławem Wojterą na portalu Gazety Wyborczej.. cud chyba jakiś..:) czat.gazeta.pl/czat/1,48841,1985736.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr.Q Re: Na KOGO zagłosujecie w W Y B O R A C H? IP: 195.20.110.* 21.05.04, 12:35 Niech zlikwidują wszystkie siedliska zła i wypaczeń, zetrą w proch wrogów politycznej stabilności i społecznego dobrobytu :-) :-) Życzę powodzenia, choć wiem, że jest to wizja utopijna... ehhh.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vonsu Re: Na KOGO zagłosujecie w W Y B O R A C H? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.05.04, 12:46 czemu zarzucasz utopijność programu, ktory jest tak zblizony do amerykanskich Republikanów czy też brytyjskich Konserwatystów? hmm.. zauważ ze wszystkie partie (wszystkie!) kiedys wysmiewali liberałów z UPR .. mówiących o podatku liniowym.. a teraz? partie mówią o likwidacji korupcji ale nie mówią o przyczynie korupcji.. zmniejszenie koryta do minimum to jedyny skuteczny sposob na korupcje.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vonsu Re: Na KOGO zagłosujecie w W Y B O R A C H? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.05.04, 12:48 "wyśmiewały" oczywiscie a nie "wysmiewali"..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr.Q Re: Na KOGO zagłosujecie w W Y B O R A C H? IP: 195.20.110.* 21.05.04, 13:42 Mówiąc "utopijny" miałem na myśli całość zmian wpływających na jakość życia w państwie. Ja po prostu czuję, że nikt nie potrafi zrobić coś, co by zmieniło obecny obraz beznadziejności i kompromitacji. Mam nadzieję, że UPR będzie miało kiedyś szansę na pokazanie swoich możliwości i będą grali otwartymi kartami :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceglar Re: Na KOGO zagłosujecie w W Y B O R A C H? IP: *.ptf.pl 21.05.04, 12:37 czemu Wy UPRowy jestescie tacy mocni ale tylko w internecie...??? ja zaglosuje...albo na zielonych albo na rozwoj...ale szczerze mowiac nie zaglebialem sie jeszcze w szczegoly programow wyborczych dlatego nie zobowiazuje sie do zadnego wyboru narazie:) a moze monarchisci/nop... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vonsu Re: Na KOGO zagłosujecie w W Y B O R A C H? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.05.04, 12:51 ceglar, domyśl sie dlaczego..:) może po prostu dlatego ze wielu sympatyków UPR ma dostęp do neta.. a sympatycy Samoobrony mają dostęp do kos, ciągników i bron..(ostatnio to sie zaczyna zmieniać) Odpowiedz Link Zgłoś
mr_pope Re: Na KOGO zagłosujecie w W Y B O R A C H? 21.05.04, 13:33 > czemu Wy UPRowy jestescie tacy mocni ale tylko w internecie...??? Nawet w internecie nie są i nie będą mocni, dopóki w RP będą żyć ludzie, którzy są albo niekonsekwentni, albo konsekwentni w głupocie; różnej maści specjaliści, politycy, ekonomiści, media opiniotwórcze i zwykli ludzie, podatni na socjotechnikę stosowaną. Ci konsekwentni są denerwujący głównie z tego powodu, że mają swoją wizję świata i nie przekonają się do tzw. wolnego rynku nawet gdyby ów wolny rynek przyszedł do nich na herbatę. Są o tyle bezpieczni, że w zmieniających się realiach ich poglądy na pierwszy rzut oka są przestarzałe, sprzeczne z rzeczywistością i jako takie nie stanowią zagrożenia dla wolnego rynku. Znacznie gorsi są niekonsekwentni, potrafiący się dopasować do zaistniałej sytuacji. Są gorsi, bo najczęściej to z nich biorą przykład ludzie zwyczajni, nie mający pojęcia o wielkich rzeczach, ale żywo zainteresowani są utrzymaniem swojego bytu na odpowiednim poziomie. Ci niekonsekwentni potrafią przez 15 lat lansować tezę, że cena towaru zależy od widzimisię producenta. A gdy przychodzi taki czas, że ceny rosną a siły 'wywrotowców' wykorzystują ten argument przeciw 'konsekwentnym', to nagle ci drudzy przypominają sobie, że ktoś kiedyś mówił o podaży i popycie...Ci niekonsekwentni potrafią mamić ludzi, że podatek liniowy jest nieetyczny, nieskuteczny, niesprawiedliwy, a gdy państwa ościenne go wprowadzają, znów sobie przypominają 'niekonsekwentni', że ktoś kiedyś lansował pomysł podatku liniowego. I tak będzie długo i nieszczęśliwie, bo ciągle dla nas wzorem są państwa opiekuńcze, jak skandynawskie, a nie te liberalizujące gospodarkę jak Singapur. I wciąż powtarza się taką durną, niekonsekwentną argumentację: tam to są Azjaci, wiec to możliwe. Tylko czemu argument 'tam to są germanowie, więc to możliwe' nie działa w drugą stronę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceglar Re: Na KOGO zagłosujecie w W Y B O R A C H? IP: *.ptf.pl 21.05.04, 13:51 no coz...znana jest prawda ze rzady socjalistyczne przejadaja to co wypracowaly liberalne. tyle ze w polsce jeszcze nigdy nie bylo prawdziwych rzadow liberalnych (pod wzgledem gospodarczym). i nie zmienimy tego. nasza konstytucja stanowi ze w polsce funkcjonyje "spoleczna gospodarka rynkowa", a nie wolnorynkowa...wiec osobiscie nie widze wiekszej mozliwosci aby w krotkim czasie cokolwiek zmienilo sie w strone prawdziwej wolnosci (ktorej do konca nie popieram) na rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kklement PO-PiS. Konkretnie jeszcze nie wiem. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.05.04, 12:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kit na NIKOGO IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 13:34 :( bo nie ma na kogo, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100% Re: na NIKOGO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 14:13 co nam zostanie jak zagłosujemy na nikogo? kurcze ja wiem ty wiesz załóżmy partię!! takie wyjście,bierne robaczki będą zawsze narzekać, ten zły ten złodziej,tamten liberał, to od nas wszystko zależy, no to co do roboty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Z. Re: na NIKOGO IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 21.05.04, 14:59 Popieram. Niech się gonią. Nie mam zamiaru głosować na żadną bandę pajacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz UPR - nie ma alternatywy IP: *.us 21.05.04, 14:18 Głosuję na nich bo mają rację. Szkoda że Polacy mądrzy dopiero po szkodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vonsu Re: UPR - nie ma alternatywy IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.05.04, 14:30 Polak swój "rozum" ma .. i nawet po szkodzie.. głupi ;) oby to nie byla prawda.. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bono Vox diabelek2 - brawo!!!! co za odwaga!!!!!! IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 21.05.04, 15:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vonsu Re: diabelek2 - brawo!!!! co za odwaga!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.05.04, 15:11 a ty na kogo Bono? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bono Vox Re: diabelek2 - brawo!!!! co za odwaga!!!!!! IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 21.05.04, 15:13 podobają mi się PiS'iory :-)))) BV Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vonsu Re: diabelek2 - brawo!!!! co za odwaga!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.05.04, 15:56 hahaha..:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceglar Re: diabelek2 - brawo!!!! co za odwaga!!!!!! IP: *.ptf.pl 21.05.04, 15:56 chociaz UPR chyba jako jedyna z tych partii jest za legalizsacj neiszkodliwej marichuany...a moze jest jeszcze jakas...no trzeba sie tym zainteresowac..moze Vonsu ma jakies informacje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vonsu Re: diabelek2 - brawo!!!! co za odwaga!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.05.04, 16:08 jesli chodzi o pomysł "legalizacji obrotu narkotykami".. .. to mogę wypowiadać sie jedynie we wlasnym imieniu.. ( to nie jest w programie UPR, i jest to sprawa bardzo kontrowersyjna, nawet wśród członków i sympatyków UPR) mi chodzi o wolność osobistą.. każdy dorosły powinien sam decydować co zrobić ze swoim własnym ciałem.. uważam, że przestępczość zorganizowana związana z przemytem i obrotem narkotykami jest znacznie bardziej szkodliwa .. niż wolny dostęp do używek tego typu.. ps.skądinąd jest tajemnicą poliszynela ze dostep do narkotyków w Polsce wcale nie jest trudniejszy niż do alkoholu.. de facto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceglar Re: diabelek2 - brawo!!!! co za odwaga!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.05.04, 16:53 no i brawo - bardzo madre podejscie do sprawy. wg mnie - wolnosc osobista przede wszystkim! gospodarcza pozniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vonsu Re: diabelek2 - brawo!!!! co za odwaga!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.05.04, 17:22 wolnosc osobista jest niemozliwa bez wolnosci gospodarczej.. to co za wolnosc gdy wiekszosc mojego dochodu wydają urzędnicy.. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Na KOGO zagłosujecie w W Y B O R A C H? 21.05.04, 16:54 LPR! na posła Tomczaka (jestem z Wielkopolski) Odpowiedz Link Zgłoś
pluto10 Re: Na KOGO zagłosujecie w W Y B O R A C H? 21.05.04, 17:04 Ja też głosuję na LPR!!! ------------------------------------------------------ pluto10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mundzio Re: A o ktore wybory chodzi? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.05.04, 18:51 Do parlamentu UE czy do naszego sejmu? Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Tylko na UPR! 21.05.04, 20:08 Tylko na UPR! Chyba, że pojawi się jakaś partia która zapowie wywiezienie wszystkich socjalistów na Madagaskar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: Tylko na UPR! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.05.04, 20:24 Co Ci zawinił Madagaskar? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normals Unia Wolnosci ma moj glos !!! IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 21.05.04, 21:57 Z taka lista nie maja sie czego wstydzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normals Unia Wolnosci ma moj glos !!! IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 21.05.04, 22:11 Wlasnie dlatego jestem normalsem, a Ty kto wie ? Moze sam nie wiesz kim jestes ? Popatrz na ludzi odrzuc szyld ! Patrz tam gdzie sa przyzwoici ludzie, spojrz w ich zyciorys, zobaczysz to czego brakuje w kulturze politycznej w Polsce przy obecnym chlewie. Zobaczysz ze nie trzeba umierac za Nicee, ani wybierac miedzy barbarzyncami, zlodziejami i innym chlamem. Mozna oddac swoj glos na Unie Wolnosci z czystym sumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
gotwald Re: Unia Wolnosci ma moj glos !!! 21.05.04, 22:47 >Zobaczysz ze nie trzeba umierac za Nicee, ani wybierac miedzy >barbarzyncami, zlodziejami i innym chlamem. Mozna oddac swoj glos na Unie >Wolnosci z czystym sumieniem. Z tym akurat sie zgadzam nt. listy UW. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Mumia wolności już była. 21.05.04, 23:36 Wtedy też były afery, politycy też kradli a kraj popadł w kryzys. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Wolność Własność Sprawiedliwość - UPR! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.04, 11:41 Swoj glos oddam na Unie Polutyki Realnej, jedyna w Poslce, ktora nie pieroli glupot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mundzio Re: e, tam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.05.04, 14:12 Bo nie ma nic do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz UPR - czas na nich! IP: *.us 22.05.04, 22:19 UPR od pietnastu lat mówi, że politycy nie powinni wtrącać się do gospodarki i jako jedyna partia w Polsce nie promuje socjalistycznych rozwiązań. To właśnie mi się podoba, dlatego daję im szansę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceglar Re: UPR - czas na nich! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.05.04, 11:14 a moim zdaniem moze i program UPR jest sensowny i w dluzszej perspektywie przynioslby Polsce duzo pozytywnych efektow ale...to co chce urealnic UPR jest nierealne w polskiej rzeczywistosci - to utopia - Polacy, narod socjalistyczny nigdy nie zaakceptowalby zmian proponowanych przez UPR - chociazby wprowadzenie szkolnictwa platnego (tutaj potrzebna jest zmiana konstutucji a bez wiekszosci parlamentarnej nie widze takiej mozliwosci - a jesli UPR weszloby w koalicje to juz z gory straciloby to co jest w tej partii kluczowe - swoj radykalizm ktory musialby ustapic przed kompromisem ). W programie UPR widze rowniez duzo populizmu gospodarczego...co z reszta jest juz normalne (ciac podatki, obnizac pensje urzednikow etc etc) piekne slowa ale... po prostu program UPR jest piekny, szlachetny, radykalny - i dlatego nie ma szans na wprowadzenie. Nie wiem czy sie tego bac czy ufac...niskie poparcie dla UPRu jest przeciez nieprzypadkowe. Chyba zaglosuje na UPR...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceglar Re: UPR - czas na nich! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.05.04, 11:27 program iscie kosmiczny. - skoro upr to partia konserwatywno-liberalna to gdzie jest ten konserwatyzm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vonsu Re: UPR - czas na nich! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.05.04, 15:19 pare uwag.. za szkle i tak sie placi (i to slono w podatkach) .. tyle ze oprocz tego trzeba po drodze utrzymywac darmozjaddów urzedników.. ktorzy sprzedaja tematy maturalne.. a potem drwią z ludzi powtarzając matury.. (poza tym, czy ktos potrafi mi wyjasnic po co to cholerstwo - matura - istnieje? ) czy jest populizmem mówienie ze przy okazji radykalnego cięcia podatków.. konieczne jest radykalne cięcie wydatków budżetowych? raczej nie.. i m.in. dlatego wlasnie, ze UPR nie jest populistyczna, ma taki wynik wyborczy jaki ma.. innym powodem takiego wyniku jest oczywiste przemilczanie w mediach..prosze sobie spojrzec do dzisiejszej Wyborczej i przeczytac wyniki prawyborow we Wrzesni.. nie ma tam nic o UPR, za to jest PSL, które dostało mniej głosów niż UPR.. najbardziej mnie rozsmieszyl Szanowny redaktor z TVN, który podsszedl do kolegow z UPR i powiedzial, zeby wyszli z kadru (kamera stala 50 m. za nami).. a gdy kolega odpowiedzial mu, że wlasni po to tu przyjechal zeby byc w kadrze..(reprezentanci innych partii tez tam stali, ale ich o to nie proszono) to Pan z TVN mial taka piane w ustach, ze az mi sie go zal robilo.. hihi.. biedaczek powiedzial, ze i tak to wytną.. hihihi.. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Re: UPR - czas na nich! 24.05.04, 20:50 Gość portalu: vonsu napisał(a): > pare uwag.. > za szkle i tak sie placi (i to slono w podatkach) .. tyle ze oprocz tego trzeba > po drodze utrzymywac darmozjaddów urzedników.. ktorzy sprzedaja tematy matural > ne.. a potem drwią z ludzi powtarzając matury.. (poza tym, czy ktos potrafi mi > wyjasnic po co to cholerstwo - matura - istnieje? ) Korwin (chyba - albo ktoś inny z UPR) coś wspominał o bonach edukacyjnych - płacisz podatki a w zamian dostajesz bon edukacyjny o odpowiednio wyliczonej wartości (tyle ile średnio wypada pieniędzy z podatków na edukację dziecka) i decydujesz czy płacisz tym bonem w prywatnej czy państwowej szkole. > > czy jest populizmem mówienie ze przy okazji radykalnego cięcia podatków.. konie > czne jest radykalne cięcie wydatków budżetowych? raczej nie.. i m.in. dlatego w > lasnie, ze UPR nie jest populistyczna, ma taki wynik wyborczy jaki ma.. innym p > owodem takiego wyniku jest oczywiste przemilczanie w mediach..prosze sobie spoj > rzec do dzisiejszej Wyborczej i przeczytac wyniki prawyborow we Wrzesni.. nie m > a tam nic o UPR, za to jest PSL, które dostało mniej głosów niż UPR.. > > najbardziej mnie rozsmieszyl Szanowny redaktor z TVN, który podsszedl do kolego > w z UPR i powiedzial, zeby wyszli z kadru (kamera stala 50 m. za nami).. a gdy > kolega odpowiedzial mu, że wlasni po to tu przyjechal zeby byc w kadrze..(repre > zentanci innych partii tez tam stali, ale ich o to nie proszono) to Pan z TVN m > ial taka piane w ustach, ze az mi sie go zal robilo.. hihi.. biedaczek powiedzi > al, ze i tak to wytną.. hihihi.. Patrz na moją sygnaturkę a zrozumiesz to postępowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: UPR - czas na nich! IP: *.us 24.05.04, 22:47 > Korwin (chyba - albo ktoś inny z UPR) coś wspominał o bonach edukacyjnych Mówili też o analogicznych bonach w służbie zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyjście z sytuacji Re: UPR - czas na nich! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.05.04, 22:21 Chcesz zrobić im dobrze - nie głosuj na UPR. Chcesz sobie zrobić dobrze - wybierz UPR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van Tommy Re: Na KOGO zagłosujecie w W Y B O R A C H? IP: *.crowley.pl 23.05.04, 20:51 W zasadzie miałem zamiar w ogóle nie iść na te wybory, bo ich wynik jest mi z gruntu obojętny, ale skoro startuje UPR, to oczywiście zagłosuję na nich. Najzabawniejsze zaś wydaje mi się to, że za unijne pieniądze (wiem, i tak w efekcie wychodzi na to, że za nasze) pożywią się trochę osoby o wybitnie antyunijnym nastawieniu. Jednak na idiotów z LPR-u czy łajdaków z Samoobrony nie mógłbym w żadnym razie oddać głosu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sympatyk Re: Na KOGO zagłosujecie w W Y B O R A C H? IP: *.am.wroc.pl 24.05.04, 12:59 Ja też na piątkę! UPR jest jedynym rozsądnym rozwiazaniem Odpowiedz Link Zgłoś
jotesz Re: Na KOGO zagłosujecie w W Y B O R A C H? 24.05.04, 15:28 no to się miło popisało - zwolennicy upr zagłosują na upr! A niezwolennicy upr? Zagłosują sobie na coś innego. Ja na Frasyniuka, choć on nie z upr... Odpowiedz Link Zgłoś
pluto10 Liga Polskich Rodzin 24.05.04, 19:25 I nikt więcej,może jeszcze Samoobrona. ------------------------------------------------ Zapraszam na moje forum prywatne. Radio Maryja,woj.Dolnośląskie. pluto10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sUPeR Re: Na KOGO zagłosujecie w W Y B O R A C H? IP: *.ict.pwr.wroc.pl 25.05.04, 15:20 jak dotąd zawsze glosowałem na UPR, teraz będę głosował również na nich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Na KOGO zagłosujecie w W Y B O R A C H? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.05.04, 15:30 Tylko KPRE z panem posłem Mamińskim na czele. Bankietowy człowiek i pozdrowić po europejsku umie. Jak jeszcze jodłowac zacznie, próg wyborczy napewno przekroczymy z nawiązką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rewa Re: Na NIKOGO z obecnego Sejmu. IP: *.anonymizationservice.com 30.05.04, 17:44 Dokładniej na żadną parję z obecnego parlamentu. Skompromitowali się wszyscy od prawej do lewej. Zapomnieli że poszli do Sejmu ludziom służyć a nie w komisjach sejmowych o d. Maryni pie... .Czyli na początek spuszczamy wodę po PiS, PO, S-bronie, LPR, SLD, PSL, Socjal-coś-tam (reszta planktonu już sama gnije) i patrzymy co zostało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezydent NA HOFMANA z PiS IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.05.04, 17:59 HOFMAN masz mój głos !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: NA HOFMANA z PiS IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.05.04, 18:11 Zdecydowanie na HOFMANA!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Re: A kto to jest? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.05.04, 20:50 Proszę o bliższe dane. Dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Jelenia G Re: A kto to jest? www.adamhofman.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.04, 21:06 www.adamhofman.pl prosze dla ciekawskiego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: A kto to jest? www.adamhofman.pl IP: *.acn.pl 30.05.04, 22:07 ja z PiSu na Dąbrowskiego www.dabrowski.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czax Re: NA HOFMANA z PiS IP: *.prawo.uni.wroc.pl 31.05.04, 11:23 Adam Hofman ! Odpowiedz Link Zgłoś
mm282 Re: Na KOGO zagłosujecie w W Y B O R A C H? 30.05.04, 22:08 KAŻDY Z NICH MYŚLI TYLKO O KASIORCE 20 000 euro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czax Re: Na KOGO zagłosujecie w W Y B O R A C H? IP: *.prawo.uni.wroc.pl 31.05.04, 11:14 Oczywiście Adam Hofman z Pis-u. Odpowiedz Link Zgłoś
niezlomny.prawicowiec Re: Na KOGO zagłosujecie w W Y B O R A C H? 31.05.04, 12:31 Sobecka, Ziobro i Wildstein - sztandary prawicy ! Tylko ONI ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLAN NIE zagłosujecie w W Y B O R A C H ! IP: 202.67.69.* 31.05.04, 12:53 SWIATOWA FEDERACJA KOMBATANTOW POLSKICH OGLASZA APEL-OSTRZEZENIE Ostrzega Czlonkow naszej Federacji oraz ich rodziny, a takze wszystkie Polki i wszystkich Polakow, ze ci wszyscy, ktorzy beda uczestniczyli w wyborach do Parlamentu Europejskiego zostana zaliczeni w poczet zdrajcow Narodu Polskiego i zdrajcow Chrystusa Pana Naszego. z upowaznienia Swiatowej Federacji Kombatantow Polskich Prezes plk w st. sp. ANTONI HEDA-SZARY Sekretarz Swiatowej Federacji Kombatantow Polskich - EDWARD STANIEWSKI TOTALNY BOJKOT!!! UNIA EUROPEJSKA O CECHACH TECHNOKRATYCZNEGO FASZYZMU JAKO OKUPANT POLSKI JEST NA DZIS I NA JUTRO NAJWIEKSZYM WROGIEM POLSKICH RODZIN, NARODU POLSKIEGO I PANSTWA POLSKIEGO !!! TOTALNY BOJKOT WYBOROW DO PARLAMENTU EUROPEJSKIEGO-PARLAMENTU OKUPACYJNEGO!!! KAZDY, KTO WEZMIE UDZIAL W TYCH WYBORACH, BEDZIE UZNANY NA ZAWSZE ZA ZDRAJCE OJCZYZNY I TCHORZLIWEGO KOLABORANTA!!! TOTALNY BOJKOT!!! WIECZNA HANBA ZDRAJCOM I KOLABORANTOM!!! em.prof.P.B.dr habil. inz.ZBIGNIEW DMOCHOWSKI-Warszawa RODAKU! Wybila ostatnia godzina! DLA TWOJEJ OJCZYZNY, WIARY I RODZINY! Jezeli chcesz: By Twoje dzieci i wnuki byly niewolnikami u obcych! By Polska stala sie krajem Trzeciego Swiata! By wyprzedano do konca majatek narodowy, a koscioly poszly na licytacje! By Twoje dzieci zapomnialy mowic i myslec po polsku! Idz i glosuj na kolaborantow polujacych na wysokoplatne posady w Parlamencie Europejskim! KTO BIERZE UDZIAL W TYM GLOSOWANIU, TEN UCZESTNICZY W PIATYM ROZBIORZE POLSKI! NIE POZWOL, BY MASONERIA WYMIENILA CI: BOGA - NA MAMONE! HONOR - NA LICHWE! OJCZYZNE - NA MIEDZYNARODOWY KOLCHOZ! WIECZNA HANBA ZDRAJCOM I KOLABORANTOM! OGLASZAMY TOTALNY BOJKOT WYBOROW! --------------------------------- NIECH ZYJE SUWERENNA, NIEPODLEGLA i SPRAWIEDLIWA NAJJASNIEJSZA RZECZYPOSPOLITA POLSKA! SWIATOWA FEDERACJA KOMBATANTOW POLSKICH oraz 24 roznych organizacji opr. mgr inz. Grzegorz Pioterek Email:grzegorzpioterek@yahoo.com Rozesli po calej Polsce i swiecie oraz kopiuj i podaj innym. Krakow 25 maja 2004 r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zappa Tylko UPR! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.05.04, 15:39 Reszta to albo zlodzieje albo durnie albo jedno i drugie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał hofman!!!! IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 31.05.04, 19:42 Uwaga HOFMAN kiedyś jak był zjazd Forum Młodych z opola i dolnego-śląska to po imprezie chciał wykorzystać sexsualnie z pełnomocnikiem Pietryszynem (pełnomocnik opolski) moją koleżanke z opolskiego forum młodych. TO nie jest chyba godne EURODEPUTOWANEGO. wielki wstyd!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola DĄBROWSKI Twój lider PiS !!!!!!!! IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 01.06.04, 09:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MORAS-FAN Re: MORAS tylko MORAS IP: *.finemedia.pl 01.06.04, 16:21 ja tez zagłosuje na tego goscia. jest młody , doswiadczony a poza tym przemawia do mnie prezprowadzona w bardzo nowatorski sposób jego kampania wyborcza. Panie Pawle oby tak dalej. głosujcie na MORASA!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Irek Dąbrowski najlepszy wokal polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 16:39 Odpowiedz Link Zgłoś
pluto10 LPR i Samoobrona 01.06.04, 17:08 tylko oni ------------------------------------------- pluto10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: LPR i Samoobrona IP: 147.70.104.* 01.06.04, 23:41 Zdecydowanie Ireneusz Dabrowski z PiS, ale dlaczego madia go nie pokazuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Dąbrowski jest najlepszy IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 02.06.04, 09:31 dąbrowski jest najlepszy i na niego powinniśmy głosować Odpowiedz Link Zgłoś