Dodaj do ulubionych

Na KOGO zagłosujecie w W Y B O R A C H?

IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.05.04, 12:08
JA NA 5! :)
Obserwuj wątek
    • Gość: dr.Q Re: Na KOGO zagłosujecie w W Y B O R A C H? IP: 195.20.110.* 21.05.04, 12:17
      Zastanawiam się czy pójść w ogóle na te wybory. To co nasi poryci politycy
      robią z tym krajem zakrawa na Sąd Ostateczny i gilotynę dla 3/4 zasiadających w
      polskim Parlamencie.

Jeśli już pójdę zagłosować, to prawdopodobnie będzie to UPR... jeszcze tylko
      oni zostali w kolejce do koryta (a może już też maczali paluchy w powszechnym
      złodziejstwie, kumoterstwie i korupcji ??)
      • Gość: vonsu Re: Na KOGO zagłosujecie w W Y B O R A C H? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.05.04, 12:22
        tak z tego wiem to maczali.. :) ale w pozytywnym sensie.. Unia Polityki Realnej ma swoich randych np. w Warszawie..

UPR zamierza zlikwidować koryto..
        pzdr.

ps. niedlugo czat z prezesem UPR Stanisławem Wojterą na portalu Gazety Wyborczej.. cud chyba jakiś..:)
        czat.gazeta.pl/czat/1,48841,1985736.html
        • Gość: dr.Q Re: Na KOGO zagłosujecie w W Y B O R A C H? IP: 195.20.110.* 21.05.04, 12:35
          Niech zlikwidują wszystkie siedliska zła i wypaczeń, zetrą w proch wrogów
          politycznej stabilności i społecznego dobrobytu :-) :-)

Życzę powodzenia, choć wiem, że jest to wizja utopijna... ehhh....
          • Gość: vonsu Re: Na KOGO zagłosujecie w W Y B O R A C H? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.05.04, 12:46
            czemu zarzucasz utopijność programu, ktory jest tak zblizony do amerykanskich Republikanów czy też brytyjskich Konserwatystów? hmm..

zauważ ze wszystkie partie (wszystkie!) kiedys wysmiewali liberałów z UPR .. mówiących o podatku liniowym.. a teraz?

partie mówią o likwidacji korupcji ale nie mówią o przyczynie korupcji.. zmniejszenie koryta do minimum to jedyny skuteczny sposob na korupcje..
            • Gość: vonsu Re: Na KOGO zagłosujecie w W Y B O R A C H? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.05.04, 12:48
              "wyśmiewały" oczywiscie a nie "wysmiewali"..:)
            • Gość: dr.Q Re: Na KOGO zagłosujecie w W Y B O R A C H? IP: 195.20.110.* 21.05.04, 13:42
              Mówiąc "utopijny" miałem na myśli całość zmian wpływających na jakość życia w
              państwie. Ja po prostu czuję, że nikt nie potrafi zrobić coś, co by zmieniło
              obecny obraz beznadziejności i kompromitacji.

Mam nadzieję, że UPR będzie miało kiedyś szansę na pokazanie swoich możliwości
              i będą grali otwartymi kartami :-)
        • Gość: ceglar Re: Na KOGO zagłosujecie w W Y B O R A C H? IP: *.ptf.pl 21.05.04, 12:37
          czemu Wy UPRowy jestescie tacy mocni ale tylko w internecie...???
          ja zaglosuje...albo na zielonych albo na rozwoj...ale szczerze mowiac nie
          zaglebialem sie jeszcze w szczegoly programow wyborczych dlatego nie
          zobowiazuje sie do zadnego wyboru narazie:) a moze monarchisci/nop...
          • Gość: vonsu Re: Na KOGO zagłosujecie w W Y B O R A C H? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.05.04, 12:51
            ceglar, domyśl sie dlaczego..:) może po prostu dlatego ze wielu sympatyków UPR ma dostęp do neta.. a sympatycy Samoobrony mają dostęp do kos, ciągników i bron..(ostatnio to sie zaczyna zmieniać)
          • mr_pope Re: Na KOGO zagłosujecie w W Y B O R A C H? 21.05.04, 13:33
            > czemu Wy UPRowy jestescie tacy mocni ale tylko w internecie...???

Nawet w internecie nie są i nie będą mocni, dopóki w RP będą żyć ludzie, którzy
            są albo niekonsekwentni, albo konsekwentni w głupocie; różnej maści
            specjaliści, politycy, ekonomiści, media opiniotwórcze i zwykli ludzie, podatni
            na socjotechnikę stosowaną.

Ci konsekwentni są denerwujący głównie z tego powodu, że mają swoją wizję
            świata i nie przekonają się do tzw. wolnego rynku nawet gdyby ów wolny rynek
            przyszedł do nich na herbatę. Są o tyle bezpieczni, że w zmieniających się
            realiach ich poglądy na pierwszy rzut oka są przestarzałe, sprzeczne z
            rzeczywistością i jako takie nie stanowią zagrożenia dla wolnego rynku.

Znacznie gorsi są niekonsekwentni, potrafiący się dopasować do zaistniałej
            sytuacji. Są gorsi, bo najczęściej to z nich biorą przykład ludzie zwyczajni,
            nie mający pojęcia o wielkich rzeczach, ale żywo zainteresowani są utrzymaniem
            swojego bytu na odpowiednim poziomie. Ci niekonsekwentni potrafią przez 15 lat
            lansować tezę, że cena towaru zależy od widzimisię producenta. A gdy przychodzi
            taki czas, że ceny rosną a siły 'wywrotowców' wykorzystują ten argument
            przeciw 'konsekwentnym', to nagle ci drudzy przypominają sobie, że ktoś kiedyś
            mówił o podaży i popycie...Ci niekonsekwentni potrafią mamić ludzi, że podatek
            liniowy jest nieetyczny, nieskuteczny, niesprawiedliwy, a gdy państwa ościenne
            go wprowadzają, znów sobie przypominają 'niekonsekwentni', że ktoś kiedyś
            lansował pomysł podatku liniowego.

I tak będzie długo i nieszczęśliwie, bo ciągle dla nas wzorem są państwa
            opiekuńcze, jak skandynawskie, a nie te liberalizujące gospodarkę jak Singapur.
            I wciąż powtarza się taką durną, niekonsekwentną argumentację: tam to są
            Azjaci, wiec to możliwe. Tylko czemu argument 'tam to są germanowie, więc to
            możliwe' nie działa w drugą stronę?

• Gość: ceglar Re: Na KOGO zagłosujecie w W Y B O R A C H? IP: *.ptf.pl 21.05.04, 13:51
              no coz...znana jest prawda ze rzady socjalistyczne przejadaja to co wypracowaly
              liberalne. tyle ze w polsce jeszcze nigdy nie bylo prawdziwych rzadow
              liberalnych (pod wzgledem gospodarczym). i nie zmienimy tego. nasza konstytucja
              stanowi ze w polsce funkcjonyje "spoleczna gospodarka rynkowa", a nie
              wolnorynkowa...wiec osobiscie nie widze wiekszej mozliwosci aby w krotkim
              czasie cokolwiek zmienilo sie w strone prawdziwej wolnosci (ktorej do konca nie
              popieram) na rynku.

• Gość: vonsu Polaku! Odwagi! :P IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.05.04, 14:38
    • Gość: kklement PO-PiS. Konkretnie jeszcze nie wiem. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.05.04, 12:47
    • Gość: kit na NIKOGO IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 13:34
      :(
      bo nie ma na kogo,
      • Gość: 100% Re: na NIKOGO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 14:13
        co nam zostanie jak zagłosujemy na nikogo? kurcze ja wiem ty wiesz
        załóżmy partię!! takie wyjście,bierne robaczki będą zawsze narzekać,
        ten zły ten złodziej,tamten liberał, to od nas wszystko zależy, no to
        co do roboty?
      • Gość: Paweł Z. Re: na NIKOGO IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 21.05.04, 14:59
        Popieram. Niech się gonią. Nie mam zamiaru głosować na żadną bandę pajacy.
      • kajak1 Re: na NIKOGO 01.06.04, 11:16
        Może na mnie? całkowicie bezpartyjnie !
    • Gość: lukasz UPR - nie ma alternatywy IP: *.us 21.05.04, 14:18
      Głosuję na nich bo mają rację. Szkoda że Polacy mądrzy dopiero po szkodzie
      • Gość: vonsu Re: UPR - nie ma alternatywy IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.05.04, 14:30
        Polak swój "rozum" ma .. i nawet po szkodzie.. głupi ;)

oby to nie byla prawda..
        pzdr.
        • Gość: diabelek2 na SdPl b/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 14:48
          • Gość: Bono Vox diabelek2 - brawo!!!! co za odwaga!!!!!! IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 21.05.04, 15:06
            • Gość: vonsu Re: diabelek2 - brawo!!!! co za odwaga!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.05.04, 15:11
              a ty na kogo Bono?
              • Gość: Bono Vox Re: diabelek2 - brawo!!!! co za odwaga!!!!!! IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 21.05.04, 15:13
                podobają mi się PiS'iory :-))))

BV
                • Gość: vonsu Re: diabelek2 - brawo!!!! co za odwaga!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.05.04, 15:56
                  hahaha..:))))))
                • Gość: ceglar Re: diabelek2 - brawo!!!! co za odwaga!!!!!! IP: *.ptf.pl 21.05.04, 15:56
                  chociaz UPR chyba jako jedyna z tych partii jest za legalizsacj neiszkodliwej
                  marichuany...a moze jest jeszcze jakas...no trzeba sie tym zainteresowac..moze
                  Vonsu ma jakies informacje?
                  • Gość: vonsu Re: diabelek2 - brawo!!!! co za odwaga!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.05.04, 16:08
                    jesli chodzi o pomysł "legalizacji obrotu narkotykami".. .. to mogę wypowiadać sie jedynie we wlasnym imieniu..

( to nie jest w programie UPR, i jest to sprawa bardzo kontrowersyjna, nawet wśród członków i sympatyków UPR)

mi chodzi o wolność osobistą.. każdy dorosły powinien sam decydować co zrobić ze swoim własnym ciałem..

uważam, że przestępczość zorganizowana związana z przemytem i obrotem narkotykami jest znacznie bardziej szkodliwa .. niż wolny dostęp do używek tego typu..

ps.skądinąd jest tajemnicą poliszynela ze dostep do narkotyków w Polsce wcale nie jest trudniejszy niż do alkoholu.. de facto
                    • Gość: ceglar Re: diabelek2 - brawo!!!! co za odwaga!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.05.04, 16:53
                      no i brawo - bardzo madre podejscie do sprawy. wg mnie - wolnosc osobista
                      przede wszystkim! gospodarcza pozniej
                      • Gość: vonsu Re: diabelek2 - brawo!!!! co za odwaga!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.05.04, 17:22
                        wolnosc osobista jest niemozliwa bez wolnosci gospodarczej..

to co za wolnosc gdy wiekszosc mojego dochodu wydają urzędnicy..
    • oszolom.z.radia.maryja Re: Na KOGO zagłosujecie w W Y B O R A C H? 21.05.04, 16:54
      LPR! na posła Tomczaka (jestem z Wielkopolski)
      • pluto10 Re: Na KOGO zagłosujecie w W Y B O R A C H? 21.05.04, 17:04
        Ja też głosuję na LPR!!!
        ------------------------------------------------------
        pluto10
    • Gość: Mundzio Re: A o ktore wybory chodzi? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.05.04, 18:51
      Do parlamentu UE czy do naszego sejmu?
    • wielki_czarownik Tylko na UPR! 21.05.04, 20:08
      Tylko na UPR! Chyba, że pojawi się jakaś partia która zapowie wywiezienie wszystkich socjalistów na Madagaskar.
      • Gość: zdziwiony Re: Tylko na UPR! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.05.04, 20:24
        Co Ci zawinił Madagaskar?
        • Gość: normals Unia Wolnosci ma moj glos !!! IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 21.05.04, 21:57
          Z taka lista nie maja sie czego wstydzic.
          • wielki_czarownik Ty nekrofilu!! /nt 21.05.04, 22:00

• Gość: normals Unia Wolnosci ma moj glos !!! IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 21.05.04, 22:11
              Wlasnie dlatego jestem normalsem, a Ty kto wie ? Moze sam nie wiesz kim jestes ?
              Popatrz na ludzi odrzuc szyld ! Patrz tam gdzie sa przyzwoici ludzie, spojrz w
              ich zyciorys, zobaczysz to czego brakuje w kulturze politycznej w Polsce przy
              obecnym chlewie. Zobaczysz ze nie trzeba umierac za Nicee, ani wybierac miedzy
              barbarzyncami, zlodziejami i innym chlamem. Mozna oddac swoj glos na Unie
              Wolnosci z czystym sumieniem.
              • gotwald Re: Unia Wolnosci ma moj glos !!! 21.05.04, 22:47
                >Zobaczysz ze nie trzeba umierac za Nicee, ani wybierac miedzy
                >barbarzyncami, zlodziejami i innym chlamem. Mozna oddac swoj glos na Unie
                >Wolnosci z czystym sumieniem.

Z tym akurat sie zgadzam nt. listy UW.
              • wielki_czarownik Mumia wolności już była. 21.05.04, 23:36
                Wtedy też były afery, politycy też kradli a kraj popadł w kryzys.
                • Gość: Przemek Wolność Własność Sprawiedliwość - UPR! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.04, 11:41
                  Swoj glos oddam na Unie Polutyki Realnej, jedyna w Poslce, ktora nie pieroli
                  glupot.
                  • Gość: Mundzio Re: e, tam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.05.04, 14:12
                    Bo nie ma nic do powiedzenia.
                    • Gość: lukasz UPR - czas na nich! IP: *.us 22.05.04, 22:19
                      UPR od pietnastu lat mówi, że politycy nie powinni wtrącać się do gospodarki i
                      jako jedyna partia w Polsce nie promuje socjalistycznych rozwiązań.
                      To właśnie mi się podoba, dlatego daję im szansę.
                      • Gość: ceglar Re: UPR - czas na nich! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.05.04, 11:14
                        a moim zdaniem moze i program UPR jest sensowny i w dluzszej perspektywie
                        przynioslby Polsce duzo pozytywnych efektow ale...to co chce urealnic UPR jest
                        nierealne w polskiej rzeczywistosci - to utopia - Polacy, narod socjalistyczny
                        nigdy nie zaakceptowalby zmian proponowanych przez UPR - chociazby wprowadzenie
                        szkolnictwa platnego (tutaj potrzebna jest zmiana konstutucji a bez wiekszosci
                        parlamentarnej nie widze takiej mozliwosci - a jesli UPR weszloby w koalicje to
                        juz z gory straciloby to co jest w tej partii kluczowe - swoj radykalizm ktory
                        musialby ustapic przed kompromisem ). W programie UPR widze rowniez duzo
                        populizmu gospodarczego...co z reszta jest juz normalne (ciac podatki, obnizac
                        pensje urzednikow etc etc) piekne slowa ale... po prostu program UPR jest
                        piekny, szlachetny, radykalny - i dlatego nie ma szans na wprowadzenie. Nie
                        wiem czy sie tego bac czy ufac...niskie poparcie dla UPRu jest przeciez
                        nieprzypadkowe.
                        Chyba zaglosuje na UPR...:)
                        • Gość: ceglar Re: UPR - czas na nich! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.05.04, 11:27
                          program iscie kosmiczny.
                          - skoro upr to partia konserwatywno-liberalna to gdzie jest ten konserwatyzm?
                        • Gość: vonsu Re: UPR - czas na nich! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.05.04, 15:19
                          pare uwag..
                          za szkle i tak sie placi (i to slono w podatkach) .. tyle ze oprocz tego trzeba po drodze utrzymywac darmozjaddów urzedników.. ktorzy sprzedaja tematy maturalne.. a potem drwią z ludzi powtarzając matury.. (poza tym, czy ktos potrafi mi wyjasnic po co to cholerstwo - matura - istnieje? )

czy jest populizmem mówienie ze przy okazji radykalnego cięcia podatków.. konieczne jest radykalne cięcie wydatków budżetowych? raczej nie.. i m.in. dlatego wlasnie, ze UPR nie jest populistyczna, ma taki wynik wyborczy jaki ma.. innym powodem takiego wyniku jest oczywiste przemilczanie w mediach..prosze sobie spojrzec do dzisiejszej Wyborczej i przeczytac wyniki prawyborow we Wrzesni.. nie ma tam nic o UPR, za to jest PSL, które dostało mniej głosów niż UPR..

najbardziej mnie rozsmieszyl Szanowny redaktor z TVN, który podsszedl do kolegow z UPR i powiedzial, zeby wyszli z kadru (kamera stala 50 m. za nami).. a gdy kolega odpowiedzial mu, że wlasni po to tu przyjechal zeby byc w kadrze..(reprezentanci innych partii tez tam stali, ale ich o to nie proszono) to Pan z TVN mial taka piane w ustach, ze az mi sie go zal robilo.. hihi.. biedaczek powiedzial, ze i tak to wytną.. hihihi..
                          • wielki_czarownik Re: UPR - czas na nich! 24.05.04, 20:50
                            Gość portalu: vonsu napisał(a):

> pare uwag..
                            > za szkle i tak sie placi (i to slono w podatkach) .. tyle ze oprocz tego trzeba
                            > po drodze utrzymywac darmozjaddów urzedników.. ktorzy sprzedaja tematy matural
                            > ne.. a potem drwią z ludzi powtarzając matury.. (poza tym, czy ktos potrafi mi
                            > wyjasnic po co to cholerstwo - matura - istnieje? )

Korwin (chyba - albo ktoś inny z UPR) coś wspominał o bonach edukacyjnych - płacisz podatki a w zamian dostajesz bon edukacyjny o odpowiednio wyliczonej wartości (tyle ile średnio wypada pieniędzy z podatków na edukację dziecka) i decydujesz czy płacisz tym bonem w prywatnej czy państwowej szkole.

>
                            > czy jest populizmem mówienie ze przy okazji radykalnego cięcia podatków.. konie
                            > czne jest radykalne cięcie wydatków budżetowych? raczej nie.. i m.in. dlatego w
                            > lasnie, ze UPR nie jest populistyczna, ma taki wynik wyborczy jaki ma.. innym p
                            > owodem takiego wyniku jest oczywiste przemilczanie w mediach..prosze sobie spoj
                            > rzec do dzisiejszej Wyborczej i przeczytac wyniki prawyborow we Wrzesni.. nie m
                            > a tam nic o UPR, za to jest PSL, które dostało mniej głosów niż UPR..
                            >
                            > najbardziej mnie rozsmieszyl Szanowny redaktor z TVN, który podsszedl do kolego
                            > w z UPR i powiedzial, zeby wyszli z kadru (kamera stala 50 m. za nami).. a gdy
                            > kolega odpowiedzial mu, że wlasni po to tu przyjechal zeby byc w kadrze..(repre
                            > zentanci innych partii tez tam stali, ale ich o to nie proszono) to Pan z TVN m
                            > ial taka piane w ustach, ze az mi sie go zal robilo.. hihi.. biedaczek powiedzi
                            > al, ze i tak to wytną.. hihihi..

Patrz na moją sygnaturkę a zrozumiesz to postępowanie.
                            • Gość: lukasz Re: UPR - czas na nich! IP: *.us 24.05.04, 22:47
                              > Korwin (chyba - albo ktoś inny z UPR) coś wspominał o bonach edukacyjnych

Mówili też o analogicznych bonach w służbie zdrowia
                        • Gość: wyjście z sytuacji Re: UPR - czas na nich! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.05.04, 22:21
                          Chcesz zrobić im dobrze - nie głosuj na UPR.
                          Chcesz sobie zrobić dobrze - wybierz UPR.
    • Gość: van Tommy Re: Na KOGO zagłosujecie w W Y B O R A C H? IP: *.crowley.pl 23.05.04, 20:51
      W zasadzie miałem zamiar w ogóle nie iść na te wybory, bo ich wynik jest mi z
      gruntu obojętny, ale skoro startuje UPR, to oczywiście zagłosuję na nich.
      Najzabawniejsze zaś wydaje mi się to, że za unijne pieniądze (wiem, i tak w
      efekcie wychodzi na to, że za nasze) pożywią się trochę osoby o wybitnie
      antyunijnym nastawieniu. Jednak na idiotów z LPR-u czy łajdaków z Samoobrony
      nie mógłbym w żadnym razie oddać głosu.
    • Gość: sympatyk Re: Na KOGO zagłosujecie w W Y B O R A C H? IP: *.am.wroc.pl 24.05.04, 12:59
      Ja też na piątkę!
      UPR jest jedynym rozsądnym rozwiazaniem
      • jotesz Re: Na KOGO zagłosujecie w W Y B O R A C H? 24.05.04, 15:28
        no to się miło popisało - zwolennicy upr zagłosują na upr! A niezwolennicy upr?
        Zagłosują sobie na coś innego. Ja na Frasyniuka, choć on nie z upr...
        • pluto10 Liga Polskich Rodzin 24.05.04, 19:25
          I nikt więcej,może jeszcze Samoobrona.
          ------------------------------------------------
          Zapraszam na moje forum prywatne.
          Radio Maryja,woj.Dolnośląskie.
          pluto10
    • Gość: sUPeR Re: Na KOGO zagłosujecie w W Y B O R A C H? IP: *.ict.pwr.wroc.pl 25.05.04, 15:20
      jak dotąd zawsze glosowałem na UPR, teraz będę głosował również na nich
      • Gość: Emeryt Re: Na KOGO zagłosujecie w W Y B O R A C H? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.05.04, 15:30
        Tylko KPRE z panem posłem Mamińskim na czele. Bankietowy człowiek i pozdrowić
        po europejsku umie. Jak jeszcze jodłowac zacznie, próg wyborczy napewno
        przekroczymy z nawiązką.
    • Gość: Rewa Re: Na NIKOGO z obecnego Sejmu. IP: *.anonymizationservice.com 30.05.04, 17:44
      Dokładniej na żadną parję z obecnego parlamentu. Skompromitowali się wszyscy od
      prawej do lewej. Zapomnieli że poszli do Sejmu ludziom służyć a nie w komisjach
      sejmowych o d. Maryni pie... .Czyli na początek spuszczamy wodę po PiS, PO,
      S-bronie, LPR, SLD, PSL, Socjal-coś-tam (reszta planktonu już sama gnije) i
      patrzymy co zostało.
    • Gość: prezydent NA HOFMANA z PiS IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.05.04, 17:59
      HOFMAN masz mój głos !!!!!!!
      • Gość: mieszkaniec Re: NA HOFMANA z PiS IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.05.04, 18:11
        Zdecydowanie na HOFMANA!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Ciekawy Re: A kto to jest? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.05.04, 20:50
          Proszę o bliższe dane. Dziękuję i pozdrawiam.
          • Gość: Wojtek Jelenia G Re: A kto to jest? www.adamhofman.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.04, 21:06
            www.adamhofman.pl prosze dla ciekawskiego :-)
            • Gość: Obserwator Re: A kto to jest? www.adamhofman.pl IP: *.acn.pl 30.05.04, 22:07
              ja z PiSu na Dąbrowskiego www.dabrowski.pl
      • Gość: czax Re: NA HOFMANA z PiS IP: *.prawo.uni.wroc.pl 31.05.04, 11:23
        Adam Hofman !
    • mm282 Re: Na KOGO zagłosujecie w W Y B O R A C H? 30.05.04, 22:08
      KAŻDY Z NICH MYŚLI TYLKO O KASIORCE 20 000 euro
    • Gość: czax Re: Na KOGO zagłosujecie w W Y B O R A C H? IP: *.prawo.uni.wroc.pl 31.05.04, 11:14
      Oczywiście Adam Hofman z Pis-u.
      • niezlomny.prawicowiec Re: Na KOGO zagłosujecie w W Y B O R A C H? 31.05.04, 12:31
        Sobecka, Ziobro i Wildstein - sztandary prawicy !
        Tylko ONI !
    • Gość: POLAN NIE zagłosujecie w W Y B O R A C H ! IP: 202.67.69.* 31.05.04, 12:53

SWIATOWA FEDERACJA KOMBATANTOW POLSKICH

OGLASZA APEL-OSTRZEZENIE

Ostrzega Czlonkow naszej Federacji oraz ich rodziny, a takze wszystkie Polki i
      wszystkich Polakow, ze ci wszyscy, ktorzy beda uczestniczyli w wyborach do
      Parlamentu Europejskiego zostana zaliczeni w poczet zdrajcow Narodu Polskiego i
      zdrajcow Chrystusa Pana Naszego.

z upowaznienia
      Swiatowej Federacji Kombatantow Polskich

Prezes plk w st. sp. ANTONI HEDA-SZARY

Sekretarz Swiatowej Federacji Kombatantow Polskich - EDWARD STANIEWSKI

TOTALNY BOJKOT!!!

UNIA EUROPEJSKA O CECHACH TECHNOKRATYCZNEGO FASZYZMU JAKO OKUPANT POLSKI JEST
      NA DZIS I NA JUTRO NAJWIEKSZYM WROGIEM POLSKICH RODZIN, NARODU POLSKIEGO I
      PANSTWA POLSKIEGO !!!

TOTALNY BOJKOT WYBOROW DO PARLAMENTU EUROPEJSKIEGO-PARLAMENTU OKUPACYJNEGO!!!

KAZDY, KTO WEZMIE UDZIAL W TYCH WYBORACH, BEDZIE UZNANY NA ZAWSZE ZA ZDRAJCE
      OJCZYZNY I TCHORZLIWEGO KOLABORANTA!!!

TOTALNY BOJKOT!!!

WIECZNA HANBA ZDRAJCOM I KOLABORANTOM!!!

em.prof.P.B.dr habil. inz.ZBIGNIEW DMOCHOWSKI-Warszawa

RODAKU!

Wybila ostatnia godzina!

DLA TWOJEJ OJCZYZNY, WIARY I RODZINY!

Jezeli chcesz:

By Twoje dzieci i wnuki byly niewolnikami u obcych!

By Polska stala sie krajem Trzeciego Swiata!

By wyprzedano do konca majatek narodowy, a koscioly poszly na licytacje!

By Twoje dzieci zapomnialy mowic i myslec po polsku!

Idz i glosuj na kolaborantow polujacych na wysokoplatne posady w Parlamencie
      Europejskim!

KTO BIERZE UDZIAL W TYM GLOSOWANIU, TEN UCZESTNICZY W PIATYM ROZBIORZE POLSKI!

NIE POZWOL, BY MASONERIA WYMIENILA CI:

BOGA - NA MAMONE!

HONOR - NA LICHWE!

OJCZYZNE - NA MIEDZYNARODOWY KOLCHOZ!

WIECZNA HANBA ZDRAJCOM I KOLABORANTOM!

OGLASZAMY TOTALNY BOJKOT WYBOROW!

---------------------------------

NIECH ZYJE SUWERENNA, NIEPODLEGLA i SPRAWIEDLIWA
      NAJJASNIEJSZA RZECZYPOSPOLITA POLSKA!

SWIATOWA FEDERACJA KOMBATANTOW POLSKICH oraz 24 roznych organizacji

opr. mgr inz. Grzegorz Pioterek

Email:grzegorzpioterek@yahoo.com

Rozesli po calej Polsce i swiecie oraz kopiuj i podaj innym.

Krakow 25 maja 2004 r.

• Gość: Zappa Tylko UPR! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.05.04, 15:39
      Reszta to albo zlodzieje albo durnie albo jedno i drugie
    • Gość: michał hofman!!!! IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 31.05.04, 19:42
      Uwaga HOFMAN kiedyś jak był zjazd Forum Młodych z opola i dolnego-śląska to po
      imprezie chciał wykorzystać sexsualnie z pełnomocnikiem Pietryszynem
      (pełnomocnik opolski) moją koleżanke z opolskiego forum młodych. TO nie jest
      chyba godne EURODEPUTOWANEGO. wielki wstyd!!!!!!!
    • Gość: jola DĄBROWSKI Twój lider PiS !!!!!!!! IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 01.06.04, 09:54
    • Gość: ka MORAS tylko MORAS IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.06.04, 12:06
      • Gość: MORAS-FAN Re: MORAS tylko MORAS IP: *.finemedia.pl 01.06.04, 16:21
        ja tez zagłosuje na tego goscia. jest młody , doswiadczony a poza tym przemawia
        do mnie prezprowadzona w bardzo nowatorski sposób jego kampania wyborcza. Panie
        Pawle oby tak dalej. głosujcie na MORASA!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Andrzej Tylko SLD ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 16:23
    • Gość: asia Irek Dąbrowski najlepszy wokal polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 16:39
      • pluto10 LPR i Samoobrona 01.06.04, 17:08
        tylko oni
        -------------------------------------------
        pluto10
        • Gość: Monia Re: LPR i Samoobrona IP: 147.70.104.* 01.06.04, 23:41
          Zdecydowanie Ireneusz Dabrowski z PiS, ale dlaczego madia go nie pokazuja.
    • Gość: Tomek Dąbrowski jest najlepszy IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 02.06.04, 09:31
      dąbrowski jest najlepszy i na niego powinniśmy głosować
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka